Προβλεψιμος.Δημοκρατικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 00:32Lol.CRWH έγραψε: 31 Οκτ 2020, 00:24Στα γυμναστηρια υπαρχουν μετρα πλεον.Δημοκρατικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 00:17
Σκέψου το αυτό κάπως σε γυμναστήριο, ταβέρνα, κεφετέρια, μπαρ ή κλαμπ το χειμώνα.
Με 1 ατομο ανα δεκα/δεκαπεντε τετραγωνικα αναλογα το επιπεδο, αποστασεις στα μηχανηματα και συστηματα εξαερισμου που ανανεωνουν τον αερα στο χωρο 14-20 φορες ανα ωρα (και προ κρισης)
Τωρα αν γυμναζεστε σε τιποτα τρωγλες, οπου φτωχος και η μοιρα του.
Kλείσιμο να σωθεί ο ανυποψίαστος κοσμάκης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
- Δημοκρατικός
Κλείσιμο. Lockdown. Να μην κυκλοφορεί ούτε γάτα. Να σωθεί ο κοσμάκης απο τους ψέκες 
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- hellegennes
Αυτό ισχύει, αμόρφωτό μου αγόρι για την γενική περίπτωση. Εδώ έχεις κυριολεκτικά μερικές χούφτες κρούσματα, που μπορεί να είναι οτιδήποτε και κυρίως εισαγόμενα (μάλιστα κάποιοι απ' αυτά δεν είναι καν μέσα στην χώρα, απλά είναι κάτοικοι του Σαν Μαρίνο). Δηλαδή το Σαν Μαρίνο μπορεί να είχε φτάσει σε επίπεδο ανοσίας με 50% νόσηση αν ήταν σχετικά απομονωμένο, αλλά μιλάμε για μερικές χιλιάδες άτομα στην καρδιά της Ιταλίας. Το 100% του πληθυσμού μπορεί να νοσήσει υπ' αυτές τις συνθήκες γιατί περιτριγυρίζεται από ένα περιβάλλον στο οποίο δεν υπάρχει ανοσία αγέλης και με το οποίο είναι σε καθημερινή επαφή και το οποίο είναι πληθυσμιακά 2.000 φορές μεγαλύτερο.Arisvilla έγραψε: 30 Οκτ 2020, 23:29Ρε αρχιψεκασμένε αν είχε νοσήσει το 95% θα είχαν ανοσία και δεν θα μολύνοταν κανένας πια. Δεν το έχεις κατανοήσει ακόμα αυτό. Και αν πάλι είχε μολυνθεί ο μισός πληθυσμός και είχαν ανοσία θα είχε φθίνουσα πορεία η πανδημία. Σήμερα αντίθετα έκαναν ρεκόρ κρουσμάτων.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2020, 23:24Εσύ είσαι τέρμα ψεκασμένος που βγάζεις συμπεράσματα χωρίς στοιχεία. Ακριβώς αυτό σημαίνει ο ψεκασμός. Οι ψεκασμένοι είναι ανεκπαίδευτοι, αμόρφωτοι άνθρωποι, που βγάζουν συμπεράσματα με βάση την πολιτική τους κατεύθυνση και τις ιδεοληψίες τους και όχι με βάση δεδομένα. Δηλαδή ακριβώς αυτό που κάνεις εσύ.Arisvilla έγραψε: 30 Οκτ 2020, 23:11
Eισαι τερμα ψεκ, κοντά στο 100% και σήμερα είχαν 90 κρούσματα? Μια περιοχή σαν την Καρδίτσα. Οπότε δυο τινά μπορεί να συμβαίνουν( ή και τα δυο μαζί) Η η θνητότητα δεν είναι 0,1% ή ακόμα και αν είναι δεν υπάρχει ανοσία πέραν του εξαμήνου και υπάρχουν άτομα που νοσούν ξανά.
Εγώ δεν είπα ότι η θνητότητα του κορωνοϊού είναι 0,1%. Τόσο είναι της γρίπης. Ο Ιωαννίδης λέει μέχρι 0,23%, που θα αντιστοιχούσε στο 50% του πληθυσμού του Σαν Μαρίνο να έχει μολυνθεί. Εγώ λέω ότι ειδικά στο Σαν Μαρίνο μπορεί να μολύνθηκαν και σχεδόν όλοι. Ακόμα και το 95% αφήνει περιθώριο για 1700 άτομα απρόσβλητα, οπότε πάψε να ρωτάς βλακείες όπως «πώς γίνεται να είχαν 70 κρούσματα» σε μια μέρα.
Ακόμη και η γρίπη που είναι γενικά εποχική, συνεχίζει να έχει εκατοντάδες πραγματικά κρούσματα στην υπόλοιπη διάρκεια του χρόνου (αν δεν είχε θα εξαφανιζόταν). Φυσικά η δυνατότητά της να προκαλεί νόσηση πέφτει κατακόρυφα, σχεδόν όλοι είναι ασυμπτωματικοί φορείς της.
Και κάθεσαι και μου μιλάς για έναν πολύ μικρό απόλυτο αριθμό κρουσμάτων ως ενδεικτικό τίνος πράγματος; Αντιλαμβάνεσαι πότε έχουν νόημα τα ποσοστά και πότε οι απόλυτοι αριθμοί; Ασφαλώς όχι, γιατί δεν επέλεξες να σπουδάσεις επιστήμη.
Label: ψεκασμένος συριζαίος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Οτι πεις ανθρωπακο.Δημοκρατικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 00:46 Κλείσιμο. Lockdown. Να μην κυκλοφορεί ούτε γάτα. Να σωθεί ο κοσμάκης απο τους ψέκες![]()
Μην τσακωνεστε. Το Σαν Μαρινο ειχε κανει μεχρι τον Ιουλιο 17 χιλιαδες τεστ αντισωματων. Οι θετικοι στον ιο ειναι 928.
Οι νεκροι 42. Καντε τις διαιρεσεις.
Winter is coming
- hellegennes
Δεν χρειάζεται, τις έχουν κάνει ειδικοί πριν από εμάς και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δείκτης θνητότητας είναι πιο κοντά στο 0,5%, ίσως και πολύ χαμηλότερος αν υποθέσουμε μια ίση κατανομή στον πληθυσμό.Lestat έγραψε: 31 Οκτ 2020, 00:58 Μην τσακωνεστε. Το Σαν Μαρινο ειχε κανει μεχρι τον Ιουλιο 17 χιλιαδες τεστ αντισωματων. Οι θετικοι στον ιο ειναι 928.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ναι, απλως απανταω στο πόσα ατομα εχουν νοσησει στο Σαν Μαρινο που δεν ειναι σε καμια περιπτωση κοντα στις υποθεσεις που εκανες πριν.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2020, 01:11Δεν χρειάζεται, τις έχουν κάνει ειδικοί πριν από εμάς και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δείκτης θνητότητας είναι πιο κοντά στο 0,5%, ίσως και πολύ χαμηλότερος αν υποθέσουμε μια ίση κατανομή στον πληθυσμό.Lestat έγραψε: 31 Οκτ 2020, 00:58 Μην τσακωνεστε. Το Σαν Μαρινο ειχε κανει μεχρι τον Ιουλιο 17 χιλιαδες τεστ αντισωματων. Οι θετικοι στον ιο ειναι 928.
Winter is coming
Εισαι σίγουρος οτι δεν νόσησε ή δεν ηταν φορεας κανεις αλλος εκτός απο τους επισημους 928;Lestat έγραψε: 31 Οκτ 2020, 01:19Ναι, απλως απανταω στο πόσα ατομα εχουν νοσησει στο Σαν Μαρινο που δεν ειναι σε καμια περιπτωση κοντα στις υποθεσεις που εκανες πριν.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2020, 01:11Δεν χρειάζεται, τις έχουν κάνει ειδικοί πριν από εμάς και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δείκτης θνητότητας είναι πιο κοντά στο 0,5%, ίσως και πολύ χαμηλότερος αν υποθέσουμε μια ίση κατανομή στον πληθυσμό.Lestat έγραψε: 31 Οκτ 2020, 00:58 Μην τσακωνεστε. Το Σαν Μαρινο ειχε κανει μεχρι τον Ιουλιο 17 χιλιαδες τεστ αντισωματων. Οι θετικοι στον ιο ειναι 928.
Εγω δεν ειμαι σιγουρος για τιποτα και για αυτο δεν παραθετω τυχαιες προσωπικες εκτιμησεις.nick έγραψε: 31 Οκτ 2020, 01:23Εισαι σίγουρος οτι δεν νόσησε ή δεν ηταν φορεας κανεις αλλος εκτός απο τους επισημους 928;Lestat έγραψε: 31 Οκτ 2020, 01:19Ναι, απλως απανταω στο πόσα ατομα εχουν νοσησει στο Σαν Μαρινο που δεν ειναι σε καμια περιπτωση κοντα στις υποθεσεις που εκανες πριν.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2020, 01:11
Δεν χρειάζεται, τις έχουν κάνει ειδικοί πριν από εμάς και έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι ο δείκτης θνητότητας είναι πιο κοντά στο 0,5%, ίσως και πολύ χαμηλότερος αν υποθέσουμε μια ίση κατανομή στον πληθυσμό.
Τον Μαιο ειχε νοσησει το 3,1% του πληθυσμου (περιπου 1000 ατομα), ενω τωρα κανουν λογο για 5-6% που ειναι πανω κατω οσο και των διπλανων περιοχων της Ιταλιας (Emilia/Romagna), δηλαδη περιπου 2.000 ατομα. Αυτο σημαινει οτι ο πραγματικος αριθμος των κρουσματων ειναι διπλασιος απο τον επισημα καταγεγραμμενο, ο οποιος βασιζεται στην κλασσικη μεθοδο ανιχνευσης.
Winter is coming
- hellegennes
Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα ήταν πραγματικά παράδοξο πως χώρες με χιλιάδες καταγεγραμμένα κρούσματα έχουν μια χούφτα νεκρούς. Δεν συζητάω καν για αναξιόπιστα κράτη. Δεν θα πω καν για την Σιγκαπούρη, που υποτίθεται ότι το 90%+ ήταν 30άρηδες. Θα πάω στην Κύπρο, που έχει 25 νεκρούς σε 4000 κρούσματα, 0,6% θνητότητα (CFR).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
3f3k έγραψε: 31 Οκτ 2020, 00:25Αυτό θα κάνει. Θα πάει αύριο σε ιδιωτικό να κάνει για να έχει το χαρτί ότι έχει Covid (γιατί σίγουρα έχει, έχουν και ένα φιλικο του ζευγάρι που βρέθηκαν πριν 5 μέρες και άλλοι 4-5 συνάδελφοί του που είχαν επαφές στη δουλειά). Να έχει τουλάχιστον το χαρτί, αν χειροτερέψει η φάση και χρειαστεί νοσηλεία να πάει κατευθειάν σαν θετικό κρουσμα και να μη χαθεί χρόνος για τεστ κλπ.ST48410 έγραψε: 31 Οκτ 2020, 00:19
Απαράδεκτα πράγματα. Η Ελληνική τσαπαστουλιά σε όλο της το μεγαλείο. Εύχομαι περαστικά στον αδελφό σου. Μήπως είναι καλύτερο δεδομένων των συνθηκών να κάνει ένα test ιδιωτικά, να ξέρει που βρίσκεται και να μη χάνει άλλο χρόνο;
Κατά τα άλλα "η νεολαία...οι ψεκασμένοι..." κλπ.
Και οι άλλοι μασκοκλάστες εδώ κάθονται και σε κοιτάνε.
Κι εσένα και τον μπατσούλη...
Ωραιότατα.
Ισχυει, γιατι αντιστοιχη ερευνα εχει γινει και για την Ιταλια και την εχω παραθεσει.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2020, 01:35 Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα ήταν πραγματικά παράδοξο πως χώρες με χιλιάδες καταγεγραμμένα κρούσματα έχουν μια χούφτα νεκρούς. Δεν συζητάω καν για αναξιόπιστα κράτη. Δεν θα πω καν για την Σιγκαπούρη, που υποτίθεται ότι το 90%+ ήταν 30άρηδες. Θα πάω στην Κύπρο, που έχει 25 νεκρούς σε 4000 κρούσματα, 0,6% θνητότητα (CFR).
Τους επιασε απροετοιμαστους, στον υπνο, χτυπησε σε γηροκομεια, ασθενεις σε νοσοκομεια, ευπαθεις ομαδες.
Κατα βαση νοσησαν ηλικιωμενοι (60 ετη μ.ο. στο πρωτο κυμα).
Για αυτο απογειωθηκε το ποσοστο θνησιμοτητας.
Αυτο το 2,1% που προκυπτει απο τα παραπανω (να θυμισω οτι και για την Ιταλια ηταν καπου εκει συμφωνα με την ερευνα), ειναι το ποσοστο θνησιμοτητας συγκεκριμενης χωρας, σε συγκεκριμενη περιοδο, με τις ταδε συνθηκες και με το δεδομενο impact στο συστημα υγειας, εν μεσω καραντινας.
Οταν επεσε ο μεσος ορος ηλικιας των κρουσματων, επεσε και η θνησιμοτητα. Την ιδια επιδραση ειχε και η αλλαγη του κλιματος.
Τωρα που επιστρεφει ο παραγοντας ηλικια και κλιμα, υπαρχει αυξηση κρουσματων και θυματων.
Winter is coming
- Υδράργυρος
Και που οφειλεται η εκρηξη των κρουσματων της θεσσαλονικης; οτι 5 μερες πριν ηταν του αγιου δημητριου και συνωστιζονταν ολοι στις εκκλησιες και εβαζαν το ιδιο κουταλι στο στομα τους;
- hellegennes
Αυτό νομίζεις ότι κάνουμε στου Αγίου Δημητρίου; Τρέχουμε στις εκκλησίες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτό όμως δεν είναι θνητότητα του ιού, είναι θνητότητα σε συγκεκριμένη πληθυσμιακή ομάδα. Αν το περιορίσεις πολύ, μπορείς να την βγάλεις και 100%, μετρώντας μόνο τους νεκρούς σαν κρούσματα.Lestat έγραψε: 31 Οκτ 2020, 01:46Ισχυει, γιατι αντιστοιχη ερευνα εχει γινει και για την Ιταλια και την εχω παραθεσει.hellegennes έγραψε: 31 Οκτ 2020, 01:35 Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα ήταν πραγματικά παράδοξο πως χώρες με χιλιάδες καταγεγραμμένα κρούσματα έχουν μια χούφτα νεκρούς. Δεν συζητάω καν για αναξιόπιστα κράτη. Δεν θα πω καν για την Σιγκαπούρη, που υποτίθεται ότι το 90%+ ήταν 30άρηδες. Θα πάω στην Κύπρο, που έχει 25 νεκρούς σε 4000 κρούσματα, 0,6% θνητότητα (CFR).
Τους επιασε απροετοιμαστους, στον υπνο, χτυπησε σε γηροκομεια, ασθενεις σε νοσοκομεια, ευπαθεις ομαδες.
Κατα βαση νοσησαν ηλικιωμενοι (60 ετη μ.ο. στο πρωτο κυμα).
Για αυτο απογειωθηκε το ποσοστο θνησιμοτητας.
Αυτο το 2,1% που προκυπτει απο τα παραπανω (να θυμισω οτι και για την Ιταλια ηταν καπου εκει συμφωνα με την ερευνα), ειναι το ποσοστο θνησιμοτητας συγκεκριμενης χωρας, σε συγκεκριμενη περιοδο, με τις ταδε συνθηκες και με το δεδομενο impact στο συστημα υγειας, εν μεσω καραντινας.
Οταν επεσε ο μεσος ορος ηλικιας των κρουσματων, επεσε και η θνησιμοτητα. Την ιδια επιδραση ειχε και η αλλαγη του κλιματος.
Τωρα που επιστρεφει ο παραγοντας ηλικια και κλιμα, υπαρχει αυξηση κρουσματων και θυματων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις