!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- ΜπλεΜπουμπυς
Re: Ο πρώτος νεκρός
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- EKPLIKTIKOS
Εγώ. Γιατι εχω κοινωνική συνείδηση, δεν ειμαι αρχιδι που δε νοιάζεται για τον διπλανό του. Οπότε ναι ούτε στη ράμπα θα παρκάρω ούτε θα ρισκάρω να κολλήσω κάποιον ενα νοσημα που σε αυτόν μπορεί να αποβεί μοιραίο ή τουλάχιστον βαρύ.Namrail έγραψε: 30 Οκτ 2020, 09:30
Προφανώς κάποιος νέος που το διαβάζει αυτό και δεν έχει βαρβάτα υποκείμενα νοσήματα, θα υποβαθμίσει σε κάποιο βαθμό την πιθανότητα προσωπικού του κινδύνου. Μετά, είναι στο χέρι του να κάνει τα προαπαιτούμενα για να προστατέψει το κοινωνικό σύνολο κλπ, αλλά μεταξύ μας, πόσοι θα το κάνουν;
Νόμιζα ότι αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα, ίσως εκανα λαθος
1690κ - 128 ΜΕΘ - 5θ (620 σύνολο) - 286 εξιτήρια - επιπλέον 23323 εργαστηρικά και 6218 rapi ag δείγματα -θνησιμότητα 1,67% - συνολικά κλινικά + rapid ag δείγματα : 1822738
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jimdenin την 30 Οκτ 2020, 18:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ωχ!jimdenin έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:13 1690κ - 128 ΜΕΘ - 5θ (620 σύνολο) - 286 εξιτήρια - επιπλέον 23323 εργαστηρικά και 6218 rapi ag δείγματα.
είναι που ακολουθουν τις οδηγίες των ειδικών
Πολύ χαμηλότερα τα κρούσματα ανά 100 τεστ σήμερα.jimdenin έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:13 1690κ - 128 ΜΕΘ - 5θ (620 σύνολο) - 286 εξιτήρια - επιπλέον 23323 εργαστηρικά και 6218 rapi ag δείγματα -θνησιμότητα 1,67% - συνολικά κλινικά + rapid ag δείγματα : 1822738
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
- ΜπλεΜπουμπυς
- hellegennes
Παπάρια βάση έχουν. Τα περισσότερα τρόφιμα το συντηρητικό που έχουν είναι αλάτι ή ζάχαρη ή και τα δυο. Τα υπόλοιπα απλά δεν έχουν συντηρητικά. Είναι τόσο ποτισμένη αυτή η λογική ότι τα πάντα έχουν συντηρητικά που είναι αδιανόητο στον άλλον να πιστέψει ότι τα γαριδάκια και τα πατατάκια δεν έχουν συντηρητικά. Κι εσύ πιστεύεις ότι έχουν συντηρητικά μέχρι και τα μακαρόνια, ένα πράγμα.Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2020, 14:55Σε αυτά δίκιο έχουν. Για τα ψεκασμένα φαντάσου οτι πριν από 15 χρόνια μας λέγανε παρατήστε τα όλα και βάζετε μόνο ράουνταπ, είναι το πιο αθώο πράμα. ΚΑι τώρα βγήκε οτι είναι καρκινογόνο, απλά δεν έχει βρεθεί ακομα αντικαταστάτης. ΚΑι συντηρητικά μπαίνουν παντού, μιλάμε για παντού. Σαμπουάν, τρόφιμα, στα πάντα. ΚΑι τώρα έχουν αρχίσει να τα ελέγχουν σοβαρά.foscilis έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:32 είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθείς σε τραπέζι με κρητικό και να μη σου ζαλίσει τα παπάρια για τα συντηρητικά τα αντιβιωτικά, τα τυποποιημένα και τα ψεκασμένα.
Σου φάινονται για ψεκασμενιές αλλά έχουν σοβαρή βάση
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Νόμιζες ότι είναι αυτονόητα = έπαιρνες τα ίδια μέτρα και πριν το 2020;EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2020, 17:50Εγώ. Γιατι εχω κοινωνική συνείδηση, δεν ειμαι αρχιδι που δε νοιάζεται για τον διπλανό του. Οπότε ναι ούτε στη ράμπα θα παρκάρω ούτε θα ρισκάρω να κολλήσω κάποιον ενα νοσημα που σε αυτόν μπορεί να αποβεί μοιραίο ή τουλάχιστον βαρύ.Namrail έγραψε: 30 Οκτ 2020, 09:30
Προφανώς κάποιος νέος που το διαβάζει αυτό και δεν έχει βαρβάτα υποκείμενα νοσήματα, θα υποβαθμίσει σε κάποιο βαθμό την πιθανότητα προσωπικού του κινδύνου. Μετά, είναι στο χέρι του να κάνει τα προαπαιτούμενα για να προστατέψει το κοινωνικό σύνολο κλπ, αλλά μεταξύ μας, πόσοι θα το κάνουν;
Νόμιζα ότι αυτά τα πράγματα είναι αυτονόητα, ίσως εκανα λαθος
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Αυτό είναι αποτέλεσμα της New Age διατροφικής υστερίας.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:33Παπάρια βάση έχουν. Τα περισσότερα τρόφιμα το συντηρητικό που έχουν είναι αλάτι ή ζάχαρη ή και τα δυο. Τα υπόλοιπα απλά δεν έχουν συντηρητικά. Είναι τόσο ποτισμένη αυτή η λογική ότι τα πάντα έχουν συντηρητικά που είναι αδιανόητο στον άλλον να πιστέψει ότι τα γαριδάκια και τα πατατάκια δεν έχουν συντηρητικά. Κι εσύ πιστεύεις ότι έχουν συντηρητικά μέχρι και τα μακαρόνια, ένα πράγμα.Υδράργυρος έγραψε: 30 Οκτ 2020, 14:55Σε αυτά δίκιο έχουν. Για τα ψεκασμένα φαντάσου οτι πριν από 15 χρόνια μας λέγανε παρατήστε τα όλα και βάζετε μόνο ράουνταπ, είναι το πιο αθώο πράμα. ΚΑι τώρα βγήκε οτι είναι καρκινογόνο, απλά δεν έχει βρεθεί ακομα αντικαταστάτης. ΚΑι συντηρητικά μπαίνουν παντού, μιλάμε για παντού. Σαμπουάν, τρόφιμα, στα πάντα. ΚΑι τώρα έχουν αρχίσει να τα ελέγχουν σοβαρά.foscilis έγραψε: 30 Οκτ 2020, 11:32 είναι σχεδόν αδύνατο να βρεθείς σε τραπέζι με κρητικό και να μη σου ζαλίσει τα παπάρια για τα συντηρητικά τα αντιβιωτικά, τα τυποποιημένα και τα ψεκασμένα.
Σου φάινονται για ψεκασμενιές αλλά έχουν σοβαρή βάση
- EKPLIKTIKOS
Μιλάω για τη γενική νοοτροπία του να νοιάζεσαι για το κοινωνικό σύνολο και να ακολουθείς τις συστάσεις των ειδικών και τους νόμους του κρατους. Στον βαθμό που είχα ενημέρωση απο ειδικούς, ναι, συμμορφωνομουν, και συμμορφωνομαι με τα μετρα. Πριν το 2020 δεν υπήρχε κάποια πανδημία στην οποία οι ειδικοί να έχουν συστήσει μάσκες για τον γενικο πληθυσμό και οι νομοθέτες να έχουν νομοθετήσει αντίστοιχα. Αντίστοιχα σαν παιδί που ήμουν δεν υπήρχε το παιδικό κάθισμα. Το αυτοκίνητο του πατέρα μου δεν είχε ούτε ζώνες πίσω, αλλα σήμερα είναι αυτονόητα αυτά.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:34
Νόμιζες ότι είναι αυτονόητα = έπαιρνες τα ίδια μέτρα και πριν το 2020;
- nik_killthemall
Δυστηχώς οι διασωληνωμενοι αυξάνονται ραγδαία.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Δημοκρατικός
https://www.cnn.gr/ellada/story/240699/ ... olinomenoiΣημειώνεται πως αύριο, Σάββατο θα κάνει τελικά ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης τις ανακοινώσεις για τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του CNN Greece, ο πρωθυπουργός αποφάσισε το πλήρες κλείσιμο της εστίασης. Ο κ. Μητσοτάκης κατέληξε στη συγκεκριμένη απόφαση μετά από σχετικές εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων.
Κατά την ίδια γραμμή πληροφόρησης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει επίσης μέτρα στήριξης για τον κλάδο της εστίασης, όπως την παράταση στις αναστολές συμβάσεων μέχρι τον Δεκέμβριο.
Παράλληλα, στο Μέγαρο Μαξίμου εξετάζουν την εισήγηση των επιστημόνων για υποχρεωτική χρήση μάσκας παντού, δηλαδή τόσο σε εσωτερικούς, όσο και σε εξωτερικούς χώρους, αλλά πλέον σε ολόκληρη τη χώρα και όχι μόνο στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές.
Η κρισιμότητα της κατάστασης φάνηκε και στις δηλώσεις του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο της Πέμπτης, λέγοντας πως μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα όλα τα άλλα μπροστά στο δεύτερο κύμα του κορωνοϊού, καθώς είναι πιο επιθετικό από αυτό του προηγούμενου Μαρτίου και Απριλίου, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και σε όλη την Ευρώπη.
«Είναι σημαντικό για ακόμα μια φορά να γίνει κατανοητό ότι οι μικρές υποχωρήσεις για μικρό διάστημα μπορούν να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα για μεγάλο χρόνο» διεμήνυσε ο κ. Μητσοτάκης.
Σύμφωνα με τον ίδιο τον πρωθυπουργό, το σχέδιο δράσης που θα ανακοινώσει σήμερα θα έχει ορίζοντα ενός μήνα, δηλαδή θα αφορά το Νοέμβριο, ενώ οι οποίες αναπροσαρμογές χρειαστούν θα γίνουν στα μέσα του μηνός καθώς τότε θα φανεί κατά πόσο αποδίδουν ή όχι τα μέτρα που θα τεθούν σε ισχύ.
Πολύ αργά όμως. Έρχεται καθολικό lockdown.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Και οχι μόνο αυτο. Το 45% είναι κάτω από 65 χρονών. Δυστυχώς έχουμε ολοένα και περισσότερα βαριά περιστατικά ατόμων μέσης ηλικίας.
- hellegennes
Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στο «θέλω να είμαι νομότυπος», το οποίο ενστερνίζομαι και το «θέλω να είμαι υπεύθυνος». Εσύ δηλαδή περιμένεις να έρθει ένας επιστήμονας στα μούτρα σου να σου πει «πλένε τα χέρια σου σχολαστικά, προσπάθησε να μην φιλάς άλλους όταν νιώθεις ότι είσαι αδιάθετος, κράτα αποστάσεις, κτλ»;EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:44Μιλάω για τη γενική νοοτροπία του να νοιάζεσαι για το κοινωνικό σύνολο και να ακολουθείς τις συστάσεις των ειδικών και τους νόμους του κρατους. Στον βαθμό που είχα ενημέρωση απο ειδικούς, ναι, συμμορφωνομουν, και συμμορφωνομαι με τα μετρα. Πριν το 2020 δεν υπήρχε κάποια πανδημία στην οποία οι ειδικοί να έχουν συστήσει μάσκες για τον γενικο πληθυσμό και οι νομοθέτες να έχουν νομοθετήσει αντίστοιχα. Αντίστοιχα σαν παιδί που ήμουν δεν υπήρχε το παιδικό κάθισμα. Το αυτοκίνητο του πατέρα μου δεν είχε ούτε ζώνες πίσω, αλλα σήμερα είναι αυτονόητα αυτά.hellegennes έγραψε: 30 Οκτ 2020, 18:34
Νόμιζες ότι είναι αυτονόητα = έπαιρνες τα ίδια μέτρα και πριν το 2020;
Πρώτα απ' όλα, κυριολεκτικά όλα αυτά τα έλεγαν οι ειδικοί απλά δεν τα έπαιζαν ποτέ τα κανάλια και δεν έδινε σημασία το κράτος. Επίσης όσο και να σου τα επισήμαινε κάποιος, τα έγραφες στα παπάρια σου και τα θεωρούσες γραφικά. Θες απόδειξη;
Να η απόδειξη:
viewtopic.php?p=772017#p772017
Υπόψη ότι αυτή η απάντηση είναι απάντηση γιατρού. Και μην μου πεις ότι τότε είχε δίκιο γιατί δεν είχαμε πανδημία, γιατί αυτά που περιγράφω είναι στοιχειώδη και έχουν πάντα εφαρμογή και νόημα. Στην Ελλάδα πεθαίνουν πάνω από 1000 άτομα από γρίπη και μόνο και άλλα 1000 άτομα από άλλους ιούς και παθογόνα (και αυτός ο αριθμός αφορά άμεσους θανάτους από παθογόνα, όχι καρδιακά, αναπνευστικά, κτλ. Ο πραγματικός αριθμός είναι καταφανώς πολλαπλάσιος).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις