!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Άκου λογική τώρα. 1 άτομο δεν κατάφεραν να το κρύψουν καλά και έγινε σκάνδαλο (ας μη μπούμε σε λεπτομέρεις για το τι έγινε), και αυτό αποτελεί ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι έκρυψαν με επιτυχία 1 εκατομμύριο νεκρούς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:06 Άκου λογική τώρα. 1 άτομο δεν κατάφεραν να το κρύψουν καλά και έγινε σκάνδαλο (ας μη μπούμε σε λεπτομέρεις για το τι έγινε), και αυτό αποτελεί ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι έκρυψαν με επιτυχία 1 εκατομμύριο νεκρούς.
Δεν έχουμε ιδέα για τα στατιστικά τους στοιχεία. Ένας από τους βασικούς λόγους που όλοι εβριζαν τους Ιταλούς που έχασαν τον patient zero ήταν ότι ΑΥΤΟΣ και να είναι καλά η Βραζιλία που κατάφερε και εντόπισε τον δικό της και κάπως έτσι ξεκίνησε ΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ στοιχειοθέτηση .
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:06 Άκου λογική τώρα. 1 άτομο δεν κατάφεραν να το κρύψουν καλά και έγινε σκάνδαλο (ας μη μπούμε σε λεπτομέρεις για το τι έγινε), και αυτό αποτελεί ΑΠΟΔΕΙΞΗ ότι έκρυψαν με επιτυχία 1 εκατομμύριο νεκρούς.
Πραγματικά γαμάτος αυτός ο τρόπος σκέψης.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:10
Δεν έχουμε ιδέα για τα στατιστικά τους στοιχεία. Ένας από τους βασικούς λόγους που όλοι εβριζαν τους Ιταλούς που έχασαν τον patient zero ήταν ότι ΑΥΤΟΣ και να είναι καλά η Βραζιλία που κατάφερε και εντόπισε τον δικό της και κάπως έτσι ξεκίνησε ΜΙΑ ΚΑΠΩΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ στοιχειοθέτηση .
Ξέχασες κάποιες λέξεις αλλά τέλος πάντων το θέμα είναι ότι μια νοθεία στα στατιστικά έχει ένα μέγιστο εύρος. Δεν μπορεί αυτό το εύρος να είναι ίσο με τη διάμετρο του ορατού σύμπαντος όπως κι εγώ δεν μπορώ να γράψω στο βιογραφικό μου ότι έχω πάει στο φεγγάρι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

sharp έγραψε: 29 Οκτ 2020, 15:47
Τελικά ρε Αρίστο, εστιατόριο έχεις, δεν είσαι δημοσιογράφος; Εσένα δεν πρέπει να σε πλήττει, ειδικά τα ιντερνετικά ανεβαίνουν σε κατανάλωση.

Διαφημιστης ειμαι, το δημοσιογραφιλικι ειναι τις περισσοτερες φορες χομπυ. Και η εστιαση ειναι το ενα τριτο του πελατολογιου μου. Αν κλεισει η εστιαση περα απο την εκτιναξη της ανεργιας και της αδυναμιας πληρωμων του 40% των επιχειρησεων της χωρας προς το κρατος, θιγονται παρα πολλοι συνεργαζομενοι κλαδοι. Αυτοι που πουλανε απο ζαχαρη και καφε μεχρι κρεας και πιτες, αυτοι που τυπωνουν καταλογους, χαρτοπετσετες και σουβερ, κουτια για ετοιμο φαι, αυτοι που φτιαχνουν πλαστικα ποτηρια καφε και καλαμακια. Οσοι διαφημιζουν την εστιαση και φυσικα οι ιδιοκτητες των ακινητων που θα καθυστερησουν οι πληρωμες των ενοικιων τους αν δεν φεσωθουν.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 29 Οκτ 2020, 17:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Εγώ έχω την εξής απορία: στις 17/04/2020 οι Κινέζοι ανακοίνωσαν ότι αναθεωρούν τους νεκρούς από Covid-19 και προσέθεσαν 1.290 ακόμη. Αν υιοθετήσουμε την θεωρία τής μαζικής απόκρυψης νεκρών, θα πρέπει να αναρωτηθούμε, αφού μπόρεσαν να κρύψουν επιτυχώς 995.366 νεκρούς, γιατί οι 1.290 επιπλέον ήταν πρόβλημα;

Φυσικά, πάντοτε μπορεί κάποιος να δώσει την απάντηση "γιά ξεκάρφωμα" που κολλάει παντούς.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:16
Cecily Anne έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:10
Ξέχασες κάποιες λέξεις αλλά τέλος πάντων το θέμα είναι ότι μια νοθεία στα στατιστικά έχει ένα μέγιστο εύρος. Δεν μπορεί αυτό το εύρος να είναι ίσο με τη διάμετρο του ορατού σύμπαντος όπως κι εγώ δεν μπορώ να γράψω στο βιογραφικό μου ότι έχω πάει στο φεγγάρι.
Δεν μιλάμε για μια απλή νοθεία στα στατιστικά, μιλάμε για απόλυτη απόκρυψη βασικών στοιχείων, για ανακάτεμα στατιστικών, για χάσιμο πολύτιμου χρόνου, εξαιτιας από και παραπληροφορησης, για μετάδοση ασθένειας παγκόσμια και οπότε για μια πανδημία με ανυπολόγιστες οικονομικές συνέπειες και παγκόσμια κρίση.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Leporello έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:18 Εγώ έχω την εξής απορία: στις 17/04/2020 οι Κινέζοι ανακοίνωσαν ότι αναθεωρούν τους νεκρούς από Covid-19 και προσέθεσαν 1.290 ακόμη. Αν υιοθετήσουμε την θεωρία τής μαζικής απόκρυψης νεκρών, θα πρέπει να αναρωτηθούμε, αφού μπόρεσαν να κρύψουν επιτυχώς 995.366 νεκρούς, γιατί οι 1.290 επιπλέον ήταν πρόβλημα;

Φυσικά, πάντοτε μπορεί κάποιος να δώσει την απάντηση "γιά ξεκάρφωμα" που κολλάει παντούς.
Δεν ξέρω, αν θυμάσαι, αλλά εκείνη την περίοδο σφαζομασταν εδώ μεσα για το ότι οι νεκροί δηλώνονται λάθος, διότι δεν υπήρχε ντιρεκτιβα για το ποιοι θάνατοι θα χρεώνονται στον κορωνοιο , όταν υπάρχουν ταυτόχρονα υποκείμενα νοσηματα.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Για να ανησυχησω τους δημοσιους υπαλληλους και τους συνταξιουχους που θελουν παλι lockdown στην καμπουρα του ιδιωτικου τομεα, να τονισω πως οσα περισσοτερα μαγαζια κλεισουν και οσες επιχειρησεις στραγγιξουν τα εσοδα τους, τοσο ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ η πιθανοτητα για περικοπες σε συνταξεις και σε μισθους δημοσιων απο ενα κρατος που για δευτερη σεζον θα εχει τρομακτικη υστερηση σε φορους.

Μπορει την πρωτη φορα να πληρωσε το lockdown ο ιδιωτικος τομεας αλλα τη δευτερη φορα τα σπασμενα θα τα πληρωσουν και δημοσιοι υπαλληλοι και συνταξιουχοι. Ασχετα αν η λυπητερη τους ερθει το καλοκαιρι η το επομενο φθινοπωρο. Μαθηματικα ειναι αυτα.

.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:04 Σέσι, μιλάμε τώρα για ένα άτομο που ήταν 33 χρονών, υγιέστατος, ήρθε σε επαφή μόνο με ένα μολυσμένο άτομο, αρρώστησε μέσα σε 2 μέρες, αρρώστησε βαρύτατα και πέθανε.

Τελείως συμπτωματικά, η κυβέρνηση τα είχε μαζί του γιατί έβγαλε στην φόρα την είδηση για τον κορωνοϊό. Επίσης τελείως συμπτωματικά, το νοσοκομείο αρχικά αρνήθηκε τον θάνατό του.
Εδω τον καψανε πριν δει το πτωμα η οικογένεια του :smt005:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:06 Άκου λογική τώρα. 1 άτομο δεν κατάφεραν να το κρύψουν καλά και έγινε σκάνδαλο
Ναι, κάθε μέρα διαδηλώσεις είχανε στην Κίνα. Σχεδόν έπεσε η κυβέρνηση που δολοφόνησαν τον 33χρονο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Leporello έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:18 Εγώ έχω την εξής απορία: στις 17/04/2020 οι Κινέζοι ανακοίνωσαν ότι αναθεωρούν τους νεκρούς από Covid-19 και προσέθεσαν 1.290 ακόμη. Αν υιοθετήσουμε την θεωρία τής μαζικής απόκρυψης νεκρών, θα πρέπει να αναρωτηθούμε, αφού μπόρεσαν να κρύψουν επιτυχώς 995.366 νεκρούς, γιατί οι 1.290 επιπλέον ήταν πρόβλημα;
Για να φαίνεται ότι είναι και καλά αξιόπιστοι. Λειτουργεί πάντως και αντίστροφα αυτό. Αυτοί οι 1290 πού ήταν πριν; Αντιλήφθηκε κάποιος την απουσία τους;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

hellegennes έγραψε: 29 Οκτ 2020, 17:48
Για να φαίνεται ότι είναι και καλά αξιόπιστοι. Λειτουργεί πάντως και αντίστροφα αυτό. Αυτοί οι 1290 πού ήταν πριν; Αντιλήφθηκε κάποιος την απουσία τους;
Εκεί που ήταν και εκείνοι που προέκυπταν όταν εκαναν χώρες της Ευρώπης αναθεωρήσεις προς τα πάνω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Δηλαδή μπαίνεις στο χάρτη και βλέπεις ολο το πλανήτη με μπλε κυκλακια εκτός απο τη Κίνα. Και κάτω μια Ινδία και πάνω μια Ρωσία με μια μπλε γκουμουτσα εκαστη σαν τα καλαμπαλικια του Μάο, αλλα δεν σου κάνει εντύπωση καθόλου.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Να αναφερουμε οτι σημερα η ΝΔ επετρεψε στο ιδιο ακριβως σημειο που χθες ειχε στειλει τα ματ και εκανε συλληψεις
να συγκεντρωθουν λαθρομεταναστες και ακροαριστεροι

Εικόνα

ψοφοδεξια με τα ολα της
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”