Αυτόν τον μαλακισμένο αχυράνθρωπο με τον καφέ της νεολαίας πότε θα τον κόψετε; Εσύ ειδικά που μας έχεις πρήξει τα αρχίδια να ζητάς καθολικά λοκντάουν, αυτήν την μαλακισμένη εικόνα έχεις για την οικονομία μας χώρας; Ότι περιοριστικά μέτρα σημαίνουν απλά ότι δεν θα πίνουν τον καφέ τους έξω οι νέοι; Όχι ότι αφήνεις άνεργους τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:31 Εγώ που είμαι 45 δηλαδή να θυσιαστώ για να πίνουν τον καφεδάκο τους οι νεολαίοι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
τα λες στη νύφη να τα ακούσει η πεθερά;foscilis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:32Για χιλιοστή φορά το πρόβλημα δεν ήταν ο τουρισμός αλλά η επί τρεις μήνες διάχυση και έμπρακτη υποστήριξη της αντίληψης #ΠΟΙΟΣ_ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ_YOLO για χάρη του τουρισμού (και της ευρύτερης "βιομηχανίας" της διασκέδασης). Σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με τον τουρισμό που ξαναέφερε τα κρούσματα στη χώρα και μάλιστα χωρίς σοβαρό έλεγχο.
έχεις δίκιο, κόβω
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Τι αηδίες πάλι γράφεις. Το να κλεισει δηλαδή για ένα μήνα η εστίαση (η να λειτουργεί με delivery) θα οδηγήσει σε ανεργία τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού? Που τα βρίσκεις και τα γράφεις αυτά? Στα κλασικά εικονογραφημένα?hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:35Αυτόν τον μαλακισμένο αχυράνθρωπο με τον καφέ της νεολαίας πότε θα τον κόψετε; Εσύ ειδικά που μας έχεις πρήξει τα αρχίδια να ζητάς καθολικά λοκντάουν, αυτήν την μαλακισμένη εικόνα έχεις για την οικονομία μας χώρας; Ότι περιοριστικά μέτρα σημαίνουν απλά ότι δεν θα πίνουν τον καφέ τους έξω οι νέοι; Όχι ότι αφήνεις άνεργους τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:31 Εγώ που είμαι 45 δηλαδή να θυσιαστώ για να πίνουν τον καφεδάκο τους οι νεολαίοι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Arisvilla την 28 Οκτ 2020, 20:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ίσως να μας ψεκάζουν με τον ιό οι εξωγήινοι...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
δεν αμφιβάλλω ότι πιστεύεις σε κάτι τέτοιο, εδώ πίστεψες σε ομόλογα υδατανθράκων που δεν ξέραμε καν αν υπήρχαν
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
κάθε μέρα υποθηκοφυλακειο θα πηγαίνεις, θα πήξειςArisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:38Τι αηδίες πάλι γράφεις. Το να κλεισει δηλαδή για ένα μήνα η εστίαση (η να λειτουργεί με delivery) θα οδηγήσει σε ανεργία τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού? Που τα βρίσκεις και τα γράφεις αυτά? Στα κλασικά εικονογραφημένα?hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:35Αυτόν τον μαλακισμένο αχυράνθρωπο με τον καφέ της νεολαίας πότε θα τον κόψετε; Εσύ ειδικά που μας έχεις πρήξει τα αρχίδια να ζητάς καθολικά λοκντάουν, αυτήν την μαλακισμένη εικόνα έχεις για την οικονομία μας χώρας; Ότι περιοριστικά μέτρα σημαίνουν απλά ότι δεν θα πίνουν τον καφέ τους έξω οι νέοι; Όχι ότι αφήνεις άνεργους τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:31 Εγώ που είμαι 45 δηλαδή να θυσιαστώ για να πίνουν τον καφεδάκο τους οι νεολαίοι?
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Θελω να πιστευω οτι εκατσαν τα ζυγισαν και αποφασισαν οτι καλυτερα 4 μηνες γιολο καλοκαιρι και ενα λοκνταουν το χειμωνα παρα μονιμους περιορισμους χωρις λοκνταουν για ολο το χρονο.Το πιθανοτερο βεβαια ειναι να πηγαν βλεποντας και κανοντας παρεα με τους δημοσκοπους.foscilis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:32Για χιλιοστή φορά το πρόβλημα δεν ήταν ο τουρισμός αλλά η επί τρεις μήνες διάχυση και έμπρακτη υποστήριξη της αντίληψης #ΠΟΙΟΣ_ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ_YOLO για χάρη του τουρισμού (και της ευρύτερης "βιομηχανίας" της διασκέδασης). Σε ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ με τον τουρισμό που ξαναέφερε τα κρούσματα στη χώρα και μάλιστα χωρίς σοβαρό έλεγχο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Μπα δεν το βλέπω να πάω, στους κόκκινους νομούς λέει κλείνουν υποθηκοφυλακεία και γραφεία κτηματογράφησης. Οπότε απλώς περιμένω καμιά εβδομάδα για να μπούμε και εμείς στο κόκκινο.elchav έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:39κάθε μέρα υποθηκοφυλακειο θα πηγαίνεις, θα πήξειςArisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:38Τι αηδίες πάλι γράφεις. Το να κλεισει δηλαδή για ένα μήνα η εστίαση (η να λειτουργεί με delivery) θα οδηγήσει σε ανεργία τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού? Που τα βρίσκεις και τα γράφεις αυτά? Στα κλασικά εικονογραφημένα?hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:35
Αυτόν τον μαλακισμένο αχυράνθρωπο με τον καφέ της νεολαίας πότε θα τον κόψετε; Εσύ ειδικά που μας έχεις πρήξει τα αρχίδια να ζητάς καθολικά λοκντάουν, αυτήν την μαλακισμένη εικόνα έχεις για την οικονομία μας χώρας; Ότι περιοριστικά μέτρα σημαίνουν απλά ότι δεν θα πίνουν τον καφέ τους έξω οι νέοι; Όχι ότι αφήνεις άνεργους τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού;
Παρόμοια αφήγηση, θεωρεί ότι τα έσοδα από τον τουρισμό θα ήταν μηδέν, αν είχαμε επιβάλει μάσκα και μέτρα.Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:38Τι αηδίες πάλι γράφεις. Το να κλεισει δηλαδή για ένα μήνα η εστίαση (η να λειτουργεί με delivery) θα οδηγήσει σε ανεργία τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού? Που τα βρίσκεις και τα γράφεις αυτά? Στα κλασικά εικονογραφημένα?hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:35Αυτόν τον μαλακισμένο αχυράνθρωπο με τον καφέ της νεολαίας πότε θα τον κόψετε; Εσύ ειδικά που μας έχεις πρήξει τα αρχίδια να ζητάς καθολικά λοκντάουν, αυτήν την μαλακισμένη εικόνα έχεις για την οικονομία μας χώρας; Ότι περιοριστικά μέτρα σημαίνουν απλά ότι δεν θα πίνουν τον καφέ τους έξω οι νέοι; Όχι ότι αφήνεις άνεργους τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:31 Εγώ που είμαι 45 δηλαδή να θυσιαστώ για να πίνουν τον καφεδάκο τους οι νεολαίοι?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nrg την 28 Οκτ 2020, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Casper -
Πες τα ρε φίλε, ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω τις ίδιες αηδίες.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:35Αυτόν τον μαλακισμένο αχυράνθρωπο με τον καφέ της νεολαίας πότε θα τον κόψετε; Εσύ ειδικά που μας έχεις πρήξει τα αρχίδια να ζητάς καθολικά λοκντάουν, αυτήν την μαλακισμένη εικόνα έχεις για την οικονομία μας χώρας; Ότι περιοριστικά μέτρα σημαίνουν απλά ότι δεν θα πίνουν τον καφέ τους έξω οι νέοι; Όχι ότι αφήνεις άνεργους τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:31 Εγώ που είμαι 45 δηλαδή να θυσιαστώ για να πίνουν τον καφεδάκο τους οι νεολαίοι?
2 εκατ. ευρώ στα κανάλια της Αθήνας για «κορονο‑διαφήμιση»
Υπογράφτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τους Θόδωρο Σκυλακάκη και Στέλιο Πέτσα
https://www.stonisi.gr/post/12505/2-eka ... -diafhmish
Υπογράφτηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση από τους Θόδωρο Σκυλακάκη και Στέλιο Πέτσα
https://www.stonisi.gr/post/12505/2-eka ... -diafhmish
στη μέση ανατολή δεν προτιμάτε το τσάι;- Casper - έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:43Πες τα ρε φίλε, ειλικρινά έχω βαρεθεί να διαβάζω τις ίδιες αηδίες.hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:35Αυτόν τον μαλακισμένο αχυράνθρωπο με τον καφέ της νεολαίας πότε θα τον κόψετε; Εσύ ειδικά που μας έχεις πρήξει τα αρχίδια να ζητάς καθολικά λοκντάουν, αυτήν την μαλακισμένη εικόνα έχεις για την οικονομία μας χώρας; Ότι περιοριστικά μέτρα σημαίνουν απλά ότι δεν θα πίνουν τον καφέ τους έξω οι νέοι; Όχι ότι αφήνεις άνεργους τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:31 Εγώ που είμαι 45 δηλαδή να θυσιαστώ για να πίνουν τον καφεδάκο τους οι νεολαίοι?
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- hellegennes
Ποια εστίαση ρε κατακαμένε; Lockdown σημαίνει ότι σταματάει να δουλεύει το 90% των επαγγελμάτων. Είστε τελείως σούργελα; Ζείτε σε έναν κόσμο που υπάρχουν μόνο δημόσιοι υπάλληλοι και καφετέριες;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:38Τι αηδίες πάλι γράφεις. Το να κλεισει δηλαδή για ένα μήνα η εστίαση (η να λειτουργεί με delivery) θα οδηγήσει σε ανεργία τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού? Που τα βρίσκεις και τα γράφεις αυτά? Στα κλασικά εικονογραφημένα?hellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2020, 20:35Αυτόν τον μαλακισμένο αχυράνθρωπο με τον καφέ της νεολαίας πότε θα τον κόψετε; Εσύ ειδικά που μας έχεις πρήξει τα αρχίδια να ζητάς καθολικά λοκντάουν, αυτήν την μαλακισμένη εικόνα έχεις για την οικονομία μας χώρας; Ότι περιοριστικά μέτρα σημαίνουν απλά ότι δεν θα πίνουν τον καφέ τους έξω οι νέοι; Όχι ότι αφήνεις άνεργους τα 3/4 του ενεργού πληθυσμού;Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 18:31 Εγώ που είμαι 45 δηλαδή να θυσιαστώ για να πίνουν τον καφεδάκο τους οι νεολαίοι?
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις