!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με την Τουρκία;
Re: Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο με τη Τουρκία;

- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
στα συνθήματα και στις φρασουλες είστε πρωτοι
στην ουσία όμως κενοι
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Προφανώς και δεν θα το αφήσουν να κρατήσει πολύ. Δεν αναπαράγω ονειρώξεις ψεκασμένων πως οι σύμμαχοι θα τσακίσουν τους Τούρκους και θα μας δώσουν πίσω Αγιασοφιές κτλ. Απλά θα μπουν στη μέση, και όποιος είναι αρκετά μλκας να ρίξει σε Αμερικάνικο πλοίο θα δεχτεί πίσω πολλαπλά χτυπήματα.Fluffy έγραψε: 27 Οκτ 2020, 20:15το προηγουμενο αφήγημα πως το νάτο και η εε δε θα επιτρεψουν να γίνει πόλεμος αρχιζει να διαλύεται και φτιαξαμε το «σε 3 το πολύ ημέρες...»Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 27 Οκτ 2020, 20:02 σε 3 το πολύ ημέρες θα έχουν επέμβει οι Αμερικάνοι (αν όχι οι Γάλλοι για να μας στηρίξουν), όχι για να πάρουν το μέρος κάποιας πλευράς, αλλά για να σταματήσουν τον πόλεμο.![]()
![]()
λίγη αιδως δε βλάπτει
-_-
Γιατι ανοιξες νεο νημα,αφου υπαρχει ηδη ενα.Mansko έγραψε: 27 Οκτ 2020, 17:19 Είμαστε απολύτως έτοιμοι και πρέπει να κηρύξουμε πόλεμο σε οχτώ (8) μήνες το αργότερο.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Είμαστε ξεφτίλες. Δεν έχει πάτο.Mansko έγραψε: 27 Οκτ 2020, 17:19 Είμαστε απολύτως έτοιμοι και πρέπει να κηρύξουμε πόλεμο σε οχτώ (8) μήνες το αργότερο.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
απου που συμπεραινεται αυτό;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 27 Οκτ 2020, 20:40Προφανώς και δεν θα το αφήσουν να κρατήσει πολύ. Δεν αναπαράγω ονειρώξεις ψεκασμένων πως οι σύμμαχοι θα τσακίσουν τους Τούρκους και θα μας δώσουν πίσω Αγιασοφιές κτλ. Απλά θα μπουν στη μέση, και όποιος είναι αρκετά μλκας να ρίξει σε Αμερικάνικο πλοίο θα δεχτεί πίσω πολλαπλά χτυπήματα.Fluffy έγραψε: 27 Οκτ 2020, 20:15το προηγουμενο αφήγημα πως το νάτο και η εε δε θα επιτρεψουν να γίνει πόλεμος αρχιζει να διαλύεται και φτιαξαμε το «σε 3 το πολύ ημέρες...»Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 27 Οκτ 2020, 20:02 σε 3 το πολύ ημέρες θα έχουν επέμβει οι Αμερικάνοι (αν όχι οι Γάλλοι για να μας στηρίξουν), όχι για να πάρουν το μέρος κάποιας πλευράς, αλλά για να σταματήσουν τον πόλεμο.![]()
![]()
λίγη αιδως δε βλάπτει
-
nikos p 2020
Με μια λέξη "Όχι"
Μιλάμε για μια άρχουσα τάξη που είναι λαθρέμπορες, βιαστές, καταπιεστές, δολοφόνοι. Και τόσοι Τούρκοι τόσο καιρό τους στηρίζουν. Οι κακούργοι χασάπηδες πρέπει να καούν στις στάχτες τους. Αυτό πιστεύω.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Από το ότι δεν θέλουν οποιαδήποτε αναταραχή εντός του ΝΑΤΟ, και αν προκύψει, θέλουν να είναι όσο πιο περιορισμένης έκτασης γίνεται, ενώ ξέρουν πως δεν θα τους κοστίσει τίποτα να μπουν στη μέση (ξέρουν πως κανένας από το ΝΑΤΟ δεν είναι αρκετά ηλίθιος ώστε να επιτεθεί σε αυτούς).Fluffy έγραψε: 27 Οκτ 2020, 20:53απου που συμπεραινεται αυτό;Φραγμένος_Τελεστής έγραψε: 27 Οκτ 2020, 20:40Προφανώς και δεν θα το αφήσουν να κρατήσει πολύ. Δεν αναπαράγω ονειρώξεις ψεκασμένων πως οι σύμμαχοι θα τσακίσουν τους Τούρκους και θα μας δώσουν πίσω Αγιασοφιές κτλ. Απλά θα μπουν στη μέση, και όποιος είναι αρκετά μλκας να ρίξει σε Αμερικάνικο πλοίο θα δεχτεί πίσω πολλαπλά χτυπήματα.Fluffy έγραψε: 27 Οκτ 2020, 20:15
το προηγουμενο αφήγημα πως το νάτο και η εε δε θα επιτρεψουν να γίνει πόλεμος αρχιζει να διαλύεται και φτιαξαμε το «σε 3 το πολύ ημέρες...»![]()
![]()
λίγη αιδως δε βλάπτει
Επίσης υπάρχει και το άλλο που παρέλειψα: οι Τούρκοι έχουν κι άλλα μέτωπα στα Ανατολικά τους, ίσως δε θα είναι τόσο εύκολο να στείλουν όλο το στρατό τους σε μια ενδεχόμενη σύγκρουση με την Ελλάδα.
-_-
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
εγω ειμαι ετοιμος ,γιατι νομιζετε αφηνω του μουσι.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Και εγώ έτοιμος είμαι.
Εσύ πάς από εκεί ? Εγώ πάω αντίθετα.
Ά... καλά, τότε πάμε παρέα !
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
- SuperRogue
- Phorum.gr user: SuperRogue
Και εγώ εκτός αν βρέχει και είναι Τετάρτη.relativer777 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 15:49Και εγώ έτοιμος είμαι.
Ανοιγετε νηματα και μπερδευετε τον Σταυρομανουρα που κραταει την αντιστροφη μετρηση.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Αν θέλεις τη γνώμη μου ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος. Οι μεγάλοι αποφάσισαν. Και ενδέχεται να ζήσουμε και κάτι σαν το 1984. Το βιβλίο. I can see no way out.Thor έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:37 Ανοιγετε νηματα και μπερδευετε τον Σταυρομανουρα που κραταει την αντιστροφη μετρηση.
In the darkness between the stars the weak and the faithless find no deliverance.
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Ρέ σαχλαμαράκια εισαι άπαιχτος, Εχεις Καλή αίσθηση του χιούμορ.SuperRogue έγραψε: 28 Οκτ 2020, 16:30Και εγώ εκτός αν βρέχει και είναι Τετάρτη.relativer777 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 15:49Και εγώ έτοιμος είμαι.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 20 Απαντήσεις
- 760 Προβολές
-