Ποι κριτική ρε αμοιβαδαΧαοτικός έγραψε: 20 Σεπ 2020, 14:12Παηλίθιε αγράμματε στόκε που γράφεις το γλείφω με ύψιλον και αναφέρεσαι σε μία θεωρία εξαρτημένων αντανακλαστικών εντελώς άσχετη με τα λεγόμενα μας ώστε να παραλληλίσεις κάτι, σε τσούζει που όλοι σας οι υποστηρικτές ξεφτιλίζονταν και φροντίζεις αδιαλείπτως να σκορπάς την ουσία για να μην φαίνεται η ξεφτίλα σας. Αν πράγματι σ' ενδιέφερε το τι σκατά πλασάρουν τα δικά σου κανάλια θα είχες κάνει κριτική και θα θα τόνιζες τα αρνητικά. Δεν θα πούλαγες πνευματάκι για να φανείς. Ένας δεξιοκάγκουρας είσαι ρε, νομίζεις ότι θα με αντιμετωπίσεις; Πάρε το μόλερς σου να γίνεις δυνατός και ξαναέλαChainis έγραψε: 20 Σεπ 2020, 14:07Βλακα, αν στην TV έχω 10 επιλογές στο Internet έχω 100.Χαοτικός έγραψε: 20 Σεπ 2020, 13:49
Σου είπα κουραδόμυαλε ότι τα γράφω όλα τα κανάλια. Εσύ αντανακλαστικά αντιδράς όταν βρίζουν το βοθροκάναλο γιατί στηρίζεσαι πάνω του για την βρωμοπολιτική σας. Απλά πράγματα. Λες και βλέπεις κάτι διαφορετικό στο ίντερνετ που μου το παίζεις και ποιοτικός.
Σκυλε του Παβλοφ, ο σκαι με ενδιαφέρει όσο και το αείμνηστο τηλε τώρα η το τηλε άστυ η ή κάτω Παναγία TV.
Την αποτυχία λόγω ανικανότητας και την γελοιοτητα της πολιτικής σας προσπαθείτε να την φορτώσετε σε άλλους όπως έκανε άλλωστε πάντα η αριστερά και βρήκατε εύκαιρο τον σκαι.
Αν δεν ήταν ο σκαι ας πούμε σίγουρα οι αγορές θα είχαν χορέψει από τα νταούλια σας, σίγουρα η Μέρκελ κι ο Σοιμπλε θα σας επαιρναν Πιπες, σίγουρα θα είχατε χαρίσει όλα τα χρέη και οι άλλοι θα είχαν χαρίσει τα χρέη της χώρας.
Γελοίε.
Πόσο ανοο μπορεί να είσαι όταν σου γράφω ότι έχω πετάξει την τηλεόραση 15 χρόνια και μου μιλάς για κριτική στα κανάλια που δεν κάνω εγώ και καλά, ενώ σου λέω ότι σιχάθηκα συνολικά την tv;
Ο σκαι για τους ζαιους είναι η φτηνή δικαιολογία της αποτυχίας τους.
Ο ίδιος σκαι βέβαια που το 14-15 δεν ηταν κακός γιατί τότε ο κόσμος τσίμπαγε στα γκοου μπακ κυρία Μέρκελ και δεν μπορούσε να τον επηρεάσει.
Ποιος τον εχεζε τότε.
Εγινε κακός όταν αποφάσισε να μην καλύπτει την ανικανότητα και την γελοιοτητα σας όταν έπρεπε να αντιμετωπισετε την πραγματικότητα σαν κυβέρνηση κι εσείς παραλληλα έπρεπε να βρείτε δίκαιολογιες της αποτυχίας.
Α να μην το ξεχάσω, τα άλλα κανάλια είναι καλά για τον σύριζα.
Γελοιε!