το ελληνικο ΔΝΑhellegennes έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:50Κοίτα, δεν έχει νόημα να κάθομαι να φτιάχνω θεωρίες, γιατί η πραγματική απάντηση μπορεί να είναι μόνο «δεν ξέρω». Αυτό που ξέρω είναι ότι συμβαίνει. Και δεν βρίσκω λόγο για υστερίες και ακραία μέτρα όσο η κατάσταση είναι έτσι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:47Ποιος είναι για σένα ο ρεαλιστικός λόγος που η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει Τσεχία ή Βελγιο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Re: Ο πρώτος νεκρός
Κοιταξε εγώ γενικά που είμαι απαισιόδοξος πιστεύω οτι δεν θα γίνουμε Τσεχία ή Βέλγιο. Προς το παρόν την έχουμε γλιτώσει λόγω κλίματος. Είμαστε δηλαδή 3 εβδομάδες πίσω από αυτούς και αν πάρουμε σοβαρά μέτρα τώρα μπορούμε να μειώσουμε την μεταδοτικότητα. Επίσης, το Βέλγιο που είναι η πρωτεύουσα της Ευρώπης αλλά και η Τσεχία σε μικρότερο βαθμό έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα πληθυσμού από εμάς το φθινόπωρο και το Χειμώνα, ενώ είναι και πιο πυκνοκατοικημένες χώρες. Δεν νομίζω να φτάσουμε στους 140 νεκρούς την ημέρα αν πάρουμε σοβαρά μέτρα. Αν τα αφήσουμε χύμα με ημίμετρα στυλ μάσκες παντού και χαμηλά τη μουσική στα μπαράκια ναι θα έχουμε θέμα. Και πάλι δύσκολα να φτάσουμε στα χάλια του Βελγίου όμως.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:47Ποιος είναι για σένα ο ρεαλιστικός λόγος που η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει Τσεχία ή Βελγιο;
- phorumitis
https://www.news247.gr/gnomes/manos-xwr ... 32589.html
Έχουμε και τον κλόουν που παριστάνει τον λοιμωξιολογο, αντί να μας μιλήσει με επιστημονικα στοιχεία μας λέει για την καρδιά και την ψυχή μας που πρέπει να μιλήσει και λοιπές αηδιες
Έχουμε και τον κλόουν που παριστάνει τον λοιμωξιολογο, αντί να μας μιλήσει με επιστημονικα στοιχεία μας λέει για την καρδιά και την ψυχή μας που πρέπει να μιλήσει και λοιπές αηδιες
- phorumitis
Τοπικα λοκνταουν παντού = στρατιές ανέργων στην πλάτη του ζαβου
- hellegennes
Αν αυτά έπαιζαν τόσο τρομερό ρόλο θα βλέπαμε τον αντίκτυπό τους και σε άλλες ιώσεις, όπως η γρίπη. Αλλά δεν φαίνεται κάτι τέτοιο. Την ίδια περίοδο εμφανίζεται. Αν το κλίμα παίζει κάποιον ρόλο, είναι διαφορετικός απ' αυτόν που νομίζεις.Arisvilla έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:59Κοιταξε εγώ γενικά που είμαι απαισιόδοξος πιστεύω οτι δεν θα γίνουμε Τσεχία ή Βέλγιο. Προς το παρόν την έχουμε γλιτώσει λόγω κλίματος. Είμαστε δηλαδή 3 εβδομάδες πίσω από αυτούς και αν πάρουμε σοβαρά μέτρα τώρα μπορούμε να μειώσουμε την μεταδοτικότητα. Επίσης, το Βέλγιο που είναι η πρωτεύουσα της Ευρώπης αλλά και η Τσεχία σε μικρότερο βαθμό έχουν μεγαλύτερη κινητικότητα πληθυσμού από εμάς το φθινόπωρο και το Χειμώνα, ενώ είναι και πιο πυκνοκατοικημένες χώρες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Οκτ 2020, 11:47Ποιος είναι για σένα ο ρεαλιστικός λόγος που η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει Τσεχία ή Βελγιο;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δώσε μας ένα παράδειγμα σοβαρού λοιμωξιολόγου, σύμφωνα με σένα, να δούμε τι λέει και να το ακολουθήσουμε.phorumitis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 12:00 https://www.news247.gr/gnomes/manos-xwr ... 32589.html
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Προτείνω κάτι παρόμοιο με το προηγούμενο lock down , δύο μήνες κλειστοί , αλλά με τους εξής όρους :
1 ) Κλείσιμο συνόρων τουλάχιστον ως τον Μάρτιο
2 ) Μετά τους δύο μήνες , επαναλειτούργηση της οικονομίας κανονικά , ούτε μέτρα στο ωράριο ούτε τίποτα . Θεωρώ ότι είναι αρκετό χρονικό διάστημα για να ανακόψουμε τον ιό , εφόσον έχουμε κλειστά σύνορα .
1 ) Κλείσιμο συνόρων τουλάχιστον ως τον Μάρτιο
2 ) Μετά τους δύο μήνες , επαναλειτούργηση της οικονομίας κανονικά , ούτε μέτρα στο ωράριο ούτε τίποτα . Θεωρώ ότι είναι αρκετό χρονικό διάστημα για να ανακόψουμε τον ιό , εφόσον έχουμε κλειστά σύνορα .
Εγώ προτείνω το ακριβώς αντίθετο: δρακόντεια μέτρα για πάντα με οικονομική εξόντωση των παραβατών. Όσες επιχειρήσεις δεν θέλουν να προσαρμοστούν, ας κλείσουν.
- phorumitis
Δουλειά της κυβερνησαρας μας είναι να τον βρει. Αλλά είναι σε όλα άχρηστοι, το μόνο που μένει είναι να γελάμε πλέον με το ξευτιλισμα τους, χαχαχαST48410 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 12:14Δώσε μας ένα παράδειγμα σοβαρού λοιμωξιολόγου, σύμφωνα με σένα, να δούμε τι λέει και να το ακολουθήσουμε.phorumitis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 12:00 https://www.news247.gr/gnomes/manos-xwr ... 32589.html
- hellegennes

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Υπεκφυγές. Ο Τσιόδρας δεν σας αρέσει και δεν είναι σοβαρός. Οι υπόλοιποι που επίσης προτείνουν προσοχή, αποστάσεις, πλύσιμο χεριών και μάσκα, φαντάζομαι επίσης δεν είναι σοβαροί για σένα. Να φέρουμε άλλους από το φεγγάρι.phorumitis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 12:19 Δουλειά της κυβερνησαρας μας είναι να τον βρει. Αλλά είναι σε όλα άχρηστοι, το μόνο που μένει είναι να γελάμε πλέον με το ξευτιλισμα τους, χαχαχα
Ας γίνει δημοψήφισμα.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- phorumitis
Το Τσιοδρα μας πασάρουν, αυτόν κρίνωST48410 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 12:22Υπεκφυγές. Ο Τσιόδρας δεν σας αρέσει και δεν είναι σοβαρός. Οι υπόλοιποι που επίσης προτείνουν προσοχή, αποστάσεις, πλύσιμο χεριών και μάσκα, φαντάζομαι επίσης δεν είναι σοβαροί για σένα. Να φέρουμε άλλους από το φεγγάρι.phorumitis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 12:19 Δουλειά της κυβερνησαρας μας είναι να τον βρει. Αλλά είναι σε όλα άχρηστοι, το μόνο που μένει είναι να γελάμε πλέον με το ξευτιλισμα τους, χαχαχα
Ναι, αλλά πρέπει να υπάρχει και ένα μέτρο σύγκρισης. Αυτός δεν σου κάνει. ΟΚ. Ποιος σου κάνει να δούμε αν λέει κάτι τόσο διαφορετικό;phorumitis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 12:23Το Τσιοδρα μας πασάρουν, αυτόν κρίνωST48410 έγραψε: 28 Οκτ 2020, 12:22Υπεκφυγές. Ο Τσιόδρας δεν σας αρέσει και δεν είναι σοβαρός. Οι υπόλοιποι που επίσης προτείνουν προσοχή, αποστάσεις, πλύσιμο χεριών και μάσκα, φαντάζομαι επίσης δεν είναι σοβαροί για σένα. Να φέρουμε άλλους από το φεγγάρι.phorumitis έγραψε: 28 Οκτ 2020, 12:19 Δουλειά της κυβερνησαρας μας είναι να τον βρει. Αλλά είναι σε όλα άχρηστοι, το μόνο που μένει είναι να γελάμε πλέον με το ξευτιλισμα τους, χαχαχα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις