Δεν θα έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά ότι παρουσιάζουν την αληθινή εικόνα, αλλά πιο πολύ το πιστεύω αυτό για την Κίνα. Μάλλον για την Κίνα είμαι απολύτως βέβαιος ότι λένε χοντρά ψέματα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Οκτ 2020, 11:19Τόσο ακριβώς είναι και στις ΗΠΑ. Με τους 200000+ νεκρούς. Εσυ πιστεύεις οτι η Ν. Κορέα λεει ψέματα για τα κρούσματα/νεκρούς της;hellegennes έγραψε: 24 Οκτ 2020, 09:58
Γελάει ο μωρός. Πληθυσμός άνω των 65:
--------------------------------------------------
Κορέα: 15%
Η Κορέα νομίζω ότι είναι απλώς περίπτωση παρανοϊκού κράτους, που με το που ξέσπασε η πανδημία κατήργησε κάθε έννοια ιδιωτικού απορρήτου για να κάνει ιχνηλάτηση και μετά τους μπουζούριασε όλους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Βασικά δεν το νομίζω απλώς, αυτό συνέβη. Δεν είναι θεωρία, οι ίδιοι το είπαν ξεκάθαρα. Εκεί που μπλέκεται το «νομίζω» είναι στο αν αυτό ήταν αρκετό να σβήσει την επιδημία. Και η άποψή μου είναι πως ναι, τόσο εξτρήμ μέτρα φυσικά και μπορούν να τελειώσουν μια επιδημία. Το ότι ο πληθυσμός τους είναι πολύ πιο νεαρός από την Ευρώπη σίγουρα βοήθησε στον περιορισμό κρουσμάτων και νεκρών.
Η μόνη περίπτωση που βρίσκω αληθινά ανεξήγητη είναι της Ιαπωνίας. Εκεί μπορείς να ισχυριστείς ακόμα και ότι οι μάσκες είναι άκρως αποτελεσματικές γιατί τις έχουν κολλημένες στην μούρη τους από παιδιά. Δεν ξέρω αν αυτή είναι η απάντηση, πάντως δεν έχω ικανοποιητική απάντηση γενικά ούτε και κανείς άλλος έχει.