viewtopic.php?p=1562034#p1562034GoBack έγραψε: 22 Οκτ 2020, 18:58 Κανενας λογος ανησυχιας,η κυβερνηση ειχε ολο το χρονο να οργανωσει το συστημα υγειας,ολα θα πανε καλα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
- Δημοκρατικός
Maspoli έγραψε: 22 Οκτ 2020, 13:06 Όλη η εστίαση (καφέ-μπαρ-ταβέρνες-εστιατόρια) για τον επόμενο μήνα να λειτουργεί μόνο για take away. Να απαγορευτεί ταυτόχρονα η κατανάλωση αλκοόλ σε πάρκα-πλατείες καθ όλη τη διάρκεια μέρας και νύχτας.
ΥΓ
Μήνας είναι λίγο για να μαζευτεί η κατάσταση. Τουλάχιστον τρίμηνο θέλει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 22 Οκτ 2020, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Γράφουν εδώ οι δεξιοί κυρίως να μην κλείσουν τα εστιατόρια τα μπαρ κτλ. Ενώ σε πολλές χώρες της Ευρώπης ήδη έχουν κλείσει. (Ολλανδία, Τσεχία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Ουαλία) Και λένε οτι θα πεινάσουν οι εργαζόμενοι λες και δεν είναι υποχρεωμένος ο θίασος να δώσει επίδομα τους εργαζόμενους. Η Ιρλανδία δηλαδή που κάνει λοκ ντάουν για 6 εβδομάδες είναι πολύ δυνατή οικονομικά χώρα, ή η Τσεχία. Να πάρουν μέτρα τώρα και ναι να κλείσουν δραστηριότητες που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην αύξηση των κρουσμάτων. Μέχρι και ο Πετσάκος σήμερα παραδέχτηκε οτι η εστίαση συμβάλλει στη διασπορά του ιού. Δεν θα γίνει και καμια οικονομική καταστροφή αν κλεισουν για ένα μήνα κάποια καφέ και εστιατόρια η αν λειτουργούν μονο με delivery και take away. Εσείς που αντιδράτε το κάνετε οι περισσότεροι γιατί δεν θέλετε να χάσετε τον καφεδάκο σας και το σουβλάκι και την μπυρίτσα με την παρεούλα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Arisvilla την 22 Οκτ 2020, 19:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Εμπεδοκλής
Το ρεκόρ μου ήταν 7 σε μία ημέρα, και χατήρι δεν μου χάλασε...Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:04Ποια πλατεία; επαναφορά του sms άμεσα.
Προσωπικά δεν έκατσα σπιτάκι μου με το λοκνταουν αν και παρακαλαγα, δεν έκατσα σπιτάκι μου με το 40% τηλεργασια και δεν θα κάτσω και με νέο λοκνταουν. Αλλά πάλι λέω λοκνταουν χθες. Και φουλ τεστ βέβαια.nick έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:06 Ολοι εσείς που είστε υπερ του λοκνταουν να καθεστε στο σπιτακι σας το ξερετε οτι ακομα και για να εχετε φως, νερο, ιντερνέτ πρεπει καποιοι να πανε να δουλέψουν;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αδιάφορο αν το έκανες εσύ ή αλλοι 100. Είχε αποτέλεσμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:08Το ρεκόρ μου ήταν 7 σε μία ημέρα, και χατήρι δεν μου χάλασε...![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Δεν θα γίνει οικονομική καταστροφή λέει...Arisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:08 Γράφουν εδώ οι δεξιοί κυρίως να μην κλείσουν τα εστιατόρια τα μπαρ κτλ. Ενώ σε πολλές χώρες της Ευρώπης ήδη έχουν κλείσει. (Ολλανδία, Τσεχία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Ουαλία) Και λένε οτι θα πεινάσουν οι εργαζόμενοι λες και δεν είναι υποχρεωμένος ο θίασος να δώσει επίδομα τους εργαζόμενους. Η Ιρλανδία δηλαδή που κάνει λοκ ντάουν για 6 εβδομάδες είναι πολύ δυνατή οικονομικά χώρα, ή η Τσεχία. Να πάρουν μέτρα τώρα και ναι να κλείσουν δραστηριότητες που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην αύξηση των κρουσμάτων. Μέχρι και ο Πετσάκος σήμερα παραδέχτηκε οτι η εστίαση συμβάλλει στη διασπορά του ιού. Δεν θα γίνει και καμια οικονομική καταστροφή αν κλεισουν για ένα μήνα κάποια καφέ και εστιατόρια η αν λειτουργούν μονο με delivery και take away. Εσείς που αντιδράτε το κάνετε οι περισσότεροι γιατί δεν θέλετε να χάσετε τον καφεδάκο σας και το σουβλάκι και την μπυρίτσα με την παρεούλα.
-
Εμπεδοκλής
Αποτέλεσμα σε τι;Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:09Αδιάφορο αν το έκανες εσύ ή αλλοι 100. Είχε αποτέλεσμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:08Το ρεκόρ μου ήταν 7 σε μία ημέρα, και χατήρι δεν μου χάλασε...![]()
Στο να περιοριστούν τα κρούσματα και συνεπώς οι θάνατοι.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:10Αποτέλεσμα σε τι;Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:09Αδιάφορο αν το έκανες εσύ ή αλλοι 100. Είχε αποτέλεσμα.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:08
Το ρεκόρ μου ήταν 7 σε μία ημέρα, και χατήρι δεν μου χάλασε...![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Η οικονομική καταστροφή θα γίνει αν δεν πάρουν κανένα μέτρο τώρα και σε εναμιση μήνα γεμίσουν οι ΜΕΘ και κάνουν μετά καθολικό λοκ ντάουν για κανένα τρίμηνο για να πέσουν τα κρούσματα.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:09Δεν θα γίνει οικονομική καταστροφή λέει...Arisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:08 Γράφουν εδώ οι δεξιοί κυρίως να μην κλείσουν τα εστιατόρια τα μπαρ κτλ. Ενώ σε πολλές χώρες της Ευρώπης ήδη έχουν κλείσει. (Ολλανδία, Τσεχία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Ουαλία) Και λένε οτι θα πεινάσουν οι εργαζόμενοι λες και δεν είναι υποχρεωμένος ο θίασος να δώσει επίδομα τους εργαζόμενους. Η Ιρλανδία δηλαδή που κάνει λοκ ντάουν για 6 εβδομάδες είναι πολύ δυνατή οικονομικά χώρα, ή η Τσεχία. Να πάρουν μέτρα τώρα και ναι να κλείσουν δραστηριότητες που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην αύξηση των κρουσμάτων. Μέχρι και ο Πετσάκος σήμερα παραδέχτηκε οτι η εστίαση συμβάλλει στη διασπορά του ιού. Δεν θα γίνει και καμια οικονομική καταστροφή αν κλεισουν για ένα μήνα κάποια καφέ και εστιατόρια η αν λειτουργούν μονο με delivery και take away. Εσείς που αντιδράτε το κάνετε οι περισσότεροι γιατί δεν θέλετε να χάσετε τον καφεδάκο σας και το σουβλάκι και την μπυρίτσα με την παρεούλα.![]()
-
BlastFromThePast
H δημόσια υγεία είναι αρμοδιοτήτα και ευθύνη της κυβέρνησης, να είσαι εσύ άπλας με αμάξια δεν είναι αρμοδιότητα και ευθύνη της κυβέρνησης.LETO έγραψε: 22 Οκτ 2020, 18:34hades έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:00Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 22 Οκτ 2020, 16:58
Προφανώς . Όποιος επιθυμεί το κλείσιμο της εστίασης να καταθέσει ο ίδιος του εκατό ευρώ σε έναν λογαριασμό για τους πληγέντες και έπειτα να ακολουθήσουν όλοι οι υπόλοιποι βολεμένοι εξυπνάκηδες . Επίσης στείλτε και στους ταξιτζήδες τίποτα που από εκεί που σχολούσαν ξημερώματα σχολάνε στις 12 με το 1/3 του παλαιού τους τζίρου .![]()
Όσοι είναι έξω από τον χορό και δεν πονάει η τσέπη τους καλά τα λένε . Αν όμως τους έκοβαν κανά φράγκο λόγω των μέτρων θα το έβλεπαν αλλιώς .σε σενα και τον ταντριδη
εγω εκλεισα το μαγαζι μου, χρωσταω (ευτυχως οχι πολλα) τις ζημιες του τριμηνου λοκνταουν και του επομενου τριμηνου με 50% πτωση τζιρου, ανεργοι 5 ανθρωποι συν εγω και ο συνεταιρος μου. Και φαντασου τι ζουμε, μεσα στην τεραστια απογοητευση μου νιωθω μια μικρη αγαλιαση γιατι ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΤΑΝ το αγχος πρωτα απ'ολα κρουσματος στο μαγαζι μου και δευτερευοντως τυχον προστιμου λογω ανευθυνοτητας πελατων
θα μας βρει δουλεια και των 7, ο μασπολι
Αν η κυβέρνηση εγκαταλείψει τις ευθύνες της για να υπηρετήσει το ιδιωτικό σου συμφέρον, μόνος δρόμος είναι το Γουδή.
Να κανουν λοκνταουν ή wfh και οι υπαλληλοι στα σουπερ μαρκετ.Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:09Προσωπικά δεν έκατσα σπιτάκι μου με το λοκνταουν αν και παρακαλαγα, δεν έκατσα σπιτάκι μου με το 40% τηλεργασια και δεν θα κάτσω και με νέο λοκνταουν. Αλλά πάλι λέω λοκνταουν χθες. Και φουλ τεστ βέβαια.nick έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:06 Ολοι εσείς που είστε υπερ του λοκνταουν να καθεστε στο σπιτακι σας το ξερετε οτι ακομα και για να εχετε φως, νερο, ιντερνέτ πρεπει καποιοι να πανε να δουλέψουν;
Να κλεισουν τα σμ χθες, δεν μπορουμε να παιζουμε με την υγεια.
-
Εμπεδοκλής
Επίσης μπορούμε να απαγορεύσουμε τα αυτοκίνητα για να περιοριστούν τα ατυχήματα, συνεπώς και οι θάνατοι...Naida έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:11Στο να περιοριστούν τα κρούσματα και συνεπώς οι θάνατοι.
- Δημοκρατικός
Πανδημία έχουμε, κάποιοι θα χτυπηθούν σκληρότερα. Απο κει και πέρα, τους ανέργους τους πληρώναμε τόσο καιρό; Γιατί να τους πληρώσουμε τώρα;hellegennes έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:54Όσοι ρωτήθηκαν στο φόρουμ, είπαν ότι δεν βλέπουν τον λόγο να δώσουν λεφτά. Θα εμφανιστούν από τα λεφτόδεντρα.hades έγραψε: 22 Οκτ 2020, 17:00 Όσοι είναι έξω από τον χορό και δεν πονάει η τσέπη τους καλά τα λένε . Αν όμως τους έκοβαν κανά φράγκο λόγω των μέτρων θα το έβλεπαν αλλιώς .
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
-
Εμπεδοκλής
Αν γεμίσουν οι ΜΕΘ απλά θα πρέπει να καταλάβουν μερικοί ότι μετά από 30 ημέρες δεν επέρχεται το θαύμα. Τον αφήνεις να πάει στο καλό...Arisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:12Η οικονομική καταστροφή θα γίνει αν δεν πάρουν κανένα μέτρο τώρα και σε εναμιση μήνα γεμίσουν οι ΜΕΘ και κάνουν μετά καθολικό λοκ ντάουν για κανένα τρίμηνο για να πέσουν τα κρούσματα.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:09Δεν θα γίνει οικονομική καταστροφή λέει...Arisvilla έγραψε: 22 Οκτ 2020, 19:08 Γράφουν εδώ οι δεξιοί κυρίως να μην κλείσουν τα εστιατόρια τα μπαρ κτλ. Ενώ σε πολλές χώρες της Ευρώπης ήδη έχουν κλείσει. (Ολλανδία, Τσεχία, Ιρλανδία, Βέλγιο, Ουαλία) Και λένε οτι θα πεινάσουν οι εργαζόμενοι λες και δεν είναι υποχρεωμένος ο θίασος να δώσει επίδομα τους εργαζόμενους. Η Ιρλανδία δηλαδή που κάνει λοκ ντάουν για 6 εβδομάδες είναι πολύ δυνατή οικονομικά χώρα, ή η Τσεχία. Να πάρουν μέτρα τώρα και ναι να κλείσουν δραστηριότητες που αποδεδειγμένα συμβάλλουν στην αύξηση των κρουσμάτων. Μέχρι και ο Πετσάκος σήμερα παραδέχτηκε οτι η εστίαση συμβάλλει στη διασπορά του ιού. Δεν θα γίνει και καμια οικονομική καταστροφή αν κλεισουν για ένα μήνα κάποια καφέ και εστιατόρια η αν λειτουργούν μονο με delivery και take away. Εσείς που αντιδράτε το κάνετε οι περισσότεροι γιατί δεν θέλετε να χάσετε τον καφεδάκο σας και το σουβλάκι και την μπυρίτσα με την παρεούλα.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 5908 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις