Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:07 Δεν συναναστρέφομαι ούτε έναν άνθρωπο με αυτά τα χαρακτηριστικά. Και για το σόι πες έτυχε, αλλά οι φίλοι είναι προσωπικές επιλογές. Δεν είναι θέμα πλέμπας, είναι ξεκάθαρα θέμα επιλογών.
Πάντως, όχι, επιμένω ότι δεν είναι τα κριτήρια αυτά που συζητάτε κριτήρια σπανιότητας κατά τη προσωπική μου πάντα γνώμη.
η πλειοψηφία του κόσμου είναι το αντίθετο απ όσα είπε ο Πάγχρηστος
και δεν έχω ακούσει πολλούς να εκφράζουν επιθυμία για έναν σύντροφο
που να διαβάζει* εις βάθος και κατ ουσίαν ή να εκτιμούν την
σεμνότητα, γι αυτό σε ρώτησα για τους γνωστούς σου πχ στη δουλειά κτλ
και όχι για τις προσωπικές σου προτιμήσεις
*οι περισσότεροι τριγύρω δεν διαβάζουν καν, ποτέ τους
για σένα μπορεί να είναι αυτονόητα όλα αυτά, μα για τον κόσμο
εκεί έξω δεν είναι, αυτό λέω
τώρα κατάλαβες τί εννοώ;
το παρακάτω δεν το κατάλαβα
Αν κατανοήσεις ότι αυτά που ζητάς είναι λίγα και αρχίσεις και μαζεύεις ανθρώπους γύρω σου, θα μπορείς να ξεχωρίζεις και τα "πολλά", στους 1-2 που θα τα έχουν.
α, και τα μπουζούκια δεν τα ανέφερα ούτε εγώ μα ούτε ο Πάγχρηστος,
εγώ ρώτησα αν ξέρεις πολλούς έτσι:
κι όχι έτσι:να μην είναι καταναλωτικό άτομο, να είναι πολύ διαβαστερή εις βάθος και κατ’ ουσίαν και όχι απλώς «κουλτουριάρα», σκυλάδικα και μουσικές και κέντρα με ντάπα ντούπα ούτε απ’ έξω να περάσουμε, πολλά βαψίματα και κουνήματα γιοκ, σεμνά, ταπεινά και sui generis καυλερά, και κυρίως όχι χαρούμενος κομπάρσος στην κοινωνία του θεάματος (που έλεγε και μια ψυχή)
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 20:58
Εννοείς αν συναναστρέφομαι κόσμο που ξημεροβραδιάζεται στα μπουζούκια και το μόνο που τον καίει είναι το βάψιμο, τα κουνήματα και "η κουλτούρα"; Ούτε στα 16. Γι'αυτό σου λέω, έχετε ΠΟΛΥ χαμηλά στανταρντς.
Γενιάμου, μουτς