!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Συνταγές, φαγητά, γλυκίσματα, ποτά και cocktails (μόνο για χορτάτους).
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Re: Οι κριτικες της ομαδας Μασαμπουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:07 Δεν συναναστρέφομαι ούτε έναν άνθρωπο με αυτά τα χαρακτηριστικά. Και για το σόι πες έτυχε, αλλά οι φίλοι είναι προσωπικές επιλογές. Δεν είναι θέμα πλέμπας, είναι ξεκάθαρα θέμα επιλογών.
Πάντως, όχι, επιμένω ότι δεν είναι τα κριτήρια αυτά που συζητάτε κριτήρια σπανιότητας κατά τη προσωπική μου πάντα γνώμη.

η πλειοψηφία του κόσμου είναι το αντίθετο απ όσα είπε ο Πάγχρηστος
και δεν έχω ακούσει πολλούς να εκφράζουν επιθυμία για έναν σύντροφο
που να διαβάζει* εις βάθος και κατ ουσίαν ή να εκτιμούν την
σεμνότητα, γι αυτό σε ρώτησα για τους γνωστούς σου πχ στη δουλειά κτλ
και όχι για τις προσωπικές σου προτιμήσεις

*οι περισσότεροι τριγύρω δεν διαβάζουν καν, ποτέ τους

για σένα μπορεί να είναι αυτονόητα όλα αυτά, μα για τον κόσμο
εκεί έξω δεν είναι, αυτό λέω

τώρα κατάλαβες τί εννοώ;

το παρακάτω δεν το κατάλαβα
Αν κατανοήσεις ότι αυτά που ζητάς είναι λίγα και αρχίσεις και μαζεύεις ανθρώπους γύρω σου, θα μπορείς να ξεχωρίζεις και τα "πολλά", στους 1-2 που θα τα έχουν.

α, και τα μπουζούκια δεν τα ανέφερα ούτε εγώ μα ούτε ο Πάγχρηστος,
εγώ ρώτησα αν ξέρεις πολλούς έτσι:

να μην είναι καταναλωτικό άτομο, να είναι πολύ διαβαστερή εις βάθος και κατ’ ουσίαν και όχι απλώς «κουλτουριάρα», σκυλάδικα και μουσικές και κέντρα με ντάπα ντούπα ούτε απ’ έξω να περάσουμε, πολλά βαψίματα και κουνήματα γιοκ, σεμνά, ταπεινά και sui generis καυλερά, και κυρίως όχι χαρούμενος κομπάρσος στην κοινωνία του θεάματος (που έλεγε και μια ψυχή)
κι όχι έτσι:
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 20:58
Εννοείς αν συναναστρέφομαι κόσμο που ξημεροβραδιάζεται στα μπουζούκια και το μόνο που τον καίει είναι το βάψιμο, τα κουνήματα και "η κουλτούρα"; Ούτε στα 16. Γι'αυτό σου λέω, έχετε ΠΟΛΥ χαμηλά στανταρντς.

Γενιάμου, μουτς
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος νύχτα την 21 Οκτ 2020, 21:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 18:27
Ερμής έγραψε: 19 Οκτ 2020, 15:59 Ναι έχω πάει, για εμένα είναι πρώτο αυτο με το Bruno και μετά το Maltagliati
Ειλικρινά και ξέρεις ποσό λατρεύω την Ιταλική κουζίνα . Tα μακαρόνια φαίνονται τρισάθλια και τα 2 πιάτα, να μη σχολιάσω η κατσο ε Πέπε αν είχε 12 είναι ληστεία, δεν έχω δώσει πάνω από 6-7 στην Ιταλία για τη συγκεκριμένη, δεν έχει ακριβά υλικά. Και η Μπολονιεζε φαίνεται νιανια , σαν babyfood, αν κ 12 ευρώ για σωστή τα δίνεις πάσο.

Το κανολι φαίνεται τέλειο αλλά γιατί το έκοψαν; Ξενέρωσα.
Αυτό με την τρίλιζα οπτικά ιού.
Τα αλλά οπτικά φαίνονται τέλεια.
η τριλιζα ειναι το μοναδικο που εκανε σωστα(ηθελε πιο πυκνη).

η μαγιονεζα δειχνει εμποριου και το καρπατσιο μου φαινεται τυποποιημενο ,βεβαια εσεις φαγατε ξερετε καλυτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος perseus την 21 Οκτ 2020, 21:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Ερμής έγραψε: 21 Οκτ 2020, 16:18 Όταν πληρώνεις για φιλέτο μοσχάρι, φρέσκια γαρίδα, ααα ποιότητας ζυμαρικά, εισαγώμενο κρασί, γλυκά που απαιτούν κόστος υλικών και χρόνο μάγειρα 35€, είσαι βλάκας
Όταν πληρώνεις για χοιρινούς λαιμούς, κεφτέδες με κιμά ανάμεικτο, ξυδιάδες απο το πλαστικό, τζατζίκια του μάκρο, καρπουζοπέπονα 15-20 ευρώ, είσαι ξυπνιος.

Ρε φάτε κάτι γλυκούληδες που το παίζουν ξυπνητζήδες.
μα δεν ειναι αυτο το θεμα τα λεφτα κυριως τα πληρωνεις για σερβις ,που νομιζω το κρινατε μετριοτατο.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

μια χαρά είναι τα μπουζούκια, και η glam rock Και το βάψιμο και όλα, αν μπορείς να τα συνδυάσεις και με τα υπόλοιπα.

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ... (are you employed mr lebowski?)

ΜΑΖΕΤΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΕΣΠΑ, ΚΑΝΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤΑΚΙ.

τι κανεις φίλε για να βγάλεις φράγκα; εκεί να σε δω...

afk. παω καφενείο.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

εκεί να δω τι κουμάσι είσαι....

Χαοτικός
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

νύχτα έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:22
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:07 Δεν συναναστρέφομαι ούτε έναν άνθρωπο με αυτά τα χαρακτηριστικά. Και για το σόι πες έτυχε, αλλά οι φίλοι είναι προσωπικές επιλογές. Δεν είναι θέμα πλέμπας, είναι ξεκάθαρα θέμα επιλογών.
Πάντως, όχι, επιμένω ότι δεν είναι τα κριτήρια αυτά που συζητάτε κριτήρια σπανιότητας κατά τη προσωπική μου πάντα γνώμη.

η πλειοψηφία του κόσμου είναι το αντίθετο απ όσα είπε ο Πάγχρηστος
και δεν έχω ακούσει πολλούς να εκφράζουν επιθυμία για έναν σύντροφο
που να διαβάζει* εις βάθος και κατ ουσίαν ή να εκτιμούν την
σεμνότητα, γι αυτό σε ρώτησα για τους γνωστούς σου πχ στη δουλειά κτλ
και όχι για τις προσωπικές σου προτιμήσεις

*οι περισσότεροι τριγύρω δεν διαβάζουν καν, ποτέ τους

για σένα μπορεί να είναι αυτονόητα όλα αυτά, μα για τον κόσμο
εκεί έξω δεν είναι, αυτό λέω

τώρα κατάλαβες τί εννοώ;

το παρακάτω δεν το κατάλαβα
Αν κατανοήσεις ότι αυτά που ζητάς είναι λίγα και αρχίσεις και μαζεύεις ανθρώπους γύρω σου, θα μπορείς να ξεχωρίζεις και τα "πολλά", στους 1-2 που θα τα έχουν.

Γενιάμου, μουτς
Είμαι ξεκάθαρη εξ αρχής ότι αυτά που λέτε ως ΟΥΑΟΥ σπάνια είναι τα "έλαχιστα" που θα είχε κάποιος ως απαίτηση στους ανθρώπους που συναναστρέφεται. Όχι, ούτε στον επαγγελματικό μου τομέα έχω συναναστραφεί ανθρώπους, όπως τους περιγράφεις εντός ή εκτός Ελλάδας ούτε σε φιλικό επίπεδο, ούτε στις σχολές έτυχε (με εξαίρεση τα σκυλάδικα που είχαμε 50% ροκάδες-50% σκυλάδικο). Οπότε κι εγώ εξάγω το συμπέρασμα ότι το "περισσότερος κόσμος" είναι ο "κόσμος σου" και ο "κόσμος του Πάγχρηστου" και σε καμία περίπτωση δεν είναι ο περισσότερος κόσμος. Οπότε αυτό που σου λέω είναι ότι, αν ο κόσμος που αποφασίσετε να έχετε γύρω σας , έχει όλα αυτά "τα ελαχιστα κατ'εμέ, ουάου κατ'εσέ", τότε θα δεις ότι μόλις εμφανιστούν και οι " κατ'εμέ εξαιρέσεις" θα είναι όντως εξαιρέσεις κατ'εσέ και δε θα θεοποιείτε το ανθυπομέτριο. Δεν κάνω συζήτηση με διάθεση καβγά, ειλικρινά τα πιστεύω αυτά που λέω.

ΥΓ. Επανήλθα στο σκυλάδικο που αναφέρατε εσείς, μιας και το μπουζούκι που ανέφερα εγώ σας στράβωσε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

the comet the course the tail έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:31 μια χαρά είναι τα μπουζούκια, και η glam rock Και το βάψιμο και όλα, αν μπορείς να τα συνδυάσεις και με τα υπόλοιπα.

ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΦΡΑΓΚΑ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΊΝΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ... (are you employed mr lebowski?)

ΜΑΖΕΤΕΙΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΕΣΠΑ, ΚΑΝΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤΑΚΙ.

τι κανεις φίλε για να βγάλεις φράγκα; εκεί να σε δω...

afk. παω καφενείο.
τα φράγκα είναι το παν. εργασία, προκοπή, φτιάξε, φτιάξε.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

the comet the course the tail έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:32 εκεί να δω τι κουμάσι είσαι....

Χαοτικός
Ε άμα δεν έχεις φράγκα δεν πας να φας έξω ρε. Απλό είναι. Μια χαρά κάνεις τις τηγανιές σου σπίτι σου, τα καυτερά σου, τις σάλτσες τις γαμάτες και άσε τους άλλος να πληρώνουν ποιοτικό σέρβις.
(Άσε που θα πρέπει να ντυθούν και ανάλογα την περίσταση και κανείς δεν πάει με παντόφλες. Ενώ εσύ θα είσαι άνετος με τις παντόφλες, το σορτσάκι, τη τσίκνα από τα κάρβουνα).
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Και οι δύο έχετε δίκιο.

Η μία πραγματικά το πιστεύει ότι συναναστρέφεται με την αφρόκρεμα.
Και η άλλο πάλι έχει δίκιο να λέει ότι σπανίζουν στις μέρες μας οι σπάνιοι άνθρωποι.

Επί του θέματος, κρίμα που δεν μπόρεσα να έρθω.
Απο φωτό που είδα φαίνεται πολύ ατμοσφαιρικό το μερος, που για εμένα ως παμφάγο μετράει περισσότερο από τα άλλα.

Θα κοιτάξω να το επισκεφτώ ανεξάρτητα
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Prepon έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:39 Και οι δύο έχετε δίκιο.

Και η άλλο πάλι έχει δίκιο να λέει ότι σπανίζουν στις μέρες μας οι σπάνιοι άνθρωποι.

Απο φωτό που είδα φαίνεται πολύ ατμοσφαιρικό το μερος, που για εμένα ως παμφάγο μετράει περισσότερο από τα άλλα.

Μα δεν τους χαρακτήρισα αφρόκρεμα :smt005: Αυτή είναι η διαφορά. Για μένα αυτό είναι το μέτρο (και το ανθυπομέτριο).
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:40
Prepon έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:39 Και οι δύο έχετε δίκιο.

Μα δεν τους χαρακτήρισα αφρόκρεμα :smt005: Αυτή είναι η διαφορά. Για μένα αυτό είναι το μέτρο.
Ονομάτισε τους όπως θέλεις, έστω Χ.

Ειλικρινά πιστεύεις ότι συναναστρέφεσαι με πολλούς Χ, εγώ σε πιστεύω.
Και η νύχτα όμως έχει δίκιο, γιατί οι Χ είναι όντως σπάνιοι.
Εξ ορισμού
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Prepon έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:42
Ονομάτισε τους όπως θέλεις, έστω Χ.

Ειλικρινά πιστεύεις ότι συναναστρέφεσαι με πολλούς Χ, εγώ σε πιστεύω.
Και η νύχτα όμως έχει δίκιο, γιατί οι Χ είναι όντως σπάνιοι.
Εξ ορισμού
Τεσπα. Δεν έχω σκοπό να "πείσω" κανένα. Εσείς ξέρετε καλύτερα για εσάς. :wave:
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:33
Είμαι ξεκάθαρη εξ αρχής ότι αυτά που λέτε ως ΟΥΑΟΥ σπάνια είναι τα "έλαχιστα" που θα είχε κάποιος ως απαίτηση στους ανθρώπους που συναναστρέφεται. Όχι, ούτε στον επαγγελματικό μου τομέα έχω συναναστραφεί ανθρώπους, όπως τους περιγράφεις εντός ή εκτός Ελλάδας ούτε σε φιλικό επίπεδο, ούτε στις σχολές έτυχε (με εξαίρεση τα μπουζούκια που είχαμε 50% ροκάδες-50%μπουζούκι). Οπότε κι εγώ εξάγω το συμπέρασμα ότι το "περισσότερος κόσμος" είναι ο "κόσμος σου" και ο "κόσμος του Πάγχρηστου" και σε καμία περίπτωση δεν είναι ο περισσότερος κόσμος. Οπότε αυτό που σου λέω είναι ότι, αν ο κόσμος που αποφασίσετε να έχετε γύρω σας , έχει όλα αυτά "τα ελαχιστα κατ'εμέ, ουάου κατ'εσέ", τότε θα δεις ότι μόλις εμφανιστούν και οι " κατ'εμέ εξαιρέσεις" θα είναι όντως εξαιρέσεις κατ'εσέ και δε θα θεοποιείτε το ανθυπομέτριο. Δεν κάνω συζήτηση με διάθεση καβγά, ειλικρινά τα πιστεύω αυτά που λέω.

δηλαδή εσένα στις παρέες σου όλοι διαχρονικά διάβαζαν και κανείς
δεν άκουγε σκυλάδικα ποτέ, και καμία φιλεναδα σου δεν έκανε έντονο
μακιγιάζ και πρόστυχο ντύσιμο ας πούμε και όλοι αναζητούσαν συντρόφους
σεμνούς και ταπεινούς

επιμένω πως δεν συνεννοούμαστε
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

νύχτα έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:03
Cecily Anne έγραψε: 21 Οκτ 2020, 20:58
Εννοείς αν συναναστρέφομαι κόσμο που ξημεροβραδιάζεται στα μπουζούκια και το μόνο που τον καίει είναι το βάψιμο, τα κουνήματα και "η κουλτούρα"; Ούτε στα 16. Γι'αυτό σου λέω, έχετε ΠΟΛΥ χαμηλά στανταρντς.
δεν συνεννοούμαστε μάλλον

ρώτησα αν η πλειοψηφία των γνωστών σου συνδυάζει όλα αυτά που
ανέφερε ο Πάγχρηστος, διότι έτσι κατάλαβα αφού δήλωσες πως τα
θεωρείς αυτονόητα

εγώ και μόνο στο περιβάλλον της εργασίας μου να ψάξω, που βρίσκονται
καμιά 50αριά άνθρωποι, ούτε ένας δεν συνδυάζει πάνω από δυο χαρακτηριστικά
από όσα αναφέρθηκαν

μπορεί να είμαι και πλέμπα όμως εγώ :102:
Εγώ είμαι πλεμπα, ακούω και Μάκη Δημάκη κανείς δεν είναι κανενός :p5:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

νύχτα έγραψε: 21 Οκτ 2020, 21:45
επιμένω πως δεν συνεννοούμαστε
Όχι, δε θα συνεννοηθούμε , άστο. :wave:

(Τα αλλα τα έσβησα, γιατί έχω ήδη απαντήσει παραπάνω.)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μαγειρική”