μπλιαχ....
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ
- Cecily Anne
Re: στιγμές αμηχανίας πανω στο σεξ
Τι ειναι ο χαλινος ρε παιδια ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
κατάλαβες;;;
(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
- Ηράκλειτος
- †
God.exe is missing. Universe will restart.
Nameless Ghoul έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 19:58Όχι, λόγω γενικής χωροταξίας... Πώς να το εξηγήσω τώρα, δεν ξέρω τις αντίστοιχες ελληνικές λέξεις (αν υπάρχουν κάν). Innie είναι αυτό που μοιάζει με χάμπουργκερ. Outie είναι αυτό που μοιάζει με πιτόγυρο.κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 19:42λόγω στενότητας εννοείς;Nameless Ghoul έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 19:40
Όταν συμβαίνει αυτό, οφείλεται εν μέρει και στη δική σας ανατομία (outie vs. innie)
Innie:
Outie:
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ααααα.... καταλαβα, σας ευχαριστώ.
Τετοια ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α δεν ειχα ξανανιώσει ποτε! Και ειχα κ το αγχος μην γίνει καμια γονιμοποίηση και οσο αργούσε να βρει το κομμάτι δεν μπορούσα να χαλαρώσω και οσο δεν χαλάρωνα τοσο δυσκολευοταν. Τελικα τα νευρα μου τα πλήρωσε η φαρμακοποιός που ειχε εφημερία, γιατι αρνήθηκε να παει στο φαρμακειο να μου δώσει το χάπι της επόμενης μέρας.
Εγω το επαθα με τα γαμημενα τα ντουο. Και Οχι απλα έσπασε και εμεινε κομμάτι μεσα, για να το βγάλουμε πάλευε κανα πεντάλεπτο.gassim έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 21:28 Το πιο περίεργο αν και όχι και τόσο αμήχανο, ήταν όταν έσπασε το προφυλακτικό και 2 μέρες μετά που ξαναβρεθήκαμε βρήκα ένα μεγάλο κομμάτι μέσα. Ηταν λίγο αηδία αλλά το αγνόησα.
Επίσης μετά το στοματικό ριχνω εθελοντικά κανένα φιλί για την περίπτωση που της ειχε τύχει κανένας μυγιάγκιχτος παλιότερα και δεν ξέρει αν πρέπει να το κάνει.
Τετοια ξ Ε Φ Τ Ι Λ Α δεν ειχα ξανανιώσει ποτε! Και ειχα κ το αγχος μην γίνει καμια γονιμοποίηση και οσο αργούσε να βρει το κομμάτι δεν μπορούσα να χαλαρώσω και οσο δεν χαλάρωνα τοσο δυσκολευοταν. Τελικα τα νευρα μου τα πλήρωσε η φαρμακοποιός που ειχε εφημερία, γιατι αρνήθηκε να παει στο φαρμακειο να μου δώσει το χάπι της επόμενης μέρας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Gm54 έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 19:46σου το χουν κανει;κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 19:41
πόσοι από εσάς έχετε βάλει τα δαχτυλά σας στο στόμα της κοπέλας σας/γκόμενας σας/γυναίκας σας ενω πρίν χαιδεύατε ότι χαιδεύατε;
πως αντεδρασες;
καταλαβαινω οτι ειναι προσωπικο ζητημα
και σεβομαι την επιλογη σου να μην θελεις να αποκαλυψεις γι αυτο
το να ζητας ομως να σου πουμε αυτο που εσυ ντρεπεσαι το βρισκω πολυ υποκριτικο
Μου θύμισες Cecily Anne που ένας πρώην του έσπασε το προφυλακτικό και κόντεψε να πάθει συγκοπή γιατί νόμιζε ότι μπορούσα να μείνω έγκυος. Δεν ήξερε για το χάπι της επόμενης μέρας. Πήρα το χάπι και μπροστά του γιατί έδειχνε πολύ ανήσυχος και στενοχωρημένος. Γιατί να ήθελα να μείνω έγκυος; Τι νόμιζε ότι είχε δίπλα του; WTF... Mε χάλαγε που τον έβλεπα τόσο στενοχωρημένο και με χάλαγε που πίστευε ότι μπορεί και να μου περνούσε από το μυαλό να τον τυλίξω... Ε και αν δεν έπιανε το χάπι, υπήρχαν και άλλοι τρόποι.
ποιο ακριβως;
το φιλι μετα το γλυφοουνι ή το δαχτυλο στο στομα;
Καλό είναι να αναφερω και πάλι την αναγκαιότητα της βαζεκτομής .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Α εμενα ηταν πολυ κουλ, σε σημείο να ειμαι οριακά έτοιμη να του ανοίξω το κεφαλι. Μου ελεγε οτι στο σοι ειναι καρπεροι και οτι εννοείται να μην αγχώνομαι, αν μεινω έγκυος, γιατι θα ειναι κατα πάσα πιθανότητα αγόρι. Εννοείται τον εβαλα κ με πήγε σε αλλη περιοχή να βρω εφημερεύον.Athina__P έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 22:48 Μου θύμισες Cecily Anne που ένας πρώην του έσπασε το προφυλακτικό και κόντεψε να πάθει συγκοπή γιατί νόμιζε ότι μπορούσα να μείνω έγκυος. Δεν ήξερε για το χάπι της επόμενης μέρας. Πήρα το χάπι και μπροστά του γιατί έδειχνε πολύ ανήσυχος και στενοχωρημένος. Γιατί να ήθελα να μείνω έγκυος; Τι νόμιζε ότι είχε δίπλα του; WTF... Mε χάλαγε που τον έβλεπα τόσο στενοχωρημένο και με χάλαγε που πίστευε ότι μπορεί και να μου περνούσε από το μυαλό να τον τυλίξω... Ε και αν δεν έπιανε το χάπι, υπήρχαν και άλλοι τρόποι.
- Otto Weininger
χμ.....εισαι 26 και μένεις νέο κόσμο;Cecily Anne έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 22:51Α εμενα ηταν πολυ κουλ, σε σημείο να ειμαι οριακά έτοιμη να του ανοίξω το κεφαλι. Μου ελεγε οτι στο σοι ειναι καρπεροι και οτι εννοείται να μην αγχώνομαι, αν μεινω έγκυος, γιατι θα ειναι κατα πάσα πιθανότητα αγόρι. Εννοείται τον εβαλα κ με πήγε σε αλλη περιοχή να βρω εφημερεύον.Athina__P έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 22:48 Μου θύμισες Cecily Anne που ένας πρώην του έσπασε το προφυλακτικό και κόντεψε να πάθει συγκοπή γιατί νόμιζε ότι μπορούσα να μείνω έγκυος. Δεν ήξερε για το χάπι της επόμενης μέρας. Πήρα το χάπι και μπροστά του γιατί έδειχνε πολύ ανήσυχος και στενοχωρημένος. Γιατί να ήθελα να μείνω έγκυος; Τι νόμιζε ότι είχε δίπλα του; WTF... Mε χάλαγε που τον έβλεπα τόσο στενοχωρημένο και με χάλαγε που πίστευε ότι μπορεί και να μου περνούσε από το μυαλό να τον τυλίξω... Ε και αν δεν έπιανε το χάπι, υπήρχαν και άλλοι τρόποι.
Κι εγω κάτι τέτοια έλεγα.
- Cecily Anne
Οχι, αλλά οταν συνέβη ημουν 26!!!!!
πριν απο ποσα χρόνια όμως; 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση