κατι αλλο αμηχανο επισης,ειναι οταν σου λεει το γκομενακι να βγαλεις το προφυλακτικο οταν σου ρθει να τελειωσεις, και να σερβίρεις την καρμπονάρα καπου πανω της, και οταν πας να το βγαλεις να μη βγαίνει με τίποτα το πουστικο. Και να παλευεις να παλεύεις σαν διάολος ωσπου απο το πολυ τραβηγμα-αποτομο ξετύλιγμα απο την αμπαλη δυναμη που βάζεις, η καποτα να εκσφενδονίζεται απο το χέρι σου καπου στον τοίχο ή στην κουρτίνα,και μαλιστα χωρις να τα προλάβεις, να σου εχουν φύγει ήδη μεσα. Απογοήτευση!
enterprise-psi έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 19:50
Το ένα χέρι στο πουλί, και το άλλο στο κινητό μιλάει με τον πάτερα της
Εχω δει σιγουρα μια τσοντα με τετοια υποθεση.Νομιζω ομως οτι μιλαγε στη μανα της.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 19:14
βασικά να μεταφερθεί το νήμα στην σωστή ενότητα γιατι πολλοί λόγω σνομπισμπού στο ΠΑκΥ δεν θα απαντήσουν.
δεύτερον όταν τα αρχίδια σας κολλάνε και κάνουνε σπλάτσ σπλάτσ είναι καλά;;;;;;;ο κόλπος μας σας φταίει.
Όταν συμβαίνει αυτό, οφείλεται εν μέρει και στη δική σας ανατομία (outie vs. innie)
λόγω στενότητας εννοείς;
Όχι, λόγω γενικής χωροταξίας... Πώς να το εξηγήσω τώρα, δεν ξέρω τις αντίστοιχες ελληνικές λέξεις (αν υπάρχουν κάν). Innie είναι αυτό που μοιάζει με χάμπουργκερ. Outie είναι αυτό που μοιάζει με πιτόγυρο.
Το γαμησατε το νημα,αμηχανιες ειπαμε οχι ιστοριες απ την κρυπτη
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Όταν συμβαίνει αυτό, οφείλεται εν μέρει και στη δική σας ανατομία (outie vs. innie)
λόγω στενότητας εννοείς;
Όχι, λόγω γενικής χωροταξίας... Πώς να το εξηγήσω τώρα, δεν ξέρω τις αντίστοιχες ελληνικές λέξεις (αν υπάρχουν κάν). Innie είναι αυτό που μοιάζει με χάμπουργκερ. Outie είναι αυτό που μοιάζει με πιτόγυρο.
Lugozzi έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 20:04
το πιο αμήχανο για μένα ήταν άλλο
πρωκτικό σεξ
βρώμικο σεξ
shit happens