αλλά ξέχασα, είχε πει "grab her by the pussy" ο εγκληματίας

ρε ποιος μιλάει για το Φλόυντ και για το μπάτσο που τον σκότωσε, τι μου σπας τα παπάρια;Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:50Πέραν από ψευτιές που γράφτηκαν από φίλο φίλου κλπ, σου έχει πει κανένας "καλά του κάνανε του Γάλλου;" Το έχει υποστηρίξει κανείς;
Θες να σου παραθέσω αναρτήσεις μόνο από εδώ που θέλανε να ξεπλύνουν τον μπάτσο στην Αμερική;
Δεν είμαι εγώ αυτός που θέλει να ανατρέψει τη συνθήκη της Λωζάννης.Ειρηνική συμβίωση χριστιανών και μωαμεθανών είναι επιστημονική φαντασία.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:03Και στην Τουρκια υπηρχε αφθονη χριστιανοφοβια. Καλα κανανε και σφαξανε τους χριστιανους σωστα?πατησιωτης έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:00Λόγω της ανταλλαγής των πληθυσμών.Πριν το 1922 στην Ελλάδα υπήρχε άφθονη ισλαμοφοβία.Εάν συνεχίσουν να φέρνουν αυτούς που φέρνουν θα ξαναρχίσει το πανηγύρι.Στρακαστρουκας έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:51 Στην Ελλαδα κανενας απο τους mainstream πολιτικους δεν παιζει με την ισλαμοφοβια.
Αφου ειναι ψεμματα ολα αυτα που λεει, τι να κανουμεΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:10 ο Τραμπ, ο μοναδικός PotUS των τελευταίων 30 και πλέον ετών που δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο, που δεν βομβάρδισε κανέναν άμαχο, που δεν εισέβαλε σε καμία χώρα, κατηγορείται ότι δεν σταμάτησε κανέναν πόλεμο και ότι δεν λέει αλήθεια ότι μέχρι τα χριστούγεννα θα έχει αποσύρει όλα τα αμερικανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν
![]()
elchav έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:11 ρε ποιος μιλάει για το Φλόυντ και για το μπάτσο που τον σκότωσε, τι μου σπας τα παπάρια;
Από την πρώτη ανάρτηση του νήματος. Τι σου σπάω τα παπάρια ασχολούμενος με το θέμα, ε;Chainis έγραψε: 19 Οκτ 2020, 12:35 Σκοτώνεται ένας αφροαμερικανός πριν λίγους μήνες από αστυνομικό αναίτια και με βάρβαρο τρόπο πριν στις ΗΠΑ και οι αντιδράσεις για το άδικο μεταδίδονται άμεσα σε όλη την γη σαν φωτιά με 10 μποφόρ αέρα και κρατάνε εβδομάδες και στοιχίζουν ζωές.
πανίμαλακα, είδες ποια ήταν η αρχική μου απάντηση στην παπαριά που έγραψες "απλά για ένα έγκλημα"; εκεί εστίασα.Βλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:18elchav έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:11 ρε ποιος μιλάει για το Φλόυντ και για το μπάτσο που τον σκότωσε, τι μου σπας τα παπάρια;Από την πρώτη ανάρτηση του νήματος. Τι σου σπάω τα παπάρια ασχολούμενος με το θέμα, ε;Chainis έγραψε: 19 Οκτ 2020, 12:35 Σκοτώνεται ένας αφροαμερικανός πριν λίγους μήνες από αστυνομικό αναίτια και με βάρβαρο τρόπο πριν στις ΗΠΑ και οι αντιδράσεις για το άδικο μεταδίδονται άμεσα σε όλη την γη σαν φωτιά με 10 μποφόρ αέρα και κρατάνε εβδομάδες και στοιχίζουν ζωές.
Πανίβλακα.
Κοίτα που η μοίρα με έφερε να διδάσκω βασική αριθμητική σε αγράμματους φασίστες. Ααααχχχχ!elchav έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:20 πανίμαλακα, είδες ποια ήταν η αρχική μου απάντηση στην παπαριά που έγραψες "απλά για ένα έγκλημα"; εκεί εστίασα.
ρούφα τώρα το τρομπόνι(που αγνόησες) που μιλούσες για μικρές μειοψηφίες μέχρι να σε μπουκώσει η πραγματικότητα.
βλάκα γκασμά, soon to be οθωμανέ υπηκόε
Να αμφισβητείται ο πλέον τίμιος potus το αιώνα μας, που οδηγείται η ανθρωπότητα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:10 ο Τραμπ, ο μοναδικός PotUS των τελευταίων 30 και πλέον ετών που δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο, που δεν βομβάρδισε κανέναν άμαχο, που δεν εισέβαλε σε καμία χώρα, κατηγορείται ότι δεν σταμάτησε κανέναν πόλεμο και ότι δεν λέει αλήθεια ότι μέχρι τα χριστούγεννα θα έχει αποσύρει όλα τα αμερικανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν
![]()
Ξεκινήσαμε από τοΒλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:27Κοίτα που η μοίρα με έφερε να διδάσκω βασική αριθμητική σε αγράμματους φασίστες. Ααααχχχχ!elchav έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:20 πανίμαλακα, είδες ποια ήταν η αρχική μου απάντηση στην παπαριά που έγραψες "απλά για ένα έγκλημα"; εκεί εστίασα.
ρούφα τώρα το τρομπόνι(που αγνόησες) που μιλούσες για μικρές μειοψηφίες μέχρι να σε μπουκώσει η πραγματικότητα.
Λοιπόν: το 40% είναι μικρότερο από το 50%. Δηλαδή όσοι στα λόγια και όχι με πράξεις υποστηρίζουν τους εγκληματίες είναι λιγότεροι από τους μισούς.
στοΒλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:27Και κανείς, πέρα από μια μικρή μειονότητα, δεν υποστηρίζει όσους τα κάνουν.
ενώ αγνόησες ότι οι νέοι είναι 75%
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:10 ο Τραμπ, ο μοναδικός PotUS των τελευταίων 30 και πλέον ετών που δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο, που δεν βομβάρδισε κανέναν άμαχο, που δεν εισέβαλε σε καμία χώρα, κατηγορείται ότι δεν σταμάτησε κανέναν πόλεμο και ότι δεν λέει αλήθεια ότι μέχρι τα χριστούγεννα θα έχει αποσύρει όλα τα αμερικανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν
![]()

wooded glade έγραψε: Είπαμε ότι είμαστε υπέρ του πολυφυλετικού καθεστώτος - εσύ μας έβαλες και επί Ντάτσουν να πουλάμε καρπούζια.
Ξεκινήσαμε στο γιατί δεν γίνονται πορείες. Με τις πορείες απαιτείς ορατότητα από το σύστημα. Το "μειονότητα" αφορούσε στους γηγενείς κατοίκους, αυτούς που κάνουν νόμους κι επηρεάζουν την δικαιοσύνη. Σε ότι αφορά το τι να πάρω και το τι να αρχίσω να διαβάζω, όταν χρειαστώ αλγόριθμο παροχής τυχαίων μαλακισμένων συμβουλών θα σε έχω υπ' όψη μου.elchav έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:34Ξεκινήσαμε από τοΒλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:27Κοίτα που η μοίρα με έφερε να διδάσκω βασική αριθμητική σε αγράμματους φασίστες. Ααααχχχχ!elchav έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:20 πανίμαλακα, είδες ποια ήταν η αρχική μου απάντηση στην παπαριά που έγραψες "απλά για ένα έγκλημα"; εκεί εστίασα.
Λοιπόν: το 40% είναι μικρότερο από το 50%. Δηλαδή όσοι στα λόγια και όχι με πράξεις υποστηρίζουν τους εγκληματίες είναι λιγότεροι από τους μισούς.στοΒλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:27Και κανείς, πέρα από μια μικρή μειονότητα, δεν υποστηρίζει όσους τα κάνουν.ενώ αγνόησες ότι οι νέοι είναι 75%
Λοιπόν ουζο-σουρωμένε γκασμά, πάρε τον μπούλο από εδώ πέρα και άρχισε να διαβάζεις το Κοράνι.
Ο μπαμπάς έρντο θα απαιτήσει να το ξέρεις, σύντομα
όταν διάβασα εγώ το 1984 εσύ τριγυρνούσες στην Αμερική ξυπόλητοςJohn Brown Gun Club έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:39ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:10 ο Τραμπ, ο μοναδικός PotUS των τελευταίων 30 και πλέον ετών που δεν ξεκίνησε κανέναν πόλεμο, που δεν βομβάρδισε κανέναν άμαχο, που δεν εισέβαλε σε καμία χώρα, κατηγορείται ότι δεν σταμάτησε κανέναν πόλεμο και ότι δεν λέει αλήθεια ότι μέχρι τα χριστούγεννα θα έχει αποσύρει όλα τα αμερικανικά στρατεύματα από το Αφγανιστάν
![]()
απο το 1984, επειδη ειστε και αμορφωτα ταγαρια
με εμένα δεν συζήτησες ποτέ αυτό σουρωμένε βλάκαΒλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:41Ξεκινήσαμε στο γιατί δεν γίνονται πορείες. Με τις πορείες απαιτείς ορατότητα από το σύστημα. Το "μειονότητα" αφορούσε στους γηγενείς κατοίκους, αυτούς που κάνουν νόμους κι επηρεάζουν την δικαιοσύνη. Σε ότι αφορά το τι να πάρω και το τι να αρχίσω να διαβάζω, όταν χρειαστώ αλγόριθμο παροχής τυχαίων μαλακισμένων συμβουλών θα σε έχω υπ' όψη μου.elchav έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:34Ξεκινήσαμε από τοΒλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:27
Κοίτα που η μοίρα με έφερε να διδάσκω βασική αριθμητική σε αγράμματους φασίστες. Ααααχχχχ!
Λοιπόν: το 40% είναι μικρότερο από το 50%. Δηλαδή όσοι στα λόγια και όχι με πράξεις υποστηρίζουν τους εγκληματίες είναι λιγότεροι από τους μισούς.στοΒλήμα έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:27Και κανείς, πέρα από μια μικρή μειονότητα, δεν υποστηρίζει όσους τα κάνουν.ενώ αγνόησες ότι οι νέοι είναι 75%
Λοιπόν ουζο-σουρωμένε γκασμά, πάρε τον μπούλο από εδώ πέρα και άρχισε να διαβάζεις το Κοράνι.
Ο μπαμπάς έρντο θα απαιτήσει να το ξέρεις, σύντομα