Εν τω μεταξύ βάσει επιθέτου πρέπει να είναι Μανιάτης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Λαγός ψάχνει τρύπα στις Βρυξέλλες
- Παλαιοελλαδίτης
Re: Ο Λαγός ψάχνει τρύπα στις Βρυξέλλες
-
Georg Von Balkanen
Γειά σου φιλαράκο μου. Τι κάνεις;
- Obi Wan Iakobi
Απο τα Μανιατικα? στον Πειραια κατεβαινει
Φαινεται οτι ειναι καλο φρουτο παντως.
Ο συγκεκριμένος είναι εγκληματίας, φασίστας και τραμπούκος
από αντιΚΝΑΤατζής 21/04/2012 5:48 μμ.
Αυτός και η συμμορία του είναι κράτος εν κράτει μες στη Ζώνη του Περάματος. Μιλάμε για μαφία, εκβιάζει εργολάβους για να παίρνουν τους δικούς του στις δουλειές, σε όσους κόβουνε κουπονάκια του "ΚΚΕ" δε τους πειράζει κι ας είναι τα χειρότερα αφεντικά, τραμπουκίζει εργάτες, γενικά οποιαδήποτε άλλη, μη κνίτικη φωνή ακουστεί στη Ζώνη και γενικά πρόκειται για ένα από τα λούμπεν κατακάθια που έχει μαζέψει ο Περισσός και τους παρουσιάζει στο λαό για "ταξικούς αγωνιστές", με την κάλυψη βέβαια του κράτους που τους γλύφει και τους αποδίδει "αγωνιστικά εύσημα".
Όταν ο κόσμος μάθει μια μέρα τι σήμαινε πραγματικά ο "ταξικός" συνδικαλισμός του Περισσού - ΠΑΜΕ στ΄αλήθεια, δηλαδή όχι στα λόγια αλλά στην πράξη στους πραγματικούς χώρους δουλειάς, μακριά από τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, θα φρίξει!!
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Obi Wan Iakobi
Γεια σου Γιωργη.Ολα καλα.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Δεν εχει καταφερει να τον εντοπισει η αστυνομια ενω υπαρχουνε βιντεο και φωτογραφικο υλικο που τον δειχνει σε εγκληματικες πραξεις.οχι οτι ειναι ενα παρακρατικο τσουτσεκι και για αυτο του κανουνε πλατες
- Obi Wan Iakobi
Αλλος θεουλης βαραει με τον Ριζο στην κωλοτσεπη.Λογικα τον αφησε στο θυμα να τον διαβασει μεταadon99 έγραψε: 19 Οκτ 2020, 13:50 Δεν εχει καταφερει να τον εντοπισει η αστυνομια ενω υπαρχουνε βιντεο και φωτογραφικο υλικο που τον δειχνει σε εγκληματικες πραξεις.οχι οτι ειναι ενα παρακρατικο τσουτσεκι και για αυτο του κανουνε πλατες

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- hellegennes
Αδερφάρα. Τότε έπαιζε ξύλο χέρι με χέρι και τώρα τολμάει να επικαλείται το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα, το αρχισκουπίδι. Μέσα για πάντα. Τον πούλο.Σενέκας έγραψε: 07 Οκτ 2020, 17:50ρε την κουράδα, επικαλείται λέει "ανθρώπινα δικαιώματα και "κράτος δικαίου". Ρε πως αλλάζει ο άνθρωπος!Μια μέρα πριν την απόφαση του δικαστηρίου με την οποία η Χρυσή Αυγή κρίνεται εγκληματική οργάνωση και ο ίδιος ένοχος για συμμετοχή και διεύθυνση, ο Λαγός, φορώντας κοινοβουλευτικό μανδύα, έστειλε επιστολή στους Ευρωβουλευτές επικαλούμενος το «κράτος δικαίου” και τα «ανθρώπινα δικαιώματα”.
Ο Γιάννης Λαγός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «9 βουλευτές φυλακίστηκαν το 2013 και το 2014 χωρίς καμία κατηγορία λόγω της προκαταρκτικής συνωμοσίας της τότε διεφθαρμένης κυβέρνησης του Σαμαρά. Ήμουν ανάμεσά τους» γράφει και συμπληρώνει: «Είναι υποκριτικό να μιλάμε για κράτος δικαίου, καθώς η Ελλάδα, ένα κράτος μέλος της ΕΕ δεν σέβεται τα θεμελιώδη δικαιώματα».
Από το 2015, όταν αποφυλακίστηκε, στον Γ. Λαγό επιβλήθηκαν αυστηροί όροι. Οι πιο βασικοί ήταν η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η µη συµµετοχή του σε δηµόσιες συναθροίσεις, ενώ του έχει επιβληθεί επίσης να δίνει το «παρών» στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής του. Συνεπώς για να ταξιδέψει σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο θα πρέπει να κάνει αίτηµα για άρση του περιοριστικού όρου της εξόδου από την Ελλάδα.
Τι θα γίνει με την ασυλία
Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα επιβολής και εκτέλεσης της ποινής που θα αποφασίσει το δικαστήριο, με την ασυλία, που ο Λαγός απολαμβάνει, ως ευρωβουλευτής.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν υπεισέρχεται σε έρευνα για το ποινικό µητρώο των ευρωβουλευτών. Οι εκλεγµένοι εκπρόσωποι των κοµµάτων κάθε χώρας έχουν δικαίωµα να συµµετέχουν στην Ευρωβουλή. Ωστόσο, σε αντίθεση µε τα εθνικά Κοινοβούλια, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι αποφάσεις για την άρση της ασυλίας λαµβάνονται πιο εύκολα.
Χρειάζεται ένα αίτηµα από τις αρµόδιες Αρχές, π.χ. της Ελλάδας προς το προεδρείο του ΕΚ, ο πρόεδρος ανακοινώνει ότι έχει ληφθεί το αίτηµα και το παραπέµπει στη σχετική επιτροπή που εξετάζει τον φάκελο και εισηγείται την απόφασή της στην Ολοµέλεια. Η τελική απόφαση λαµβάνεται από το σύνολο των ευρωβουλευτών µε ανάταση του χεριού.
https://www.in.gr/2020/10/07/greece/fov ... rykselles/![]()
στο μεταξύ έχει ποινικό μητρώο, και εκτός απο τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, είναι άμεσα μπλεγμένος και στην επίθεση στους ψαράδες(απόπειρα δολοφονίας). 25 χρονάκια πρέπει να βλέπει σύνολο![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Εθνική υπερηφάνεια χρυσών αβγών.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Οκτ 2020, 18:04 Τι θα γίνει πια με τους δικαιωματιστές self-haters; Όλη την ώρα γκρινιάζουν σε ξένες αρχές να παρέμβουν στη χώρα τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Και όλα αυτά μπορεί να τα κάνει ανενόχλητος. Οι αρχές δεν έχουν καμμιά πρόσβαση στα τραπεζικά δεδομένα του και οι μεταφορές από τράπεζα σε τράπεζα είναι αόρατες.panos291 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 20:51 Είμαι σιγουρος οτι αν ρευστοποιησει ολα τα περιουσιακα του στοιχεία στην Ελλάδα συν τα λεφτα απο ευρωβουλη και ελ βουλη, μαζευει πανω απο 500k.
Εαν ειναι ηλιθιος θα κατσει να τον πιασουν.
Εαν δεν ειναι, τραπεζικη μεταφορα ρευστου σεχωρα τυπου Ταϊλάνδη/Βραζιλία, και ζωη χαρισαμενη μεχρι να πεθάνει.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φυσικα και εχουν. Μεχρι να τα μπλοκαρουν ομως, τα κανει οτι θελει. Και εντος 24 ωρων τα λεφτα εχουν φυγει.hellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:10Και όλα αυτά μπορεί να τα κάνει ανενόχλητος. Οι αρχές δεν έχουν καμμιά πρόσβαση στα τραπεζικά δεδομένα του και οι μεταφορές από τράπεζα σε τράπεζα είναι αόρατες.panos291 έγραψε: 16 Οκτ 2020, 20:51 Είμαι σιγουρος οτι αν ρευστοποιησει ολα τα περιουσιακα του στοιχεία στην Ελλάδα συν τα λεφτα απο ευρωβουλη και ελ βουλη, μαζευει πανω απο 500k.
Εαν ειναι ηλιθιος θα κατσει να τον πιασουν.
Εαν δεν ειναι, τραπεζικη μεταφορα ρευστου σεχωρα τυπου Ταϊλάνδη/Βραζιλία, και ζωη χαρισαμενη μεχρι να πεθάνει.
- hellegennes
Τα λεφτά σαν ποσό δεν είναι θέμα. Στ' αρχίδια μας. Το θέμα είναι πως πιστεύεις ότι μπορεί να φύγει από την χώρα και να ζήσει αλλού χωρίς να τον συλλάβουν με διεθνές ένταλμα, επειδή δεν θα ξέρουν πού είναι, λες και οι τραπεζικές μεταφορές είναι ανώνυμες και αχαρτογράφητες.
Εκτός αυτού, φυσικά και δεν μπορεί να κάνει τέτοια τραπεζική μεταφορά ανενόχλητος.
Εκτός αυτού, φυσικά και δεν μπορεί να κάνει τέτοια τραπεζική μεταφορά ανενόχλητος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Screenshot απο την εφαρμογη, τωρα που δεν υπαρχουν καπιταλ κοντρολς στελνω οσα εχω οπου θελω.hellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:25 Τα λεφτά σαν ποσό δεν είναι θέμα. Στ' αρχίδια μας. Το θέμα είναι πως πιστεύεις ότι μπορεί να φύγει από την χώρα και να ζήσει αλλού χωρίς να τον συλλάβουν με διεθνές ένταλμα, επειδή δεν θα ξέρουν πού είναι, λες και οι τραπεζικές μεταφορές είναι ανώνυμες και αχαρτογράφητες.

Επισης υπαρχουν χωρες που δεν θα τον εκδοσουν, εννοείται οτι δεν εννοω παντου.
- hellegennes
Είσαι καταδικασμένος για κακούργημα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Golden Age
Ποιος σου είπε ότι θα πρέπει να είναι κάπου κρυμμένος;hellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:25 Τα λεφτά σαν ποσό δεν είναι θέμα. Στ' αρχίδια μας. Το θέμα είναι πως πιστεύεις ότι μπορεί να φύγει από την χώρα και να ζήσει αλλού χωρίς να τον συλλάβουν με διεθνές ένταλμα, επειδή δεν θα ξέρουν πού είναι, λες και οι τραπεζικές μεταφορές είναι ανώνυμες και αχαρτογράφητες.
Ο Τζαβέντ Ασλάμ για τον οποίο υπάρχει διεθνές ένταλμα, είναι κρυμμένος εδώ;
Ή νομίζεις ότι όλες οι χώρες μασάνε το σανό της "πολιτικής ορθότητας";
- Golden Age
hellegennes έγραψε: 19 Οκτ 2020, 14:04Αδερφάρα. Τότε έπαιζε ξύλο χέρι με χέρι και τώρα τολμάει να επικαλείται το κράτος δικαίου και τα ανθρώπινα δικαιώματα, το αρχισκουπίδι. Μέσα για πάντα. Τον πούλο.Σενέκας έγραψε: 07 Οκτ 2020, 17:50ρε την κουράδα, επικαλείται λέει "ανθρώπινα δικαιώματα και "κράτος δικαίου". Ρε πως αλλάζει ο άνθρωπος!Μια μέρα πριν την απόφαση του δικαστηρίου με την οποία η Χρυσή Αυγή κρίνεται εγκληματική οργάνωση και ο ίδιος ένοχος για συμμετοχή και διεύθυνση, ο Λαγός, φορώντας κοινοβουλευτικό μανδύα, έστειλε επιστολή στους Ευρωβουλευτές επικαλούμενος το «κράτος δικαίου” και τα «ανθρώπινα δικαιώματα”.
Ο Γιάννης Λαγός αναφέρει μεταξύ άλλων ότι «9 βουλευτές φυλακίστηκαν το 2013 και το 2014 χωρίς καμία κατηγορία λόγω της προκαταρκτικής συνωμοσίας της τότε διεφθαρμένης κυβέρνησης του Σαμαρά. Ήμουν ανάμεσά τους» γράφει και συμπληρώνει: «Είναι υποκριτικό να μιλάμε για κράτος δικαίου, καθώς η Ελλάδα, ένα κράτος μέλος της ΕΕ δεν σέβεται τα θεμελιώδη δικαιώματα».
Από το 2015, όταν αποφυλακίστηκε, στον Γ. Λαγό επιβλήθηκαν αυστηροί όροι. Οι πιο βασικοί ήταν η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και η µη συµµετοχή του σε δηµόσιες συναθροίσεις, ενώ του έχει επιβληθεί επίσης να δίνει το «παρών» στο αστυνοµικό τµήµα της περιοχής του. Συνεπώς για να ταξιδέψει σε Βρυξέλλες και Στρασβούργο θα πρέπει να κάνει αίτηµα για άρση του περιοριστικού όρου της εξόδου από την Ελλάδα.
Τι θα γίνει με την ασυλία
Το θέμα είναι τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα επιβολής και εκτέλεσης της ποινής που θα αποφασίσει το δικαστήριο, με την ασυλία, που ο Λαγός απολαμβάνει, ως ευρωβουλευτής.
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο δεν υπεισέρχεται σε έρευνα για το ποινικό µητρώο των ευρωβουλευτών. Οι εκλεγµένοι εκπρόσωποι των κοµµάτων κάθε χώρας έχουν δικαίωµα να συµµετέχουν στην Ευρωβουλή. Ωστόσο, σε αντίθεση µε τα εθνικά Κοινοβούλια, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο οι αποφάσεις για την άρση της ασυλίας λαµβάνονται πιο εύκολα.
Χρειάζεται ένα αίτηµα από τις αρµόδιες Αρχές, π.χ. της Ελλάδας προς το προεδρείο του ΕΚ, ο πρόεδρος ανακοινώνει ότι έχει ληφθεί το αίτηµα και το παραπέµπει στη σχετική επιτροπή που εξετάζει τον φάκελο και εισηγείται την απόφασή της στην Ολοµέλεια. Η τελική απόφαση λαµβάνεται από το σύνολο των ευρωβουλευτών µε ανάταση του χεριού.
https://www.in.gr/2020/10/07/greece/fov ... rykselles/![]()
στο μεταξύ έχει ποινικό μητρώο, και εκτός απο τη διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, είναι άμεσα μπλεγμένος και στην επίθεση στους ψαράδες(απόπειρα δολοφονίας). 25 χρονάκια πρέπει να βλέπει σύνολο![]()
Πήγαινε να του το πεις μπροστά του αυτό. Το κράτος δικαίου το επικαλείται ενάντια στην αδικία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 158 Απαντήσεις
- 3253 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nemo
-
- 0 Απαντήσεις