Όταν εισαι ηλικιωμένος και μόνος και βλέπεις 2-3 νέους άντρες από μια πληθυσμιακή ομάδα που ζει μέσα στην παραβατικοτητα να μπαινουν στην αυλή σου (δηλαδή στο σπίτι σου) απροσκλειτοι, εχεις κάθε λόγο να φοβηθείς και να θελήσεις να προστατευτείς με κάθε μέσον.stavmanr έγραψε: 19 Οκτ 2020, 09:27Πάντως όχι επειδή κινδύνευε θανάσιμα ώστε να θεωρείται αυτοάμυνα, σύμφωνα με τις δηλώσεις του ίδιου.Chainis έγραψε: 19 Οκτ 2020, 09:18Είσαι γερό τρολ πάντως σε παραδέχομαι!!!stavmanr έγραψε: 19 Οκτ 2020, 09:13
Δεν ξέρω κάτι τέτοιο.
Ξέρω όμως ότι όσο και να προσπαθείς να αποφύγεις το θέμα της συζήτησης, δεν πρόκειται για αυτοάμυνα, σύμφωνα με τον ίδιο. Πυροβόλησε όχι για να σωθεί (αυτοάμυνα) αλλά για να εκφοβίσει. Και πυροβόλησε προς το θύμα.
Υποστηρίζεις μία ανθρωποκτονία ...εκφοβισμού. Το αντιλαμβάνεσαι;
Δε με λες παληκαρι μου, πήγε στο τσαντηρι τους κι άρχισε να πυροβολεί για να τους εκφοβησει;
Βγήκε στο δρόμο του χωριού του μήπως κι έψαχνε για γύφτους;
Γιατί ήθελε να τους εκφοβησει άραγε;
Τις υπόλοιπες συνθήκες της ανθρωποκτονίας δεν τις γνωρίζουμε.
Υποστηρίζεις κι εσύ την "ανθρωποκτονία για εκφοβισμό"; Ανήκεις στο κλαμπ του "θα σκοτώνω για να εκφοβίσω";
Το πρώτο που θα σκεφτείς θα είναι να τους φοβηθείς και να φύγουν κι ο τρόπος για να φοβηθεί κάποιος είναι να καταλάβει ότι κινδυνεύει η ζωή του.
Τώρα συνέχισε το τρολαρισμα.