!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλλαγή ώρας: Μπορεί να είναι η τελευταία φορά που το κάνουμε Οκτώβριο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Αλλαγή ώρας: Μπορεί να είναι η τελευταία φορά που το κάνουμε Οκτώβριο
Η κανονική ώρα που υπήρχε πάντα, ήταν η χειμερινή.
Η θερινή επινοήθηκε αργότερα και καλά για εξοικονόμηση ενέργειας. Μετά από χρόνια είδαν πως δεν κέρδιζαν και πολλά πράγματα και τώρα, αντί να καταργήσουν τη θερινή, βάζουν την επιλογή μεταξύ των δυο.
Όπως και να'χει, μακάρι να είναι όντως η τελευταία φορά που αλλάζουμε τους δείχτες του ρολογιού.
Η θερινή επινοήθηκε αργότερα και καλά για εξοικονόμηση ενέργειας. Μετά από χρόνια είδαν πως δεν κέρδιζαν και πολλά πράγματα και τώρα, αντί να καταργήσουν τη θερινή, βάζουν την επιλογή μεταξύ των δυο.
Όπως και να'χει, μακάρι να είναι όντως η τελευταία φορά που αλλάζουμε τους δείχτες του ρολογιού.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Η πλειοψηφία αν είναι σκεπασμένη λόγω κρύου δυσκολεύεται να σηκωθεί.Ανάποδος είσαι.Green Dragon έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:44Το κρύο σε ξυπνά. Το καλοκαίρι δυσκολεύομαι περισσότερο.Αίλουρος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:42Θα σε δυσκολέψει η νύχτα να σηκωθείς το πρωί και όχι για παράδειγμα το κρύο;Green Dragon έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:40 Δεν θα σε πάρει ο ύπνος επειδή σχολάς 4 και είναι νύχτα. Αν όμως είναι νύχτα το πρωί δυσκολεύεσαι να ξυπνήσεις.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μπορεί να φταίει που δε νιώθω το κρύο, το καλοριφέρ το έχω πάντα κλειστό στο δωμάτιό μου.Αίλουρος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:46Η πλειοψηφία αν είναι σκεπασμένη λόγω κρύου δυσκολεύεται να σηκωθεί.Ανάποδος είσαι.
Μην υποτιμάς την δύναμη του σκοταδιού όμως στο να σου κάνει το ξύπνημα μαρτύριο.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Διαφωνώ εδώ. Αν έχεις θέρμανση σε νορμαλ πλαίσια έστω, η όλη φάση με το κρύο τον χειμώνα, σε κοιμίζει. Σε ξυπνάει μόνο (ή δεν κοιμάσαι και καθόλου, για την ακρίβεια) αν δεν εχεις καθόλου θερμανση και εισαι ολη νυχτα με το καυλί στα δόντια.Green Dragon έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:44Το κρύο σε ξυπνά. Το καλοκαίρι δυσκολεύομαι περισσότερο.Αίλουρος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:42Θα σε δυσκολέψει η νύχτα να σηκωθείς το πρωί και όχι για παράδειγμα το κρύο;Green Dragon έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:40 Δεν θα σε πάρει ο ύπνος επειδή σχολάς 4 και είναι νύχτα. Αν όμως είναι νύχτα το πρωί δυσκολεύεσαι να ξυπνήσεις.
Εγώ γενικά δυσκολεύομαι πάρα πολύ να σηκωθώ τον χειμώνα. Και μπορει να κοιμηθω αρκετές ώρες, και να αισθάνομαι οτι δεν μου φτάνει ο ύπνος. Ενω το καλοκαίρι και ενα 5ωρακι να κοιμηθώ, κατα ενα περιεργο λόγο ειμαι ντούρος.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Σκέψου τώρα χειμώνα με κρύο να πάνε τα παιδιά σχολείο...νύχτα.
Θα ανθίσει το επάγγελμα των ορθοπεδικών και τον φυσιοθεραπευτών.
Στις Δ.Υ ας μη το αναλύσω τι θα γίνει.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει σ' εμένα, η ζέστη με κόβει απίστευτα. Όλο το καλοκαίρι νιώθω ατονία και αδυναμία ανεξαρτήτως ποσότητας ύπνου.vantono έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:49 Εγώ γενικά δυσκολεύομαι πάρα πολύ να σηκωθώ τον χειμώνα. Και μπορει να κοιμηθω αρκετές ώρες, και να αισθάνομαι οτι δεν μου φτάνει ο ύπνος. Ενω το καλοκαίρι και ενα 5ωρακι να κοιμηθώ, κατα ενα περιεργο λόγο ειμαι ντούρος.
8.00 η ώρα πρωί τον χειμώνα με το καλοκαιρινό ωράριο δεν θα έχει ξημερώσει;taliban έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:51![]()
Θα ανθίσει το επάγγελμα των ορθοπεδικών και τον φυσιοθεραπευτών.![]()
Αίλουρος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:538.00 η ώρα πρωί τον χειμώνα με το καλοκαιρινό ωράριο δεν θα έχει ξημερώσει;taliban έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:51vantono έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:34
Από πού κι ως πού? Το ακριβώς αντίθετο.
Αυτο που λες θα ισχύει αν ψηφιστεί η χειμερινή.
εντιτ: Α οκ, τώρα το 'πιασα.![]()

Όπου ανατολή ηλίου εφτά και κάτι, με την θερινή θα είναι οχτώ και κάτι.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ας ξεκινήσουν τα σχολεία 9.00 η ώρα όπως είχε προταθεί.vagabondo έγραψε: 19 Οκτ 2020, 11:27Αίλουρος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:538.00 η ώρα πρωί τον χειμώνα με το καλοκαιρινό ωράριο δεν θα έχει ξημερώσει;taliban έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:51
![]()
Όπου ανατολή ηλίου εφτά και κάτι, με την θερινή θα είναι οχτώ και κάτι.
Εγω δε μπορω να ξυπνησω ουτε με ζεστη ουτε με κρυο.
Προτείνω να κρατήσουμε την χειμερινή κι όποιον τον χαλάει να ξυπνάει μία ώρα νωρίτερα. Αν έχεις δουλειά στις επτά πρέπει να ξυπνήσεις κατά τις 6. Δεν γίνεται αν έχουμε θερινή ώρα όποιος χρειάζεται αυτή την ώρα του ύπνου να ξυπνήσει στις επτά, να πάει δουλειά στις οχτώ και γενικά να αγνοήσει την αλλαγή. Αντιθέτως, όσους τους χαλάει η χειμερινή ώρα, δεν τους εμποδίζει κανείς να ξυπνήσουν από τις πέντε να χαρούν τον ήλιο.
Φοβάμαι όμως ότι ο Κούλης, για να αποδείξει ότι είναι υπέρ της δουλειάς και του πρωινού ξυπνήματος, θα κρατήσει την θερινή.
Φοβάμαι όμως ότι ο Κούλης, για να αποδείξει ότι είναι υπέρ της δουλειάς και του πρωινού ξυπνήματος, θα κρατήσει την θερινή.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να το κανουμε γερμανικη ωρα 10:00-20:00 δουλεια
Δεν υπάρχει χειμερινή ώρα.
Η ηλιακή ώρα είναι
Η ηλιακή ώρα είναι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Δεν προβλέπεται γαμήσι με την αλλαγή, αλλά άμα επιμένεις, να δούμε τί μπορούμε να κάνομεperseus έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:28 Μεχρι και σε αυτη την μαλακια μας γαμανε και τα δικα μας ζωα δεν λενε τίποτα,σε λιγο θα ορισουν και ωρα γερμανιας
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Dwarven Blacksmith
Ηλιακή ώρα δεν υπάρχει σίγουρα. Ίσως εννοείς ότι είναι η στάνταρ ώρα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 789 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 1 Απαντήσεις