Ο άνδρας πότε δεν ωριμάσει και πρέπει να έχει τον προσωπικό του χώρο ,την βαρεμάρα του,να κλειστεί στον εαυτό και φυσικά να παίζει playstation.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Οκτ 2020, 11:08 Γι αυτο εκανα παιδί, για να περνάω τις Κυριακές με την οικογένειά μου αντί να παίζω φιφα όπως οι λοιποί manchildren της γενιάς μου![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί δικαιολογίες μπορείτε να πείτε στην σύζυγο και στα παιδιά για ν' αποφύγετε την Κυριακάτικη βόλτα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Τί δικαιολογίες μπορείτε να πείτε στην σύζυγο και στα παιδιά για ν' αποφύγετε την Κυριακάτικη βόλτα;
Re: Τί δικαιολογίες μπορείτε να πείτε στην σύζυγο και στα παιδιά για ν' αποφύγετε την Κυριακάτικη βόλτα;
Ακριβώς.Αίλουρος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 11:11Ο άνδρας πότε δεν ωριμάσει και πρέπει να έχει τον προσωπικό του χώρο ,την βαρεμάρα του,να κλειστεί στον εαυτό και φυσικά να παίζει playstation.EKPLIKTIKOS έγραψε: 19 Οκτ 2020, 11:08 Γι αυτο εκανα παιδί, για να περνάω τις Κυριακές με την οικογένειά μου αντί να παίζω φιφα όπως οι λοιποί manchildren της γενιάς μου![]()
Ανυπομονώ να μεγαλώσει λίγο η κόρη να παίζουμε μαζί wii. Μέχρι τότε με βοηθάει πολύ η βρετανικη κυβερνηση που έχει επιβάλλει στην περιοχή που ζούμε μερικό λοκνταουν.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αίλουρος έγραψε: 18 Οκτ 2020, 11:20 Κόλλημα αυτό με τις γυναίκες να θέλουν βολτες σε μέρη που δεν έχουν πάει και να ψάξεις να βρεις κάπου όμορφα.
Αφού έχουμε πάει παντού.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 124 Απαντήσεις