!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τί δικαιολογίες μπορείτε να πείτε στην σύζυγο και στα παιδιά για ν' αποφύγετε την Κυριακάτικη βόλτα;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Τί δικαιολογίες μπορείτε να πείτε στην σύζυγο και στα παιδιά για ν' αποφύγετε την Κυριακάτικη βόλτα;
Θέλω να την βγάλω όλη την ημέρα στον καναπέ και έχω στερέψει από δικαιολογίες για να τους βγάλω βόλτα.
Ρίξτε κάποια γρήγορη εκτός από κούραση και covid.
Re: Τί δικαιολογίες μπορείτε να πείτε στην σύζυγο και στα παιδιά για ν' αποφύγετε την Κυριακάτικη βόλτα;
Που θα παμε?
Στο ταδε μερος που ειναι και εκεινη η ΜΟΥΝΑΡΑ η ταδε ε?
Α οχι, στο αλλο που ειναι εκεινη η ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ η ταδε? Ακομα καλυτερα!
Στο ταδε μερος που ειναι και εκεινη η ΜΟΥΝΑΡΑ η ταδε ε?
Α οχι, στο αλλο που ειναι εκεινη η ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ η ταδε? Ακομα καλυτερα!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Τί δικαιολογίες μπορείτε να πείτε στην σύζυγο και στα παιδιά για ν' αποφύγετε την Κυριακάτικη βόλτα;
Στον καναπέ είπε θέλει να περάσει την ημέρα όχι στα εξωτερικά ιατρεία. Τύπε, μόνο ο κόβιντ σε σώζει
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Θα έρθει ένας παλιός φίλος να σε δει.Αίλουρος έγραψε: 18 Οκτ 2020, 09:46 Θέλω να την βγάλω όλη την ημέρα στον καναπέ και έχω στερέψει από δικαιολογίες για να τους βγάλω βόλτα.
Βάλτη να μαγειρέψει και κάτι σπέσιαλ.
Τρεις παρά πες της ότι σου έστειλε μήνυμα πως δεν θα μπορέσει.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ξεκινα με ξεροβηχα..
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Πες της ότι σαν αντάλλαγμα για τη βόλτα θες παθιασμένο σεξ το βράδυ. Σε εμένα πάντα πιάνει.
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 18 Οκτ 2020, 10:14 Πες της ότι σαν αντάλλαγμα για τη βόλτα θες παθιασμένο σεξ το βράδυ. Σε εμένα πάντα πιάνει.
- Καραμελίτσα
-
talaipwros
Δωσε απο 10 ευρω χαρτζιλίκι στα παιδιά να αρχίσουν να τσιρίζουν λέγοντας πως φοβούνται να βγουν βόλτα λόγω Covid.
Μετά εσύ, ως στοργικός πατέρας, υποχρεούσαι με θλίψη να κάτσεις μέσα
Μετά εσύ, ως στοργικός πατέρας, υποχρεούσαι με θλίψη να κάτσεις μέσα
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Να πάει η σύζυγος μόνη με τα παιδιά;
Έβαλα εφαρμογή το κόλπο έρχεται ένας φίλος μου και θα πάνε μόνοι τους.Ευτυχώς έχει δίπλωμα.
Κόλλημα αυτό με τις γυναίκες να θέλουν βολτες σε μέρη που δεν έχουν πάει και να ψάξεις να βρεις κάπου όμορφα.
Αφού έχουμε πάει παντού.
Κόλλημα αυτό με τις γυναίκες να θέλουν βολτες σε μέρη που δεν έχουν πάει και να ψάξεις να βρεις κάπου όμορφα.
Αφού έχουμε πάει παντού.
ποτε δεν εχω ψαξει για τετοια δικαιολογια, τι διατανο να κανω κλεισμενος σπιτι;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Να τερματίσεις το FIFA.Ασέβαστος έγραψε: 19 Οκτ 2020, 10:43 ποτε δεν εχω ψαξει για τετοια δικαιολογια, τι διατανο να κανω κλεισμενος σπιτι;
ουτε να το αρχισω. προτιμω να κλωτσω τη μπαλα με το γιο σε κανα παρκο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
- EKPLIKTIKOS
Γι αυτο εκανα παιδί, για να περνάω τις Κυριακές με την οικογένειά μου αντί να παίζω φιφα όπως οι λοιποί manchildren της γενιάς μου 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-
- 124 Απαντήσεις