Οχι ολοιksk έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:52Οι ασυμπτωματικοί κάποια στιγμή θα νοσήσουν ...όταν το ανοσοποιητικό τους για κάποιο λόγο αποδυναμωθεί.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:44 Οι προσυμπτωματικοί τον μεταδίδουν, αλλά γενικά 24 με 48 ώρες το πολύ πριν νοσήσουν. Οι τελείως ασυμπτωματικοί είναι σπάνιο να μεταδίδουν έναν ιό. Οποιονδήποτε ιό. Και δεν είναι εξαίρεση ο κορωνοϊός.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Μία κοπέλα που κόλλησα εγώ και δεν εμφάνισε καθόλου συμπτώματα, κόλλησε δύο μέλη από την οικογένειά της, επίσης χωρίς συμπτώματα.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:44Οι προσυμπτωματικοί τον μεταδίδουν, αλλά γενικά 24 με 48 ώρες το πολύ πριν νοσήσουν. Οι τελείως ασυμπτωματικοί είναι σπάνιο να μεταδίδουν έναν ιό. Οποιονδήποτε ιό. Και δεν είναι εξαίρεση ο κορωνοϊός.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- ksk
- Phorum.gr user: ksk
Όλοι αργά 'η γρήγορα...δυστυχώς.nick έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:00Οχι ολοιksk έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:52Οι ασυμπτωματικοί κάποια στιγμή θα νοσήσουν ...όταν το ανοσοποιητικό τους για κάποιο λόγο αποδυναμωθεί.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:44 Οι προσυμπτωματικοί τον μεταδίδουν, αλλά γενικά 24 με 48 ώρες το πολύ πριν νοσήσουν. Οι τελείως ασυμπτωματικοί είναι σπάνιο να μεταδίδουν έναν ιό. Οποιονδήποτε ιό. Και δεν είναι εξαίρεση ο κορωνοϊός.
Παρατηρητής...
Καλπαζουσα φαντασια.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:44 Οι προσυμπτωματικοί τον μεταδίδουν, αλλά γενικά 24 με 48 ώρες το πολύ πριν νοσήσουν. Οι τελείως ασυμπτωματικοί είναι σπάνιο να μεταδίδουν έναν ιό. Οποιονδήποτε ιό. Και δεν είναι εξαίρεση ο κορωνοϊός.
Οι ασυμπτωματικοι φορεις ειναι οι βασικοι φορεις μεταδοσης του HIV πχ και τον μεταδιδουν ενω ειναι ασυμπτωματικοι για χρονια και χρονια.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Λάθος κάνεις, οι ασυμπτωματικοί περνούν την ίωση κανονικά, δηλαδή ο ιός πολλαπλασιάζεται και το ανοσοποιητικό αντιδρά και φτιάχνει αντισώματα που καταπολεμούν τον ιό μέχρι να τον καθαρίσουν ενώ ενεργοποιείται και η ανοσία μνήμης. Απλά δεν αναπτύσσουν συμπτώματα.ksk έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:52Οι ασυμπτωματικοί κάποια στιγμή θα νοσήσουν ...όταν το ανοσοποιητικό τους για κάποιο λόγο αποδυναμωθεί.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:44 Οι προσυμπτωματικοί τον μεταδίδουν, αλλά γενικά 24 με 48 ώρες το πολύ πριν νοσήσουν. Οι τελείως ασυμπτωματικοί είναι σπάνιο να μεταδίδουν έναν ιό. Οποιονδήποτε ιό. Και δεν είναι εξαίρεση ο κορωνοϊός.
Και αν σου φαίνεται περίεργο να σου πω ότι αυτό δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό του κορωνοϊού αλλά αντιθέτως πρόκειται για κάτι πολύ συνηθισμένο.
Ο γειτονας μου χωρις κανενα συμπτωμα τον ιουλιο βρεθηκε θετικός σε αεροδρομιο.
Μετα απο 10 μερες βγηκε αρνητικος.
Εσυ λες οτι καποια στιγμη στο μελλον επειδη θα αδυναμώσει το ανοσοποιητικο θα νοσησει απο τον ιο που κόλλησε τον Ιουλιο του 2020;
Δεν μπορεις να το αποκλεισεις,τον ερπη ζωστηρα τον εχεις ακουστα;nick έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:10Ο γειτονας μου χωρις κανενα συμπτωμα τον ιουλιο βρεθηκε θετικός σε αεροδρομιο.
Εσυ λες οτι καποια στιγμη στο μελλον επειδη θα αδυναμώσει το ανοσοποιητικο θα νοσησει απο τον ιο που κόλλησε τον Ιουλιο του 2020;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- ksk
Αυτο λεω...nick έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:10Ο γειτονας μου χωρις κανενα συμπτωμα τον ιουλιο βρεθηκε θετικός σε αεροδρομιο.
Παρατηρητής...
- ksk
Ο χρόνος θα μας κρίνει...Green Dragon έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:06Λάθος κάνεις, οι ασυμπτωματικοί περνούν την ίωση κανονικά, δηλαδή ο ιός πολλαπλασιάζεται και το ανοσοποιητικό αντιδρά και φτιάχνει αντισώματα που καταπολεμούν τον ιό μέχρι να τον καθαρίσουν ενώ ενεργοποιείται και η ανοσία μνήμης. Απλά δεν αναπτύσσουν συμπτώματα.ksk έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:52Οι ασυμπτωματικοί κάποια στιγμή θα νοσήσουν ...όταν το ανοσοποιητικό τους για κάποιο λόγο αποδυναμωθεί.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:44 Οι προσυμπτωματικοί τον μεταδίδουν, αλλά γενικά 24 με 48 ώρες το πολύ πριν νοσήσουν. Οι τελείως ασυμπτωματικοί είναι σπάνιο να μεταδίδουν έναν ιό. Οποιονδήποτε ιό. Και δεν είναι εξαίρεση ο κορωνοϊός.
Και αν σου φαίνεται περίεργο να σου πω ότι αυτό δεν είναι αποκλειστικό χαρακτηριστικό του κορωνοϊού αλλά αντιθέτως πρόκειται για κάτι πολύ συνηθισμένο.
Παρατηρητής...
Καλά τα λέει ο Green Dragon, ο ιός ενεργοποιείται αμέσως δεν στήνει καρτέρι.
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Κακώς κάθομαι και μπαίνω στην διαδικασία να ψάξω στοιχεία σε τύπους που δεν θέλουν να καταλάβουν.Ο nrg καιρό πριν μάλιστα έλεγε ότι το 2ο κύμα σε μας είναι "τσουνάμι" ενώ στην υπόλοιπη Ευρώπη νορμάλFluffy έγραψε: 18 Οκτ 2020, 21:27νομίζω κακως του απαντάς, είναι λιγο χαζουληςnrg έγραψε: 18 Οκτ 2020, 21:25Νεάπολη Συκεών: 14 μαθητές - αθλητές, θετικοί στον κορωνοϊόΚεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 18 Οκτ 2020, 20:28 Αυτός είναι ο καρκίνος της χώρας ο νεοελληνικός ξερολιασμός.Τι και αν τους πεις ότι τα σχολεία σε καμμία χώρα δεν έφεραν αύξηση κρουσμάτων ούτε καν εδώ με 1 μήνα που είναι ανοικτά τι και αν τους αποδείξεις με μελέτες ότι τα πιτσιρίκια δεν μεταδίδουν τόσο τον κορωνοιό επειδή είναι ασυμπτωματικά τι και αν τα κρούσματα σε σχολεία είναι ελάχιστα και δεν δείχνουν διασπορά θα βγει το κάθε μαλακιστήρι να αναρωτηθεί "Μα είναι δυνατόν να μην κολλάει στα σχολεία?".
Για πάμε Αμερική
Feared coronavirus outbreaks in schools yet to arrive, early data shows
Thousands of students and teachers have become sick with the coronavirus since schools began opening last month, but public health experts have found little evidence that the virus is spreading inside buildings, and the rates of infection are far below what is found in the surrounding communities.
https://www.google.com/amp/s/www.washin ... utType=amp
German schools, reopened a month ago, have seen no major coronavirus outbreaks
https://www.google.com/amp/s/www.washin ... utType=amp
STOCKHOLM (BLOOMBERG) - Scientists in a Nordic study have found that keeping primary schools open during the coronavirus pandemic may not have had much bearing on contagion rates.
There was no measurable difference in the number of coronavirus cases among children in Sweden, where schools were left open, compared with neighbouring Finland, where schools were shut, according to the findings.
https://www.straitstimes.com/world/euro ... virus-much
Για να μην πολυλογούμε καμμία Ευρωπαική χώρα δεν έχει έξαρση κορωνοιού λόγω ανοίγματος σχολείων.Ας βρει κάποιος έστω μια.Και με δεδομένα όχι κόλλησαν 14 μαθητές από κορωνοιό άρα τα σχολεία έχουν θέμα όταν δεν ξέρεις καν από τι κόλλησαν τα πιτσιρίκια.
Το όλο πανηγύρι έχει στηθεί επειδή το κάθε αντιπολιτευόμενο τρολ θεωρεί την παιδεία πεδίο επαναστατικής γυμναστικής.
ksk έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:15Αυτο λεω...nick έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:10Ο γειτονας μου χωρις κανενα συμπτωμα τον ιουλιο βρεθηκε θετικός σε αεροδρομιο.
Εσυ λες οτι καποια στιγμη στο μελλον επειδη θα αδυναμώσει το ανοσοποιητικο θα νοσησει απο τον ιο που κόλλησε τον Ιουλιο του 2020;![]()
Εδω μιλαμε για κορονοιους και υπαρχουν 7 τυποι που προσβαλουν τον ανθρωπο (MERS, SARS-Cov1, SARS-Cov2 και 4 του κρυολογήματος).GoBack έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:12Δεν μπορεις να το αποκλεισεις,τον ερπη ζωστηρα τον εχεις ακουστα;nick έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:10Ο γειτονας μου χωρις κανενα συμπτωμα τον ιουλιο βρεθηκε θετικός σε αεροδρομιο.
Σε κανεναν απο τους αλλους 6 δεν συμβαινει αυτο.
Πως ειστε σίγουροι για τον SARS-Cov2
- hellegennes
Το μυαλό σου και μια λίρα. Ο HIV προκαλεί συμπτώματα μέσα σε 2-3 εβδομάδες αλλά μπορεί να πάρει από μήνες ως χρόνια να εξελιχθεί σε AIDS. Μεταδοτικός είναι αφού εμφανιστούν τα πρώτα συμπτώματα.foscilis έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:04Καλπαζουσα φαντασια.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:44 Οι προσυμπτωματικοί τον μεταδίδουν, αλλά γενικά 24 με 48 ώρες το πολύ πριν νοσήσουν. Οι τελείως ασυμπτωματικοί είναι σπάνιο να μεταδίδουν έναν ιό. Οποιονδήποτε ιό. Και δεν είναι εξαίρεση ο κορωνοϊός.
Οι ασυμπτωματικοι φορεις ειναι οι βασικοι φορεις μεταδοσης του HIV πχ και τον μεταδιδουν ενω ειναι ασυμπτωματικοι για χρονια και χρονια.
Αρχικά μπορεί να μην είχαν συμπτώματα ή μπορεί να είχαν πολύ ελαφριά συμπτώματα.Leporello έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:01Μία κοπέλα που κόλλησα εγώ και δεν εμφάνισε καθόλου συμπτώματα, κόλλησε δύο μέλη από την οικογένειά της, επίσης χωρίς συμπτώματα.hellegennes έγραψε: 18 Οκτ 2020, 23:44Οι προσυμπτωματικοί τον μεταδίδουν, αλλά γενικά 24 με 48 ώρες το πολύ πριν νοσήσουν. Οι τελείως ασυμπτωματικοί είναι σπάνιο να μεταδίδουν έναν ιό. Οποιονδήποτε ιό. Και δεν είναι εξαίρεση ο κορωνοϊός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν ειπα οτι ειμαι σιγουρος ειπα οτι δεν μπορεις να το αποκλεισεις.nick έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:24
Εδω μιλαμε για κορονοιους και υπαρχουν 7 τυποι που προσβαλουν τον ανθρωπο (MERS, SARS-Cov1, SARS-Cov2 και 4 του κρυολογήματος).
p.s. διαβαζω πολυ χουργιατ
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Ο SARS-Cov2 είναι μαγικός. Κάνει πράγματα που οι άλλοι δεν κάνουν, παρότι είναι βασικά στο μεγαλύτερο μέρος του ό,τι και ο νούμερο 1.nick έγραψε: 19 Οκτ 2020, 00:24 Εδω μιλαμε για κορονοιους και υπαρχουν 7 τυποι που προσβαλουν τον ανθρωπο (MERS, SARS-Cov1, SARS-Cov2 και 4 του κρυολογήματος).
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 6307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις