Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:07
Ψαχνω να βρω δηλωσεις της για τους νεκρους της μαρφιν και δεν βρισκω , μπορεί καποιος βοηθησει?
Ξέρεις η Μαρφίν έγινε τρία χρόνια πριν ο γκόμενός σου δολοφονήσει το γιο της. Δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο τότε (ούτε ήθελε να γίνει). Παρ' όλα αυτά σας γάμησε single handedly.
Σκέψου ότι την προηγούμενη φορά χρειάστηκε να χαθεί η μισή Κύπρος για να κρυφτεί όλος ο απόπατος στις τρύπες του 30 χρόνια.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
perseus έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:07
Ψαχνω να βρω δηλωσεις της για τους νεκρους της μαρφιν και δεν βρισκω , μπορεί καποιος βοηθησει?
Ξέρεις η Μαρφίν έγινε τρία χρόνια πριν ο γκόμενός σου δολοφονήσει το γιο της. Δεν ήταν δημόσιο πρόσωπο τότε (ούτε ήθελε να γίνει). Παρ' όλα αυτά σας γάμησε single handedly.
Σκέψου ότι την προηγούμενη φορά χρειάστηκε να χαθεί η μισή Κύπρος για να κρυφτεί όλος ο απόπατος στις τρύπες του 30 χρόνια.
1 Μάγδα Φύσσα = 500.000 Κύπριοι.
Μια κλασσοκη κνιτισα ειναι , βλέποντας το συναφι της εδω μεσα θα ζαρηκε και με την μαρφιν και με τους χρυσαυγιτες ,τωρα που θα την πληρωσουμε και καναδυο εκατ. Θα χαρει περισσότερο.
Την κυπρο το κομμα σου την πουλησε δεν το ξερεις αυτό ? Και εδω αδιάβαστος?
Μια κλασσοκη κνιτισα ειναι , βλέποντας το συναφι της εδω μεσα θα ζαρηκε και με την μαρφιν και με τους χρυσαυγιτες ,τωρα που θα την πληρωσουμε και καναδυο εκατ. Θα χαρει περισσότερο.
Έχω την αίσθηση ότι δεν εχει γινει κανενα αστικό δικαστήριο, μόνο ποινικό, επομένως δεν τίθεται θεμα αποζημίωσης, από τη στιγμή που η κυρία Φυσσα δεν έχει προσφύγει ώστε να ξεκινήσει αστικό δικαστήριο. Με λόγια ούτε τέτοια απαίτηση έχει υπάρξει επίσημα, ούτε έχουν κινηθεί οι διαδικασίες για να γίνει κάτι τέτοιο. Αλλα κάποιος νομικός μπορεί να τα εξηγήσει καλύτερα
100% ΠΟΥΣΤΙΚΗ η αποσιώπηση των θέσεων του πατέρα Φύσσα ο οποίος πολύ βολικά «βγήκε απ’ το κάδρο».
Τώρα θα μου πεις, υπάρχει κάτι στην ΦΑΣΙΣΤερά που να ΜΗΝ είναι πούστικο;
Εν τω μεταξύ αυτά τα γράφει -βάσει των ημερομηνιών στα screenshots των Facebook αναρτήσεων- ΜΕΤΑ το θάνατο του γιου του.
Gordian Knot έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 16:00
100% ΠΟΥΣΤΙΚΗ η αποσιώπηση των θέσεων του πατέρα Φύσσα ο οποίος πολύ βολικά «βγήκε απ’ το κάδρο».
Εν τω μεταξύ αυτά τα γράφει -βάσει των ημερομηνιών στα screenshots των Facebook αναρτήσεων- ΜΕΤΑ το θάνατο του γιου του.
1ον
«Δεν δικαιούστε δια να ομιλείτε» που έλεγε και ο Μενέλαος. Είστε persona non grata και η είσοδός σας στον Ναό, όταν αυτός ολοκληρωθεί, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. (εντολή Καβουροπαλάτη μετά από εισήγησή μου)
2ον
Ψεκασμένος ξε-ψεκασμένος, αυτός είναι ο Παναγιώτης Φύσσας, ο σύζυγος της «Μάνας όλων μας» σύμφωνα με τα καρκινώματα της ΦΑΣΙΣΤεράς. Αυτόν, πόσοι πήγαν να τον συλλυπηθούν;
Και τι έφταιγε ο γιος του για τις "ιδέες" που φαίνεται να κουβαλάει αυτός;