!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Georg Von Balkanen
Δημοσιεύσεις: 1646
Εγγραφή: 04 Σεπ 2019, 11:33

Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Ας πιάσουμε ένα θεμα το οποίο ΟΝΤΩΣ το κατέχουμε ως λαός με τεράστιο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε ολόκληρο τον κόσμο.

Εδώ θα δημοσιεύουμε όλα τα νέα σχετικά με τον τομέα της σερβιτορικη και εστίασης.

Εξαιρετικό μηχάνημα για παραγωγή γύρου.

Georg Von Balkanen
Δημοσιεύσεις: 1646
Εγγραφή: 04 Σεπ 2019, 11:33

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

Εικόνα

Εξαιρετικό σερβίρισμα. Προσοχή στη λεπτομέρεια και στο ψήσιμο. Πως δένει το λευκό με το χρυσό καφέ τσιτσιρισμα πάνω στο ξυγγι. Εννοείται ελληνικής τεχνικής.
isuldar
Δημοσιεύσεις: 318
Εγγραφή: 07 Σεπ 2020, 00:23

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από isuldar »

Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:04

Εξαιρετικό μηχάνημα για παραγωγή γύρου.

H μηχανή είναι Ολλανδική
Georg Von Balkanen
Δημοσιεύσεις: 1646
Εγγραφή: 04 Σεπ 2019, 11:33

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Georg Von Balkanen »

isuldar έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:10
Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:04

Εξαιρετικό μηχάνημα για παραγωγή γύρου.

H μηχανή είναι Ολλανδική
Οχι ρε πουστη μου
isuldar
Δημοσιεύσεις: 318
Εγγραφή: 07 Σεπ 2020, 00:23

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από isuldar »

Οι Έλληνες επιχειρηματίες του κλάδου προτιμούν κυρίως Τούρκικα μηχανήματα άλλα που και που επιλέγουν και κάποια Βορειοευρωπαϊκά
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός
Δημοσιεύσεις: 9194
Εγγραφή: 20 Μάιος 2020, 20:49

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Επιτέλους ένα νήμα εθνικής ανάτασης και αισιοδοξίας! Φτάνει πια με την -στείρα, και γιατί όχι, και ανθελληνική!- αρνητικότητα και κατήφεια!

Είναι πραγματικό γεγονός, ας μην πάει κανείς να σας ξεγελάσει για το αντίθετο, ότι στην ταβερνική-καφετερική-σερβιτορική είμαστε παγκόσμια υπερδύναμη!

Δόξα και Τιμή στο Έλληνα σερβιτόρο, μπαρίστα, ψήστη, λαντζιέρη, το speartip του ελληνισμού!


Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Στα τραπέζια των καφετεριών, και πάνω απο μισοφαγωμένα λιωμένα τζατζίκια και καφτερές, χαράζεται η μοίρα του πλανήτη!
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith
Δημοσιεύσεις: 49563
Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:08
Τοποθεσία: Maiore Patria

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

https://www.epixeiro.gr/article/113170

Δ. Καρέλος, Wolt Greece: «Η αγορά του φαγητού δημιουργεί ευκαιρίες για νέους παίκτες»

Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt Greece, μιλάει στο epixeiro.gr για την φινλανδική πλατφόρμα food delivery που έφτασε, πριν από μερικές εβδομάδες, στην Αθήνα και για τις ευκαιρίες που προσφέρει η «μεγάλη» αγορά του φαγητού στην Ελλάδα.

Εικόνα


Η υπηρεσία διαθέτει παρουσία σε μια σειρά χωρών. Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή για την επέκταση στην χώρα μας;

Η Wolt είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες food delivery παγκοσμίως, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης πάνω από 200%. Ιδρύθηκε το 2014 στο Ελσίνκι και από τότε έχει αναπτύξει δραστηριότητα σε 14 χώρες και 38 πόλεις. Πριν την είσοδο σε κάποια νέα αγορά, η εταιρεία εξετάζει διάφορες παραμέτρους, όπως ο πληθυσμός, η προσφορά εστιατορίων, η αγορά του delivery, η χρήση smartphones. Επιπλέον αυτών των παραμέτρων, που η Ελλάδα ικανοποιεί, είναι και μία χώρα με απίθανο φαγητό, φημισμένη για την κουζίνα της και για τη σημασία που έχει το φαγητό στην καθημερινότητα αλλά και στις ιδιαίτερες στιγμές των κατοίκων της. Συνδυάζοντας λοιπόν αυτά τα δύο, καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως το ταίριασμα ήταν αναπόφευκτο.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Fluffy
Δημοσιεύσεις: 21735
Εγγραφή: 12 Ιούλ 2019, 08:54

Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:07 Εικόνα

Εξαιρετικό σερβίρισμα. Προσοχή στη λεπτομέρεια και στο ψήσιμο. Πως δένει το λευκό με το χρυσό καφέ τσιτσιρισμα πάνω στο ξυγγι. Εννοείται ελληνικής τεχνικής.
τι είναι αυτο το μπολακι με σως;
ειναι ξενοφερτη πατεντα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”