Ας πιάσουμε ένα θεμα το οποίο ΟΝΤΩΣ το κατέχουμε ως λαός με τεράστιο εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό σε ολόκληρο τον κόσμο.
Εδώ θα δημοσιεύουμε όλα τα νέα σχετικά με τον τομέα της σερβιτορικη και εστίασης.
Εξαιρετικό μηχάνημα για παραγωγή γύρου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Georg Von Balkanen
- Δημοσιεύσεις: 1646
- Εγγραφή: 04 Σεπ 2019, 11:33
Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη

Εξαιρετικό σερβίρισμα. Προσοχή στη λεπτομέρεια και στο ψήσιμο. Πως δένει το λευκό με το χρυσό καφέ τσιτσιρισμα πάνω στο ξυγγι. Εννοείται ελληνικής τεχνικής.
Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη
H μηχανή είναι Ολλανδική
-
Georg Von Balkanen
- Δημοσιεύσεις: 1646
- Εγγραφή: 04 Σεπ 2019, 11:33
Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη
Οχι ρε πουστη μου
Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη
Οι Έλληνες επιχειρηματίες του κλάδου προτιμούν κυρίως Τούρκικα μηχανήματα άλλα που και που επιλέγουν και κάποια Βορειοευρωπαϊκά
- Δημοκρατικός
- Δημοσιεύσεις: 9194
- Εγγραφή: 20 Μάιος 2020, 20:49
Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη
Επιτέλους ένα νήμα εθνικής ανάτασης και αισιοδοξίας! Φτάνει πια με την -στείρα, και γιατί όχι, και ανθελληνική!- αρνητικότητα και κατήφεια!
Είναι πραγματικό γεγονός, ας μην πάει κανείς να σας ξεγελάσει για το αντίθετο, ότι στην ταβερνική-καφετερική-σερβιτορική είμαστε παγκόσμια υπερδύναμη!
Δόξα και Τιμή στο Έλληνα σερβιτόρο, μπαρίστα, ψήστη, λαντζιέρη, το speartip του ελληνισμού!



Στα τραπέζια των καφετεριών, και πάνω απο μισοφαγωμένα λιωμένα τζατζίκια και καφτερές, χαράζεται η μοίρα του πλανήτη!
Είναι πραγματικό γεγονός, ας μην πάει κανείς να σας ξεγελάσει για το αντίθετο, ότι στην ταβερνική-καφετερική-σερβιτορική είμαστε παγκόσμια υπερδύναμη!
Δόξα και Τιμή στο Έλληνα σερβιτόρο, μπαρίστα, ψήστη, λαντζιέρη, το speartip του ελληνισμού!



Στα τραπέζια των καφετεριών, και πάνω απο μισοφαγωμένα λιωμένα τζατζίκια και καφτερές, χαράζεται η μοίρα του πλανήτη!
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- Dwarven Blacksmith
- Δημοσιεύσεις: 49563
- Εγγραφή: 31 Μαρ 2018, 18:08
- Τοποθεσία: Maiore Patria
Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη
https://www.epixeiro.gr/article/113170
Δ. Καρέλος, Wolt Greece: «Η αγορά του φαγητού δημιουργεί ευκαιρίες για νέους παίκτες»
Ο Δημήτρης Καρέλος, Γενικός Διευθυντής της Wolt Greece, μιλάει στο epixeiro.gr για την φινλανδική πλατφόρμα food delivery που έφτασε, πριν από μερικές εβδομάδες, στην Αθήνα και για τις ευκαιρίες που προσφέρει η «μεγάλη» αγορά του φαγητού στην Ελλάδα.
Η υπηρεσία διαθέτει παρουσία σε μια σειρά χωρών. Με ποια κριτήρια έγινε η επιλογή για την επέκταση στην χώρα μας;
Η Wolt είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες food delivery παγκοσμίως, με ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης πάνω από 200%. Ιδρύθηκε το 2014 στο Ελσίνκι και από τότε έχει αναπτύξει δραστηριότητα σε 14 χώρες και 38 πόλεις. Πριν την είσοδο σε κάποια νέα αγορά, η εταιρεία εξετάζει διάφορες παραμέτρους, όπως ο πληθυσμός, η προσφορά εστιατορίων, η αγορά του delivery, η χρήση smartphones. Επιπλέον αυτών των παραμέτρων, που η Ελλάδα ικανοποιεί, είναι και μία χώρα με απίθανο φαγητό, φημισμένη για την κουζίνα της και για τη σημασία που έχει το φαγητό στην καθημερινότητα αλλά και στις ιδιαίτερες στιγμές των κατοίκων της. Συνδυάζοντας λοιπόν αυτά τα δύο, καταλαβαίνει εύκολα κανείς πως το ταίριασμα ήταν αναπόφευκτο.
Re: Υψηλή σερβιτορικη επιστήμη
τι είναι αυτο το μπολακι με σως;Georg Von Balkanen έγραψε: 18 Οκτ 2020, 18:07
Εξαιρετικό σερβίρισμα. Προσοχή στη λεπτομέρεια και στο ψήσιμο. Πως δένει το λευκό με το χρυσό καφέ τσιτσιρισμα πάνω στο ξυγγι. Εννοείται ελληνικής τεχνικής.
ειναι ξενοφερτη πατεντα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1378 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 6 Απαντήσεις
- 906 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα
-
- 1 Απαντήσεις
- 486 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Scouser
-
- 24 Απαντήσεις
- 1054 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από hellegennes
