!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν η Παναγία Παρθένος;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- Βινόσαυρος
Re: Ήταν η Παναγία Παρθένος;
Δεν αρκεί, πρέπει να εφαρμώσουμε ότι και ο πεφωτισμένος ηγέτης της σοσιαλιστικής αλβανίας ενβερ χόντζα που πράγματοποίησε την πλήρη αθεοποίηση της λαϊκης σοσιαλιστικης δημοκρατίας με το πρώτο αθεϊστικό κράτος του σύγχρονου κόσμου.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Ακόμη καλύτερα.Βινόσαυρος έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 12:50 Δεν αρκεί, πρέπει να εφαρμώσουμε ότι και ο πεφωτισμένος ηγέτης της σοσιαλιστικής αλβανίας ενβερ χόντζα που πράγματοποίησε την πλήρη αθεοποίηση της λαϊκης σοσιαλιστικης δημοκρατίας με το πρώτο αθεϊστικό κράτος του σύγχρονου κόσμου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 02:03Δεν είναι καθόλου αδιάκριτη η ερώτηση.Βινόσαυρος έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 01:50 Μια αδιακριτη ερωτησις μόνο:
σε μια έκτακτη ανάγκη τι λες;
«παναγια γοργόνα βοήθαμε»;
Ξέρω ότι αγαπώ την Παναγιά μου γιατί μέχρι τώρα δεν της έχω ζητήσει κάτι.
Σ' αυτά τα θέματα πιστεύω το "συν Αθηνά και χείρα κίνει".
εμενα προσωπικα με καλυψες με την απαντηση που εδωσες αλλου:
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 09:49 Και ακριβώς αυτό το "αόρατον" των θεών απαιτούσε τη σχηματοποίηση τους. Κάπως έπρεπε να τους φανταστούν για να διαπραγματευτούν μαζί τους. Ουσιαστικώς συνέβη το ίδιο και με την ανακάλυψη του τροχού ή την αιχμή του κονταριού στην πέτρα ή το ξύλο. Κάποιοι "είδαν" το σχήμα και την χρήση τους πριν γίνουν εργαλεία.
Εγώ δεν βλέπω τον θεό ως γραφική πινελιά αλλά ως μια γοητευτική σκεπτομορφή, που αλλάζει συνεχώς μορφή και (λογικό) σχήμα θέτοντας μου ερωτήματα που με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Και δεν προτίθεμαι να την σκοτώσω.![]()
συμφωνεις λοιπον οτι ολα ειτε μιλαμε για νομους ειτε για θρησκειες, πολιτευματα, εφευρεσεις, τεχνολογια, κλπ δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο σκεψεις καποιων ανθρωπων που περασαν απο τη σφαιρα της νοησης στην πραξη, και ουσιαστικα ζουμε σε εναν κοσμο-ματριξ με διασπαρτα κομματια ενος παζλ τα οποια καποιοι τα φανταστηκαν, ειτε τα σκεφτηκαν προχθες ειτε χιλιαδες χρονια πριν
λαμβανοντας υποψη ολα τα παραπανω, το πιθανοτερο λοιπον ειναι να εισαι απο θεοσεβουμενη αιρετικη.. εως ..πιστη αγνωστικιστρια αλλα χωρις να παραδεχεσαι να το πεις... προτιμωντας το παιχνιδισμα των ερμηνειεων με τις λεξεις που οσο σαφεις κι αν ειναι, παραμενουν λεξεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος omg kai 3 lol την 10 Ιούλ 2018, 13:10, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
- Βινόσαυρος
να ενταχθείς στο κίνημα του μαχητικού αθεϊσμού τότες και να αφήσεις
το γλυκό μειδίαμα και το πετάρισμα των βλεφαρίδων με τα χριστινόπουλα
το γλυκό μειδίαμα και το πετάρισμα των βλεφαρίδων με τα χριστινόπουλα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αυτός που παίζει με τις χαριτωμένες ασάφειες είσαι εσύ.omg kai 3 lol έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:06ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 02:03Δεν είναι καθόλου αδιάκριτη η ερώτηση.Βινόσαυρος έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 01:50 Μια αδιακριτη ερωτησις μόνο:
σε μια έκτακτη ανάγκη τι λες;
«παναγια γοργόνα βοήθαμε»;
Ξέρω ότι αγαπώ την Παναγιά μου γιατί μέχρι τώρα δεν της έχω ζητήσει κάτι.
Σ' αυτά τα θέματα πιστεύω το "συν Αθηνά και χείρα κίνει".
εμενα προσωπικα με καλυψες με την απαντηση που εδωσες αλλου:
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Ιούλ 2018, 09:49 Και ακριβώς αυτό το "αόρατον" των θεών απαιτούσε τη σχηματοποίηση τους. Κάπως έπρεπε να τους φανταστούν για να διαπραγματευτούν μαζί τους. Ουσιαστικώς συνέβη το ίδιο και με την ανακάλυψη του τροχού ή την αιχμή του κονταριού στην πέτρα ή το ξύλο. Κάποιοι "είδαν" το σχήμα και την χρήση τους πριν γίνουν εργαλεία.
Εγώ δεν βλέπω τον θεό ως γραφική πινελιά αλλά ως μια γοητευτική σκεπτομορφή, που αλλάζει συνεχώς μορφή και (λογικό) σχήμα θέτοντας μου ερωτήματα που με κάνουν καλύτερο άνθρωπο. Και δεν προτίθεμαι να την σκοτώσω.![]()
συμφωνεις λοιπον οτι ολα ειτε μιλαμε για νομους ειτε για θρησκειες, πολιτευματα, εφευρεσεις, τεχνολογια, κλπ δεν ειναι τιποτα περισσοτερο απο σκεψεις καποιων ανθρωπων που περασαν απο τη σφαιρα της νοησης στην πραξη, και ουσιαστικα ζουμε σε εναν κοσμο-ματριξ με διασπαρτα κομματια ενος παζλ τα οποια καποιοι τα φανταστηκαν, ειτε τα σκεφτηκαν προχθες ειτε χιλιαδες χρονια πριν
λαμβανοντας υποψη ολα τα παραπανω, το πιθανοτερο λοιπον ειναι να εισαι απο θεοσεβουμενη αιρετικη.. εως ..πιστη αγνωστικιστρια αλλα χωρις να παραδεχεσαι να το πεις... προτιμωντας το παιχνιδισμα των ερμηνειεων με τις λεξεις που οσο σαφεις κι αν ειναι, παραμενουν λεξεις![]()
Εγώ το έχω ξεκαθαρίσει.
Η Παναγιά η Γοργόνα είναι η σκεπτομορφή της δικής μου πίστης/αίρεσης/αγνωστικισμού, πες το όπως θέλεις.
Θα επαναλάβω ότι δεν μ' επηρεάζει ο έξωθεν προσδιορισμός γιατί δεν αλλοιώνει το σκεπτικό μου.
Για να μη μπλεκόμαστε λοιπόν, θεώρησε με χριστιανή για να τελειώνει το θέμα και μη μου προσφέρεις κομψά παραθυράκια διαφυγής από τον συγκεκριμένο χώρο.
Αυτά τα παιχνιδάκια αλλού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- omg kai 3 lol
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 13:55
Για να μη μπλεκόμαστε λοιπόν, θεώρησε με χριστιανή για να τελειώνει το θέμα και μη μου προσφέρεις κομψά παραθυράκια διαφυγής από τον συγκεκριμένο χώρο.![]()
Αυτά τα παιχνιδάκια αλλού.
δεν προκειται να σε θεωρησω τιποτα, το παιχνιδακι των φορεμενων ταμπελων, των υποθετικων συγκρισεων, συγκρητισμων, συμφηφισμων το αφηνω σε αλλους
ΥΓ... προφανώς, δε γίνεται να μεγαλώσει κανείς νοιώθοντας πως είναι αδύνατο να έχει επαρκείς δεξιότητες αυτές της ενσυναίσθησης ή χωρίς να γνωρίζει ότι υπάρχει κάποιο αγαθό που χαίρονται οι άλλοι και που ο ίδιος δεν κατέχει.
Οφφ τοπικ
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Δεν ξέρω ποιό ποστ να πρωτοκάνω παράθεση, και σε άλλα νήματα πολύ ακροθιγώς, έχω κάνει νύξεις περι του θέματος και δεν ξέρω αν έχω γίνει και αντιληπτή, αλλά η αλήθεια Γαλή είναι οτι, αν και σε πολλές παρατηρήσεις σου σε πολλές περιπτώσεις είσαι παραπάνω από σωστή, όσον αφορά το θέμα χριστιανισμός/ορθοδοξία, η στάση σου δεν είναι αυτή της χριστιανής αλλά της αιρετικής.
Και φυσικά όλο αυτό έχει να κάνει και με πολιτική (με την γενικοτερη έννοια του όρου).
Και φυσικά, στην Ομολογία και την Πιστη (για τους ανθρώπους όχι το Δόγμα αυτό καθεαυτό ή τον Θεό τον ίδιο), περισσότερη ζημιά κανουν οι αιρετικοί παρά οι χριστιανομάχοι.
Να ξεκαθαρίσουμε ότι είναι άλλο ο πολιτισμικός χριστιανός
Και άλλο ο συνειδητοποιημένος και ειλικρινής (όσο ατελής και να είναι) Ορθόδοξος πιστός
Μπορεί να συμβαδίζουν κάποια στιγμή και τα δύο μια χαρά, όπως συμβαίνει αιώνες τώρα, χωρίς να αναιρεί το ένα το άλλο στην ουσία, άλλο αυτό.
Εγώ εύχομαι να σε φωτίσει να βρεις τον δρόμου σου (νο οφενς με αυτά που λέω, τα λέω κυρίως γιατί το βλέπω το μαύρο σύννεφο να έρχεται και να γίνεται μεγάλη μπόρα)
Και φυσικά όλο αυτό έχει να κάνει και με πολιτική (με την γενικοτερη έννοια του όρου).
Και φυσικά, στην Ομολογία και την Πιστη (για τους ανθρώπους όχι το Δόγμα αυτό καθεαυτό ή τον Θεό τον ίδιο), περισσότερη ζημιά κανουν οι αιρετικοί παρά οι χριστιανομάχοι.
Και άλλο ο συνειδητοποιημένος και ειλικρινής (όσο ατελής και να είναι) Ορθόδοξος πιστός
Μπορεί να συμβαδίζουν κάποια στιγμή και τα δύο μια χαρά, όπως συμβαίνει αιώνες τώρα, χωρίς να αναιρεί το ένα το άλλο στην ουσία, άλλο αυτό.
Εγώ εύχομαι να σε φωτίσει να βρεις τον δρόμου σου (νο οφενς με αυτά που λέω, τα λέω κυρίως γιατί το βλέπω το μαύρο σύννεφο να έρχεται και να γίνεται μεγάλη μπόρα)
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
- nik_killthemall
Καμία αντίρρηση και μαζί σου, αλλά ούτε αναιρείται από αυτό κάτι απόσα λέω, ούτε και ο χωρισμός κράτους εκκλησίας που τον βλέπεις ως μια ενδιαφέρουσα προοπτική υπάρχει περίπτωση να γίνει πριν το αστρικό έτος 02135924-09206-304 ...ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 12:42Κάτι δεν κατάλαβες. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον χωρισμό κράτους-εκκλησίας.nik_killthemall έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 01:57 Γαλή κανείς δεν πρόκειται να σε ρωτήσει για αυτήν ή να σε καλέσει να βάλεις δίπλα στην πολιτική επιλογή σου το θρήσκευμά (χριστιανή) / την πιστη σου (Παναγιογοργονίτισσα) παρά μόνον εσύ ! Επομένως το θρήσκευμα στην πολιτική επιλογή σου είναι απλά η δικιά σου επιλογή να το κολλάς εμμονικά σε αυτήν, όπως αυτοί π.χ. που διαμαρτύρονταν για τις ταυτότητες πριν 20 χρόνια ...
Η πρώτη προσπάθεια αποκολλησης έγινε το '21 όταν αποφασίστηκε η επανάσταση και το νέο κράτος να γίνει στο όνομα του ελληνικού στοιχείου διαχωρίζοντας το από το θρησκευτικό. Τζίφος ... 200 χρόνια μετά ακόμα παλεύουμε να τα ξεκολλήσουμε ... χριστιανοελλάδα έπρεπε να την βγάλουνε οι νονοί τότε, να τελειώνουμε.
Κατά τ'άλλα σχετικά με τα μικροαστικά συμπλέγματα/επιβεβαίωση/εκτόνωση, όλα αυτά θα ξεκινήσουν να έχουν βάση ΜΟΝΟ την επαύριο του χωρισμού κράτους-εκκλησίας. Μέχρι τότε δεν υφίστανται ... το μόνο που υφίσταται είναι συμπλέγματα του παρελθόντος από λάθος ονοματοδοσίες ...
Αντιθέτως, τον βλέπω ως μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική.
![]()
Και εννοείται πως δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με την πίστη σου στην παναγιογοργονίτισσα που όπως είπες δεν της έχεις ζητήσει και τπτ, ίσα ισα που την κρίνω πιο έντιμη και γνήσια απ'την πίστη των άλλων στην παναγιά που κυοφόρησε 13 ετών κοριτσάκι την υπόσταση του θεού κλπ ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 10 Ιούλ 2018, 18:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Και μόλις ψόφησε ο σκατόψυχος, τσουπ, ξαναεμφανίστηκαν οι θρησκείες!Βινόσαυρος έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 12:50Δεν αρκεί, πρέπει να εφαρμώσουμε ότι και ο πεφωτισμένος ηγέτης της σοσιαλιστικής αλβανίας ενβερ χόντζα που πράγματοποίησε την πλήρη αθεοποίηση της λαϊκης σοσιαλιστικης δημοκρατίας με το πρώτο αθεϊστικό κράτος του σύγχρονου κόσμου.
Άσε που αθεϊστικά κράτη ήδη υπάρχουν εδώ και πολλά χρόνια!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ξέρεις ποιο είναι το πρόβλημα nik; Ότι κάπου το' χουμε χάσει με τις λέξεις. Και δεν εννοώ εσένα κι εμένα. Διαβάζω παραδείγματος χάριν το μπολνταρισμένο και ξέρω ότι άλλο εννοείς εσύ και άλλο ο κάθε χατζηπετρής που ψάχνει για οικείες προσομοιώσεις. Κι επειδή έχω καταλάβει πως σκέφτονται μερικοί, βλέπω και την εικόνα που δημιουργούν.nik_killthemall έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 17:57Καμία αντίρρηση και μαζί σου, αλλά ούτε αναιρείται από αυτό κάτι απόσα λέω, ούτε και ο χωρισμός κράτους εκκλησίας που τον βλέπεις ως μια ενδιαφέρουσα προοπτική υπάρχει περίπτωση να γίνει πριν το αστρικό έτος 02135924-09206-304 ...ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 12:42Κάτι δεν κατάλαβες. Εγώ δεν έχω πρόβλημα με τον χωρισμό κράτους-εκκλησίας.nik_killthemall έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 01:57 Γαλή κανείς δεν πρόκειται να σε ρωτήσει για αυτήν ή να σε καλέσει να βάλεις δίπλα στην πολιτική επιλογή σου το θρήσκευμά (χριστιανή) / την πιστη σου (Παναγιογοργονίτισσα) παρά μόνον εσύ ! Επομένως το θρήσκευμα στην πολιτική επιλογή σου είναι απλά η δικιά σου επιλογή να το κολλάς εμμονικά σε αυτήν, όπως αυτοί π.χ. που διαμαρτύρονταν για τις ταυτότητες πριν 20 χρόνια ...
Η πρώτη προσπάθεια αποκολλησης έγινε το '21 όταν αποφασίστηκε η επανάσταση και το νέο κράτος να γίνει στο όνομα του ελληνικού στοιχείου διαχωρίζοντας το από το θρησκευτικό. Τζίφος ... 200 χρόνια μετά ακόμα παλεύουμε να τα ξεκολλήσουμε ... χριστιανοελλάδα έπρεπε να την βγάλουνε οι νονοί τότε, να τελειώνουμε.
Κατά τ'άλλα σχετικά με τα μικροαστικά συμπλέγματα/επιβεβαίωση/εκτόνωση, όλα αυτά θα ξεκινήσουν να έχουν βάση ΜΟΝΟ την επαύριο του χωρισμού κράτους-εκκλησίας. Μέχρι τότε δεν υφίστανται ... το μόνο που υφίσταται είναι συμπλέγματα του παρελθόντος από λάθος ονοματοδοσίες ...
Αντιθέτως, τον βλέπω ως μια πολύ ενδιαφέρουσα προοπτική.
![]()
Και εννοείται πως δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα με την πίστη σου στην παναγιογοργονίτισσα που όπως είπες δεν της έχεις ζητήσει και τπτ, ίσα ισα που την κρίνω πιο έντιμη και γνήσια απ'την πίστη των άλλων στην παναγιά που κυοφόρησε 13 ετών κοριτσάκι την υπόσταση του θεού κλπ ...
Κατά τα άλλα, τι να πω; Ναι, αν κάποιος θεωρεί ότι το πράγμα αρχίζει και τελειώνει στην απλοϊκότητα της ιστορίας του παρθένου 13χρονου κοριτσιού που κυοφόρησε την ύπαρξη του θεού κλπ μάλλον ξεχνά ότι ζούμε στη χώρα του Παρθενώνα.
Δηλαδή ενός ναού που ήταν αφιερωμένος σε μια αειπάρθενη επίσης θεά που δεν γεννήθηκε από παρθένα γυναίκα αλλά από εγκεφαλικό όγκο του πατέρα της μετά από κρανιοεγκεφαλική επέμβαση που επιχείρησε ο χειρούργος Ήφαιστος...
Ήταν πολύ ηλίθιοι τελικώς αυτοί οι αρχαίοι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Ναι, πολύ ηλίθιοι. Ενώ οι σύγχρονοι που έχουν υιοθετήσει ως Ιστορικά γεγονότα την Μυθολογία των Εβραίων είναι έξυπνοι!ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 20:15 ......
Κατά τα άλλα, τι να πω; Ναι, αν κάποιος θεωρεί ότι το πράγμα αρχίζει και τελειώνει στην απλοϊκότητα της ιστορίας του παρθένου 13χρονου κοριτσιού που κυοφόρησε την ύπαρξη του θεού κλπ μάλλον ξεχνά ότι ζούμε στη χώρα του Παρθενώνα.
Δηλαδή ενός ναού που ήταν αφιερωμένος σε μια αειπάρθενη επίσης θεά που δεν γεννήθηκε από παρθένα γυναίκα αλλά από εγκεφαλικό όγκο του πατέρα της μετά από κρανιοεγκεφαλική επέμβαση που επιχείρησε ο χειρούργος Ήφαιστος...
Ήταν πολύ ηλίθιοι τελικώς αυτοί οι αρχαίοι.![]()
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
Σουβλίτσα, μάλλον πρέπει να προσθέσω κάτι. Επιλέγοντας Παναγιά, επέλεξα συγχρόνως και το εκκλησάκι της. Είναι αυτό.Σουβλίτσα έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 17:51 Δεν ξέρω ποιό ποστ να πρωτοκάνω παράθεση, και σε άλλα νήματα πολύ ακροθιγώς, έχω κάνει νύξεις περι του θέματος και δεν ξέρω αν έχω γίνει και αντιληπτή, αλλά η αλήθεια Γαλή είναι οτι, αν και σε πολλές παρατηρήσεις σου σε πολλές περιπτώσεις είσαι παραπάνω από σωστή, όσον αφορά το θέμα χριστιανισμός/ορθοδοξία, η στάση σου δεν είναι αυτή της χριστιανής αλλά της αιρετικής.

Και επειδή η εκτίμηση μου για τους επίτιμους εκπροσώπους του θεού είναι ακριβώς η ίδια με την εκτίμηση που τρέφω για τους επίτιμους εκπροσώπους του λαού, πριν κατεβάσω κάποιο up για αμφότερους, το κλείνω εδώ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό δεν αναιρεί ότι οι αρχαίοι ήταν βλάκες. Μα είναι δυνατόν να πιστεύουν ότι κάποια βγήκε απ' το κεφάλι του πατέρα της;Nandros έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 20:39Ναι, πολύ ηλίθιοι. Ενώ οι σύγχρονοι που έχουν υιοθετήσει ως Ιστορικά γεγονότα την Μυθολογία των Εβραίων είναι έξυπνοι!ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Ιούλ 2018, 20:15 ......
Ήταν πολύ ηλίθιοι τελικώς αυτοί οι αρχαίοι.![]()
![]()
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γαλή, η αλήθεια είναι οτι δεν κατάλαβα τί θέλεις να πεις με το εκκλησάκι
Επίσης, όμως, δεν περίμενα στα αλήθεια να εκλάβεις με τον τρόπο που δείχει η αντίδρασή σου ό,τι είπα.
Τεσπα, καλώς ή κακώς, το εξέλαβες όπως το εξέλαβες.
Από την πλευρά μου όμως οφείλω να πω οτι όταν μιλά η συνείδησή μου για κάποια πράγματα έχω την τάση να διευκρινίζω.
Τώρα αν αυτό είναι λάθος ή αν εγώ το εξέφρασα με λάθος τρόπο, οκ.
Επίσης, όμως, δεν περίμενα στα αλήθεια να εκλάβεις με τον τρόπο που δείχει η αντίδρασή σου ό,τι είπα.
Τεσπα, καλώς ή κακώς, το εξέλαβες όπως το εξέλαβες.
Από την πλευρά μου όμως οφείλω να πω οτι όταν μιλά η συνείδησή μου για κάποια πράγματα έχω την τάση να διευκρινίζω.
Τώρα αν αυτό είναι λάθος ή αν εγώ το εξέφρασα με λάθος τρόπο, οκ.
...δι᾿ ἐσόπτρου ἐν αἰνίγματι...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 657 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-