!!! DEVELOPMENT MODE !!!

γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου

Κοινωνικά θέματα, τάσεις, προβληματισμοί, απ’ όλο τον κόσμο.
nemo

Re: γαλλια αποκεφαλισμος δασκαλου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

πατησιωτης έγραψε: 17 Οκτ 2020, 10:51
Maspoli έγραψε: 17 Οκτ 2020, 10:33 Πού ακριβώς υπερασπίστηκα να μπαίνει ο δάσκαλος να λοιδωρεί τον Ιησού στο μάθημα;
Δεν αναφέρομαι σε σένα.
Ποια είναι ακριβώς η διαφορά του συντηρητικού με του αριστερού;
πέρα από τις κομματικές καταβολές το λέω με το παράδοξο ότι εμεις κανονικά σε αυτήν την περίπτωση
θα πρέπει να είμαστε με το μέρος του ισλαμιστή
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2020, 10:59 Η λεπεν στο 25%. Ο Μακρόν πρέπει να τρέξει τρέξει τρέξει.
Βούτυρο στο ψωμί της Λεπεν αυτες οι επιθέσεις :003:
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

nemo έγραψε: 17 Οκτ 2020, 11:09
Maspoli έγραψε: 17 Οκτ 2020, 10:33 Πού ακριβώς υπερασπίστηκα να μπαίνει ο δάσκαλος να λοιδωρεί τον Ιησού στο μάθημα;
Δεν αναφέρομαι σε σένα.
πέρα από τις κομματικές καταβολές το λέω με το παράδοξο ότι εμεις κανονικά σε αυτήν την περίπτωση
Οτι δεν υπάρχουν "αμερόληπτοι" συντηρητικοί σε περίπτωση σύγκρουσης θρησκειών.Αθεος εναντίον όλων των θρησκειών μπορεί να υπάρχει,συντηρητικός θεοσεβούμενος που να βάζει στο ίδιο βάθρο και την αντίθετη θρησκεία όχι.
Το παλιό ελληνικό κράτος φυσικά και δεν ήταν καθόλου αμερόληπτο,το διεκήρυσσε και στο προοίμιο του συντάγματος.Οι νόμοι που απαγόρευαν την προσβολή και των άλλων θρησκειών βασικά έλεγαν ότι τον χειρισμό της σχέσης με τους αλλόθρησκους τον αναλαμβάνει το κεντρικό κράτος και όχι ο κάθε παλαβός ή προβοκάτορας.
Εγώ κύριε έχω κάποιες συμφωνίες με τους Τούρκους και με τη μειονότητα στο έδαφός μου.Εγώ λοιπόν,η κυβέρνηση αποφασίζω πως και πότε θα τις αλλάξω ή θα τις εφαρμόσω και όχι ο κάθε παλαβός που θα αποφασίσει να δημοσιεύσει σκίτσα του Μωάμεθ.
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Στύγιος έγραψε: 17 Οκτ 2020, 10:24 Την Υπατία ,τη νεοπλατωνική φιλόσοφο ,αστρονόμο και μαθηματικό την έκαναν κομμάτια οι χριστιανοταλιμπάν υπό την καθοδήγηση του "φωτισμένου" αρχιεπισκόπου Κύριλλου. Αυτά δυστυχώς φέρνει ο θρησκευτικός φανατισμός.
LIBERTE EGALITE DECAPITER
nemo

πατησιωτης έγραψε: 17 Οκτ 2020, 11:17

Δεν αναφέρομαι σε σένα.
Οτι δεν υπάρχουν "αμερόληπτοι" συντηρητικοί σε περίπτωση σύγκρουσης θρησκειών.Αθεος εναντίον όλων των θρησκειών μπορεί να υπάρχει,συντηρητικός θεοσεβούμενος που να βάζει στο ίδιο βάθρο και την αντίθετη θρησκεία όχι.
Το παλιό ελληνικό κράτος φυσικά και δεν ήταν καθόλου αμερόληπτο,το διεκήρυσσε και στο προοίμιο του συντάγματος.Οι νόμοι που απαγόρευαν την προσβολή και των άλλων θρησκειών βασικά έλεγαν ότι τον χειρισμό της σχέσης με τους αλλόθρησκους τον αναλαμβάνει το κεντρικό κράτος και όχι ο κάθε παλαβός ή προβοκάτορας.
Εγώ κύριε έχω κάποιες συμφωνίες με τους Τούρκους και με τη μειονότητα στο έδαφός μου.Εγώ λοιπόν,η κυβέρνηση αποφασίζω πως και πότε θα τις αλλάξω ή θα τις εφαρμόσω και όχι ο κάθε παλαβός που θα αποφασίσει να δημοσιεύσει σκίτσα του Μωάμεθ.
συμφωνώ με το τελευταιο για πες μου και ένα άλλο είσαι με τον κούλι;
nemo

Χουργιατς έγραψε: 17 Οκτ 2020, 11:19
Στύγιος έγραψε: 17 Οκτ 2020, 10:24 Την Υπατία ,τη νεοπλατωνική φιλόσοφο ,αστρονόμο και μαθηματικό την έκαναν κομμάτια οι χριστιανοταλιμπάν υπό την καθοδήγηση του "φωτισμένου" αρχιεπισκόπου Κύριλλου. Αυτά δυστυχώς φέρνει ο θρησκευτικός φανατισμός.
LIBERTE EGALITE DECAPITER
ιδού και η αποδειξη γιατί φτάσαμε σε αυτό το χάλι..-αναφέρει κάτι που εγινε πριν από δυο χιλιάδες χρόνια
-μόνο ένας έλλην αριστερός με πνευματική γάγγραινα
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Ο καθηγητής που δολοφονήθηκε, σύμφωνα με τον Αρενάς, ”παρότρυνε τους μουσουλμάνους μαθητές να βγουν από την τάξη” προτού δείξει το σκίτσο του Μωάμεθ.
https://www.huffingtonpost.gr/entry/sey ... r-homepage

Αν αυτό ισχύει λήγει και τη συζήτηση.
Z
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Αυτη η ιστορια με τα σκιτσα του μωαμεθ εχει καταντησει πολιτισμικο μπουλινκ.
Δεν προσφερει τιποτα, δεν αποτελει τροφη για σκεψη, δεν αφυπνιζει συνειδησεις. Ειναι ενα αντιπαραγωγικο παιχνιδι με τη φωτια, κομματι του πολεμου των πολιτισμων
πατησιωτης

nemo έγραψε: 17 Οκτ 2020, 11:22
πατησιωτης έγραψε: 17 Οκτ 2020, 11:17

συμφωνώ με το τελευταιο για πες μου και ένα άλλο είσαι με τον κούλι;
Ποιός άλλος υπάρχει;Οι κηραλοιφές;
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

O Ιησούς, αν ήταν μπροστά και μπορούσε να το δει αυτό το σκηνικό, θα ήταν ο πρώτος που θα καταδίκαζε τους δράστες. Οι οποίοι, αν δεν μετανόησαν ειλικρινά, αυτή τη στιγμή βρίσκονται στην κόλαση όπου θα βασανίζονται στους αιώνες των αιώνων (αν ισχύουν τα όσα λέει ο Χριστιανισμός). Από την άλλη, αν ισχύουν όσα λέει το Κοράνι και οι Χαντίθ, ο δράστης της χθεσινής επίθεσης έγινε σαχίντ και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην Αλ Τζάνα (ο μωαμεθανικός παράδεισος). Πριν αντιδράσεις αντακακλαστικά σε αυτό όπως φαντάζομαι, σκέψου το λίγο γιατί εκεί βρίσκεται τελικά όλη η ουσία του προβλήματος με το Ισλάμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Scouser την 17 Οκτ 2020, 12:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
πατησιωτης

Υδράργυρος έγραψε: 17 Οκτ 2020, 12:01 Αυτη η ιστορια με τα σκιτσα του μωαμεθ εχει καταντησει πολιτισμικο μπουλινκ.
Δεν προσφερει τιποτα, δεν αποτελει τροφη για σκεψη, δεν αφυπνιζει συνειδησεις. Ειναι ενα αντιπαραγωγικο παιχνιδι με τη φωτια, κομματι του πολεμου των πολιτισμων
Eιναι αυτό που κάνατε για δεκαετίες οι αριστερούληδες με τον χριστιανισμό και λέγατε ελευθερία του τύπου,μεσαίωνας,σκοταδισμός γέροντα Παστίτσιε. :D
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Εδώ να πούμε ότι τα διάφορα σκίτσα του γιδοβιαστή κάθε άλλο παρά προσβλητικά είναι. Θυμίζω επίσης ότι πολύ χειρότερες απεικονίσεις του Χριστού γίνονται αποδεκτές όσο απρόθυμα από όλους τους Χριστιανούς. Από τον Χριστό να είναι σταυρωμένος επάνω σε μια κουράδα έως τον Χριστό να γαμιέται από τους αποστόλους.
Ποια είναι λοιπόν η διαφορά. Πολλοί λένε ότι το ισλάμ περνάει το μεσαίωνα του. Όχι φίλοι μου. Οι προσβλητικές εικόνες του Χριστούλη γίνονται αποδεκτές γιατί αυτή ήταν η πεμπτουσία της διδαχής του. Συγχώρεσέ τους πατέρα, γιατί δε γνωρίζουν τι πράττουν. Από αυτόν τον τρομερό μάγκα που θα έπρεπε να τον προσκυνά όλη η υφήλιος φτάσαμε σε ανοργασμικούς παιδεραστές που απαγορεύουν, που νουθετούν, που καταπιέζουν. Πούτσο και ξύλο φίλοι μου. Πούτσο και ξύλο.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Κατά τη γνώμη μου η πιο σωστή απόκριση είναι τέσσερις εβδομάδες υποχρεωτικά μαθήματα με σκίτσα του Μωάμεθ σε όλα τα γαλλικά σχολεία. Και όσοι γονείς βγάλουν κιχ κατευθείαν στα κιτάπια της αντιτρομοκρατικής.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε καλα να παθουμε αφήσαμε τα μουσμουλα να κανουν τα εθνη κρατη μπορντελο κοροϊδεύοντας εμας τους γηγενείς

κανοντας μας ανεργο οχλο,αφησαμε τα οπδα των πεθαμενων ιδεοληψιών ριστερα και κουμουνιστες να τροοκρτουν με μκο διεθνεις νομους κκαι τα ρεστα

λιγοι που βλέπαμε τι γιεται μας πολεμησαν πηρανε βεβαια το μακρυτερον αλλα η ζημια εγινε

ισσως εδώ στην ελλαδα να ξυπνήσουμε από την επιθετικοτητα της τουρκιας

και από τους μεγαλους αριθμούς

λαθραίων που το ξεφτιλισμενο μεταπολιτευτικο συστημα τους βαφτιζει προσφυγες

λυση βαρατε τους ψευτες
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 17 Οκτ 2020, 12:06 Οι προσβλητικές εικόνες του Χριστούλη γίνονται αποδεκτές γιατί αυτή ήταν η πεμπτουσία της διδαχής του. Συγχώρεσέ τους πατέρα, γιατί δε γνωρίζουν τι πράττουν.
ναι τέλος πάντων ούτε πριν τρεις εβδομάδες δεν τα συζητάγαμε. Αρχίδια αποδεκτές γίνονται, τουλάχιστον από τους βλαχαράπηδες. Απλώς ΟΚ δεν αποκεφαλίζουν κιόλας.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνή Κοινωνικά”