!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
- Otto Weininger
Re: Ο πρώτος νεκρός
Το αυτονόητο.
Συν του ο ότι ο Πρόεδρος είχε δίκιο όταν έλεγε ότι κανουμε πολλά τεστ γι'αυτό έχουμε κρούσματα. Στην Ε.Ε. χώρες που περίμεναν τουρισμό, το καλοκαίρι κορόιδευαν την κοινωνία κυριολεκτικά με τα τόσα λίγα κρούσματα που εμφάνιζαν.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Από το 8 ως το 10 είναι τεράστια διαφορά και ξέρεις πολύ καλά τι λέω. Και δεν έχω γράψει ποτέ ψέματα, είναι ξεφτίλα που το λες αυτό όταν έχω παραθέσει τα επίσημα στοιχεία 150 φορές. Πάρε ξανά, για να μην μένουν τα ψέματά σου:Arisvilla έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:248+13+7+6+7+13+5 το τελευταίο επταήμερο ίσον 59. 59/7 8 και κάτι το επταήμερο, τις τελευταίες 3 μέρες 9 και κάτι μέσο όρο. Κοντά στους δέκα νεκρούς γράφω τη μέρα, δεν γράφω τα δικά σου τερατώδη ψέμματα για δήθεν 1000 νεκρούς από γρίπη το χρόνο.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:12Για τον Άρη οι αριθμοί είναι στραγάλια. Το έχει κάνει πολλές φορές αυτό. Κανονικά θα έπρεπε να τιμωρείται με κάρτα από το φόρουμ αυτού του είδους η παραπληροφόρηση. Δεν είναι απλά μια αθώα λεπτομέρεια, είναι μεγάλη διαφορά, που την προβάλλει συγκριτικά για να βγάλει ένα συμπέρασμα και δεν έχει καμμιά δικαιολογία γιατί ο έλεγχός της είναι κυριολεκτικά 5 κλικ.Leporello έγραψε: 16 Οκτ 2020, 19:20 6 νεκροί την ημέρα είναι ο μέσος όρος του Οκτωβρίου και 8 τής τελευταίας εβδομάδας, αλλά τέλος πάντων.

Αυτό είναι μέσος όρος 1762 νεκρών το έτος, για τις τελευταίες 6 σεζόν εποχικής γρίπης. Είναι αλητεία να το ονομάζεις ψέματα για να υποστηρίξεις το σάπιο κόμμα σου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
Planis
Ναι, αλλά δεν θα αυξάνονταν οι ΜΕΘ (γιατί για τους θανάτους έχω σοβαρές ενστάσεις) αφού ο ιός δεν καταλαβαίνει από ζεστές θερμοκρασίες;Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:41Το αυτονόητο.
Συν του ο ότι ο Πρόεδρος είχε δίκιο όταν έλεγε ότι κανουμε πολλά τεστ γι'αυτό έχουμε κρούσματα. Στην Ε.Ε. χώρες που περίμεναν τουρισμό, το καλοκαίρι κορόιδευαν την κοινωνία κυριολεκτικά με τα τόσα λίγα κρούσματα που εμφάνιζαν.
- hellegennes
Αρχικά, γίνονται 10 φορές παραπάνω τεστ. Κατά τα άλλα, είναι δεύτερο κύμα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Δε σε πιάνωPlanis έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:43Ναι, αλλά δεν θα αυξάνονταν οι ΜΕΘ (γιατί για τους θανάτους έχω σοβαρές ενστάσεις) αφού ο ιός δεν καταλαβαίνει από ζεστές θερμοκρασίες;Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:41Το αυτονόητο.
-
Planis
Εννοώ ότι αν λέγαμε ψέματα για τα κρούσματα το καλοκαίρι, δεν θα έπρεπε να αυξάνονται οι κατειλημμένες ΜΕΘ για έναν ιό ο οποίος πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν τον επηρεάζουν οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες...Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:49Δε σε πιάνωPlanis έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:43Ναι, αλλά δεν θα αυξάνονταν οι ΜΕΘ (γιατί για τους θανάτους έχω σοβαρές ενστάσεις) αφού ο ιός δεν καταλαβαίνει από ζεστές θερμοκρασίες;Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:41
Το αυτονόητο.
- ΜπλεΜπουμπυς
Εφτά μήνες από την αρχή της πανδημίας και ακόμα δεν υπάρχει διατιμηση στις μάσκες και τα τεστ. Ο νεοφιλελευθερισμός κάνει την κρίση ευκαιρία ...για λιγους εις βαρος των πολλων.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- hellegennes
Κάτσε. Τώρα βολεύει το αφήγημα ότι επηρεάζεται. Τώρα όμως. Για το καλοκαίρι δεν ίσχυε.Planis έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:53
Εννοώ ότι αν λέγαμε ψέματα για τα κρούσματα το καλοκαίρι, δεν θα έπρεπε να αυξάνονται οι κατειλημμένες ΜΕΘ για έναν ιό ο οποίος πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν τον επηρεάζουν οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Otto Weininger
Καταρχάς δεν είπα ότι λέγανε ψέματα. Τεστ δεν κανανε. Μόλις αρχίσανε, έσκασε ο λογαριασμός.Planis έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:53Εννοώ ότι αν λέγαμε ψέματα για τα κρούσματα το καλοκαίρι, δεν θα έπρεπε να αυξάνονται οι κατειλημμένες ΜΕΘ για έναν ιό ο οποίος πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν τον επηρεάζουν οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες...Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:49Δε σε πιάνωPlanis έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:43
Ναι, αλλά δεν θα αυξάνονταν οι ΜΕΘ (γιατί για τους θανάτους έχω σοβαρές ενστάσεις) αφού ο ιός δεν καταλαβαίνει από ζεστές θερμοκρασίες;
Αλλά πάλι δε σε πιάνω. Εννοείς γιατι ενώ είχαμε στην πραγματικότητα κρούσματα, δεν έμπαινε κόσμος στις ΜΕΘ ;
Για πολλούς λόγους μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο.
-
Planis
Ναι, αυτό εννοώ... Μπορείς να αναφέρεις έναν ως παράδειγμα;Otto Weininger έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:57Καταρχάς δεν είπα ότι λέγανε ψέματα. Τεστ δεν κανανε. Μόλις αρχίσανε, έσκασε ο λογαριασμός.Planis έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:53Εννοώ ότι αν λέγαμε ψέματα για τα κρούσματα το καλοκαίρι, δεν θα έπρεπε να αυξάνονται οι κατειλημμένες ΜΕΘ για έναν ιό ο οποίος πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν τον επηρεάζουν οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες...
Αλλά πάλι δε σε πιάνω. Εννοείς γιατι ενώ είχαμε στην πραγματικότητα κρούσματα, δεν έμπαινε κόσμος στις ΜΕΘ ;
Για πολλούς λόγους μπορεί να συνέβη κάτι τέτοιο.
-
Planis
Εδώ ο κόσμος χάνεται και το κομμούνι χτενίζεται...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:54 Εφτά μήνες από την αρχή της πανδημίας και ακόμα δεν υπάρχει διατιμηση στις μάσκες και τα τεστ. Ο νεοφιλελευθερισμός κάνει την κρίση ευκαιρία ...για λιγους εις βαρος των πολλων.
Μετά από 800 σελίδες παραδέχεσαι μια διαφορά γρίπης και κορωνοϊού κι αυτή είναι προς την κατεύθυνση του ότι ο κορωνοϊός είναι λιγότερο επικίνδυνος.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:22Παρακάμπτω το απίθανο να ξέρουν ότι το 1918 έκλεισαν τα σχολεία για τρεις μήνες στην Κοζάνη, στην γρίπη ξέρουμε ότι τα σχολεία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην μετάδοση, στον κορωνοϊό όμως όχι.Γαληνός έγραψε: 16 Οκτ 2020, 19:23 Ο/Η Θανάσης Καλλιανιώτης λέει:
16 Οκτωβρίου 2020 στις 15:35
Στην ισπανική γρίπη του 1918 τα Σχολεία Κοζάνης και Βοΐου, για τα οποία έχουμε τεκμηρίωση, έκλεισαν 3 μήνες και ο λοιμός δεν εμφανίστηκε ξανά. Τώρα γιατί τα κρατούν ανοιχτά;ο
Από kozanimidia
Ανεπιθύμητος.ο.χαρδαλιας και η ΝΔ στην περιοχή.
Fucking wow.
- unholydiver
Για τους μαλάκες που μας τα έχουνε πρήξει ότι βάζουμε την οικονομία πάνω από τις ζωές URL1 | PageDirect and Indirect Impacts of COVID-19 on Excess Deaths and Morbidity: Executive SummaryDepartment of Health and Social Care, Office for National Statistics, Government Actuary’s Department and Home Office 15 July 2020
Η επίσημη αυτή έκθεση εκτιμά ότι μέχρι τώρα (15 Ιουλίου) το lockdown στη Βρετανία έχει προκαλέσει 16.000 επιπλέον θανάτους.
Επίσης, η εκτιμώμενη οικονομική ύφεση θα προκαλέσει αύξηση στους θανάτους μεταξύ 1,2% και 6.8% με μέση εκτίμηση 3.1%. Αυτό είναι μεταξύ 6800 και 38300 επιπλέον θανάτους κάθε χρόνο, με μία μέση εκτίμηση των 17,400 θανάτων κάθε χρόνο ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ (στην Βρετανία όλα αυτά).

Α ΡΕ ΣΟΦΟΙ ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ

Η επίσημη αυτή έκθεση εκτιμά ότι μέχρι τώρα (15 Ιουλίου) το lockdown στη Βρετανία έχει προκαλέσει 16.000 επιπλέον θανάτους.
Επίσης, η εκτιμώμενη οικονομική ύφεση θα προκαλέσει αύξηση στους θανάτους μεταξύ 1,2% και 6.8% με μέση εκτίμηση 3.1%. Αυτό είναι μεταξύ 6800 και 38300 επιπλέον θανάτους κάθε χρόνο, με μία μέση εκτίμηση των 17,400 θανάτων κάθε χρόνο ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ 11 ΧΡΟΝΙΑ (στην Βρετανία όλα αυτά).
Α ΡΕ ΣΟΦΟΙ ΑΨΕΚΑΣΤΟΙ
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- hellegennes
Έχω πει ένα δισεκατομμύριο φορές ποιες είναι οι διαφορές τους και για το συγκεκριμένο μάλιστα έχω μιλήσει άπειρες φορές. Και δεν είναι άποψή μου, είναι στοιχεία.foscilis έγραψε: 16 Οκτ 2020, 22:04Μετά από 800 σελίδες παραδέχεσαι μια διαφορά γρίπης και κορωνοϊού κι αυτή είναι προς την κατεύθυνση του ότι ο κορωνοϊός είναι λιγότερο επικίνδυνος.hellegennes έγραψε: 16 Οκτ 2020, 21:22Παρακάμπτω το απίθανο να ξέρουν ότι το 1918 έκλεισαν τα σχολεία για τρεις μήνες στην Κοζάνη, στην γρίπη ξέρουμε ότι τα σχολεία παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην μετάδοση, στον κορωνοϊό όμως όχι.Γαληνός έγραψε: 16 Οκτ 2020, 19:23 Ο/Η Θανάσης Καλλιανιώτης λέει:
16 Οκτωβρίου 2020 στις 15:35
Στην ισπανική γρίπη του 1918 τα Σχολεία Κοζάνης και Βοΐου, για τα οποία έχουμε τεκμηρίωση, έκλεισαν 3 μήνες και ο λοιμός δεν εμφανίστηκε ξανά. Τώρα γιατί τα κρατούν ανοιχτά;ο
Από kozanimidia
Ανεπιθύμητος.ο.χαρδαλιας και η ΝΔ στην περιοχή.
Fucking wow.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 118 Απαντήσεις
- 6307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 35 Απαντήσεις