kameron έγραψε: 15 Οκτ 2020, 18:02
Δεν υπάρχει κάτι περίεργο, αλλά καλό είναι να αναδεικνύονται αυτά.
Έχει σημασία και η ατάκα του Μακρόν για το πώς γενικώς βλέπει την Τουρκία, άραγε απάντησε το ίδιο ο Καταριανός και στον Πομπέο;
Ώστε δεν υπάρχει κάτι περίεργο όταν βοηθάς κάποιον σε ένα πραξικόπημα (αντί να κάνεις χερη σε τρίτους) αυτό να επιφέρει ως αποτέλεσμα μια (μικρότερη ή μεγαλύτερη) βελτίωση στις σχέσεις σου με αυτόν;
Εσύ έχεις το δικό σου σκάλωμα, γιατί ο Τσίπρας δεν έδωσε τους 8 στην Τουρκία.
Σαν να υπήρχε περίπτωση ελληνική κυβέρνηση να έκανε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που το θέμα πήρε δημοσιότητα.
Στο τουήτερ πάντως, οι Αρμένιοι λένε πως τα ντρόουν αυτοκτονίας
είναι συγκεκριμένης μάρκας από χώρα που δε θέλω να κατονομάσω γιατί δεν αρνούμαι το Ολοκαύτωμα,
η ίδια χώρα η οποία παρείχε ιατρική στήριξη σε τζιχάντια του isis για όποιον θυμάται
kameron έγραψε: 15 Οκτ 2020, 18:09
Σαν να υπήρχε περίπτωση ελληνική κυβέρνηση να έκανε κάτι τέτοιο από τη στιγμή που το θέμα πήρε δημοσιότητα.
Ο μελλοντικός ιστορικός θα αναγνωρίσει ότι στις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας επί Ερντογάν, το συγκεκριμένο επεισόδιο στάθηκε ένα σαφές σημείο καμπής.
Ο μελλοντικός ιστορικός θα αναγνωρίσει ότι στις σχέσεις Ελλάδος και Τουρκίας επί Ερντογάν, το συγκεκριμένο επεισόδιο στάθηκε ένα σαφές σημείο καμπής.
Δεν αντιλέγω ως προς αυτό, θεωρώ και εγώ ότι επηρέασε σαφώς το ψυχισμό του.
Πλην όμως, δεν μπορούσαν να τους δώσουν τους 8 οι ζαίοι από τη στιγμή που το θέμα δημοσιοποιήθηκε.
Δεν αντιλέγω ως προς αυτό, θεωρώ και εγώ ότι επηρέασε σαφώς το ψυχισμό του.
Πλην όμως, δεν μπορούσαν να τους δώσουν τους 8 οι ζαίοι από τη στιγμή που το θέμα δημοσιοποιήθηκε.
Φυσικά και μπορούσαν να βρουν τρόπο να το κάνουν. Η ΝΔ βέβαια σήκωσε κι αυτή υπερβολικά τους τόνους ώστε να εξασφαλίσει ότι δε θα γινόταν το εθνικά συμφέρον.
Maspoli έγραψε: 15 Οκτ 2020, 18:27
Φυσικά και μπορούσαν να βρουν τρόπο να το κάνουν. Η ΝΔ βέβαια σήκωσε κι αυτή υπερβολικά τους τόνους ώστε να εξασφαλίσει ότι δε θα γινόταν το εθνικά συμφέρον.
Δεν μπορούσαν να το κάνουν άπαξ και δημοσιοποιήθηκε, πιο πριν ναι. Αλλά οι δικηγόροι τους φρόντισαν να το δημοσιοποιήσουν αμέσως.
Θύμισέ μου πάντως και τη θέση του ΚΚΕ επί του θέματος.
Maspoli έγραψε: 15 Οκτ 2020, 18:27
Δεν μπορούσαν να το κάνουν άπαξ και δημοσιοποιήθηκε, πιο πριν ναι. Αλλά οι δικηγόροι τους φρόντισαν να το δημοσιοποιήσουν αμέσως.
Θύμισέ μου πάντως και τη θέση του ΚΚΕ επί του θέματος.
Μπορούσαν να το κάνουν όποτε ήθελαν. Ακόμα και μετά τρεις μήνες: "Δραπέτευσαν-δεν ξέρουμε που πήγαν".
Maspoli έγραψε: 15 Οκτ 2020, 18:56
Μπορούσαν να το κάνουν όποτε ήθελαν. Ακόμα και μετά τρεις μήνες: "Δραπέτευσαν-δεν ξέρουμε που πήγαν".
Θυμάμαι τι έλεγα εγώ από την πρώτη στιγμή.
Καλά, εντάξει...
Τι έλεγες εσύ και εγώ είναι ένα θέμα, εσύ όμως αναφέρεσαι στα άλλα κόμματα και τι έκαναν, όταν σου λένε τι έκανε το ΚΚΕ (βλ. και σημερινή δήλωση Κουτσούμπα) το ρίχνεις στο τσάμικο.
Maspoli έγραψε: 15 Οκτ 2020, 18:56
Θυμάμαι τι έλεγα εγώ από την πρώτη στιγμή.
Καλά, εντάξει...
Τι έλεγες εσύ και εγώ είναι ένα θέμα, εσύ όμως αναφέρεσαι στα άλλα κόμματα και τι έκαναν, όταν σου λένε τι έκανε το ΚΚΕ (βλ. και σημερινή δήλωση Κουτσούμπα) το ρίχνεις στο τσάμικο.
Σίγουρα είχε τους πιο χαμηλούς τόνους στο θέμα. Αν διαφωνείς κάνε παράθεση τις κομματικές τοποθετήσεις ή τις τοποθετήσεις στελεχών να κάνουμε σύγκριση με τις αντίστοιχες της ΝΔ.
Maspoli έγραψε: 15 Οκτ 2020, 19:01
Σίγουρα είχε τους πιο χαμηλούς τόνους στο θέμα. Αν διαφωνείς κάνε παράθεση τις κομματικές τοποθετήσεις ή τις τοποθετήσεις στελεχών να κάνουμε σύγκριση με τις αντίστοιχες της ΝΔ.
Πάντα έχει τους πιο χαμηλούς τόνους σε αυτά τα θέματα, πάρε και τη σημερινή δήλωση που αποφεύγεις να σχολιάσεις.
Πες ειλικρινά, αν τους είχαν δώσει θα μιλούσε το ΚΚΕ με τα χειρότερα λόγια για προδοσίες, υποταγή στους Τούρκους και τα συναφή;
kameron έγραψε: 15 Οκτ 2020, 19:03
Πες ειλικρινά, αν τους είχαν δώσει θα μιλούσε το ΚΚΕ με τα χειρότερα λόγια για προδοσίες, υποταγή στους Τούρκους και τα συναφή;
Θα ασκούσε κριτική, το δέχομαι αυτό αλλά σε καμία περίπτωση με τη φρασεολογία που λες. Δεν είχε την παραμικρή συμπαθεια στους πραξικοπηματίες όπως είχαν οι ΕΕ και οι ΗΠΑ
Turkey does not and never will recognize the illegal annexation of Crimea, President Recep Tayyip Erdoğan said Friday.
“We have and always will support Ukraine’s sovereignty and territorial integrity, including over Crimea," Erdoğan said during a joint press conference with his Ukrainian counterpart Volodymyr Zelenskiy in the capital Ankara.
"Turkey sees Ukraine as a key country for ensuring stability, security, peace and prosperity in our region," Erdoğan said.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.