Γιατί ξηγιέσαι έτσι;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Καμιά σειρά που αξίζει να δει κανείς ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- tipiti klop
Άρχισα και γω το Fauda, μπράβο, μπράβο παιδιά που το συστήσατε. Οι φάτσες και οι γλώσσες που μιλιούνται είναι αρκετά ανοίκειες, -έχω άλλωστε λοβοτομηθεί από τις αγγλοσαξωνικές-όμως ταυτίζεσαι με τους ήρωες και την έντονη δράση, παρόλο που τους πρωταγωνιστές θα έκοβα το κεφάλι μου ότι τους έχω πετύχει όλους σε κάποια λαϊκή. Το μυστήριο είναι που αυτοί μεταξύ τους ξεχωρίζονται (παλαιστίνιοι και ισραηλινοί, θέλω να πω), μεταμφιέζονται κιόλας με κατράμι για να ξεγελάσουν ο ένας τον άλλον- ποτέ δεν καταλαβαίνεις πότε μιλάνε αραβικά και πότε εβραϊκά, και γενικά σου δίνουν την εντύπωση ενός καταναγκαστικού ζευγαριού που με τα χρόνια ο ένας έχει πάρει τις εκφράσεις και τη μουτσούνα του αλλουνού ενώ κάτω από τα πόδια τους χαίνει μια άβυσσος.
Οι γυναίκες, εντάξει, είναι καλλονές.
Οι γυναίκες, εντάξει, είναι καλλονές.
Το fargo μου φαίνεται αργό
Και το προηγούμενο σκατα μου φαινόταν, οκ απ εκείνο είναι καλύτερο
Μετά τον εξαιρετικό 2ο κύκλο νομίζω έχει κατηφόρα
Και το προηγούμενο σκατα μου φαινόταν, οκ απ εκείνο είναι καλύτερο
Μετά τον εξαιρετικό 2ο κύκλο νομίζω έχει κατηφόρα
Μια που μιλάτε για τα ισραηλινά, έπιασα να δώ και το Τεχεράνη
https://www.imdb.com/title/tt10577736/
Καλούτσικο, εντάξει όχι και Φάουντα, με μια πράκτορα της Μοσάντ που παγιδεύεται στην Τεχεράνη όπου και εκτυλίσσεται η σειρά, δίνοντάς μας μια εκ των έσω άποψη και για τους Ιρανούς...
Αυτό που παραξενεύει βέβαια και έχει ενδιαφέρον για τον -έλληνα- θεατή, είναι πόσο πολύ μοιάζει η Τεχεράνη με την Αθήνα. Τόσο που ορκίζεσαι ότι βλέπεις ελληνικά κάτω από τις περσικές επιγραφές, ακόμα και στις πινακίδες των αυτοκινήτων...
Απολύτως λογικό βέβαια, μια και η σειρά είναι ισραηλινή συμπαραγωγή με την cosmote tv και γυρισμένη εξολοκλήρου στην Αθήνα :-)
https://www.imdb.com/title/tt10577736/
Καλούτσικο, εντάξει όχι και Φάουντα, με μια πράκτορα της Μοσάντ που παγιδεύεται στην Τεχεράνη όπου και εκτυλίσσεται η σειρά, δίνοντάς μας μια εκ των έσω άποψη και για τους Ιρανούς...
Αυτό που παραξενεύει βέβαια και έχει ενδιαφέρον για τον -έλληνα- θεατή, είναι πόσο πολύ μοιάζει η Τεχεράνη με την Αθήνα. Τόσο που ορκίζεσαι ότι βλέπεις ελληνικά κάτω από τις περσικές επιγραφές, ακόμα και στις πινακίδες των αυτοκινήτων...
Απολύτως λογικό βέβαια, μια και η σειρά είναι ισραηλινή συμπαραγωγή με την cosmote tv και γυρισμένη εξολοκλήρου στην Αθήνα :-)
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Ισχύει. Και έχει κάτι φασούλες που ραγίζουν και τα τσιμέντα, αλλά δε σποϊλάρω
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Aυτός ο πρωταγωνιστής με την καράφλα είναι επίσης ο συγγραφέας της σειράς (μαζι με ένα φίλο του δημοσιογράφο), και παίζει βασικά τον εαυτό του. Είναι όντως Εβραίος με Άραβα πατέρα, ήταν όντως πολλά χρόνια κομμάντο αντιτρομοκρατικής ομάδας που έμπαινε σε αραβικά εδάφη, και όταν ήταν 19 χρονών όντως του δολοφόνησε τη γκόμενα στην Ιερουσαλήμ ένας Άραβας της Χαμάς. Τον οποίο τον γνώρισε κιόλας 20 χρόνια μετά όταν αποφυλακίστηκε. Λέει ότι οι περισσότερες ιστορίες στη σειρά είναι αληθινές.tipiti klop έγραψε: 09 Οκτ 2020, 20:11 Άρχισα και γω το Fauda, μπράβο, μπράβο παιδιά που το συστήσατε. Οι φάτσες και οι γλώσσες που μιλιούνται είναι αρκετά ανοίκειες, -έχω άλλωστε λοβοτομηθεί από τις αγγλοσαξωνικές-όμως ταυτίζεσαι με τους ήρωες και την έντονη δράση, παρόλο που τους πρωταγωνιστές θα έκοβα το κεφάλι μου ότι τους έχω πετύχει όλους σε κάποια λαϊκή.
Βασικά όλες αυτές οι καθημερινές φάτσες από τη λαϊκή, λογικά (φαντάζομαι) κάπως έτσι θα είναι οι Εβραίοι στρατιώτες και οι ειδικές δυνάμεις. Μικρή χώρα, φαντάροι πάνε όλοι έτσι κι αλλιώς, ε πόσους Ράμπο θα έχουνε για να διαλέξουνε... κάποια στιγμή θα παίρνουνε και καθημερινές φάτσες για δύσκολες δουλειές.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- tipiti klop
Α, αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον!Chilloutbuddy έγραψε: 10 Οκτ 2020, 01:48
Aυτός ο πρωταγωνιστής με την καράφλα είναι επίσης ο συγγραφέας της σειράς (μαζι με ένα φίλο του δημοσιογράφο), και παίζει βασικά τον εαυτό του. Είναι όντως Εβραίος με Άραβα πατέρα, ήταν όντως πολλά χρόνια κομμάντο αντιτρομοκρατικής ομάδας που έμπαινε σε αραβικά εδάφη, και όταν ήταν 19 χρονών όντως του δολοφόνησε τη γκόμενα στην Ιερουσαλήμ ένας Άραβας της Χαμάς. Τον οποίο τον γνώρισε κιόλας 20 χρόνια μετά όταν αποφυλακίστηκε. Λέει ότι οι περισσότερες ιστορίες στη σειρά είναι αληθινές.
Βασικά όλες αυτές οι καθημερινές φάτσες από τη λαϊκή, λογικά (φαντάζομαι) κάπως έτσι θα είναι οι Εβραίοι στρατιώτες και οι ειδικές δυνάμεις. Μικρή χώρα, φαντάροι πάνε όλοι έτσι κι αλλιώς, ε πόσους Ράμπο θα έχουνε για να διαλέξουνε... κάποια στιγμή θα παίρνουνε και καθημερινές φάτσες για δύσκολες δουλειές.
Πράγματι, οι καθημερινές φάτσες κάνουν τη σειρά ακόμα πιο ρεαλιστική. Πολλή τρέλα, και πολύ κρίμα που οι περισσότερες ιστορίες είναι αληθινές. Η αίσθηση που έχω είναι ότι και οι δυο πλευρές έχουν αμολήσει τα σκυλιά τους, και μετά αρχίζει ένας αγώνας δρόμου πως θα τους ξαναφορέσουνε λουρί, μπας και σώσουν τα προσχήματα στη διεθνή κοινότητα.
Το μόνο παρήγορο, είναι που κάποιες φορές, η κατάσταση αντιστρέφεται, και οι γυναίκες τους, τους τρελαίνουν περισσότερο από το μακελειό. Επιστρέφουν στον πολιτισμό δηλαδή.
Μπαίνω δυναμικά στη δεύτερη σαιζόν...
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Εγω παντως εχω καταλαβει οτι εαν οι εγγλεζοι γυρισουν σειρα με μια κουραδα να πεφτει στην λεκάνη θα αξίζει τον κοπο να το δεις.
το αφήνω εδώ για όποιον μισεί με πάθος τους μιλένιαλς τη τη σύγχρονη αστική κουλτούρα εξ αμερικής εν γένει.

κάθε επεισόδιο είναι 20 λεπτά ανελέητου ξύλου στην κουλτούρα των προνομιούχων μιλένιαλς της ανατολικής ακτής. Είμαι σίγουρος ότι φανατικοί anti-liberals όπως mole και perseus θα το εκτιμήσουν δεόντως(ο τελευταίος θα χρειαστεί μερικά τσίπουρα μέχρι να καταλάβει τι βλέπει)

κάθε επεισόδιο είναι 20 λεπτά ανελέητου ξύλου στην κουλτούρα των προνομιούχων μιλένιαλς της ανατολικής ακτής. Είμαι σίγουρος ότι φανατικοί anti-liberals όπως mole και perseus θα το εκτιμήσουν δεόντως(ο τελευταίος θα χρειαστεί μερικά τσίπουρα μέχρι να καταλάβει τι βλέπει)
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Αμα χασω την ωρα μου, θα ψαξω να σε βρω.Σενέκας έγραψε: 14 Οκτ 2020, 17:01 το αφήνω εδώ για όποιον μισεί με πάθος τους μιλένιαλς τη τη σύγχρονη αστική κουλτούρα εξ αμερικής εν γένει.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Aμάν με τους καθυστερημένους τους Αμερικάνους που πρέπει να τα μεταγλωττίσουν όλα, μη διαβάσει η Κάρεν δυο γραμμές και της σπάσει κανα αγγείο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση