Και που λες...τους είπα ότι τσακώθηκα άγρια με τον πατέρα μου, επειδή εμείς στη ΝΔ είμαστε αντιφασίστες... Και το πίστεψαν!
[@ekasotaki]
Οι δικηγόροι πάνε μέχρι 100.dotcom έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:16 Ο Πλεύρης είναι πλέον 81 χρονών, γίνεται να έχει το δικαίωμα να ασκεί τη δικηγορία;
Βρε Θοδωράκο μου δεν ειναι bi, μη λες παπαριτσες.CRWH έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:20 Τριπλετα ξεφτιλας οι πρωην ΛΑΟΣαιοι, ο ενας μπαισεξουαλ, ο αλλος γλυφει σε καθε αφορμη τους Εβραιους που εφτυνε και ο τριτος και ο πιο αργος απο ολους γυρναει στα μεσα και προσβαλει τον πατερα του επειδη κανει τη δουλεια του στην τελικη.
Και ο τεταρτος πουλαει αλοιφες για την φαλακρα οταν ο ιδιος ειναι φαλακρος...CRWH έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:20 Τριπλετα ξεφτιλας οι πρωην ΛΑΟΣαιοι, ο ενας μπαισεξουαλ, ο αλλος γλυφει σε καθε αφορμη τους Εβραιους που εφτυνε και ο τριτος και ο πιο αργος απο ολους γυρναει στα μεσα και προσβαλει τον πατερα του επειδη κανει τη δουλεια του στην τελικη.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Στην πράξη πιο αντιφασίστες απ' τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν. Τα αυγά ακόμα τον Δένδια βρίζουν που εκκίνησε τις διαδικασίες εναντίον τους, όχι τη μισή ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ψήφιζε την άρση ασυλίας τους.ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:17 [img]https://i.postimg.cc/VkJb2F3T/1214 ... .jpg[/img]
Και που λες...τους είπα ότι τσακώθηκα άγρια με τον πατέρα μου, επειδή εμείς στη ΝΔ είμαστε αντιφασίστες... Και το πίστεψαν!
[@ekasotaki]
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:17 [img]https://i.postimg.cc/VkJb2F3T/1214 ... .jpg[/img]
[@ekasotaki]
μάλλον εννοεί πως δεν τον καταδίκασανadon99 έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:38 100 φορες εχουν δικασει τον πλευρη για τα βιβλια του και ο αλλος λεει δεν τον δικασαν ποτε
"Ξεσκίζει αριστεραντζες" το ζόμπι επειδή καθυστέρησε τη διαδικασία έξι ώρες και έβγαινε ο λαγός και έγραφε στο σάιτ του για τεράστια νίκη (λίγες ώρες μετά απορρίφθηκε η γελοία αίτηση του για ελαφρυντικά λόγω φιλοζωίας);Lord Brum έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:02 τσούζει ο γίγας Κωνσταντίνος Πλεύρης. Και στα 81 του ξεσκίζει αριστεράτζες.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Ναι, έτσι παρορμητικα έδρασε ο Πλεύρης, αυτός είναι ο χαρακτήρας του.Highlander έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:05"Ξεσκίζει αριστεραντζες" το ζόμπι επειδή καθυστέρησε τη διαδικασία έξι ώρες και έβγαινε ο λαγός και έγραφε στο σάιτ του για τεράστια νίκη (λίγες ώρες μετά απορρίφθηκε η γελοία αίτηση του για ελαφρυντικά λόγω φιλοζωίας);Lord Brum έγραψε: 13 Οκτ 2020, 14:02 τσούζει ο γίγας Κωνσταντίνος Πλεύρης. Και στα 81 του ξεσκίζει αριστεράτζες.
Για πες τελικά τωρα που αθωώθηκαν και αποδείχθηκε η σκαιβορια πότε θα βγει ο Μιχαλολιάκος να κάνει μηνύσεις για να χτίσει την προίκα της κόρης του;![]()
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων