Τίμιος ο καταδρομέας, και δεν του το'χα...εκτός βέβαια και αν τα λέει αυτά σε πλήρη συμφωνία με τον μπαμπάΘάνος Πλεύρης: Άδικη η κριτική σε μένα
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε: «Υπάρχουν διακριτές διαφορές, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άρνηση της Δημοκρατίας του πατέρα μου. Σίγουρα είναι μια αμήχανη στάση».
Ο κ. Πλεύρης, αναφερόμενος στο αίτημα του Γιάννη Λαγού για εξαίρεση των δικαστών, τόνισε την κρισιμότητα της δίκης αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν οι πλέον καταδικασθέντες, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα του για να του μεταφέρει την αμηχανία του.
«Έχουμε πολιτικές διαφωνίες και θεωρώ ότι η κριτική σε μένα είναι άδικη».
Ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε ότι το αίτημα εξαίρεσης που κατατέθηκε, ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να δείξει ότι δικάζεται για την ιδεολογία της και όχι για τις εγκληματικές της πράξεις.
«Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Ελληνική Δημοκρατία δε δικάζει ιδέες είναι ο ίδιος ο πατέρας μου, ο οποίος δεν έχει καταδικαστεί ενώ πολλάκις έχει εκφράσει τη θέση του».
Υπενθυμίζεται ότι η διευθυντική ομάδα και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δεν έλαβαν ελαφρυντικό είναι αντιμέτωπη με τις ανώτατες προβλεπόμενες ποινές καθώς σήμερα αρχίζει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ανακοίνωση της τιμωρίας που θα επιβάλει το δικαστήριο για όσα τους καταλογίζει.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/than ... patera-moy
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
"Ο πατέρας μου είναι νεοναζί, δεν τον δίκασε κανένας"
"Ο πατέρας μου είναι νεοναζί, δεν τον δίκασε κανένας"
- Κατσαρίδης
Re: "Ο πατέρας μου είναι νεοναζί, δεν τον δίκασε κανένας"
Που είπε ότι είναι νεοναζι;
του το παν οι "φωνές"
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
χρησιμοποίησε τον πολιτικά ορθό όρο "εθνικοσοσιαλιστής"
- Highlander
- MiGiSukhoI
"Πατερα κουφαλα, ερχεται κρεμαλα"Σενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:52Τίμιος ο καταδρομέας, και δεν του το'χα...εκτός βέβαια και αν τα λέει αυτά σε πλήρη συμφωνία με τον μπαμπάΘάνος Πλεύρης: Άδικη η κριτική σε μένα
Μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο Θάνος Πλεύρης δήλωσε: «Υπάρχουν διακριτές διαφορές, ειδικά σε θέματα που έχουν να κάνουν με την άρνηση της Δημοκρατίας του πατέρα μου. Σίγουρα είναι μια αμήχανη στάση».
Ο κ. Πλεύρης, αναφερόμενος στο αίτημα του Γιάννη Λαγού για εξαίρεση των δικαστών, τόνισε την κρισιμότητα της δίκης αλλά και τη σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίστηκαν οι πλέον καταδικασθέντες, ενώ δήλωσε ότι δεν έχει επικοινωνήσει με τον πατέρα του για να του μεταφέρει την αμηχανία του.
Ο βουλευτής της ΝΔ, τόνισε ότι το αίτημα εξαίρεσης που κατατέθηκε, ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια της Χρυσής Αυγής να δείξει ότι δικάζεται για την ιδεολογία της και όχι για τις εγκληματικές της πράξεις.
«Η μεγαλύτερη απόδειξη ότι η Ελληνική Δημοκρατία δε δικάζει ιδέες είναι ο ίδιος ο πατέρας μου, ο οποίος δεν έχει καταδικαστεί ενώ πολλάκις έχει εκφράσει τη θέση του».
Υπενθυμίζεται ότι η διευθυντική ομάδα και μέλη της εγκληματικής οργάνωσης που δεν έλαβαν ελαφρυντικό είναι αντιμέτωπη με τις ανώτατες προβλεπόμενες ποινές καθώς σήμερα αρχίζει να μετρά αντίστροφα ο χρόνος για την ανακοίνωση της τιμωρίας που θα επιβάλει το δικαστήριο για όσα τους καταλογίζει.
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/politiki/than ... patera-moy
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ την 13 Οκτ 2020, 13:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
αντιδημοκράτης είναι ο Πλεύρης όχι εθνικοσοσιαλιστής .Νομίζω ο τίτλος παραπλανεί
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Υδράργυρος
Για άλλο λόγο δεν καταδικάσανε ποτέ το μπαμπά σου ενώ έλεγε πράματα που σε δυτικό κράτος θα τον καταδίκαζανΣενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2020, 12:52
συγνώμη, αλλά ο ίδιος ο γιός του στο βίντεο λέει ευθαρσώς ότι πιστεύει στον αντισημιτισμό και τον εθνικοσοσιαλισμόhades έγραψε: 13 Οκτ 2020, 13:00 αντιδημοκράτης είναι ο Πλεύρης όχι εθνικοσοσιαλιστής .Νομίζω ο τίτλος παραπλανεί
- Υδράργυρος
Θάνος Πλεύρης σε εκλογομαγειρείο:
Θάνος Πλεύρης μετά την καταδικη των ναζίΑνοίξτε μου τις πόρτες των κομμάτων και προωθήστε με σε εκλόγιμες θέσεις γιατί είμαι ο γιός του ναζί Πλεύρη
Θάνος Πλεύρης: Άδικη η κριτική σε μένα
όχι μόνο δε τον έχει δικάσει ποτέ κανείς αλλά δε τον έχει αγγίξει ποτέ κανείς, θα τον ψάχνουν φαίνεται για να του την πέσουν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ο Πλεύρης είναι πλέον 81 χρονών, γίνεται να έχει το δικαίωμα να ασκεί τη δικηγορία;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-
- 0 Απαντήσεις