Είναι άνω σίγουρα. Έχω κι εγώ την εντύπωση ότι ήταν ιδιαίτερα άγριο, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα. Αλλά πραγματικά όλες οι αναμνήσεις που ακούω είναι τίγκα σε σεξ και βία.Lord Snow έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:28Ποιο χωριο ειναι? Το ανω Ελ Πασο?Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:50Δεν πιστεύω ότι ισχύουν αυτα που λες. Έχω παππούδες από χωριό και οι ιστορίες τους από τη δεκαετία του 60 δεν είναι ακριβώς ειδυλλιακής και μη βίαιης ζωής. Αλλά αν έχεις στατιστικά, θα τα δω με χαρά.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:42
οταν καταργηθηκε η θανατικη ποινη στη χωρα μας ειχες 5-6 φονους το χρονο για λογους τιμης η κτηματικες διαφορες ... τωρα ο αλλος σε καθαριζει για 10 ευρω ... εσυ τι πιστευεις οτι θα βγει απο μια δημοσκοπηση του πεζοδρομιου ...?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»
Z
Re: Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»
Δεν το θεωρώ βρε μαλάκα. Είναι τσαχπινιά. Είμαι γεννημένος έτσι.Adidas έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:21Σκάσε, παράσιτο της κοινωνίας
Που θεωρείς και τσαχπινιά να γράφεις παντου τις ανθρωπιστικές πίπες σου, να αναδιπλωνεσαι στο οτι θα τον κουμπουριαζες εντός σπιτιού σου και να συνεχίζεις τις γνωστές πίπες μετα ακαθεκτος. Μπαλαρινοαριστερουλη.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
συμφωνω με αρκετα απο οσα γραφεις ... επιβολη του νομου ομως δεν μπορει να γινει οταν αρχισεις και δεχεσαι τις ιδιαιτεροτητες ως στοιχειο ταυτοτητας υποσυνολου ...ενα απλο παραδειγμα ...οι Ρομα δεν στελνουνε τα παιδια τους σχολειο για να μην αφομοιωθουνε και οχι μονο για να ζητιανευουνε ... δεν γινεται ομως το κρατος να αρχισει να διδασκει και νεα γλωσσα εφοσων ειναι Ελληνες πολιτες με ολα τα οφελη που εχουνε απο αυτο ...Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:27Για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Δεν υποστηρίζω τους Ρομά, ούτε στο συγκεκριμένο περιστατικό, ούτε σε άλλα. Και έχω ακούσει και πολύ πιο ανατριχιαστικές ιστορίες για τα παιδιά, που δεν ξέρω αν είναι αλήθεια.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:12σε συνοικισμο γυφτων ακους 2 πυροβολισμους την ωρα Δευτερα βραδυ ...για τα μωρα οντως δεν τα σκοτωνουνε αφου τα δανειζει η μια οικογενεια στην αλλη για περισσοτερα επιδοματα η τα παντρευουνε στα 12 για να παρουνε την προικαΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:03
Καλά, δεν είναι ιδιαίτερα συναρπαστικές. Αλλά σε ένα χωριό μετα βίας 300 κατοίκων είχες δύο κουμπουριάσματα σε μια δεκαετία, το ένα από καρτέρι όπως λέει, που ήξεραν όλοι ποιος το χε κάνει. Συν τουλάχιστον μία περίπτωση οικογένειας που σκότωναν βρέφη γιατί δεν είχαν να τα θρέψουν.Αυτό είναι εγκληματικότητα Βενεζουέλας.
Το σίγουρο είναι ότι δεν μπορείς να τους αφήνεις να αγνοούν το νόμο. Αν το κράτος αρνείται να τον επιβάλλει, σε δεκάδες περιστατικά, από καταπάτηση εκτάσεων, από παιδιά που δεν πάνε υποχρεωτική εκπαίδευση, από επαιτεία κοκ, το ίδιο τους αναγνωρίζει ως μία ομάδα έξω από το νόμο. Αυτή είναι η εύκολη λύση βέβαια. Χαμηλότερου κόστους, και μάλλον αρκετοί ωφελούνται από αυτό.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Εχει καμμία σχέση η θανατική ποινή που επιβάλλεται από ένα δικαστήριο με το λυντσάρισμα από όχλο;Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:38Το σωστό ερώτημα για το δρόμο είναι αν θέλουν επαναφορά της θανατικής ποινής. Γιατί λιγότερο από 5 στους 100 θα επέλεγε το λυντσάρισμα ως θεμιτό τρόπο απονομής δικαιοσύνης.panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:29Οχι δεν ειναι κοινωνια. Ρωτα 100 ατομα στον δρομο ποση αξια δινουν στην ζωη του για να πειστεις.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:23
Αν τα δικαστήρια δεν είναι κοινωνία, τότε μάλλον ως κοινωνία εννοείς το δικό σου κύκλο.
Ο Χαοτικός και η Καραμελίτσα.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:33Δεν το θεωρώ βρε μαλάκα. Είναι τσαχπινιά. Είμαι γεννημένος έτσι.Adidas έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:21Σκάσε, παράσιτο της κοινωνίας
Που θεωρείς και τσαχπινιά να γράφεις παντου τις ανθρωπιστικές πίπες σου, να αναδιπλωνεσαι στο οτι θα τον κουμπουριαζες εντός σπιτιού σου και να συνεχίζεις τις γνωστές πίπες μετα ακαθεκτος. Μπαλαρινοαριστερουλη.![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Κάποιες ιδιαιτερότητες, εντάξει ας τις αφήσεις. Ας τους διδάξεις ακόμα και ιστορία των Ρομά, αν υπάρχει τέτοιο πράγμα, δε χάλασε ο κόσμος. Αλλά δεν μπορείς να τους αφήνεις να παραβιάζουν βασικές αρχές της πολιτείας. Κάποιοι σ' αυτό το νήμα είπαν για παιδομάζωμα και εμένα μου φαίνεται ότι πρέπει να γίνει.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:33
συμφωνω με αρκετα απο οσα γραφεις ... επιβολη του νομου ομως δεν μπορει να γινει οταν αρχισεις και δεχεσαι τις ιδιαιτεροτητες ως στοιχειο ταυτοτητας υποσυνολου ...ενα απλο παραδειγμα ...οι Ρομα δεν στελνουνε τα παιδια τους σχολειο για να μην αφομοιωθουνε και οχι μονο για να ζητιανευουνε ... δεν γινεται ομως το κρατος να αρχισει να διδασκει και νεα γλωσσα εφοσων ειναι Ελληνες πολιτες με ολα τα οφελη που εχουνε απο αυτο ...
Z
Aγρινιο?Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:32Είναι άνω σίγουρα. Έχω κι εγώ την εντύπωση ότι ήταν ιδιαίτερα άγριο, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα. Αλλά πραγματικά όλες οι αναμνήσεις που ακούω είναι τίγκα σε σεξ και βία.Lord Snow έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:28Ποιο χωριο ειναι? Το ανω Ελ Πασο?Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:50
Δεν πιστεύω ότι ισχύουν αυτα που λες. Έχω παππούδες από χωριό και οι ιστορίες τους από τη δεκαετία του 60 δεν είναι ακριβώς ειδυλλιακής και μη βίαιης ζωής. Αλλά αν έχεις στατιστικά, θα τα δω με χαρά.
Να τα θυμόμαστε αυτά. Εμείς βγάλαμε έναν Νουρέγιεφ. Εσείς μία Πίγκυ 
- Καραμελίτσα
Ορεινή Πελοπόννησος.Lord Snow έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:43Aγρινιο?Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:32Είναι άνω σίγουρα. Έχω κι εγώ την εντύπωση ότι ήταν ιδιαίτερα άγριο, αν και δεν έχω μέτρο σύγκρισης με άλλα. Αλλά πραγματικά όλες οι αναμνήσεις που ακούω είναι τίγκα σε σεξ και βία.
Z
-
αλασκα15++
Διαβάσα αυτό το νήμα από την αρχή και δεν μπορώ να το πιστέψω !
Να κρεμάσουμε τους γύφτους , οι γύφτοι βρωμάνε όπως οι Πακιστανοί , τας φαγητά τους βρωμάνε, τους γύφτους να τους εξοντώσουμε και άλλα παρόμοια .
Μια παράνομη πράξη όπως η κλοπή πρέπει να τιμωρείται από το νόμο, αλλά αυτό το μίσος γι' αυτούς το θεωρώ απάνθρωπο . Στην προσπάθειά σας να υπερασπίσεται τον ηλικιωμένο με την καραμπίνα χρησιμοποιείτε φρικτές εκφράσεις για τους ρομα ή γύφτους ή όπως αλλιώς σας αρέσει να τους ονομάζεται .
Να κρεμάσουμε τους γύφτους , οι γύφτοι βρωμάνε όπως οι Πακιστανοί , τας φαγητά τους βρωμάνε, τους γύφτους να τους εξοντώσουμε και άλλα παρόμοια .
Μια παράνομη πράξη όπως η κλοπή πρέπει να τιμωρείται από το νόμο, αλλά αυτό το μίσος γι' αυτούς το θεωρώ απάνθρωπο . Στην προσπάθειά σας να υπερασπίσεται τον ηλικιωμένο με την καραμπίνα χρησιμοποιείτε φρικτές εκφράσεις για τους ρομα ή γύφτους ή όπως αλλιώς σας αρέσει να τους ονομάζεται .
- Καραμελίτσα
Αν δεν κατάλαβες, η πίγκυ είμαι εγώ. Χοντρή γουρούνα που δεν ξέρει να χορεύει.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:45 Να τα θυμόμαστε αυτά. Εμείς βγάλαμε έναν Νουρέγιεφ. Εσείς μία Πίγκυ![]()
Γαλή, τα έχεις κλείσει τα 12;
Z
Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:47Αν δεν κατάλαβες, η πίγκυ είμαι εγώ. Χοντρή γουρούνα που δεν ξέρει να χορεύει.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:45 Να τα θυμόμαστε αυτά. Εμείς βγάλαμε έναν Νουρέγιεφ. Εσείς μία Πίγκυ![]()
Γαλή, τα έχεις κλείσει τα 12;
Ναι το κατάλαβα αλλά δεν του δίνω υπόσταση. Απλά βρήκα ευκαιρία να σχολιάσω τι βάλανε οι αμερικάνοι και τι οι Ρώσοι.
Ρομα Ινβικτααλασκα15++ έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:46 Διαβάσα αυτό το νήμα από την αρχή και δεν μπορώ να το πιστέψω !
Γουενέβερ γιου μέη Ρομα ινβικταLord Snow έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:51Ρομα Ινβικτααλασκα15++ έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:46 Διαβάσα αυτό το νήμα από την αρχή και δεν μπορώ να το πιστέψω !
Όσοι λένε τέτοια φρικτά μην πιστεύεις ότι υπερασπίζονται τον ηλικιωμένο αλλά και το κάθε θύμα σε όποιο θέμα κι αν συζητιέται.αλασκα15++ έγραψε: 10 Οκτ 2020, 23:46 Διαβάσα αυτό το νήμα από την αρχή και δεν μπορώ να το πιστέψω !
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 5 Απαντήσεις