Εχμ, η κοινωνία που ζεις μοιράζεται τις απόψεις μου στο πως νομοθετεί, και τις δικές σου τις θεωρεί ας μην το χαρακτηρίσω καλύτερα. Μπορείς να πας σαουδική αραβία και να σαι καλά ίσως.panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:00Αν νομιζεις οτι η ζωη πχ του πακιστανου της παρου και του γιατρού, του Παπανικολαου εχουν την ιδια αξια, τοτε εχεις προβλημα.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:43Υπάρχει και όλες έχουν την ίδια αξία και όποιος δε γουστάρει μπορεί να μεταναστεύσει ελεύθερα αλλού.panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:36
Δεν υπάρχει τέτοιο αγαθο, ουτε ολες οι ζωες εχουν την ιδια αξια.
Και να προσγειωθεις γιατι δεν πρόκειται να μεταναστευσει κανενας επειδη έχει διαφορετική αποψη απο την δικη σου.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Καραμελίτσα
Re: Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»
Z
- Καραμελίτσα
Re: Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»
ναι, ναζοκατινούλα μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:01Είπε η ρομαχλαπάτσα.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:59Για την ώρα εγώ μένω εδώ, και όσοι δεν τους δίνουν την ίδια αξία, εγκληματική οργάνωση.nowhere έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:54
φυσικά και δεν έχουν την ίδια αξία και μια και αυτό αυτό ισχύει παντού μετανάστευσε εσύ στο φεγγάρι αν δεν γουστάρεις![]()
Z
για την ώρα λες βλακείες.η ζωή ενός σάπιου αρχιδιού που μπορεί να σκοτώσει ή να σακατέψει τον οποιοδήποτε για μερικά ευρώ δεν αξίζει τίποταΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:59 Για την ώρα εγώ μένω εδώ, και όσοι δεν τους δίνουν την ίδια αξία, εγκληματική οργάνωση.
τις ΗΠΑ που εχουνε το δικαιωμα στην αυτοαμυνα γιατι δεν τις αναφερεις ...?Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:01Εχμ, η κοινωνία που ζεις μοιράζεται τις απόψεις μου στο πως νομοθετεί, και τις δικές σου τις θεωρεί ας μην το χαρακτηρίσω καλύτερα. Μπορείς να πας σαουδική αραβία και να σαι καλά ίσως.panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:00Αν νομιζεις οτι η ζωη πχ του πακιστανου της παρου και του γιατρού, του Παπανικολαου εχουν την ιδια αξια, τοτε εχεις προβλημα.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:43
Υπάρχει και όλες έχουν την ίδια αξία και όποιος δε γουστάρει μπορεί να μεταναστεύσει ελεύθερα αλλού.
Και να προσγειωθεις γιατι δεν πρόκειται να μεταναστευσει κανενας επειδη έχει διαφορετική αποψη απο την δικη σου.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- EKPLIKTIKOS
Πάντως το γυφταριο που υπερασπίζεσαι δεν μοιράζεται τις απόψεις σου σίγουραΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:01
Εχμ, η κοινωνία που ζεις μοιράζεται τις απόψεις μου στο πως νομοθετεί
- Καραμελίτσα
Αγαπητέ, ακόμα και των ανθρώπων που λένε τις μαλακίες σου και βρωμίζουν την ελληνική γλώσσα αξίζει η ζωή.nowhere έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:04για την ώρα λες βλακείες.η ζωή ενός σάπιου αρχιδιού που μπορεί να σκοτώσει ή να σακατέψει τον οποιοδήποτε για μερικά ευρώ δεν αξίζει τίποταΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:59 Για την ώρα εγώ μένω εδώ, και όσοι δεν τους δίνουν την ίδια αξία, εγκληματική οργάνωση.
Z
Ναι, αλλά οι "πυροσβέστες" κάηκαν περισσότερο απ' ό,τι έχουν καταλάβει ή ό,τι περίμεναν.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:01 εδω ο ιδιοκτητης και δραστης προφυλακιστηκε για να μην καψουνε οι γυφτοι τις πολεις ...
Το τι λέγεται προφορικά δεν θέλουν ούτε να το ξέρουν ή το ξέρουν και παριστάνουν τους δερβίσηδες που χορεύουν ακόμη εκστασιασμένοι από τα μάντρα της Μάνδρου.
Από τα μεγαλύτερα τους λάθη, να μου το θυμηθείς.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Είναι διαφορετικό από το δικαίωμα στην αυτοάμυνα που έχουμε εδώ; Για πες μας λεπτομέρειες, εγώ δεν ξέρω. Μόνο να γκουκγλίσω μπορώ.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:05τις ΗΠΑ που εχουνε το δικαιωμα στην αυτοαμυνα γιατι δεν τις αναφερεις ...?Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:01Εχμ, η κοινωνία που ζεις μοιράζεται τις απόψεις μου στο πως νομοθετεί, και τις δικές σου τις θεωρεί ας μην το χαρακτηρίσω καλύτερα. Μπορείς να πας σαουδική αραβία και να σαι καλά ίσως.panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:00
Αν νομιζεις οτι η ζωη πχ του πακιστανου της παρου και του γιατρού, του Παπανικολαου εχουν την ιδια αξια, τοτε εχεις προβλημα.
Z
Θυμήθηκαν οι προχωχλαπάτσες την ελληνική γλώσσα.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:06Αγαπητέ, ακόμα και των ανθρώπων που λένε τις μαλακίες σου και βρωμίζουν την ελληνική γλώσσα αξίζει η ζωή.nowhere έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:04για την ώρα λες βλακείες.η ζωή ενός σάπιου αρχιδιού που μπορεί να σκοτώσει ή να σακατέψει τον οποιοδήποτε για μερικά ευρώ δεν αξίζει τίποταΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:59 Για την ώρα εγώ μένω εδώ, και όσοι δεν τους δίνουν την ίδια αξία, εγκληματική οργάνωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Δεν υπερασπίζομαι γυφταριό, εκφράζω τη διαφωνία μου σε φασίστες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:05Πάντως το γυφταριο που υπερασπίζεσαι δεν μοιράζεται τις απόψεις σου σίγουραΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:01
Εχμ, η κοινωνία που ζεις μοιράζεται τις απόψεις μου στο πως νομοθετεί![]()
Z
αυτά παθαινει κανείς όταν μιλάει σε βλήματαΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:06 Αγαπητέ, ακόμα και των ανθρώπων που λένε τις μαλακίες σου και βρωμίζουν την ελληνική γλώσσα αξίζει η ζωή.
Πολλή αλήθεια μέσα σε λίγες λέξεις.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Εγώ απολαμβάνω την απότομη μετάλλαξη σου, μαρίδα του γλυκού νερού.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:08Δεν υπερασπίζομαι γυφταριό, εκφράζω τη διαφωνία μου σε φασίστες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:05Πάντως το γυφταριο που υπερασπίζεσαι δεν μοιράζεται τις απόψεις σου σίγουραΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:01
Εχμ, η κοινωνία που ζεις μοιράζεται τις απόψεις μου στο πως νομοθετεί![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
φυσικα και ειναι υπερ του νομιμου πολιτη και οχι του εγκληματια ... θα ρισκαρει ο Αμερικανος να τον μαχαιρωσει ο αλλος για να αμυνθει ...? μπηκες σε ξενο σπιτι σημαινει οτι σχεδον σιγουρα θα κανεις κακο στον ιδιοκτητη ... εκει ο πολιτης εχει δικαιωμα στη χρηση μεσου αμυνας ... εδω θα πας φυλακη η στον αλλο κοσμο ... ε λοιπον καλυτερα στη φυλακη ...Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:07Είναι διαφορετικό από το δικαίωμα στην αυτοάμυνα που έχουμε εδώ; Για πες μας λεπτομέρειες, εγώ δεν ξέρω. Μόνο να γκουκγλίσω μπορώ.nostromos έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:05τις ΗΠΑ που εχουνε το δικαιωμα στην αυτοαμυνα γιατι δεν τις αναφερεις ...?Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:01
Εχμ, η κοινωνία που ζεις μοιράζεται τις απόψεις μου στο πως νομοθετεί, και τις δικές σου τις θεωρεί ας μην το χαρακτηρίσω καλύτερα. Μπορείς να πας σαουδική αραβία και να σαι καλά ίσως.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Και εδω καλα ειμαι, σε διαβεβαιώνω γι'αυτο.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:01Εχμ, η κοινωνία που ζεις μοιράζεται τις απόψεις μου στο πως νομοθετεί, και τις δικές σου τις θεωρεί ας μην το χαρακτηρίσω καλύτερα. Μπορείς να πας σαουδική αραβία και να σαι καλά ίσως.panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 22:00Αν νομιζεις οτι η ζωη πχ του πακιστανου της παρου και του γιατρού, του Παπανικολαου εχουν την ιδια αξια, τοτε εχεις προβλημα.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:43
Υπάρχει και όλες έχουν την ίδια αξία και όποιος δε γουστάρει μπορεί να μεταναστεύσει ελεύθερα αλλού.
Επισης η κοινωνια δεν δινει καμια αξια στην ζωη του πακιστανου της παρου, μην περιοριζεις το νοημα της κοινωνιας στον κυκλο σου.
Και για να ειμαι πιο ακριβης, η ζωη τετοιων υποκειμενων εχει πολυ μικροτερη αξια απο την κατσαριδα που ψεκαζεις. Δεν σκοτωσε και κανεναν η κατσαριδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 5 Απαντήσεις