Στο υποθετικο σεναριο που μου τυχαινε κατι τετοιο, δεν θα ασχολουμουνα με τετοιες βλακειες. Φτυαρι, κουβερτα και τελος.stavmanr έγραψε: 10 Οκτ 2020, 20:46Θα το δεις από το δικό σου παράδειγμα.Lord Snow έγραψε: 09 Οκτ 2020, 17:03Απο που τεκμαιρεται ρε μαστορα? Απο την υποθετικη δικη στο μυαλο σου?stavmanr έγραψε: 08 Οκτ 2020, 19:48
Δεν νοείται βρε παλικάρι μου να έχεις όπλο μη ασφαλισμένο σε ειδικό σημείο, κλειδωμένο και μη εύκολα προσβάσιμο. Όταν διαπράττεις έγκλημα με τέτοιο οπλισμό τεκμαίρεται ότι είχες πρόθεση να το χρησιμοποιήσεις, αφού σε άλλη περίπτωση όφειλες να το έχεις ασφαλισμένο και μη προσβάσιμο.
Αυτός είναι ο ορισμός τη μη αυτοάμυνας.Λοιπον ακου σκηνικο που συνεβη σε εμενα.
Πριν καποια χρονια ημουν στο εξοχικο. Ηταν αργα το βραδυ και λογω περιοδου ολοι οι γειτονες ελειπαν. Το σπιτι εχει μαντροτοιχο και τα ρανταρ συναγερμου πιανουν και τον κηπο. Ξαφνικα αρχισε να χτυπα ο συναγερμος. Επειδη μπορει να οφειλοταν σε κατι τυχαιο, αναψα τα φωτα και τον ξαναοπλισα και ξαναχτυπησε κατι που σημαινε οτι καποιος ειναι μεσα στον κηπο. Επειδη ξερω οτι σε τετοιες περιπτωσεις δεν εχεις παντα να κανεις με ενα τυχαιο διαρρηκτακο, συνηθως ερχεται ομαδα οργανωμενα με φορτηγακι για να αδειασει το σπιτι. Στο πρσφατο παρελθον ειχε γινει αποπειρα αλλα επειδη μπηκαν απο ενα παραθυρο και δεν μπορεσαν να ανοιξουν τις πορτες μπρος ή πισω (ειναι ειδικες κατασκευες του φαδερ) εκαναν απλα μερικες ζημιες και πηραν μερικα ειδη οικοσκευης απο το παραθυρο. Οποτε υπεθεσα οτι ηρθαν να ολοκληρωσουν την δουλεια. Σημειωτεο οτι ηταν η περιοδος που διαφορες συμμοριες εβγαζαν γουστα στα θυματα, δεν εκλεβαν μονο.
Εφυγα σφαιρα, πηγα στην κλειδωμενη ντουλαπα, εβγαλα την θηκη της καραμπινας, την συναρμολογησα γιατι ηταν λυμενη εστειλα την κοπελα μου στο παρασπιτο (το σπιτι εχει δυο εσωτερικες σκαλες) και εκατσα στην κορυφη της πρωτης σκαλας. Οποιος εμπαινε απο την πορτα θα την ετρωγε οπου τον παρει. Οοοοοοολα αυτα πηραν λιγοτερο απο 5 λεπτα. Για την ιστορια το αναμα των φωτων και ο δευτερος ηχος συναγερμου ηταν αρκετος για να τους κανει να φυγουν τρεχαλα. Καλεσα αστυνομια αλλα τρεχα γυρευε..
Εδώ μιλάμε για ενέδρα και φόνο εκ προμελέτης, σε περίπτωση που κάποιος έμπαινε στο σπίτι...
Αυτό εξηγώ σε κάθε αντίστοιχο ποστ: όταν έχεις την ψυχραιμία να λάβεις μέτρα, οπλισμό κλπ. δεν μιλάμε για "βρασμό" ή "ταραχή". Η ψυχραιμία είναι το αντίθετο του βρασμού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»
Re: Προσαγωγές για τον θάνατο του 18χρονου στην Πιπερίτσα – «Θα γίνει μακελειό, θα πάρουμε το αίμα μας πίσω»
Εγώ πάλι όταν συμβαίνει αυτό βγάζω την πούτσα έξω που είναι ήδη σε στύση κι αν δω ότι ανοίγει η πόρτα ορμάω κι όπου την φάει κι όλοιος την φάει. Πάντα παρακαλάω να υπάρχει και γυναίκα αλλά είναι σπάνιο.
"Βιασμός εκ προ μελέτης"
Ρε Σταβ σοβαρά τώρα; Έχεις και επιστημονική σκέψη. Η συνάρτηση που περιγράφει το σπίτι και τον γύφτο που μπαίνει είναι η : "Είσοδος του διαρρήκτη" + 0 + 0 + 0 ;
Δεν είναι: "Είσοδος του διαρρήκτη + θα με κλέψει + πιθανόν να με χτυπήσει + σίγουρα έχω πρόβλημα + δεν ξέρω τι να κάνω, έχω μια καραμπίνα + είμαι 99,9% σίγουρος ότι δεν θα είναι λύση να τους μιλήσω και να επιχειρηματολογήσω ;
"Βιασμός εκ προ μελέτης"
Ρε Σταβ σοβαρά τώρα; Έχεις και επιστημονική σκέψη. Η συνάρτηση που περιγράφει το σπίτι και τον γύφτο που μπαίνει είναι η : "Είσοδος του διαρρήκτη" + 0 + 0 + 0 ;
Δεν είναι: "Είσοδος του διαρρήκτη + θα με κλέψει + πιθανόν να με χτυπήσει + σίγουρα έχω πρόβλημα + δεν ξέρω τι να κάνω, έχω μια καραμπίνα + είμαι 99,9% σίγουρος ότι δεν θα είναι λύση να τους μιλήσω και να επιχειρηματολογήσω ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Καραμελίτσα
Από τα λίγα που ξέρω, νομίζω ότι ο σταβμαν έχει δίκιο. Ο νόμος πρέπει να δίνει προτεραιότητα στο αγαθό της ζωής ανεξάρτητα των περιστάσεων. Και πρέπει να βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς. Οτιδήποτε άλλο καταλήγει license to kill.
Μετά πρέπει να κρίνει το δικαστήριο ανά περίπτωση, πόσο απέχει η πράξη του καθενός από τη βέλτιστη, και πόσα ελαφρυντικά θα αναγνωρίσει, και και...
Μετά πρέπει να κρίνει το δικαστήριο ανά περίπτωση, πόσο απέχει η πράξη του καθενός από τη βέλτιστη, και πόσα ελαφρυντικά θα αναγνωρίσει, και και...
Z
Η ιδανική λύση που προτείνει ο σταβ είναι να τον καλοπιάσεις ώστε να του δώσεις ό,τι έχεις χωρίς να τον αναγκάσεις να σε χτυπήσει ώστε να φύγει ήσυχος και ούτε γάτα ούτε ζημιά και για τους δύο.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:17 Εγώ πάλι όταν συμβαίνει αυτό βγάζω την πούτσα έξω που είναι ήδη σε στύση κι αν δω ότι ανοίγει η πόρτα ορμάω κι όπου την φάει κι όλοιος την φάει. Πάντα παρακαλάω να υπάρχει και γυναίκα αλλά είναι σπάνιο.
"Βιασμός εκ προ μελέτης"![]()
Είναι τέλειο, έτσι δεν είναι;
Πως είναι δυνατόν να βάλεις το οποιοδήποτε περιουσιακό στοιχείο, πάνω από την ικανοποίηση ότι έσωσες την αξιοπρέπεια και τη σωματική ακεραιότητα ενός ανθρώπου;
Πως;
Μόνον ένας απάνθρωπος θα ένοιωθε θυμό ή ταραχή επειδή χάρισε το πλεόνασμα ή το υστέρημα του σε έναν Άνθρωπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μα ο νόμος βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:25 Από τα λίγα που ξέρω, νομίζω ότι ο σταβμαν έχει δίκιο. Ο νόμος πρέπει να δίνει προτεραιότητα στο αγαθό της ζωής ανεξάρτητα των περιστάσεων. Και πρέπει να βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς. Οτιδήποτε άλλο καταλήγει license to kill.
Και ακριβώς γι' αυτό δεν φυλακίζονται οι ληστές ακόμη και αν έχουν προβεί σε πράξεις βίας.
Χωρίς καμμία απαίτηση αποζημίωσης για τα κλοπιμαία.
Αν δεν εφαρμόσουμε την πρακτική των προτύπων, τι πρέπει να εφαρμόσουμε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ενταξει ... μπορουμε να ακολουθουμε παντα τις συμβουλες καποιων πολιτικων ... αν μπαινουνε καμποσα ατομα στο σπιτι μας να κανουμε οτι κοιμομαστεΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:25 Από τα λίγα που ξέρω, νομίζω ότι ο σταβμαν έχει δίκιο. Ο νόμος πρέπει να δίνει προτεραιότητα στο αγαθό της ζωής ανεξάρτητα των περιστάσεων. Και πρέπει να βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς. Οτιδήποτε άλλο καταλήγει license to kill.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ρομά γουέι λοιπόν και γαία πυρί μιχθήτω.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Έχω δυσκολία να καταλάβω τι λες. Ληστεία με βία είναι πράξη για κάθειρξη. Αν αποδειχθεί φυλακίζονται πάντα σύμφωνα με το νόμο. Μόνο αν δεν αποδειχθεί δε φυλακίζονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:33Μα ο νόμος βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:25 Από τα λίγα που ξέρω, νομίζω ότι ο σταβμαν έχει δίκιο. Ο νόμος πρέπει να δίνει προτεραιότητα στο αγαθό της ζωής ανεξάρτητα των περιστάσεων. Και πρέπει να βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς. Οτιδήποτε άλλο καταλήγει license to kill.
Και ακριβώς γι' αυτό δεν φυλακίζονται οι ληστές ακόμη και αν έχουν προβεί σε πράξεις βίας.
Το να σκοτώσεις κάποιον που μπαίνει σπίτι σου, και αποδειχθεί, θα καταδικαστείς, εκτός αν εμπίπτεις σε καθαρή αυτοάμυνα. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να βγεις και χωρίς να κάνεις φυλακή.
Z
- Καραμελίτσα
Υπάρχει και όλες έχουν την ίδια αξία και όποιος δε γουστάρει μπορεί να μεταναστεύσει ελεύθερα αλλού.
Z
Κορίτσι μου γλυκό, αν μπει κάποιος στο σπίτι μου παρά τη θέληση μου, το τελευταίο πράγμα΄που θα με ενδιέφερε θα ήταν η ζωή, η σωματική ακεραιότητα του δίποδου και η θεσμική άποψη του οποιουδήποτε άλλου παπάρα. Στο σπίτι μου και στο μυαλό μου, κάνω κουμάντο εγώ και δεν γουστάρω παρεμβάσεις από κανέναν.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:42Έχω δυσκολία να καταλάβω τι λες. Ληστεία με βία είναι πράξη για κάθειρξη. Αν αποδειχθεί φυλακίζονται πάντα σύμφωνα με το νόμο. Μόνο αν δεν αποδειχθεί δε φυλακίζονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:33Μα ο νόμος βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:25 Από τα λίγα που ξέρω, νομίζω ότι ο σταβμαν έχει δίκιο. Ο νόμος πρέπει να δίνει προτεραιότητα στο αγαθό της ζωής ανεξάρτητα των περιστάσεων. Και πρέπει να βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς. Οτιδήποτε άλλο καταλήγει license to kill.
Το να σκοτώσεις κάποιον που μπαίνει σπίτι σου, και αποδειχθεί, θα καταδικαστείς, εκτός αν εμπίπτεις σε καθαρή αυτοάμυνα. Ανάλογα με την περίπτωση, μπορεί να βγεις και χωρίς να κάνεις φυλακή.
Συνεννοηθήκαμε;
Από τη στιγμή λοιπόν που έχω κάποιες βασικές προτεραιότητες το χειρότερο που μπορεί να μου συμβεί είναι να μπω στη φυλακή. Ας μπω.
Από το να δουλεύω για να πληρώνω τις ανάγκες του κάθε δίποδου, ας πληρώσει και για μένα το κράτος.
Ως ευάλωτη πλέον, θα έχω και περισσότερα δικαιώματα.
Μέχρι και μεταπτυχιακό θα χτυπήσω, στο χαλαρό.
Γιατί όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Είσαι ανίδεη. Πάντα σύμφωνα με το νόμο.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:42 Ληστεία με βία είναι πράξη για κάθειρξη. Αν αποδειχθεί φυλακίζονται πάντα σύμφωνα με το νόμο. Μόνο αν δεν αποδειχθεί δε φυλακίζονται.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Καραμελίτσα
Για την ώρα εγώ μένω εδώ, και όσοι δεν τους δίνουν την ίδια αξία, εγκληματική οργάνωση.nowhere έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:54φυσικά και δεν έχουν την ίδια αξία και μια και αυτό αυτό ισχύει παντού μετανάστευσε εσύ στο φεγγάρι αν δεν γουστάρειςΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:43 Υπάρχει και όλες έχουν την ίδια αξία και όποιος δε γουστάρει μπορεί να μεταναστεύσει ελεύθερα αλλού.
Z
Αν νομιζεις οτι η ζωη πχ του πακιστανου της παρου και του γιατρού, του Παπανικολαου εχουν την ιδια αξια, τοτε εχεις προβλημα.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:43Υπάρχει και όλες έχουν την ίδια αξία και όποιος δε γουστάρει μπορεί να μεταναστεύσει ελεύθερα αλλού.panos291 έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:36Δεν υπάρχει τέτοιο αγαθο, ουτε ολες οι ζωες εχουν την ιδια αξια.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:25 Από τα λίγα που ξέρω, νομίζω ότι ο σταβμαν έχει δίκιο. Ο νόμος πρέπει να δίνει προτεραιότητα στο αγαθό της ζωής ανεξάρτητα των περιστάσεων. Και πρέπει να βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς. Οτιδήποτε άλλο καταλήγει license to kill.
Και να προσγειωθεις γιατι δεν πρόκειται να μεταναστευσει κανενας επειδη έχει διαφορετική αποψη απο την δικη σου.
Είπε η ρομαχλαπάτσα.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:59Για την ώρα εγώ μένω εδώ, και όσοι δεν τους δίνουν την ίδια αξία, εγκληματική οργάνωση.nowhere έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:54φυσικά και δεν έχουν την ίδια αξία και μια και αυτό αυτό ισχύει παντού μετανάστευσε εσύ στο φεγγάρι αν δεν γουστάρειςΚαραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:43 Υπάρχει και όλες έχουν την ίδια αξία και όποιος δε γουστάρει μπορεί να μεταναστεύσει ελεύθερα αλλού.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εδω ο ιδιοκτητης και δραστης προφυλακιστηκε για να μην καψουνε οι γυφτοι τις πολεις ...Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:42Έχω δυσκολία να καταλάβω τι λες. Ληστεία με βία είναι πράξη για κάθειρξη. Αν αποδειχθεί φυλακίζονται πάντα σύμφωνα με το νόμο. Μόνο αν δεν αποδειχθεί δε φυλακίζονται.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:33Μα ο νόμος βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς.Καραμελίτσα έγραψε: 10 Οκτ 2020, 21:25 Από τα λίγα που ξέρω, νομίζω ότι ο σταβμαν έχει δίκιο. Ο νόμος πρέπει να δίνει προτεραιότητα στο αγαθό της ζωής ανεξάρτητα των περιστάσεων. Και πρέπει να βάζει ιδανικές συμπεριφορές ως σημείο αναφοράς. Οτιδήποτε άλλο καταλήγει license to kill.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 448 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-