Εχεις πηξει ασχημα ε?adon99 έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:21 Καποτε πρεπει να γινει η δικη των "δικαστων" προφανως μιλαμε για αποφαση που δοθηκε ετοιμη απο το πολιτικο συστημα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.
Μόλις τελειώσει το σημερινό ξαναπιάνουμε τον κόβιδadon99 έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:21 Καποτε πρεπει να γινει η δικη των "δικαστων" προφανως μιλαμε για αποφαση που δοθηκε ετοιμη απο το πολιτικο συστημα
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Τους περιμένουμε ΔΗ.ΞΑ.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ακριβώς.vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:17Η απόφαση παράγει πολιτικό αποτέλεσμα. Αυτό εννοώ.Uppercut έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:15Η ποινική ουσία λέω εγώ. Ότι δε μπορείς να ονομάσεις μία συμμορία πολιτικό κόμμα και να την γλυτώσεις. Την πολιτική την περιμέναμε απ' το δικαστήριο;vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:14 Η απόφαση δεν τελειώνει σήμερα, επί των ποινών υπάρχει ακόμα διαδικασία. Η πολιτική ουσία της απόφασης είναι δεδομένη πάντως.
Και από τη στιγμή που υπάρχει ήδη δεδικασμένο που καθορίζει ως ποινικά εγκλήματα την άσκηση βίας με την κάλυψη της ιδεολογίας, ποιοι ακριβώς θεωρείς ότι επωφελούνται περισσότερο πολιτικά τη δεδομένη χρονική στιγμή;
Οι "τσακίστε τους φασίστες;" ή οι άλλοι;
Για πες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Uppercut
Ποιο είναι αυτό; Προφανώς δεν εννοείς ότι παύουν προφανώς οι πολιτικές φιλοδοξίες Μιχαλολιάκου ή Κας (που είναι τελειωμένοι), αλλά ότι οι πολίτες δεν θα στηρίξουν κάτι τέτοιο στο μέλλον. Αν μιλάμε για κάποια παρόμοια συμμορία, εγώ μένω πάλι στο ποινικό κομμάτι - κεκτημένο, ότι δεν επιτραπεί ξανά να δράσει τόσο πολύ και σε τέτοιον βαθμό για να γίνει μετά και κόμμα με τα όλα της.vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:17Η απόφαση παράγει πολιτικό αποτέλεσμα. Αυτό εννοώ.Uppercut έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:15Η ποινική ουσία λέω εγώ. Ότι δε μπορείς να ονομάσεις μία συμμορία πολιτικό κόμμα και να την γλυτώσεις. Την πολιτική την περιμέναμε απ' το δικαστήριο;vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:14 Η απόφαση δεν τελειώνει σήμερα, επί των ποινών υπάρχει ακόμα διαδικασία. Η πολιτική ουσία της απόφασης είναι δεδομένη πάντως.
Otto Weininger έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:17Μα η πολιτική ουσία τον νοιάζει. Ποια ποινικά του λες ;Uppercut έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:15Η ποινική ουσία λέω εγώ. Ότι δε μπορείς να ονομάσεις μία συμμορία πολιτικό κόμμα και να την γλυτώσεις. Την πολιτική την περιμέναμε απ' το δικαστήριο;vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:14 Η απόφαση δεν τελειώνει σήμερα, επί των ποινών υπάρχει ακόμα διαδικασία. Η πολιτική ουσία της απόφασης είναι δεδομένη πάντως.
Εμένα με νοιάζει το ποινικό. Ξέρεις την άποψη μου για το θέμα και σου έχω πει γιατί κάνεις λάθος όσον αφορά τη δική σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 07 Οκτ 2020, 12:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
-
Uppercut
ζιτανιτα έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:25 Ο οραματιστής
Ο εκτελεστής
[img]https://i.postimg.cc/SxpYQ8NP/213- ... .jpg[/img]
Η αριστερή παρένθεση
[img]https://i.postimg.cc/SxhbxL2H/i-au ... .png[/img]
- Obi Wan Iakobi
Ειναι καιρος το αλτ ραιτ κινημα να επικρατησει και εδω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obi Wan Iakobi την 07 Οκτ 2020, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Οσοι βρεθηκαν πρωτοι σε ψηφους στις εκλογες του ιουνιου 2013 καταδικαστηκαν για ενταξη σε εγκληματικη οργανωση.Μοναδικο φαινομενο προσφορα τις "ανεξαρτητης Ελληνικης δικαιοσυνης" 
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Μου είναι αδιάφορο. Ρε Γαλή, λίγη σοβαρότητα. ΚΚΕ είμαι, δεκαετίες επί δεκαετιών στην παρανομία, στα ξερονήσια, στις φυλακές, στα αποσπάσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:25Ακριβώς.
Και από τη στιγμή που υπάρχει ήδη δεδικασμένο που καθορίζει ως ποινικά εγκλήματα την άσκηση βίας με την κάλυψη της ιδεολογίας, ποιοι ακριβώς θεωρείς ότι επωφελούνται περισσότερο πολιτικά τη δεδομένη χρονική στιγμή;
Οι "τσακίστε τους φασίστες;" ή οι άλλοι;![]()
Για πες.
Ότ(αν) θεωρηθεί και πάλι απειλητικό για το σύστημα, λες να μη βρούνε αφορμές να μας στείλουν στα μπουντρούμια;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:19 Εκεινο το κομπλεξικο κωλοπαιδο ο Δεβελεκος κατηγορειται για τιποτα?
https://omniatv.com/853446705
" Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά Δεβελέκου και Θεοδώρου για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην επίθεση στη «Φαβέλα» "
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Δεν εχει σημασια ποτε θα θεωρηθει απειλητικο για το συστημα ,ειστε εγκληματικη οργανωση και έτσι πρέπει να σας αντιμετωπίσουν(το ιδιο ισχυει για πασοκ νδ ανελ)vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:28Μου είναι αδιάφορο. Ρε Γαλή, λίγη σοβαρότητα. ΚΚΕ είμαι, δεκαετίες επί δεκαετιών στην παρανομία, στα ξερονήσια, στις φυλακές, στα αποσπάσματα.ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:25Ακριβώς.
Οι "τσακίστε τους φασίστες;" ή οι άλλοι;![]()
Για πες.
Ότ(αν) θεωρηθεί και πάλι απειλητικό για το σύστημα, λες να μη βρούνε αφορμές να μας στείλουν στα μπουντρούμια;
Η ακροδεξιά πολυκατοικία.ζιτανιτα έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:25 Ο οραματιστής
Ο εκτελεστής
[img]https://i.postimg.cc/SxpYQ8NP/213- ... .jpg[/img]
Η αριστερή παρένθεση
[img]https://i.postimg.cc/SxhbxL2H/i-au ... .png[/img]

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις