!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

adon99 έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:21 Καποτε πρεπει να γινει η δικη των "δικαστων" προφανως μιλαμε για αποφαση που δοθηκε ετοιμη απο το πολιτικο συστημα
Εχεις πηξει ασχημα ε?
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Re: Ολοκληρώθηκε η δική της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση στις 7 Οκτωβρίου. Να την υποδεχτούμε στους δρόμους.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

adon99 έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:21 Καποτε πρεπει να γινει η δικη των "δικαστων" προφανως μιλαμε για αποφαση που δοθηκε ετοιμη απο το πολιτικο συστημα
Μόλις τελειώσει το σημερινό ξαναπιάνουμε τον κόβιδ
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null »

Leon έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:18
enterprise-psi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:13 Και οι ψηφοφόροι μέσα, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.
Να πούμε για τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής
Τους περιμένουμε ΔΗ.ΞΑ.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38 Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εικόνα
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:17
Uppercut έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:15
vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:14 Η απόφαση δεν τελειώνει σήμερα, επί των ποινών υπάρχει ακόμα διαδικασία. Η πολιτική ουσία της απόφασης είναι δεδομένη πάντως.
Η ποινική ουσία λέω εγώ. Ότι δε μπορείς να ονομάσεις μία συμμορία πολιτικό κόμμα και να την γλυτώσεις. Την πολιτική την περιμέναμε απ' το δικαστήριο;
Η απόφαση παράγει πολιτικό αποτέλεσμα. Αυτό εννοώ.
Ακριβώς.

Και από τη στιγμή που υπάρχει ήδη δεδικασμένο που καθορίζει ως ποινικά εγκλήματα την άσκηση βίας με την κάλυψη της ιδεολογίας, ποιοι ακριβώς θεωρείς ότι επωφελούνται περισσότερο πολιτικά τη δεδομένη χρονική στιγμή;

Οι "τσακίστε τους φασίστες;" ή οι άλλοι; :lol:

Για πες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:14 Η απόφαση δεν τελειώνει σήμερα, επί των ποινών υπάρχει ακόμα διαδικασία. Η πολιτική ουσία της απόφασης είναι δεδομένη πάντως.
Η ποινική ουσία λέω εγώ. Ότι δε μπορείς να ονομάσεις μία συμμορία πολιτικό κόμμα και να την γλυτώσεις. Την πολιτική την περιμέναμε απ' το δικαστήριο;
Ποιο είναι αυτό; Προφανώς δεν εννοείς ότι παύουν προφανώς οι πολιτικές φιλοδοξίες Μιχαλολιάκου ή Κας (που είναι τελειωμένοι), αλλά ότι οι πολίτες δεν θα στηρίξουν κάτι τέτοιο στο μέλλον. Αν μιλάμε για κάποια παρόμοια συμμορία, εγώ μένω πάλι στο ποινικό κομμάτι - κεκτημένο, ότι δεν επιτραπεί ξανά να δράσει τόσο πολύ και σε τέτοιον βαθμό για να γίνει μετά και κόμμα με τα όλα της.
Otto Weininger έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:17
Μα η πολιτική ουσία τον νοιάζει. Ποια ποινικά του λες ;

Εμένα με νοιάζει το ποινικό. Ξέρεις την άποψη μου για το θέμα και σου έχω πει γιατί κάνεις λάθος όσον αφορά τη δική σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Uppercut την 07 Οκτ 2020, 12:27, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Null έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:23
Leon έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:18
enterprise-psi έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:13 Και οι ψηφοφόροι μέσα, ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης.
Να πούμε για τους ψηφοφόρους της χρυσής αυγής
Τους περιμένουμε ΔΗ.ΞΑ.

Ειναι καιρος το αλτ ραιτ κινημα να επικρατησει και εδω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Obi Wan Iakobi την 07 Οκτ 2020, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Οσοι βρεθηκαν πρωτοι σε ψηφους στις εκλογες του ιουνιου 2013 καταδικαστηκαν για ενταξη σε εγκληματικη οργανωση.Μοναδικο φαινομενο προσφορα τις "ανεξαρτητης Ελληνικης δικαιοσυνης" :smt005:
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:18
Lord Brum έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:17 σας έρχεται κουμούνια
Να ανταλλάξουμε τηλέφωνα να μας ενημερώνετε πώς είναι, μην έρθουμε απροετοίμαστοι.
:smt005:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:25

Ακριβώς.

Και από τη στιγμή που υπάρχει ήδη δεδικασμένο που καθορίζει ως ποινικά εγκλήματα την άσκηση βίας με την κάλυψη της ιδεολογίας, ποιοι ακριβώς θεωρείς ότι επωφελούνται περισσότερο πολιτικά τη δεδομένη χρονική στιγμή;

Για πες.
Μου είναι αδιάφορο. Ρε Γαλή, λίγη σοβαρότητα. ΚΚΕ είμαι, δεκαετίες επί δεκαετιών στην παρανομία, στα ξερονήσια, στις φυλακές, στα αποσπάσματα.

Ότ(αν) θεωρηθεί και πάλι απειλητικό για το σύστημα, λες να μη βρούνε αφορμές να μας στείλουν στα μπουντρούμια;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:19 Εκεινο το κομπλεξικο κωλοπαιδο ο Δεβελεκος κατηγορειται για τιποτα?

https://omniatv.com/853446705

" Ασκήθηκε ποινική δίωξη κατά Δεβελέκου και Θεοδώρου για απόπειρα ανθρωποκτονίας στην επίθεση στη «Φαβέλα» "
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

vatraxos έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:28
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Οκτ 2020, 12:25

Ακριβώς.

Για πες.
Μου είναι αδιάφορο. Ρε Γαλή, λίγη σοβαρότητα. ΚΚΕ είμαι, δεκαετίες επί δεκαετιών στην παρανομία, στα ξερονήσια, στις φυλακές, στα αποσπάσματα.

Ότ(αν) θεωρηθεί και πάλι απειλητικό για το σύστημα, λες να μη βρούνε αφορμές να μας στείλουν στα μπουντρούμια;
Δεν εχει σημασια ποτε θα θεωρηθει απειλητικο για το συστημα ,ειστε εγκληματικη οργανωση και έτσι πρέπει να σας αντιμετωπίσουν(το ιδιο ισχυει για πασοκ νδ ανελ)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”