!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
SalivaDirect, από το yale,
1. Με σάλιο
2. Με κόστος μέχρι 4.39 δολλάρια ανά τεστ
3. Με δυνατότητα pooling (πολλά δείγματα μαζί, ίδιο κόστος)
4. Μοριακός έλεγχος με rt-PCR
5. Χρειάζεσαι αναλυτή pcr (άρα σε εργαστήριο)
Το Yale ανέπτυξε ένα πρωτόκολλο, με χρήση απλών υλικών (κόστους μέχρι 4.39 δολλάρια) και δείγμα σάλιο, που μπορεί να τρέξει σε μοριακούς αναλυτές. Κατάλληλο για έλεγχο στην κοινότητα.
Πήρε fda έγκριση. Περιμένουμε CE και έγκριση από Ευρώπη. Άντε να δούμε.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 20167791v2
1. Με σάλιο
2. Με κόστος μέχρι 4.39 δολλάρια ανά τεστ
3. Με δυνατότητα pooling (πολλά δείγματα μαζί, ίδιο κόστος)
4. Μοριακός έλεγχος με rt-PCR
5. Χρειάζεσαι αναλυτή pcr (άρα σε εργαστήριο)
Το Yale ανέπτυξε ένα πρωτόκολλο, με χρήση απλών υλικών (κόστους μέχρι 4.39 δολλάρια) και δείγμα σάλιο, που μπορεί να τρέξει σε μοριακούς αναλυτές. Κατάλληλο για έλεγχο στην κοινότητα.
Πήρε fda έγκριση. Περιμένουμε CE και έγκριση από Ευρώπη. Άντε να δούμε.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 20167791v2
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Αρνητικός

"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Συγχαρητήρια.
Μία ένδειξη είναι ,νομίζω, κι ο υψηλός πυρετός . 38.5 και πάνω
Νομιζω εχουμε παθει ψύχωση με τον covid. Δε μας νοιαζει αν εχει καποιος πυρετο 39-40, βήχα κλπ αρκει να βγει αρνητικός στον κορονοιο.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Δεν ήταν ποτέ για μένα. Εγώ στατιστικά θα είχα ελάχιστη πιθανότητα να πάθω κάτι λόγω ηλικίας, κράσης και μηδενικών υποκείμενων νοσημάτων. Το θέμα είναι ότι αν το είχα μπορεί να είχα κολλήσει άλλους.nick έγραψε: 04 Οκτ 2020, 12:28Νομιζω εχουμε παθει ψύχωση με τον covid. Δε μας νοιαζει αν εχει καποιος πυρετο 39-40, βήχα κλπ αρκει να βγει αρνητικός στον κορονοιο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Η εξήγηση πιθανότατα του γιατί ο Κυριάκος αποκλείει, μέχρι των άκρων, το ενδεχόμενο δεύτερου lockdown.
https://menshouse.gr/epikerotita/123745 ... teleiosoyn
https://menshouse.gr/epikerotita/123745 ... teleiosoyn
Αυτό είναι τεστ ρε τύποι. Τι αντισώματα και επιχρίσματα;Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:52Το λέω επειδή έγραψες ότι αν δεν έχει κούραση και πόνους ίσως είναι κάποια άλλη ίωση.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:47
Τι να κάνω ρε φίλε ,αυτά μοιάζουν με συμπτώματα οποιασδήποτε ίωσης. Στα "τυφλά" βαδίζουμε. Πριν 10 χρόνια αρρώστησα με υψηλό πυρετό καλοκαίρι κι ο παθολόγος δεν μπορούσε να βρει ,παρά τις αιματολογικές, από τι έπασχα.![]()
Μπορεί να έχει κούραση και πόνους και να έχει οποιαδήποτε ίωση.
Τράβα μια γερή ανάσα και κρατά αναπνοή για 10 δευτερόλεπτα. Αν αντέξεις και μάλιστα χωρίς να αισθάνεσαι ότι θα λιποθυμήσεις μετά, είναι καλό σημαδι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Otto Weininger
Αυτό είναι για να πάρεις μια ιδέα σε τι επίπεδα είναι το οξυγόνο σου.Feindflug έγραψε: 04 Οκτ 2020, 12:42Αυτό είναι τεστ ρε τύποι. Τι αντισώματα και επιχρίσματα;Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:52Το λέω επειδή έγραψες ότι αν δεν έχει κούραση και πόνους ίσως είναι κάποια άλλη ίωση.Στύγιος έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:47
Τι να κάνω ρε φίλε ,αυτά μοιάζουν με συμπτώματα οποιασδήποτε ίωσης. Στα "τυφλά" βαδίζουμε. Πριν 10 χρόνια αρρώστησα με υψηλό πυρετό καλοκαίρι κι ο παθολόγος δεν μπορούσε να βρει ,παρά τις αιματολογικές, από τι έπασχα.![]()
Τράβα μια γερή ανάσα και κρατά αναπνοή για 10 δευτερόλεπτα. Αν αντέξεις και μάλιστα χωρίς να αισθάνεσαι ότι θα λιποθυμήσεις μετά, είναι καλό σημαδι.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:03Αυτό είναι για να πάρεις μια ιδέα σε τι επίπεδα είναι το οξυγόνο σου.Feindflug έγραψε: 04 Οκτ 2020, 12:42Αυτό είναι τεστ ρε τύποι. Τι αντισώματα και επιχρίσματα;Otto Weininger έγραψε: 03 Οκτ 2020, 23:52
Το λέω επειδή έγραψες ότι αν δεν έχει κούραση και πόνους ίσως είναι κάποια άλλη ίωση.
93, καίτοι 30+ χρόνια καπνιστής . Νομίζω καλά είμαι ακόμα.
Μπράβο.
Υπερβαρος, υπερτασικος, 30 χρονια καπνιστης και σου φταινε τα 25 παιδια ανα αιθουσα και οι αλητες της κυβερνησης που παιζουν με την υγεια σουΣτύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:09Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:03Αυτό είναι για να πάρεις μια ιδέα σε τι επίπεδα είναι το οξυγόνο σου.
93, καίτοι 30+ χρόνια καπνιστής . Νομίζω καλά είμαι ακόμα.
Στο 3 φταίω εγώ ναι ,στα 2 άλλα: με 1.92 ύψος και 98 κιλά δεν είμαι υπέρβαρος κι επίσης 1/3 Έλληνες είμαστε υπερτασικοί ,τι λες να μας ρίξουν στον Καιάδα; Εεεε;CRWH έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:28Υπερβαρος, υπερτασικος, 30 χρονια καπνιστης και σου φταινε τα 25 παιδια ανα αιθουσα και οι αλητες της κυβερνησης που παιζουν με την υγεια σουΣτύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:09Otto Weininger έγραψε: 04 Οκτ 2020, 13:03
Αυτό είναι για να πάρεις μια ιδέα σε τι επίπεδα είναι το οξυγόνο σου.
93, καίτοι 30+ χρόνια καπνιστής . Νομίζω καλά είμαι ακόμα.![]()
Και τα 26 παιδιά σε αίθουσα "κλουβί" είναι επιδημιολογική "βόμβα" ,και δεν το λέω εγώ. Οι ειδικοί επιστήμονες.
Είσαι υπέρβαρος.Στύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:37Στο 3 φταίω εγώ ναι ,στα 2 άλλα: με 1.92 ύψος και 98 κιλά δεν είμαι υπέρβαρος κι επίσης 1/3 Έλληνες είμαστε υπερτασικοί ,τι λες να μας ρίξουν στον Καιάδα; Εεεε;
Και τα 26 παιδιά σε αίθουσα "κλουβί" είναι επιδημιολογική "βόμβα" ,και δεν το λέω εγώ. Οι ειδικοί επιστήμονες.
Κι εσύ μαλάκας, και δεν είναι πρόβλημα μου.CRWH έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:45Είσαι υπέρβαρος.Στύγιος έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:37Στο 3 φταίω εγώ ναι ,στα 2 άλλα: με 1.92 ύψος και 98 κιλά δεν είμαι υπέρβαρος κι επίσης 1/3 Έλληνες είμαστε υπερτασικοί ,τι λες να μας ρίξουν στον Καιάδα; Εεεε;CRWH έγραψε: 04 Οκτ 2020, 14:28
Υπερβαρος, υπερτασικος, 30 χρονια καπνιστης και σου φταινε τα 25 παιδια ανα αιθουσα και οι αλητες της κυβερνησης που παιζουν με την υγεια σου![]()
Κάνε μου αναφορά ,στα "μέζεα" μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-