!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

θετικο νεο αυτο

δηλαδη οτι μιλαμε μονο για τις θαλασσιες ζωνες

να το δουμε ομως
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:41
sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 14:32
Lord Brum έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:41

προφανώς. Εδώ υπήρξαν κυβερνήσεις που έπραξαν αντίθετα σε αποτελέσματα δημοψηφισμάτων που οι ίδιες προκάλεσαν, γιατί σε εντυπωσιάζει κάτι τέτοιο?
Σωστά, δεν είπα το αντίθετο, δεν παύει να με εκπλήσσει όμως αυτό, όχι γιατί γίνεται πλέον αλλά γιατί οι αντιδράσεις συνήθως είναι το αντίθετο από αυτό που λογικά θα περίμενε κανείς.
αφού πεινάτε γιατί δεν τους τρώτε φας.
Επειδή όλοι εσείς που φωνάζετε δεν έχετε εναλλακτική λύση.Ολα αυτά παίζουν τον τελευταίο μισό αιώνα με διάφορες μορφές (Ανδρέας,Τσίπρας,Καμμένος :lol: ) οι οποίοι όμως δεν μπορούν να υπερβούν τον πραγματικό συσχετισμό δυνάμεων μόνο και μόνο επειδή θα φωνάξουν ότι είναι πατριώτες.
Δεν είναι μόνοι.Ούτε ο Ερντογάν μπορεί να τον υπερβεί ως φαίνεται.Φώναζε,απειλούσε και τελικά μάζεψε το καράβι για να μην έχει κυρώσεις.Αυτός ήταν ο συμβιβασμός.Εσένα μπορεί να μη σου αρέσει αλλά φαντάσου και τα πλήθη που είχε ξεσηκώσει αυτός με το επιχείρημα είμαστε 83 εκατομμύρια και οι άλλοι είναι 10 και χρεωκοπημένοι.
Και γιατί δεν έχουμε ( :smt005:) και κυρίως δεν υπάρχει εναλλακτική;
Επειδή το λες εσύ πατουλίνι; :smt005: :smt005: :smt005:
Το να αρχίζει να κοιτάει η χώρα το δικό της συμφέρον περισσότερο από το συμφέρον της Γερμανίας δεν υπάρχει καν σαν ενδεχόμενο στο μυαλουδάκι σου;
Πόσο παραπάνω προσκυνημένος, πόσο πχιά;
:lol:
Μπορείς εξόχως να αναγνωρίσεις τους συσχετισμούς δυνάμεων (την πραγματικότητα τέλος πάντων όπως την ορίζεις) και να ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ κάτι διαφορετικό από το σκύψιμο - φάπα, ξέρω, δεν φτάνει μόνο το μυαλό, θέλει και αρχίδια αλλά τι να κάνομε τώρα;
:wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 02 Οκτ 2020, 15:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

vatraxos έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:51 Λίγες ώρες νωρίτερα...

Μητσοτάκης: Διάλογος και διπλωματία ή κυρώσεις
που να δεις τι γινοταν ενα μηνα πριν :003:

https://www.youtube.com/watch?v=7zukeRTpABk
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

alekhine έγραψε: 02 Οκτ 2020, 16:09
vatraxos έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:51 Λίγες ώρες νωρίτερα...

Μητσοτάκης: Διάλογος και διπλωματία ή κυρώσεις
που να δεις τι γινοταν ενα μηνα πριν :003:

https://www.youtube.com/watch?v=7zukeRTpABk
Κάπου πέτυχα μία αγγελία από Κουμουνδούρου, χαρίζονται νταούλια. Δεν πετάγονται να τα πάρουν τώρα που είναι στα πράγματα;
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hades έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:26 https://www.youtube.com/watch?v=dqkyy-wraIQ
Δεν φαίνεται. Τι έλεγε το βίντεο;
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

τεν τεν έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:36
stavmanr έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:20
τεν τεν έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:16

Αν δεν ήσουν ζαιος εύκολα θα καταλάβαινες
Ότι το χθεσινό φέρνει ένα βήμα πιο κοντά το ενδεχόμενο του πολέμου.
Μα φυσικά! Από τον Ιούλιο τον ονειρεύεσαι. Η απαγκίστρωση από το όνειρο είναι δύσκολη.
Απο τον Φεβρουάριο.
Ίσως κι από τότε που γεννήθηκες.
Δεν είναι χούι που κολλιέται εύκολα σε μεγάλες ηλικίες.

Το "πάμε συμφωνία" νήμα περιμένουμε.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2020, 16:16
hades έγραψε: 02 Οκτ 2020, 15:26 https://www.youtube.com/watch?v=dqkyy-wraIQ
Δεν φαίνεται. Τι έλεγε το βίντεο;
ήταν livestream με την συνέντευξη τύπου του Μητσοτάκη
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:41
Nostalgia έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:35 https://eleftherostypos.gr/ellinotourki ... ssion=true

Δύο νέα «υπερόπλα» απέκτησε η Ελληνική Αστυνομία για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας με… όχημα το προσφυγικό-μεταναστευτικό στον Έβρο.
:smt023
Απλά να σημειώσουμε ότι τα 162db δεν λένε τίποτε από μόνα τους, αντιθέτως τα 162db spl "λένε" πολλά...
:D
Συ ξερεις καλυτερα μπρο!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

vatraxos έγραψε: 02 Οκτ 2020, 16:14 Κάπου πέτυχα μία αγγελία από Κουμουνδούρου, χαρίζονται νταούλια. Δεν πετάγονται να τα πάρουν τώρα που είναι στα πράγματα;
μπορει να τους δαγκωσαν οι κυρωσεις στο ποδι και να τρεχουν για αντιτετανικο :102: :102: :102:
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:41
sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:15
Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:06 O παπάρας ο sys3x νομίζει πως όταν λέμε "Ελλάδα" πρέπει να εννοούμε την αποψάρα του.
Όχι κατουρημένε, ούτε νομίζω κάτι τέτοιο ούτε έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς εκ μέρους μου, ρώτησα για να μάθω την "αποψάρα" του συπχωρουμίτη, επειδή γελοιοποιώ τον άκρατο ναρκισσισμό ορισμένων σαν και του λόγου σου δεν σημαίνει ότι είμαι και εγώ νάρκισσος, κατουρημένε.
Δεν είπα εγώ ότι είσαι νάρκισσος. Παπάρας είσαι. Η στεβλή άποψη που έχεις γιά τον κόσμο δεν οφείλεται σε ναρκισσισμό, αλλά σε αδυναμία κατανόησης.
Ούτε γελοιοποιείς κανέναν, παρά μόνο στην φαντασία σου. Στον πραγματικό κόσμο, εσύ είσαι γελοίος.
Μια χαρα ειναι ο Συσεξ, αλλοι ειναι γελοιοι εδω μεσα και με υποπτες θεσεις στα Εθνικα θεματα. Στην τελικη οσοι ψειριζουν την μαιμου για να βρουν σε μια υποπαραγραφο της υποπαραγραφου κατι δηθεν θετικο, εκτος απο γελοιοι εχουν απωλεσει και τον "κοινο νου". Οσοι δεν αντιλαμβανονται τι συμβαινει στον πραγματικο κοσμο ειναι ειτε εντελως χαμηλου IQ ειτε υποπτοι και αυτος δεν ειναι ο Συσεξ σιγουρα. Που γινατε ολοι διπλωματες μεσα σε μια νυχτα και αναλυετε τα κειμενα και χανεται την ουσια.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Nostalgia έγραψε: 02 Οκτ 2020, 16:44Οσοι δεν αντιλαμβανονται τι συμβαινει στον πραγματικο κοσμο ειναι ειτε εντελως χαμηλου IQ ειτε υποπτοι και αυτος δεν ειναι ο Συσεξ σιγουρα.
Μου αρέσει η σιγουριά σου :smt005: :smt005: :smt005:
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

πατησιωτης έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:45
Scouser έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:07
vatraxos έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:42

Δεν ξέρω αν είναι πετριά, όμως μετά από 105 χρόνια βλέπουμε τα αποτελέσματα. Όσο για τις ανατροπές στο σοσιαλιστικό μπλοκ, επέδρασε σε πολλούς τομείς στο δυτικό μπλοκ, από τα εργασιακά μέχρι τις στρατιωτικές επεμβάσεις.
Το βασικό πρόβλημα που διαπιστώνω εγώ είναι πως η πτώση του ανατολικού μπλοκ απάλλαξε τη Γερμανία και τα τσιράκια της από εξωτερικές απειλές και ταυτόχρονα τους άφησε άνετους να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να μην τους νοιάζει ιδιαίτερα σε τελική ανάλυση το αν χώρες σαν την Ελλάδα έχουν τα δικά τους σοβαρά προβλήματα με γείτονες. Κατά τα άλλα προφανώς και θεωρώ πως τα σοσιαλιστικά καθεστώτα ήταν μια αηδία και μισή, αλλά σε τελική ανάλυση δεν ήταν δικό μας πρόβλημα αυτό.
Θυμάσαι εσύ ποτέ επί ψυχρού πολέμου να επέβαλε κυρώσεις ή να απείλησε να επιβάλλει κυρώσεις στην Τουρκία η ΕΟΚ;
Η Γερμανία ήταν απούσα από την εξίσωση των ελληνοτουρκικών και τότε και για καιρό αργότερα.
Στην κρίση των Ιμίων ο Σημίτης που ως γνωστόν είχε μεγάλες γνωριμίες εκεί και ο αδελφός του είχε υψηλή θέση πήρε τηλέφωνο για να ακούσει ότι η Γερμανία δεν ανακατεύεται και φυσικά έλυσε το θέμα ο Κλίντον.
Δεν έχει αλλάξει κάτι.Εκείνο που άλλαξε είναι ότι αυτή τη φορά φοβήθηκαν ότι θα τους σκάσει η κρίση στα χέρια εάν ο Τραμπ πει το γνωστό είμαι 7.000 μίλια μακριά και ο Μακρόν πάρει το μέρος της Ελλάδος κανονικά.Κάποιος έπρεπε να μιλάει με τον Ερντογάν και δεν υπήρχε άλλος.
Το προβλημα της Ευρωπης ειναι αυτο ακριβως, δεν εχει αντιληφθει οτι οντως η Αμερικη ειναι 7.000 χλμ μακρια και το εχει δηλωσει μαλιστα. Αρα η Ευρωπη ειτε θα αποκτησει γεωπολιτικο οραμα και υποσταση ή θα καταστραφει. Μια ΕΕ που εχει καταντησει ερμαιο του Οικονομισμου της δεν εχει μελλον. Δεν ειναι στον πραγματικο κοσμο μονο το, τοσα παιρνω τοσα χανω, αρα θα κανω αυτο, αυτο ειναι μια κοντοφθαλμη αναλυση γραφειοκρατων/τραπεζιτων και ουχι πολιτικη. Γιαυτο εξαλλου μιλαω για Οικονομισμο, η Γαλλια εδειξε καποια θετικα δειγματα οτι αντιλαμβανεται και την γεωπολιτικη σημασια της ΕΕ, αλλα για την ωρα ειναι μονη. Αρα οι γελοιοι της υποθεσης σε αυτη την χρονικη περιοδο στον πραγματικο κοσμο, ειναι οι γραββατωμενοι εξελακηδες και αυτοι που περιμενουν την ΗΠΑ να χαραξει πολιτικη για παρτυ τους.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2020, 16:51
Nostalgia έγραψε: 02 Οκτ 2020, 16:44Οσοι δεν αντιλαμβανονται τι συμβαινει στον πραγματικο κοσμο ειναι ειτε εντελως χαμηλου IQ ειτε υποπτοι και αυτος δεν ειναι ο Συσεξ σιγουρα.
Μου αρέσει η σιγουριά σου :smt005: :smt005: :smt005:
Δεν εχω την απαιτηση να δεις την μεγαλη εικονα, δεν εχεις ουτε το θεωρητικο υποβαθρο ουτε καν το κοινο νου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”