Σωστό. Αυτή τη στιγμή πάντως νομίζω ότι ο μηχανισμός εξωτερικής πολιτικής, οι γραφειοκράτες των ΗΠΑ κινούνται μάλλον υπέρ μας (στο βαθμό που γίνεται αυτό). Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα το διάστημα μετά τις αμερικανικές εκλογές.Κόκκορας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:52 παντως εδω να σημειωσω
την τελευταια φορα που εκανε εισβολη και εθνοκαθαρση η τουρκια ειχαμε παλι ακυβερνησια στις ΗΠΑ και περιοδο ταραχης
και την εκμεταλλευτηκαν κατωτερα στελεχη για να κανουν τα δικα τους.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Re: Πάμε πόλεμο
- Belisarius
Τα 10 εκατ έχουν τόσες απόψεις όσες και κωλοτρυπίδες. Στην Ευρώπη πίσω από το ταμπελάκι που γράφει Greece ή Hellas μιλάει η κυβέρνηση και όχι ο κυρ Μήτσος, ο μπακάλης, "που-άμα-γίνονταν-πρωθυπουργός-θα-βύθιζε-τον-τουρκικό-στόλο".sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:55Άρα η Ελλάδα είναι 10 εκατομμύρια άνθρωποι μείον 180 ξέρωγω.Belisarius έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:53Η Ελλάδα δεν ήθελε κυρώσεις αλλά λίστα και αυτόματο μηχανισμό. Η Ελλάδα είναι η κυβέρνηση πάντα.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:50
Όταν λες "η Ελλάδα δεν ήθελα" (λανθάνουσα γλώσσα) τι εννοείς; ποια Ελλάδα, τι σημαίνει Ελλάδα, για σένα έτσι;
![]()
Ωραία φέτα, ευχαριστώ.
O παπάρας ο sys3x νομίζει πως όταν λέμε "Ελλάδα" πρέπει να εννοούμε την αποψάρα του.Belisarius έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:58Τα 10 εκατ έχουν τόσες απόψεις όσες και κωλοτρυπίδες. Στην Ευρώπη πίσω από το ταμπελάκι που γράφει Greece ή Hellas μιλάει η κυβέρνηση και όχι ο κυρ Μήτσος, ο μπακάλης, "που-άμα-γίνονταν-πρωθυπουργός-θα-βύθιζε-τον-τουρκικό-στόλο".sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:55Άρα η Ελλάδα είναι 10 εκατομμύρια άνθρωποι μείον 180 ξέρωγω.Belisarius έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:53Η Ελλάδα δεν ήθελε κυρώσεις αλλά λίστα και αυτόματο μηχανισμό. Η Ελλάδα είναι η κυβέρνηση πάντα.
![]()
Ωραία φέτα, ευχαριστώ.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Το βασικό πρόβλημα που διαπιστώνω εγώ είναι πως η πτώση του ανατολικού μπλοκ απάλλαξε τη Γερμανία και τα τσιράκια της από εξωτερικές απειλές και ταυτόχρονα τους άφησε άνετους να πλουτίσουν ακόμα περισσότερο, με αποτέλεσμα να μην τους νοιάζει ιδιαίτερα σε τελική ανάλυση το αν χώρες σαν την Ελλάδα έχουν τα δικά τους σοβαρά προβλήματα με γείτονες. Κατά τα άλλα προφανώς και θεωρώ πως τα σοσιαλιστικά καθεστώτα ήταν μια αηδία και μισή, αλλά σε τελική ανάλυση δεν ήταν δικό μας πρόβλημα αυτό.vatraxos έγραψε: 02 Οκτ 2020, 10:42Δεν ξέρω αν είναι πετριά, όμως μετά από 105 χρόνια βλέπουμε τα αποτελέσματα. Όσο για τις ανατροπές στο σοσιαλιστικό μπλοκ, επέδρασε σε πολλούς τομείς στο δυτικό μπλοκ, από τα εργασιακά μέχρι τις στρατιωτικές επεμβάσεις.Scouser έγραψε: 02 Οκτ 2020, 00:38 Καλά εντάξει, έχεις και εσύ τη δική σου πετριά.Όσο παράξενο και αν φαίνεται όμως, με το πέρασμα των χρόνων ωριμάζει στο μυαλό μου η ιδέα πως τελικά ίσως η κατάρρευση του Ανατολικού Μπλοκ δεν ήταν και τόσο θετική ιστορική εξέλιξη όσο θεωρούσα κάποτε.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
σωστα,ναι το σκεφτηκα αυτο που λες,δειχνουν τα πραγματα οντως να ειναι υπερ μας απο κατω,αλλα εδω που τα λεμε δεν μπορουμε να το ξερουμε αυτο,εμπλεκονται τοσοι που δεν βγαζεις ακρη ποιανου η επιρροη θα υπερισχυσειBelisarius έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:55Σωστό. Αυτή τη στιγμή πάντως νομίζω ότι ο μηχανισμός εξωτερικής πολιτικής, οι γραφειοκράτες των ΗΠΑ κινούνται μάλλον υπέρ μας (στο βαθμό που γίνεται αυτό). Σίγουρα τα πράγματα είναι δύσκολα το διάστημα μετά τις αμερικανικές εκλογές.Κόκκορας έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:52 παντως εδω να σημειωσω
την τελευταια φορα που εκανε εισβολη και εθνοκαθαρση η τουρκια ειχαμε παλι ακυβερνησια στις ΗΠΑ και περιοδο ταραχης
και την εκμεταλλευτηκαν κατωτερα στελεχη για να κανουν τα δικα τους.
εν τω μεταξύ, και αφού το Ίου-κο αποφάσιζε κυρώσεις για λ/ρωσ, και reload στο περσινό savepoint με toolbox που θα περιέχει options για measures στον δρόμο προς τα sanct
*john cleese* interrupts*
https://twitter.com/FercanY/status/1311933195760406528
σας γλεντάει ο αδόλφος απ την ριζούντα και δεν τρεχει κάστανο.
ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ

*john cleese* interrupts*
https://twitter.com/FercanY/status/1311933195760406528
σας γλεντάει ο αδόλφος απ την ριζούντα και δεν τρεχει κάστανο.
ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ομως να ακουσουμε τις αποψαρες οσων δινουν και point στον γειτονα 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 02 Οκτ 2020, 13:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι κατουρημένε, ούτε νομίζω κάτι τέτοιο ούτε έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς εκ μέρους μου, ρώτησα για να μάθω την "αποψάρα" του συπχωρουμίτη, επειδή γελοιοποιώ τον άκρατο ναρκισσισμό ορισμένων σαν και του λόγου σου δεν σημαίνει ότι είμαι και εγώ νάρκισσος, κατουρημένε.Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:06O παπάρας ο sys3x νομίζει πως όταν λέμε "Ελλάδα" πρέπει να εννοούμε την αποψάρα του.Belisarius έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:58Τα 10 εκατ έχουν τόσες απόψεις όσες και κωλοτρυπίδες. Στην Ευρώπη πίσω από το ταμπελάκι που γράφει Greece ή Hellas μιλάει η κυβέρνηση και όχι ο κυρ Μήτσος, ο μπακάλης, "που-άμα-γίνονταν-πρωθυπουργός-θα-βύθιζε-τον-τουρκικό-στόλο".sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:55
Άρα η Ελλάδα είναι 10 εκατομμύρια άνθρωποι μείον 180 ξέρωγω.
![]()
Ωραία φέτα, ευχαριστώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Belisarius
Βασικά ήθελες να τονίσεις πως κακώς κάνω που αναφέρω ως Ελλάδα την κυβέρνηση εφόσον εσύ προσωπικά διαφωνείς.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:15Όχι κατουρημένε, ούτε νομίζω κάτι τέτοιο ούτε έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς εκ μέρους μου, ρώτησα για να μάθω την "αποψάρα" του συπχωρουμίτη, επειδή γελοιοποιώ τον άκρατο ναρκισσισμό ορισμένων σαν και του λόγου σου δεν σημαίνει ότι είμαι και εγώ νάρκισσος, κατουρημένε.Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:06O παπάρας ο sys3x νομίζει πως όταν λέμε "Ελλάδα" πρέπει να εννοούμε την αποψάρα του.Belisarius έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:58Τα 10 εκατ έχουν τόσες απόψεις όσες και κωλοτρυπίδες. Στην Ευρώπη πίσω από το ταμπελάκι που γράφει Greece ή Hellas μιλάει η κυβέρνηση και όχι ο κυρ Μήτσος, ο μπακάλης, "που-άμα-γίνονταν-πρωθυπουργός-θα-βύθιζε-τον-τουρκικό-στόλο".
![]()
Η ερώτηση αλλιώς δεν στέκει, καθώς όλοι, και εσύ, αναφερόμαστε στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στους Αμερικάνους, στους Τούρκους κτλ συνεχώς, εννοώντας τις κυβερνήσεις και όχι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης ή την άποψη του κάθε πικραμένου που μπορεί να διαφωνεί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Belisarius την 02 Οκτ 2020, 13:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Και πάλι όχι.Belisarius έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:27Βασικά ήθελες να τονίσεις πως κακώς κάνω που αναφέρω ως Ελλάδα την κυβέρνηση εφόσον εσύ προσωπικά διαφωνείς.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:15Όχι κατουρημένε, ούτε νομίζω κάτι τέτοιο ούτε έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς εκ μέρους μου, ρώτησα για να μάθω την "αποψάρα" του συπχωρουμίτη, επειδή γελοιοποιώ τον άκρατο ναρκισσισμό ορισμένων σαν και του λόγου σου δεν σημαίνει ότι είμαι και εγώ νάρκισσος, κατουρημένε.Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:06 O παπάρας ο sys3x νομίζει πως όταν λέμε "Ελλάδα" πρέπει να εννοούμε την αποψάρα του.
![]()
Η ερώτηση αλλιώς δεν στέκει, καθώς όλοι, και εσύ, αναφερόμαστε στην Ελλάδα, στη Γερμανία, στους Αμερικάνους, στους Τούρκους κτλ συνεχώς, εννοώντας τις κυβερνήσεις και όχι σφυγμομετρήσεις της κοινής γνώμης ή την άποψη του κάθε πικραμένου που μπορεί να διαφωνεί.
Άσε με εμένα, έτσι κι αλλιώς δεν το κάνω αυτό με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον και πάντα ανάλογα με την περίπτωση, αλλά εσύ ναι, μπορείς να λες ότι θέλεις, για εσένα.
Εν προκειμένω, ήθελα απλά όντως να τονίσω ότι δεν υπάρχει καμμία απολύτως περίπτωση αυτή η συγκεκριμένη θέση της κυβέρνησης μας να εκφράζει την πλειοψηφία των Ελλήνων που ξες εκπροσωπεί.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν είπα εγώ ότι είσαι νάρκισσος. Παπάρας είσαι. Η στεβλή άποψη που έχεις γιά τον κόσμο δεν οφείλεται σε ναρκισσισμό, αλλά σε αδυναμία κατανόησης.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:15Όχι κατουρημένε, ούτε νομίζω κάτι τέτοιο ούτε έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς εκ μέρους μου, ρώτησα για να μάθω την "αποψάρα" του συπχωρουμίτη, επειδή γελοιοποιώ τον άκρατο ναρκισσισμό ορισμένων σαν και του λόγου σου δεν σημαίνει ότι είμαι και εγώ νάρκισσος, κατουρημένε.Leporello έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:06O παπάρας ο sys3x νομίζει πως όταν λέμε "Ελλάδα" πρέπει να εννοούμε την αποψάρα του.Belisarius έγραψε: 02 Οκτ 2020, 12:58Τα 10 εκατ έχουν τόσες απόψεις όσες και κωλοτρυπίδες. Στην Ευρώπη πίσω από το ταμπελάκι που γράφει Greece ή Hellas μιλάει η κυβέρνηση και όχι ο κυρ Μήτσος, ο μπακάλης, "που-άμα-γίνονταν-πρωθυπουργός-θα-βύθιζε-τον-τουρκικό-στόλο".
![]()
Ούτε γελοιοποιείς κανέναν, παρά μόνο στην φαντασία σου. Στον πραγματικό κόσμο, εσύ είσαι γελοίος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 02 Οκτ 2020, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
προφανώς. Εδώ υπήρξαν κυβερνήσεις που έπραξαν αντίθετα σε αποτελέσματα δημοψηφισμάτων που οι ίδιες προκάλεσαν, γιατί σε εντυπωσιάζει κάτι τέτοιο?sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:37Και πάλι όχι.Belisarius έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:27Βασικά ήθελες να τονίσεις πως κακώς κάνω που αναφέρω ως Ελλάδα την κυβέρνηση εφόσον εσύ προσωπικά διαφωνείς.sys3x έγραψε: 02 Οκτ 2020, 13:15
Όχι κατουρημένε, ούτε νομίζω κάτι τέτοιο ούτε έχεις κανένα δικαίωμα να μιλάς εκ μέρους μου, ρώτησα για να μάθω την "αποψάρα" του συπχωρουμίτη, επειδή γελοιοποιώ τον άκρατο ναρκισσισμό ορισμένων σαν και του λόγου σου δεν σημαίνει ότι είμαι και εγώ νάρκισσος, κατουρημένε.
![]()
Άσε με εμένα, έτσι κι αλλιώς δεν το κάνω αυτό με αυτόν τον τρόπο τουλάχιστον και πάντα ανάλογα με την περίπτωση, αλλά εσύ ναι, μπορείς να λες ότι θέλεις, για εσένα.
Εν προκειμένω, ήθελα απλά όντως να τονίσω ότι δεν υπάρχει καμμία απολύτως περίπτωση αυτή η συγκεκριμένη θέση της κυβέρνησης μας να εκφράζει την πλειοψηφία των Ελλήνων που ξες εκπροσωπεί.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Σταματήστε τις προσβολές εκατέρωθεν. Η ιμπεριαλιστική μας πατρίδα μας έχει όλους ανάγκη.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2465 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-