Εγω εχω πάρει αστυνομία κ δεν ήρθε ποτε, από τότε απογοητεύτηκα κ δεν ξανασχολουμαι με τσεους, μακριά από μενα οι γραφειοκράτες με στολή, για να κυνηγήσουν κάναν καταληψια με φτιαγμένο παπάκι που τσαμπουκαλευεται στους φλωρους του διπλα σχολείου, μέχρι εκει ειναι μπροhellegennes έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:04
Τι γιατί; Γιατί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου αυτό θα έκανες. Δεν θα γινόταν μαγικά και θα έμπαινε φυλακή ο παραβάτης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
τι θα γίνει τέλος πάντων με τους αλήτες
- EKPLIKTIKOS
Re: τι θα γίνει τέλος πάντων με τους αλήτες
Τι Αρβανίτες μωρε κι εσύ κάνεις σαν κάτι γριές που λείπουν σαράντα χρόνια στον Καναδά και νομίζουν ότι ακόμα έχουμε ψυγεία με πάγο και χωροφυλακή.Μετανάστρια έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:11Μιλάμε για Παιανία = Μεσόγεια = Αρβανίτες...hellegennes έγραψε: 01 Οκτ 2020, 18:12 Η αλήθεια είναι ότι η τήρηση του ΚΟΚ απαιτεί άλλα πράγματα. Πάντως εγώ δεν βλέπω τόση καφρίλα και παρανομία. Υποθέτω ότι κάτω στο κεφαλοχώρι σας η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη.![]()
Και Παιανία να πεις τον κωλο σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 01 Οκτ 2020, 22:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- hellegennes
Σου είπαν ότι δεν θα έρθουν; Δεν γίνεται να πήρες και να μην ήρθαν. Εγώ όσες φορές έχω πάρει έχουν έρθει στο 5λεπτο.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:15Εγω εχω πάρει αστυνομία κ δεν ήρθε ποτε, από τότε απογοητεύτηκα κ δεν ξανασχολουμαι με τσεους, μακριά από μενα οι γραφειοκράτες με στολή, για να κυνηγήσουν κάναν καταληψια με φτιαγμένο παπάκι που τσαμπουκαλευεται στους φλωρους του διπλα σχολείου, μέχρι εκει ειναι μπροhellegennes έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:04
Τι γιατί; Γιατί σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου αυτό θα έκανες. Δεν θα γινόταν μαγικά και θα έμπαινε φυλακή ο παραβάτης.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εκτός από δυσκοίλιοι, είστε και φλώροι ρε τύποι!
Έτσι είναι η ζωή, άδικη, ζήστε με αυτό ή κάνετε κάτι.
Έτσι είναι η ζωή, άδικη, ζήστε με αυτό ή κάνετε κάτι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- EKPLIKTIKOS
Μου είπαν ότι θα έρθουν κ δεν ήρθαν ποτέ.hellegennes έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:17
Σου είπαν ότι δεν θα έρθουν; Δεν γίνεται να πήρες και να μην ήρθαν. Εγώ όσες φορές έχω πάρει έχουν έρθει στο 5λεπτο.
- hellegennes
Έπρεπε να ξαναπάρεις να κάνεις καταγγελία. Από την στιγμή που έκανες κλήση, αυτή είναι κάπου καταγεγραμμένη, όπως και η απαίτηση για κίνηση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εγώ έχω πάρει για ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ. Μπαλωθιες. Κάπου ανάμεσα σε εμένα και στο αστυνομικό τμήμα. Πέφταμε σκάγια στο μπαλκόνι μου.
Και μου λέει ο μπάτσος "αν δε μου δώσετε οδό και αριθμό δε μπορώ να κάνω κάτι". Μιλάμε ήταν πιο κοντά σε αυτόν παρά σε εμένα.
Είναι δημόσιοι υπάλληλοι στον κύβο.
Αλλά εδώ συζητάμε πρωτοστατούν στην παραβίαση του ΚΟΚ. Και όταν γράφουν γράφουν για αυτό που τους έχουν πει. Πχ αν γράφει για παράνομο παρκάρισμα μπορείς να περάσεις δίπλα του με εκατό και το παιδί στο μπροστινό κάθισμα χωρίς ζώνη και την εξάτμιση να κάνει σαν μυδραλιοβολο. Χέστηκε.
Αυτό δεν είναι θέμα υπανάπτυξης, ειναι μαφία των αιρετών και μόνιμων ΔΥ οι οποίοι κατουρουν τους όρκους τους.
Και μου λέει ο μπάτσος "αν δε μου δώσετε οδό και αριθμό δε μπορώ να κάνω κάτι". Μιλάμε ήταν πιο κοντά σε αυτόν παρά σε εμένα.
Είναι δημόσιοι υπάλληλοι στον κύβο.
Αλλά εδώ συζητάμε πρωτοστατούν στην παραβίαση του ΚΟΚ. Και όταν γράφουν γράφουν για αυτό που τους έχουν πει. Πχ αν γράφει για παράνομο παρκάρισμα μπορείς να περάσεις δίπλα του με εκατό και το παιδί στο μπροστινό κάθισμα χωρίς ζώνη και την εξάτμιση να κάνει σαν μυδραλιοβολο. Χέστηκε.
Αυτό δεν είναι θέμα υπανάπτυξης, ειναι μαφία των αιρετών και μόνιμων ΔΥ οι οποίοι κατουρουν τους όρκους τους.
Επαναλαμβάνω.foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:12Το κράτος στρέφεται ενεργά υπέρ της παρανομίας.Δημοκρατικός έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:36Σε σχέση με προηγούμενες δεκαετίες έχουν γίνει τεράστια βήματα. Δεν είναι ρεαλιστικό να υπάρχει προσδοκία το κράτος να είναι σαν των ανεπτυγμένων κρατών. Η Ελλάδα είναι μια ντεμί κατάσταση μεταξύ Μέσης Ανατολής και Νοτίου Ευρώπης.Λίνο Βεντούρα έγραψε: 01 Οκτ 2020, 21:33
το πρόβλημα στο συγκεκριμένο ερώτημα είναι όντως ο εισαγγελέας και μετά οι μπάτσοι. Το πρόβλημα γενικότερα είναι ότι δεν λειτουργεί το κράτος, και το παράδειγμα του νήματος είναι μία έκφανση αυτού.
Πχ η κυβέρνηση θα καταργήσει την αφαίρεση πινακίδων για παράνομο παρκάρισμα σε ράμπες και τετοια, όπως και την ισόβια αφαίρεση διπλώματος.
Μάλιστα είναι προεκλογική τους δέσμευση. Όποιος ανάπηρος τους ψήφισε καλά να πάθει που είναι ανάπηρος.
- EKPLIKTIKOS
Μιλάμε για τους τύπους που βάζουν ΜΠΟΥΡΟΥΧΕΣ εξατμισεις στα περιπολικά για να κάνουν θόρυβο, τι να λεμε τώρα. Καμία ελπίδα. Live and let live
- hellegennes
Εε... hello! Γιατί, ο Σουηδός αστυνομικός τι θα έλεγε; Ας του έλεγες τον δρόμο σου.foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 22:26 Εγώ έχω πάρει για ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ. Μπαλωθιες. Κάπου ανάμεσα σε εμένα και στο αστυνομικό τμήμα. Πέφταμε σκάγια στο μπαλκόνι μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κι εγώ έχω πάει ανάποδα με το μηχανάκι πολλές φορές.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν αυξάνει σημαντικά το ποσο προβληματικό θεωρούμε τον μέσο άνθρωπο που το κάνει.
Άντε ρε χούφταλο. Ρε μαλάκα παίζει να είσαι μισή έως και δύο τάξεις μεγέθους πιο μικρός από μένα κι εγώ ακόμα τη λέξη αλήτης ντρέπομαι να τη λέω γιατί μου θυμίζει τους μεγάλους που τη λένε! Χάθηκε να πεις τι θα γίνει με τα μαλακισμένα (ή τους μαλάκες αν είναι μεγάλοι); Έχεις παραδοθεί κανονικά στη χουφταλοσύνη μαζί με όλο το κλασικό πακέτο. Θα σε κοιτάξει γκόμενα τώρα εσένα;
Μπήκε ένα μηχανάκι ανάποδα και σου παραβιάστηκε η τάξη πραγμάτων.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Οι περισσότερες διαβάσεις δεν φαίνονται,η διαγράμμιση είναι παλιά και ξεθωριασμένη.Επίσης κατά τόπους έχουν κατασκευάσει υπερβολικά πολλές διαβάσεις η διαβάσεις σε λάθος σημεία.
Οι περισσότεροι πεζοί διασχίζουν τους δρόμους από οποιοδήποτε άλλο σημείο έκτος από τις διαβάσεις.
Ακόμη και εκεί που υπάρχει διάβαση και φανάρι, τουλάχιστον οι μισοί πεζοί παραβιάζουν τον σηματοδότη
Στο φανάρι σταματάς πρώτος και μετά από λίγη ώρα είσαι πέμπτος, καθώς σε έχουν περάσει μοτοσυκλέτες που σταατουν πάνω η και μετά την διάβαση.
Αν σταματήσεις σε διάβαση οι πιθανότητες να στουκάρει επάνω σου αυτός που ακολουθεί και να παρασύρει και το αυτοκίνητο σου και τον πέζο είναι τεράστιες
Αν δε, μιλάμε για σταμάτημα σε διάβαση ενώ στρίβεις πρέπει να έχεις τεράστια τύχη για να μην πέσει επάνω σου άλλο αυτοκίνητο.
Το συντριπτικό ποσοστό των ποδηλατών κινείται αντίθετα σε μονοδρόμους η δρόμους διπλής κατεύθυνσης.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι συνολικό συμμετεχουν ολοι σε αυτο
τούτου λεχθέντος,όποιος γονέας εκπαιδεύει το παιδί του να περνάει από διαβάσεις, εγκληματεί ,καθώς του δινει ένα ανύπαρκτα αίσθημα ασφάλειας που το καθιστά ευάλωτο στην ζούγκλα των ελληνικών δρόμων.
Για το θέμα των σχολικών τροχονόμων θα πρέπει να γίνει ξεχωριστό topic.
Κάνουν σχολικούς τροχονόμους άτομα που δεν εχουν δίπλωμα δηλαδή δεν έχουν δώσει εξετάσεις επάνω στον ΚΟΚ.Αυτο τα λέει όλα.
Οι περισσότεροι πεζοί διασχίζουν τους δρόμους από οποιοδήποτε άλλο σημείο έκτος από τις διαβάσεις.
Ακόμη και εκεί που υπάρχει διάβαση και φανάρι, τουλάχιστον οι μισοί πεζοί παραβιάζουν τον σηματοδότη
Στο φανάρι σταματάς πρώτος και μετά από λίγη ώρα είσαι πέμπτος, καθώς σε έχουν περάσει μοτοσυκλέτες που σταατουν πάνω η και μετά την διάβαση.
Αν σταματήσεις σε διάβαση οι πιθανότητες να στουκάρει επάνω σου αυτός που ακολουθεί και να παρασύρει και το αυτοκίνητο σου και τον πέζο είναι τεράστιες
Αν δε, μιλάμε για σταμάτημα σε διάβαση ενώ στρίβεις πρέπει να έχεις τεράστια τύχη για να μην πέσει επάνω σου άλλο αυτοκίνητο.
Το συντριπτικό ποσοστό των ποδηλατών κινείται αντίθετα σε μονοδρόμους η δρόμους διπλής κατεύθυνσης.
Το πρόβλημα λοιπόν είναι συνολικό συμμετεχουν ολοι σε αυτο
τούτου λεχθέντος,όποιος γονέας εκπαιδεύει το παιδί του να περνάει από διαβάσεις, εγκληματεί ,καθώς του δινει ένα ανύπαρκτα αίσθημα ασφάλειας που το καθιστά ευάλωτο στην ζούγκλα των ελληνικών δρόμων.
Για το θέμα των σχολικών τροχονόμων θα πρέπει να γίνει ξεχωριστό topic.
Κάνουν σχολικούς τροχονόμους άτομα που δεν εχουν δίπλωμα δηλαδή δεν έχουν δώσει εξετάσεις επάνω στον ΚΟΚ.Αυτο τα λέει όλα.
τύπε έχεις παιδί, αν επιτρέπεται;Puma έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:06 Πολλοί οδηγοί ενεργούν με το σκεπτικό "Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα". Αυτό δυστυχώς δεν αποτελεί νοοτροπία όσον αφορά την οδήγηση μόνο αλλά είναι γενικότερο φαινόμενο. Εδώ θες να πας βόλτα με το παιδί στο καρότσι και ενώ τυχαίνει να είσαι σε δήμο με μεγάλα πεζοδρόμια, δεν έχεις χώρο γιατί παρκάρουν ολόκληρα τα αυτοκίνητα πάνω!
έχω 2 φίλες που ενδιαφέρονται για την κοινωνική ζωή των νέων μελών για αυτό ρωτάω
aLiCat
Naida
Feindflug
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 456 Προβολές
-