ντροπή και ελ δημόσιος υπάλληλοςfoscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:25 Εγώ βασικά θέλω έναν τρόπο να μπει κωλόχερο στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής. Δηλαδή απορώ πώς δε ντρέπονται έστω και λιγάκι που υπάρχουν.
πικ ουάν
ντροπή και ελ δημόσιος υπάλληλοςfoscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:25 Εγώ βασικά θέλω έναν τρόπο να μπει κωλόχερο στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής. Δηλαδή απορώ πώς δε ντρέπονται έστω και λιγάκι που υπάρχουν.
αν ειχες την δυνατοτητα να διαπιστωσεις ποιοι πρωταγωνιστουν ποσοστιαια στην παραβαση του κοκ θα ζητουσες συγγνωμη?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:43άσε μας ρε εθνι με τα κολλήματά σουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:30νοικοκυραιοι φοροφυγαδες ονομαζονται γιατι ντρεπεσαι να το πεις?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:49 η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους θυμίζει κυριολεκτικά ζούγκλα
η πλειοψηφία των οδηγών παραβιάζουν διαρκώς τον κοκ και εκτός αυτού επικρατεί μια επιδεικτική και επιτηδευμένη περιφρόνηση κι όλας για τους κανόνες
κάθε μέρα βλέπω τρελά πράγματα, από μηχανάκια να καβαλάνε το πεζοδρόμιο και να κορνάρουν στους πεζούς να κάνουν άκρη, μέχρι αυτοκίνητα να παραβιάζουν κόκκινα, να μπαίνουν ανάποδα, να αγνοούν στοπ και ένα σωρό άλλα
η περιφρόνηση για τον κοκ έχει ξεπεράσει κάθε όριο
για μένα φταίει η ατιμωρισία
τροχαία δεν υπάρχει πουθενά στους δρόμους, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι παρανομία θέλει και να μην βρει ποτέ το μπελά του
μοναδική περίπτωση να μπλέξει είναι σε περίπτωση που παίξει τρακάρισμα κατά τη διάρκεια της παρανομίας του
ειδάλλως, πλήρης ασυδωσία![]()
Ιαβέρης στο NEWS 247: Περνάς με κόκκινο; Πρόστιμο και κοινωνική εργασία, δίπλα σε γονείς που υπογράφουν τον ακρωτηριασμό των παιδιών τουςfoscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:18 Σημ: Έξι μήνες κατ' ελάχιστο, εννοείται ότι σεβαστή μερίδα πρέπει να φάει ισόβια και πάνω για διάφορους άλλους λόγους.
Άλλαξε περιοχή.foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Σήμερα πήρα τα παιδιά από τον κάτω δρόμο του σχολείου γιατί μολονότι είναι πιο μακριά αποφεύγουμε να περάσουμε από τη διάβαση όπου όλοι οι οδηγοί ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ βλέποντας παιδιά να περιμένουν να περάσουν.
Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.
Είναι δυνατόν να μη μπορεί να γίνει τίποτα;
υπάρχουν στατιστικές που μιλάνε για "φοροφυγάδες νοικοκυραίους";Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:51αν ειχες την δυνατοτητα να διαπιστωσεις ποιοι πρωταγωνιστουν ποσοστιαια στην παραβαση του κοκ θα ζητουσες συγγνωμη?ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:43άσε μας ρε εθνι με τα κολλήματά σουEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:30
νοικοκυραιοι φοροφυγαδες ονομαζονται γιατι ντρεπεσαι να το πεις?![]()
![]()
fixedhellegennes έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:54Άλλαξε περιοχή χώρα.foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Σήμερα πήρα τα παιδιά από τον κάτω δρόμο του σχολείου γιατί μολονότι είναι πιο μακριά αποφεύγουμε να περάσουμε από τη διάβαση όπου όλοι οι οδηγοί ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ βλέποντας παιδιά να περιμένουν να περάσουν.
Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.
Κυνηγάει μάσκες.enterprise-psi έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:56 Έχουμε νόμους, και αστυνομία. Απλά η τελευταία δεν ασχολείται.
elchav έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:541. μπορούσες να πετάξεις κάτι πάνω στο αμάξι τουfoscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Σήμερα πήρα τα παιδιά από τον κάτω δρόμο του σχολείου γιατί μολονότι είναι πιο μακριά αποφεύγουμε να περάσουμε από τη διάβαση όπου όλοι οι οδηγοί ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ βλέποντας παιδιά να περιμένουν να περάσουν.
Ποιος φταίει για αυτό το πράγμα, σε ποιον πρέπει να κάνω μήνυση, δε μιλάμε για απλή αμέλεια εδώ πέρα μιλάμε για μια ολόκληρη περιοχή (Παλλήνη) στην οποία ισχύει ο νόμος του μαλάκα οδηγού σε όλα τα επίπεδα, από τους μονόδρομους που είναι κανονικότατα διπλής, τις διαβάσεις που τις γράφουν όλοι στα αρχίδια τους ή τις χρησιμοποιούν για άνετο πάρκινγκ μέχρι τον κάθε επαγγελματία που φορτοεκφορτώνει ό,τι ώρα γουστάρει όπου γουστάρει.
2. θα σταματούσε αμέσως καθώς είναι ελ οδηγός και οποιοδήποτε nanometre γρατζουνιάς στο ΙΧ του ισοδυναμεί με φυσικό πόνο 20 μαχαιριών
3. θα τσαμπουκαλευόταν
4. θα του έριχνες μερικές φάπες (πιθανώς με τη συνδρομή και άλλων γονέων)
5. that would teach him
6. όντας ελ, δεν θα ξαναεμφανιζόταν στα πέριξ γιατί όπως λέει και ο μέγας ΛΕΞ "τι είν' ο θάνατος αγόρι μου, μπροστά στη ντροπή;"
τώρα, μπορείς να μπλέξεις με την τροχαία θεωρώντας πως είσαι κάτοικος Βελγίου και να πάρεις τα παπάρια της πασοκόφατσας
δεν κάνει τίποτα, παρακαλώ

Ενώ πριν την πανδημία , ειχαμε τάξη και τήρηση του ΚΟΚ .hellegennes έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:55Κυνηγάει μάσκες.enterprise-psi έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:56 Έχουμε νόμους, και αστυνομία. Απλά η τελευταία δεν ασχολείται.
Τηλέφωνο επι τόπου στην τροχαία, μην ασχοληθείς καθόλου με αυτόν.foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.
στηριξε ελευθερη οπλοφορια. rpg.foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Σήμερα πήρα τα παιδιά από τον κάτω δρόμο του σχολείου γιατί μολονότι είναι πιο μακριά αποφεύγουμε να περάσουμε από τη διάβαση όπου όλοι οι οδηγοί ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ βλέποντας παιδιά να περιμένουν να περάσουν.
Ποιος φταίει για αυτό το πράγμα, σε ποιον πρέπει να κάνω μήνυση, δε μιλάμε για απλή αμέλεια εδώ πέρα μιλάμε για μια ολόκληρη περιοχή (Παλλήνη) στην οποία ισχύει ο νόμος του μαλάκα οδηγού σε όλα τα επίπεδα, από τους μονόδρομους που είναι κανονικότατα διπλής, τις διαβάσεις που τις γράφουν όλοι στα αρχίδια τους ή τις χρησιμοποιούν για άνετο πάρκινγκ μέχρι τον κάθε επαγγελματία που φορτοεκφορτώνει ό,τι ώρα γουστάρει όπου γουστάρει.
Μα έχω δουλειές. Αυτό είναι το θέμα. Δε μπορώ να κάτσω 1.15 δυο ώρες στη ζέστη με τα παιδιά κουρασμένα και πεινασμένα μέχρι να δεήσει να έρθει η τροχαία. Και κυρίως γιατί να έρθει; Αφού δεν είναι πια εκεί αυτός. Δεν την καταλαβαίνω καθόλου αυτήν την απαίτηση, ξεκάθαρα έχει σκοπό να σε αποθαρρύνει.Orion22 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 18:17Τηλέφωνο επι τόπου στην τροχαία, μην ασχοληθείς καθόλου με αυτόν.foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.
Πιάσε κουβέντα με τους άλλους γονείς για οποιοδήποτε θέμα στη μέση του δρόμου, ακλόνητοι για όσο χρειαστεί.
foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 18:00 Πήρα την τροχαία και μου είπαν να πάω από εκεί να κάνω έγγραφη αναφορά για το φαινόμενο. Θα το κάνω γιατί είναι εντελώς γελοίο να συμβαίνει αυτό το πράγμα τριγύρω από ένα Δημοτικό κι ένα νηπιαγωγείο και μια παιδική χαρά.
Πραγματικά αυτό που κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα (και μου το έχει πει εκείνος ο Σουηδός που γαμάει τη γειτόνισσα ο οποίος έχει φορτηγά και έχει οδηγήσει σε ΟΛΗ την Ευρώπη και καναδυο τριγύρω χώρες) είναι ότι δεν τραβάνε γραμμή όταν εμπλέκονται παιδιά. Ούτε καν τα δικά τους παιδιά. Τα ζώα οι κωλόβλαχοι οι μπάσταρδοι που μισές δουλειές κάνενε κι οι άλλοι οι μαλάκες οι Τούρκοι.