!!! DEVELOPMENT MODE !!!

τι θα γίνει τέλος πάντων με τους αλήτες

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Re: τι θα γίνει τέλος πάντων με τους αλήτες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:25 Εγώ βασικά θέλω έναν τρόπο να μπει κωλόχερο στην Τροχαία Αγίας Παρασκευής. Δηλαδή απορώ πώς δε ντρέπονται έστω και λιγάκι που υπάρχουν.
ντροπή και ελ δημόσιος υπάλληλος
πικ ουάν
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:43
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:30
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:49 η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους θυμίζει κυριολεκτικά ζούγκλα
η πλειοψηφία των οδηγών παραβιάζουν διαρκώς τον κοκ και εκτός αυτού επικρατεί μια επιδεικτική και επιτηδευμένη περιφρόνηση κι όλας για τους κανόνες
κάθε μέρα βλέπω τρελά πράγματα, από μηχανάκια να καβαλάνε το πεζοδρόμιο και να κορνάρουν στους πεζούς να κάνουν άκρη, μέχρι αυτοκίνητα να παραβιάζουν κόκκινα, να μπαίνουν ανάποδα, να αγνοούν στοπ και ένα σωρό άλλα
η περιφρόνηση για τον κοκ έχει ξεπεράσει κάθε όριο
για μένα φταίει η ατιμωρισία
τροχαία δεν υπάρχει πουθενά στους δρόμους, ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι παρανομία θέλει και να μην βρει ποτέ το μπελά του
μοναδική περίπτωση να μπλέξει είναι σε περίπτωση που παίξει τρακάρισμα κατά τη διάρκεια της παρανομίας του
ειδάλλως, πλήρης ασυδωσία
νοικοκυραιοι φοροφυγαδες ονομαζονται γιατι ντρεπεσαι να το πεις? :102:
άσε μας ρε εθνι με τα κολλήματά σου
αν ειχες την δυνατοτητα να διαπιστωσεις ποιοι πρωταγωνιστουν ποσοστιαια στην παραβαση του κοκ θα ζητουσες συγγνωμη? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:18 Σημ: Έξι μήνες κατ' ελάχιστο, εννοείται ότι σεβαστή μερίδα πρέπει να φάει ισόβια και πάνω για διάφορους άλλους λόγους.
Ιαβέρης στο NEWS 247: Περνάς με κόκκινο; Πρόστιμο και κοινωνική εργασία, δίπλα σε γονείς που υπογράφουν τον ακρωτηριασμό των παιδιών τους

https://www.news247.gr/synentefxeis/iav ... 06868.html

η αλλιως κανεις οτι η λετονια :102:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 01 Οκτ 2020, 15:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Σήμερα πήρα τα παιδιά από τον κάτω δρόμο του σχολείου γιατί μολονότι είναι πιο μακριά αποφεύγουμε να περάσουμε από τη διάβαση όπου όλοι οι οδηγοί ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ βλέποντας παιδιά να περιμένουν να περάσουν.

Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.

Είναι δυνατόν να μη μπορεί να γίνει τίποτα;
Άλλαξε περιοχή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:51
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:43
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:30

νοικοκυραιοι φοροφυγαδες ονομαζονται γιατι ντρεπεσαι να το πεις? :102:
άσε μας ρε εθνι με τα κολλήματά σου
αν ειχες την δυνατοτητα να διαπιστωσεις ποιοι πρωταγωνιστουν ποσοστιαια στην παραβαση του κοκ θα ζητουσες συγγνωμη? :102:
υπάρχουν στατιστικές που μιλάνε για "φοροφυγάδες νοικοκυραίους";
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

hellegennes έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:54
foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Σήμερα πήρα τα παιδιά από τον κάτω δρόμο του σχολείου γιατί μολονότι είναι πιο μακριά αποφεύγουμε να περάσουμε από τη διάβαση όπου όλοι οι οδηγοί ΓΚΑΖΩΝΟΥΝ βλέποντας παιδιά να περιμένουν να περάσουν.

Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.

Άλλαξε περιοχή χώρα.
fixed
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
hellegennes

enterprise-psi έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:56 Έχουμε νόμους, και αστυνομία. Απλά η τελευταία δεν ασχολείται.
Κυνηγάει μάσκες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
OANNHSEA

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από OANNHSEA »

elchav έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:54

Ποιος φταίει για αυτό το πράγμα, σε ποιον πρέπει να κάνω μήνυση, δε μιλάμε για απλή αμέλεια εδώ πέρα μιλάμε για μια ολόκληρη περιοχή (Παλλήνη) στην οποία ισχύει ο νόμος του μαλάκα οδηγού σε όλα τα επίπεδα, από τους μονόδρομους που είναι κανονικότατα διπλής, τις διαβάσεις που τις γράφουν όλοι στα αρχίδια τους ή τις χρησιμοποιούν για άνετο πάρκινγκ μέχρι τον κάθε επαγγελματία που φορτοεκφορτώνει ό,τι ώρα γουστάρει όπου γουστάρει.
1. μπορούσες να πετάξεις κάτι πάνω στο αμάξι του
2. θα σταματούσε αμέσως καθώς είναι ελ οδηγός και οποιοδήποτε nanometre γρατζουνιάς στο ΙΧ του ισοδυναμεί με φυσικό πόνο 20 μαχαιριών
3. θα τσαμπουκαλευόταν
4. θα του έριχνες μερικές φάπες (πιθανώς με τη συνδρομή και άλλων γονέων)
5. that would teach him
6. όντας ελ, δεν θα ξαναεμφανιζόταν στα πέριξ γιατί όπως λέει και ο μέγας ΛΕΞ "τι είν' ο θάνατος αγόρι μου, μπροστά στη ντροπή;"

τώρα, μπορείς να μπλέξεις με την τροχαία θεωρώντας πως είσαι κάτοικος Βελγίου και να πάρεις τα παπάρια της πασοκόφατσας

δεν κάνει τίποτα, παρακαλώ
:goodpost:
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Πήρα την τροχαία και μου είπαν να πάω από εκεί να κάνω έγγραφη αναφορά για το φαινόμενο. Θα το κάνω γιατί είναι εντελώς γελοίο να συμβαίνει αυτό το πράγμα τριγύρω από ένα Δημοτικό κι ένα νηπιαγωγείο και μια παιδική χαρά.

Πραγματικά αυτό που κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα (και μου το έχει πει εκείνος ο Σουηδός που γαμάει τη γειτόνισσα ο οποίος έχει φορτηγά και έχει οδηγήσει σε ΟΛΗ την Ευρώπη και καναδυο τριγύρω χώρες) είναι ότι δεν τραβάνε γραμμή όταν εμπλέκονται παιδιά. Ούτε καν τα δικά τους παιδιά. Τα ζώα οι κωλόβλαχοι οι μπάσταρδοι που μισές δουλειές κάνενε κι οι άλλοι οι μαλάκες οι Τούρκοι.
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

hellegennes έγραψε: 01 Οκτ 2020, 15:55
enterprise-psi έγραψε: 01 Οκτ 2020, 14:56 Έχουμε νόμους, και αστυνομία. Απλά η τελευταία δεν ασχολείται.
Κυνηγάει μάσκες.
Ενώ πριν την πανδημία , ειχαμε τάξη και τήρηση του ΚΟΚ .

Το μόνο που κυνηγάει είναι ζεστά σάντουιτς :lol:
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Η αλήθεια είναι ότι η τήρηση του ΚΟΚ απαιτεί άλλα πράγματα. Πάντως εγώ δεν βλέπω τόση καφρίλα και παρανομία. Υποθέτω ότι κάτω στο κεφαλοχώρι σας η κατάσταση είναι πολύ χειρότερη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.
Τηλέφωνο επι τόπου στην τροχαία, μην ασχοληθείς καθόλου με αυτόν.
Πιάσε κουβέντα με τους άλλους γονείς για οποιοδήποτε θέμα στη μέση του δρόμου, ακλόνητοι για όσο χρειαστεί.

από την στιγμή που έφυγε, και θες να το κυνηγήσεις, μια βόλτα στον εισαγγελέα και μέηλ στην τοπική διεύθυνση τροχαιας με κοινοποίηση σε όλη την ιεραρχία μέχρι και π.θ.

Μετά φανέλα μινέρβα αμάνικη, κροκς, ποτάκι, ξηροκάρπι, άραγμα στην πλαστική πολυθρόνα στο μπαλκόνι με το λάπτοπ, τον ήλιο τον πράσινο να παίζει στο ρηπήτ και περιμένεις...
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ποιος φταίει για αυτό το πράγμα, σε ποιον πρέπει να κάνω μήνυση, δε μιλάμε για απλή αμέλεια εδώ πέρα μιλάμε για μια ολόκληρη περιοχή (Παλλήνη) στην οποία ισχύει ο νόμος του μαλάκα οδηγού σε όλα τα επίπεδα, από τους μονόδρομους που είναι κανονικότατα διπλής, τις διαβάσεις που τις γράφουν όλοι στα αρχίδια τους ή τις χρησιμοποιούν για άνετο πάρκινγκ μέχρι τον κάθε επαγγελματία που φορτοεκφορτώνει ό,τι ώρα γουστάρει όπου γουστάρει.
στηριξε ελευθερη οπλοφορια. rpg. :8)

βρες αλλον εναν γονιο για μαρτυρα, κια κανε μυνηση με τον αριθμο του, οτι σου πατησε το ποδι με το αυτοκινητο.

μπα, μαλακιες λεω. rpg. σιγουρη λυση.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Orion22 έγραψε: 01 Οκτ 2020, 18:17
foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 13:53 Και κατεβαίνοντας το δρομάκι αμέσως μετά τη σχολική διάβαση σε σημείο χωρίς πεζοδρόμιο, έρχεται ο (<εχω τον αριθμό του>), πενηντάρης πασοκόφατσος, μπαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ γιατί βαριόταν να περιμένει τη σχολική διάβαση, αγνοώντας τον σχολικό τροχονόμο και τους γονείς που του φωνάζανε "πάτε ανάποδα", ΓΚΑΖΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΣΑΡΕΙ για να του ανοίξουμε χώρο οι πεζοί, ΚΑΒΑΛΑΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ για να περάσει δίπλα από το φορτηγάκι που ερχότανε κανονικά και φεύγει για τη δουλειά του.
Τηλέφωνο επι τόπου στην τροχαία, μην ασχοληθείς καθόλου με αυτόν.
Πιάσε κουβέντα με τους άλλους γονείς για οποιοδήποτε θέμα στη μέση του δρόμου, ακλόνητοι για όσο χρειαστεί.
Μα έχω δουλειές. Αυτό είναι το θέμα. Δε μπορώ να κάτσω 1.15 δυο ώρες στη ζέστη με τα παιδιά κουρασμένα και πεινασμένα μέχρι να δεήσει να έρθει η τροχαία. Και κυρίως γιατί να έρθει; Αφού δεν είναι πια εκεί αυτός. Δεν την καταλαβαίνω καθόλου αυτήν την απαίτηση, ξεκάθαρα έχει σκοπό να σε αποθαρρύνει.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

foscilis έγραψε: 01 Οκτ 2020, 18:00 Πήρα την τροχαία και μου είπαν να πάω από εκεί να κάνω έγγραφη αναφορά για το φαινόμενο. Θα το κάνω γιατί είναι εντελώς γελοίο να συμβαίνει αυτό το πράγμα τριγύρω από ένα Δημοτικό κι ένα νηπιαγωγείο και μια παιδική χαρά.

Πραγματικά αυτό που κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα (και μου το έχει πει εκείνος ο Σουηδός που γαμάει τη γειτόνισσα ο οποίος έχει φορτηγά και έχει οδηγήσει σε ΟΛΗ την Ευρώπη και καναδυο τριγύρω χώρες) είναι ότι δεν τραβάνε γραμμή όταν εμπλέκονται παιδιά. Ούτε καν τα δικά τους παιδιά. Τα ζώα οι κωλόβλαχοι οι μπάσταρδοι που μισές δουλειές κάνενε κι οι άλλοι οι μαλάκες οι Τούρκοι.

καθημερινη επιβεβαιωση :102:

Αλαιν ντε Μπενουα
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”