Έχει δώσει ανησυχητικά δείγματα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Γιατί αρκετά μέλη δεν εμφανίζονται πλέον στο πχόρουμ ?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Γιατί αρκετά μέλη δεν εμφανίζονται πλέον στο πχόρουμ ?
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Έχω καιρό να δω τον Μηχανικό να γράφει.
Ο Νανδρος εχει μήνες να φανεί.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Παραλήρημα, φιδεμπορία, εθισμό στον ατενσιοπουτανιλίκι, δημιουργία λογαριασμών που τον υπεράσπιζαν ως χρήστη ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- relativer777
- Phorum.gr user: relativer777
Πράγματι έχουν καιρό να εμφανιστούν.Chainis έγραψε: 30 Σεπ 2020, 20:15 Έχω καιρό να δω τον Μηχανικό να γράφει.
Η ζωή είναι ωραία γι'αυτούς που ξέρουν να την ομορφαίνουν
Η απάντηση είνα απλή: βρήκαν γκόμενο/α.
ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ ΟΠΟΥ ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΑ ΚΑΙ ΠΕΤΑΧΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ.
Αυτο μας ενδιαφερει κυριως.
Ενα φορουμ οπου η αντιστοιχη DILETTA LEOTTA θα μαλωνει με την αντιστοιχη ταδε ΜΟΥΝΑΡΑ για μαγειρικη, για αθλητικα, για ρουχα, πολιτικα και οτι αλλο θελετε.
Κι εμεις σαν αρπαχτικα θα ειμαστε εκει κοντα, ετοιμοι να ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ στο μυαλο τους, στο ΣΩΜΑ τους, στην ψυχη τους.
Αυτο ειναι το οραμα μας.
Αυτο μας ενδιαφερει κυριως.
Ενα φορουμ οπου η αντιστοιχη DILETTA LEOTTA θα μαλωνει με την αντιστοιχη ταδε ΜΟΥΝΑΡΑ για μαγειρικη, για αθλητικα, για ρουχα, πολιτικα και οτι αλλο θελετε.
Κι εμεις σαν αρπαχτικα θα ειμαστε εκει κοντα, ετοιμοι να ΕΙΣΧΩΡΗΣΟΥΜΕ στο μυαλο τους, στο ΣΩΜΑ τους, στην ψυχη τους.
Αυτο ειναι το οραμα μας.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 30 Σεπ 2020, 13:32Το ίδιο το πχώρουμ στερεί τη ζωή.
Είναι μη ζωή.
Σαν πολλά να γνωρίζεις εσύ για τον Τραπεζίτη...περαστικος έγραψε: 30 Σεπ 2020, 13:57 Γιατι ο Ελβετος Τραπεζιτης μαζεψε τα μπογαλακια του και αποχωρησε απο το πχωρουμ; Γιατι καταλαβε τι παιζεται με τον συντονισμο που ολοι οι αριστεροκομμουνιστες επιβαλουν λογοκρισια στα ποστς και στα τοπικς των μελων που εχουν λιγο διαφορετικη αποψη για να δωσουν την εντυπωση σε ολους τους υπολοιπους οτι ειμαστε αριστεροι στο πχωρουμ.
Ετσι σου λεει απο το να μου ριξουν μπαν επειδη ειπα την αποψη μου, καλυτερα να φυγω απο μονος μου με αξιοπρεπεια.
Εεεεε....χμμμμ....Antares έγραψε: 30 Σεπ 2020, 19:43 Η Juno έχω δει να υφίσταται μπούλινγκ λόγω της ιδιότητάς της ως δημοσίου υπαλλήλου, παρόλο που πρόκειται για κανονική δημόσια υπάλληλο, που δουλεύει δηλαδή και δεν φιλοδοξεί να φτιάξει βίλα με τον μισθό της.
"Αγόρασα το χειρότερο ελαιόλαδο στο Λιντλ και ήταν ισπανικό - να γιατί πρέπει να πηγαίνουμε μόνο στο μάρκετ της γειτονιάς και να αγοράζουμε μόνο ελληνικό λάδι"πήζον bot έγραψε: 30 Σεπ 2020, 20:05 "ειναι τα λιντλ το χειροτερο σουπερμαρκετ?"
να ενα ωραιο τοπικ για να ξετσουμισει![]()
θα ήταν προτιμότερο,πύραυλος θα γίνονταν.
Φάε το πληκτρολόγιό σου Χριστιανέ μου.Chainis έγραψε: 30 Σεπ 2020, 20:15 Έχω καιρό να δω τον Μηχανικό να γράφει.
Δεν συμφωνώ μαζί σας. Αν είναι να υπερασπίζεσαι τον τόπο σου και να σε κατηγορούν και να σου την πέφτουν, καταλαβαίνει ο καθένας ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι καθόλου καλό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ανδροπαραδίνομαι
-
- 2 Απαντήσεις