!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Re: ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Γκάιζ, το θέμα μας είναι ο καφές, μην το γυρίζουμε στη θρησκειολογία
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Σωστά.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΑΛΙΜΑΝΙ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Διαφέρουν;vatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:44 Γκάιζ, το θέμα μας είναι ο καφές, μην το γυρίζουμε στη θρησκειολογία
- Cecily Anne
Γιατί δεν έχεις την καφετιέρα στη δουλειά να τον φτιάχνεις εκεί, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ;vatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:44 Γκάιζ, το θέμα μας είναι ο καφές, μην το γυρίζουμε στη θρησκειολογία
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Γιατί αν δε στρώσει μισό μέτρο χιόνι πίνω μόνο παγωμένο. Δηλαδή θέλω παγάκια. Μπελάς.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:59Γιατί δεν έχεις την καφετιέρα στη δουλειά να τον φτιάχνεις εκεί, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ;vatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:44 Γκάιζ, το θέμα μας είναι ο καφές, μην το γυρίζουμε στη θρησκειολογία
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Είσαι φραπεδαράς σύντροφε, απλά δε το ξέρεις.vatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 15:37Γιατί αν δε στρώσει μισό μέτρο χιόνι πίνω μόνο παγωμένο. Δηλαδή θέλω παγάκια. Μπελάς.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:59Γιατί δεν έχεις την καφετιέρα στη δουλειά να τον φτιάχνεις εκεί, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ;vatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:44 Γκάιζ, το θέμα μας είναι ο καφές, μην το γυρίζουμε στη θρησκειολογία
.
.
Παρε μικρό ψυγιάκι και πάνω βάλε την καφετιέρα, στην δουλειά.vatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 15:37Γιατί αν δε στρώσει μισό μέτρο χιόνι πίνω μόνο παγωμένο. Δηλαδή θέλω παγάκια. Μπελάς.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:59Γιατί δεν έχεις την καφετιέρα στη δουλειά να τον φτιάχνεις εκεί, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ;vatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:44 Γκάιζ, το θέμα μας είναι ο καφές, μην το γυρίζουμε στη θρησκειολογία
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μάσκες και γάντια παιδια! O φονικός κορονοιος παραμονεύει παντού. Στα κέρματα, στα καλαμάκια, παντού.nemo έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:41Έπιασε τα χρήματα με το χέρι!!! θα πρέπει κατι να κόλλησες όταν έπιασες και συ τον καφέvatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Εδώ και χρόνια παίρνω καφέ από συγκεκριμένη αλυσίδα, το Σεπτέμβριο άλλαξε χέρια το μαγαζί και όλοι οι υπάλληλοι αντικαταστάθηκαν. Μάσκες στο πηγούνι, συναλλαγές από μπαρίστα. Τέλος κι αυτοί από εμένα.
Τα σταρμπακς κρατάνε τα προσχήματα αλλά δεν εισπράττω ενοίκια από καταστήματα στην Ερμού και δε συμφέρει.
Τι προτείνετε;![]()
![]()
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Όπως όλοι όσοι δουλεύουν σε εσωτερικό χώρο, τύπισσα.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:59Γιατί δεν έχεις την καφετιέρα στη δουλειά να τον φτιάχνεις εκεί, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ;vatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:44 Γκάιζ, το θέμα μας είναι ο καφές, μην το γυρίζουμε στη θρησκειολογία
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Έχω πάρει σπέσιαλ θερμός και παγοκυστες τεράστιες σε σχήμα deathstar , κρατάει 8 ώρες άνετα ο πάγος , μόνο φραπέ χειμώνα καλοκαίρι , νες άντε καμιά φορά σε κάνα βουνό ή πονόλαιμοvatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 15:37Γιατί αν δε στρώσει μισό μέτρο χιόνι πίνω μόνο παγωμένο. Δηλαδή θέλω παγάκια. Μπελάς.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:59Γιατί δεν έχεις την καφετιέρα στη δουλειά να τον φτιάχνεις εκεί, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ;vatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:44 Γκάιζ, το θέμα μας είναι ο καφές, μην το γυρίζουμε στη θρησκειολογία
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Έτσι γαμώ το Πειραιά μου μέσα, να ανεβάσω σκρήσο με fps από mfs, θα το αντέξεις;enterprise-psi έγραψε: 28 Σεπ 2020, 16:39Έχω πάρει σπέσιαλ θερμός και παγοκυστες τεράστιες σε σχήμα deathstar , κρατάει 8 ώρες άνετα ο πάγος , μόνο φραπέ χειμώνα καλοκαίρι , νες άντε καμιά φορά σε κάνα βουνό ή πονόλαιμοvatraxos έγραψε: 28 Σεπ 2020, 15:37Γιατί αν δε στρώσει μισό μέτρο χιόνι πίνω μόνο παγωμένο. Δηλαδή θέλω παγάκια. Μπελάς.Cecily Anne έγραψε: 28 Σεπ 2020, 14:59
Γιατί δεν έχεις την καφετιέρα στη δουλειά να τον φτιάχνεις εκεί, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ;![]()
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Κάθε frame πάνω από 30 και ένας μήνας Μπαν 

The business man whose master plan controls the world each day,
Νήμα που αφορά την σούπερ φονική πανδημία και οι μασκολαγνοι μιλάνε για καφέδες και παγοκυστες. Οι ίδιοι είναι που λένε τους άλλους ψεκασμενους.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
- EKPLIKTIKOS
Εννοεις οτι υπάρχουν κ δουλειές που δεν καθεσαι απλα αραχτος ολη μερα στο γραφείο σου, να βγαζεις φωτοτυπίες, να μιλας στο τηλέφωνο κ να διαβάζεις κανα ΦΕΚ, τυπε;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 0 Απαντήσεις