Το μυστικό είναι ένα καλό χτυπητήρι, λίγο νερό και ΜΠΟΛΙΚΟ γάλα, εβαπορέ, μη κάνεις τσιγκουνιές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
Re: ΒΑΛΤΗ ΡΕ ΜΕΣΑ ΤΗ ΜΥΤΗ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
hellegennes έγραψε: 28 Σεπ 2020, 04:32Έχει πολύ πλάκα που τα λέει αυτά ο κάτοικος της χώρας με τους πιο βρόμικους κατοίκους της Ευρώπης, αν όχι του κόσμου ολόκληρου.Δημοκρατικός έγραψε: 28 Σεπ 2020, 00:47 Μπέσα τώρα, παραδεχτείτε κιόλας ότι γενικά πέφτετε στο κρεβάτι χωρίς να έχετε κάνει ντούς.
Ποιοι;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δηλαδή ο Χριστούλης του παραμυθιού σου να κατέβαινε στην εκκλησία χωρίς μάσκα, θα του έκανες παρατήρηση, σωστά;lonelyrider έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:56 Εγώ εδώ στη Λάρισα που πήγα εκκλησία τη Παρασκευή εγώ κι άλλοι 5 με 6 το πολλοί φοράγαμε μάσκα σε σύνολο 70 ανθρώπων.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ατομική ευθύνη από εμάς τους Έλληνες. Αλλά ακόμα και να υπήρχε υπάρχουν οι αλλοδαποί που ούτως ή άλλως θα κάνουν τη ζημιά.
Αν είναι ένα καλό που βγήκε από όλο αυτό το φιάσκο της διαχείρησης του κορονοιού, είναι οτι ξεφτιλίστηκε εντελώς η υποτιθέμενη "πιστή" των οργανομένων θρησκειών.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
οχι γάλα στον καφέ ρε 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
- EKPLIKTIKOS
Πάντως θελει χρονο και χρημα για να φτιαξεις καφε εξίσου καλο με ενα ΚΑΛΟ take away. Εγω παιρνω απο "ανάγκη". (Σε εισαγωγικά γιατί προφανώς δεν υπάρχει καμια ανάγκη να πιεις καφε). Λιγο χλωμο να ξυπναω 6μιση το πρωί, με 1000 πραγματα στο κεφαλι μου, να ξεσκατιζω με ταχυτητα ρεκορ ενα μωρο ενω η γυναικα μου έχει ηδη φυγει για δουλειά, να τον τρεχω στο παρκινγκ για να δουλέψω κ να πρεπει να φτιαχνω κ καφε ανταξιο με αυτόν που παιρνω εξω, κ όχι σιχαμενη αηδια καψουλας. Αν ειχα το χρονο θα ημουν σταντε μερακλης του καφε.Belisarius έγραψε: 28 Σεπ 2020, 10:29Ε, ρε διάολε!foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:06Να συνειδητοποιήσεις ότι η οικονομία του φρέντο καπουτσίνο είναι παρασιτική στην κανονική. Ότι έδινες 500 και 600 ευρώ το χρόνο σε κάτι τελείως μαλάκες που πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην κουτσοζούν από τα τέσσερα στρέμματα καλλιεργήσιμης γης πίσω στο χωριό τους είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία. Και ότι μπορείς να φτιάξεις δικό σου καφέ πολύ καλύτερο. Χωρίς να αμολάς 365 πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης το χρόνο στο περιβάλλον.vatraxos έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:36 Δεν ξέρω από που να παίρνω καφέ το πρωί πλέον. Σήμερα Έβερεστ, ο τύπος που έφτιαξε τους καφέδες έπιασε τα χρήματα με τα χέρια του μετά.
Εδώ και χρόνια παίρνω καφέ από συγκεκριμένη αλυσίδα, το Σεπτέμβριο άλλαξε χέρια το μαγαζί και όλοι οι υπάλληλοι αντικαταστάθηκαν. Μάσκες στο πηγούνι, συναλλαγές από μπαρίστα. Τέλος κι αυτοί από εμένα.
Τα σταρμπακς κρατάνε τα προσχήματα αλλά δεν εισπράττω ενοίκια από καταστήματα στην Ερμού και δε συμφέρει.
Τι προτείνετε;![]()
Για την ακρίβεια, αμολάς 365 πλαστικά ποτήρια, 365 πλαστικά καπάκια ποτηριών, 365 καλαμάκια, 365 συσκευασίες καλαμακιών, 730 χαρτοπετσέτες.
Με λίγο ήλιο και ταλαιπωρία, το ποτηράκι γίνεται θρύψαλα από μόνο του ή κατά την προσπάθεια να μαζευτεί (όχι δική σου φυσικά - εσύ που τα πετάς στ @@ σου).
Ακολούθως, από τον καφέ σου έρχεται κατούρημα και πετάς αλλά 3-4 μωρομάντιλα που δεν είναι βαμβακερά αλλά επίσης πλαστικά και θα λιώσουν πολύ αργότερα από το κουφάρι σου.
500-600 ευρώ το χρόνο πραγματικά σε μαλακίες. Ένας μισθός ατόμων που μετά κλαίγονται ότι δεν έχουν φράγκα. Είναι να απορείς πως ζούσαμε πριν μερικά χρόνια χωρίς όλες αυτές τις καφετέριες τύπου γρηγόρης - έβερεστ.
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Σόρρυ φίλε αλλά η ερώτησή σου είναι κακόβουλη και δε θα απαντήσω σε αυτήν.Imperium έγραψε: 28 Σεπ 2020, 13:21Δηλαδή ο Χριστούλης του παραμυθιού σου να κατέβαινε στην εκκλησία χωρίς μάσκα, θα του έκανες παρατήρηση, σωστά;lonelyrider έγραψε: 27 Σεπ 2020, 21:56 Εγώ εδώ στη Λάρισα που πήγα εκκλησία τη Παρασκευή εγώ κι άλλοι 5 με 6 το πολλοί φοράγαμε μάσκα σε σύνολο 70 ανθρώπων.
Δυστυχώς δεν υπάρχει ατομική ευθύνη από εμάς τους Έλληνες. Αλλά ακόμα και να υπήρχε υπάρχουν οι αλλοδαποί που ούτως ή άλλως θα κάνουν τη ζημιά.
Αν είναι ένα καλό που βγήκε από όλο αυτό το φιάσκο της διαχείρησης του κορονοιού, είναι οτι ξεφτιλίστηκε εντελώς η υποτιθέμενη "πιστή" των οργανομένων θρησκειών.
Επίσης γενικά ισχύει το ουκ εκπειράσεις Κύριον τον Θεό σου. Όπου μπορούμε φυλαγόμαστε όπου δε μπορούμε τότε ζητούμε άνωθεν προστασία.
Επίσης ο Χριστός μόνο παραμύθι δεν είναι. Ψάξε αλλού για παραμύθια.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
wrong post
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Papa John την 28 Σεπ 2020, 17:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Πριν απαντήσω, στα σκουπίδια να προσθέσω και "το νεράκι". Το γαμημένο "νεράκι". 365 μπουκαλάκια, 365 καπάκια (συνήθως χωριστά) και 365 αυτοκόλλητα με το λογότυπο. Ας υπολογίσουμε με βάση τα παραπάνω τι σκουπίδι πετάει 1 μαλάκας το χρόνο μόνο από και για τον καφέ του.EKPLIKTIKOS έγραψε: 28 Σεπ 2020, 13:39Πάντως θελει χρονο και χρημα για να φτιαξεις καφε εξίσου καλο με ενα ΚΑΛΟ take away. Εγω παιρνω απο "ανάγκη". (Σε εισαγωγικά γιατί προφανώς δεν υπάρχει καμια ανάγκη να πιεις καφε). Λιγο χλωμο να ξυπναω 6μιση το πρωί, με 1000 πραγματα στο κεφαλι μου, να ξεσκατιζω με ταχυτητα ρεκορ ενα μωρο ενω η γυναικα μου έχει ηδη φυγει για δουλειά, να τον τρεχω στο παρκινγκ για να δουλέψω κ να πρεπει να φτιαχνω κ καφε ανταξιο με αυτόν που παιρνω εξω, κ όχι σιχαμενη αηδια καψουλας. Αν ειχα το χρονο θα ημουν σταντε μερακλης του καφε.Belisarius έγραψε: 28 Σεπ 2020, 10:29Ε, ρε διάολε!foscilis έγραψε: 27 Σεπ 2020, 22:06
Να συνειδητοποιήσεις ότι η οικονομία του φρέντο καπουτσίνο είναι παρασιτική στην κανονική. Ότι έδινες 500 και 600 ευρώ το χρόνο σε κάτι τελείως μαλάκες που πραγματικά δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να μην κουτσοζούν από τα τέσσερα στρέμματα καλλιεργήσιμης γης πίσω στο χωριό τους είτε στην Ελλάδα είτε στην Αλβανία. Και ότι μπορείς να φτιάξεις δικό σου καφέ πολύ καλύτερο. Χωρίς να αμολάς 365 πλαστικά ποτήρια μιας χρήσης το χρόνο στο περιβάλλον.![]()
Για την ακρίβεια, αμολάς 365 πλαστικά ποτήρια, 365 πλαστικά καπάκια ποτηριών, 365 καλαμάκια, 365 συσκευασίες καλαμακιών, 730 χαρτοπετσέτες.
Με λίγο ήλιο και ταλαιπωρία, το ποτηράκι γίνεται θρύψαλα από μόνο του ή κατά την προσπάθεια να μαζευτεί (όχι δική σου φυσικά - εσύ που τα πετάς στ @@ σου).
Ακολούθως, από τον καφέ σου έρχεται κατούρημα και πετάς αλλά 3-4 μωρομάντιλα που δεν είναι βαμβακερά αλλά επίσης πλαστικά και θα λιώσουν πολύ αργότερα από το κουφάρι σου.
500-600 ευρώ το χρόνο πραγματικά σε μαλακίες. Ένας μισθός ατόμων που μετά κλαίγονται ότι δεν έχουν φράγκα. Είναι να απορείς πως ζούσαμε πριν μερικά χρόνια χωρίς όλες αυτές τις καφετέριες τύπου γρηγόρης - έβερεστ.
Από κει και πέρα, προφανώς δεν είναι έγκλημα καθοσιώσεως η αγορά καφέ ούτε θα φτιάξουμε καλύτερο από τον επαγγελματία. Υπάρχει όμως μια στρέβλωση στην όλη υπόθεση που ξεφεύγει του φυσιολογικού.
Γω βάζω λιγουλάκι , μαστιγώστε με.
Νιώθεις καριολη
Και 1 κιλό ελαφρύτερος μετά μισή ώρα
- περαστικος
Κοιτα, αντικειμενικα μιλωντας, ενα βιβλιο που αναφερεται σε γαιδαρους που μιλανε (βλ. γαιδουρι του Βαλααμ), σε δρακους, σε γιγαντες, σε μονοκερους και σε ζωντανους νεκρους δεν το λες και επιστημονικο δοκιμιο...lonelyrider έγραψε: 28 Σεπ 2020, 13:47 Επίσης ο Χριστός μόνο παραμύθι δεν είναι. Ψάξε αλλού για παραμύθια.
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
Όποια ερώτηση σε στριμώγνει κακόβουλη είναι, ναι, ξέρω, top δικαιολογία, σίγουρα ακριβώς αυτό εννούσε ο "Τζίμπους" του παραμυθιού σου με το ουκ εκπειράσεις.lonelyrider έγραψε: 28 Σεπ 2020, 13:47Σόρρυ φίλε αλλά η ερώτησή σου είναι κακόβουλη και δε θα απαντήσω σε αυτήν.Imperium έγραψε: 28 Σεπ 2020, 13:21 Δηλαδή ο Χριστούλης του παραμυθιού σου να κατέβαινε στην εκκλησία χωρίς μάσκα, θα του έκανες παρατήρηση, σωστά;
Δεν ξέρω αν τόχεις ακούσει το παραπάνω πουθενά.Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 302 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 0 Απαντήσεις