!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Re: ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

Fluffy έγραψε: 27 Σεπ 2020, 10:06 από το γκόσιπ της υπόθεσης πέσαμε στον ψυχολογισμό. Μακριά από την πολιτική και όλα καλά.
’νοχλάει;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fluffy »

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Σεπ 2020, 11:12
Fluffy έγραψε: 27 Σεπ 2020, 10:06 από το γκόσιπ της υπόθεσης πέσαμε στον ψυχολογισμό. Μακριά από την πολιτική και όλα καλά.
’νοχλάει;
οριστε λοιπόν καντε αναφορα για μεταφορα θεματος στη μουσικη, στο λαιφ στάιλ ή στην ψυχολογία.
Αν 'νοχλάει; Θα λεγα είναι αυτονόητο ότι η προσπάθεια σαλαμοποίησης για να βγάλει την χρυσή πορδή λάδι. Η χρυση πορδη ειναι ναζιστές γιαυτό σκοτώνουν. Δεν είναι κάτι τυχαίο όπως προπαγάνδιζε τις πρωτες ώρες ο σκαι πως «τον σκοτωσε για το ποδόσφαιρο», ούτε έχει πολιτική σημασία αν ο κιλα πι τραγουδουσε το χ ή ψ είδος μουσικής ή αν έβριζε στους στοιχους τους. όλη αυτή η προσπάθεια «δες το ταβάνι»«ριξε μια ματιά στο πάτωμα» ειναι για να μη μιλήσουμε για τον ελέφαντα στο δωμάτιο. If you και οι υπόλοιποι know what i mean.
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Fluffy έγραψε: 27 Σεπ 2020, 12:08 ούτε έχει πολιτική σημασία αν ο κιλα πι τραγουδουσε το χ ή ψ είδος μουσικής ή αν έβριζε στους στοιχους τους.
Πώς δεν έχει πολιτική σημασία; Δεν ήταν πολιτικοποιημένος και τραγούδαγε με πολιτικό στίχο; Πολιτικό δεν ήταν το έγκλημα; Για ήταν τελικά ποινικό;
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Σεπ 2020, 12:21
Fluffy έγραψε: 27 Σεπ 2020, 12:08 ούτε έχει πολιτική σημασία αν ο κιλα πι τραγουδουσε το χ ή ψ είδος μουσικής ή αν έβριζε στους στοιχους τους.
Πώς δεν έχει πολιτική σημασία; Δεν ήταν πολιτικοποιημένος και τραγούδαγε με πολιτικό στίχο; Πολιτικό δεν ήταν το έγκλημα; Για ήταν τελικά ποινικό;
πολιτικο ήταν
καλά έκαναν δηλαδή και τον δολοφόνησαν;
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Fluffy έγραψε: 27 Σεπ 2020, 12:23
πολιτικο ήταν
Αφού ήταν πολιτικό σταματά να προσπαθείς να το υποβιβάσεις σε ποινικό λέγοντας πως ο πολιτικός του στίχος δεν έχει πολιτική σημασία
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Σεπ 2020, 12:49
πολιτικο ήταν
Αφού ήταν πολιτικό σταματά να προσπαθείς να το υποβιβάσεις σε ποινικό λέγοντας πως ο πολιτικός του στίχος δεν έχει πολιτική σημασία
τον ελεφαντα τον αποφευγεις όμως,
καλά έκαναν και τον δολοφόνησαν;
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

Ας πω και γω μερικούς στίχους στο υφος του μακαρίτη.

Τον οργασμό μου πάντα σβηνω
Όταν στα κόκκαλα τα ιερά σου χυνω

Τ'αριστερο μου χέρι με γροθιά
και στο δεξί μου μπαφο
Απ' τα σκατά μου φωσφορο
σου άφησα στον τάφο

Τ'ακους φασίστα;

Σου μαχαιρώνω την κοιλιά
και την ζωή σου ληγω
Βαθιά στις μαχαιροτρυπες
που το καβλι μου μπηγω

Ακους φασίστα;
Είσαι τόσο αχρηστος
Σαν τα Windows vista

Θα κατουρω τη μάνα σου
Θα κατουρω το γάτο σου
Και το φαΐ στο πιάτο σου

Τ' ακούς φασίστα;

Κάτσε πάλι στο θρανίο
Πίνω αντιφασιστικο κρασί
Απ' το δικό σου το κρανιο

Χυνω, χεζω, κατουραω
Την πεθερά σου σαν πηδαω

Σε περιλουζω στην γωνία
Με των ούρων μου την κιτρινη
Γλυκιά την αμμωνία
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Fluffy έγραψε: 27 Σεπ 2020, 12:56
Λίνο Βεντούρα έγραψε: 27 Σεπ 2020, 12:49
πολιτικο ήταν
τον ελεφαντα τον αποφευγεις όμως,
καλά έκαναν και τον δολοφόνησαν;
Ό, τι να ‘ναι. Ακόμη κι ο ίδιος ο φονιάς δεν νομίζω να είπε ότι «καλά έκανε». Ζεις στη κοσμάρα σου.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Fluffy έγραψε: 27 Σεπ 2020, 09:25
Hector Buas έγραψε: 27 Σεπ 2020, 08:57
Fluffy έγραψε: 26 Σεπ 2020, 17:15
Ας το επαναλάβουμε:

Φλούφη, βλέπω πως όλοι οι αριστεροί στο Phorum αποφεύγετε να αναρτήσετε στίχους από τα έργα ενός τόσο σημαντικού και αδικοχαμένου δημιουργού όπως ο Παύλος Φύσσας (η Killah P). Κρίμα, πραγματικά κρίμα!

Με αυτά που κάνετε, που αποφεύγετε δηλαδή την αναρτήση στίχων από τα ποιήματα του, ο ευρύτερος κόσμος δεν θα μάθει ποτέ για τα ανωτέρα αριστερά νοήματα που περιέχονται σε ποιητικά έργα όπως τα: "Μου τα λεγε η μάνα μου, γαμώ την πουτάνα μου", "Σ' αγαπώ κι ας είσαι καριόλα" και φυσικά το ανεπανάληπτο "Angela Merkel".

Είναι να απορεί πραγματικά κανείς πως περιμένετε να ανεβάσετε την απήχηση σας στον κόσμο, όταν συνειδητά αποφεύγετε να τον μυήσετε στις πραγματικά ανώτερες έννοιες που κρύβουν τέτοιες ποιητικές δημιουργίες...
Σε αυτό μπορείς να απαντήσεις;

Μάλλον όχι!
δες παραπίσω
Δεν απάντησες, δεν απαντάς και δεν θα απαντήσεις. Γιατί δεν μπορείς να το κάνεις.

Κάποτε η αριστερά είχε ως πρότυπα συνθέτες όπως ο Μάνος Λοίζος ο οποίος έγραψε τραγούδια όπως το "Ακορντεόν", το "Πάγωσε η τσιμινιέρα" και άλλα στο ίδιο ύφος. Σήμερα οι συνθέτες που δοξάζει και ηρωοποιεί η αριστερά γράφουν τραγούδια όπως "Μου τα λεγε η μάνα μου, γαμώ την πουτάνα μου", "Σ' αγαπώ κι ας είσαι καριόλα".

Κατάντια δηλαδή...

Και δεν είναι μόνο αυτό: τα παλιά χρόνια αναγνώριζες τους αριστερούς από τα αμπέχωνα. Σήμερα τους αναγνωρίζεις από τα γκλίτερ και την χρυσόσκονη με την οποία πασαλείβονται...
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Η επίσημη γραμμή του ΚΚΕ για την 17Ν ήταν στην αρχή ότι επρόκειτο για παρακλάδι της ΕΟΚΑ Β' ή της ομάδας του "άκου αρχηγέ" που έβαζε κι αυτή μερικές βόμβες. Μετά έλεγαν ότι είναι προβοκάτσια της CIA / άλλων για δολιοφθορά του "λαϊκού κινήματος".
Τα ίδια περίπου άκουγες και από τον ΣΥΝ της εποχής Λεωνίδα, Μαρίας, Κωνσταντόπουλου.
Κάποια στιγμή, στην εποχή λουκάνικου-"να καεί" πλέον, τα κουμούνια άρχισαν να λένε "ήμουν κι εγώ 17 Νοέμβρη", "ο λαός πανηγύριζε για τον Μάλλιο" και τέτοια.
Επίσημη πολιτική του ΚΚ δεν έγινε, αν και πολλά κουμούνια λένε αυτά. Αλλά του Σύριζα έγινε επίσημη πολιτική και είναι σήμερα ανοιχτά κόμμα της 17 Νοέμβρη.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Μου κάνει εντύπωση πάντως που ο Κουφό είναι λαϊκός ήρωας, ο Σάββας λιγώτερο και οι Γιωτό-Χριστόδουλος καθόλου.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Fluffy

Αυτές οι ναζιστόκοτες, που η θρασυδειλία τους βαράει κοκκινο δεν μπορεσαν ούτε υποτυποδώς να υπερασπιστούν στο λαϊκό κίνημα, έξω στο δρόμο την απάνθρωπη ιδεολογία τους, εδώ κότεψαν μέσα στις δικαστικες αιθουσες. Γιαυτό είναι σημαντικό να μην αφήνουμε την αντιφασιστική δουλειά για κάποιον άλλον, τα μαντρόσκυλα της αστικής τάξης κουρνιάζουν απέναντι και στις λιγοστές δυνάμεις του λαϊκού κινήματος όπως σήμερα.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Ο Φύσσας ήταν ένας μαλάκας και μισός. Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πω την αλήθεια γιατί με αφήνει παγερά αδιάφορο η πολιτική ορθότητα και οι σκουξιές των δικαιωματιστών. Σιγά που θα τον κάνουμε και λαϊκό ήρωα λοιπόν επειδή τον μαχαίρωσε ένας ψυχοπαθής. Ο Ρουπακιάς βέβαια είναι πολύ χειρότερος γιατί είναι ψυχοπαθής δολοφόνος.

Το έγκλημα ήταν ποινικό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”