στο ίδιο μήκος κύματος με το «τον σκότωσαν για το ποδοσαφαιρο»
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ
Re: ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟ
Επομένως το επομενο βήμα είναι να ζητήσετε να μεταφερθεί το νήμα στην μουσική αφου «πέθανε ένας μουσικός»
georgebi έγραψε: 22 Σεπ 2020, 16:50 Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά για τη Μάγδα Φύσσα
https://www.koutipandoras.gr/article/i- ... yssa-video
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Για σας η κατρακυλα εχει πατο γύρω στο 3.5%Fluffy έγραψε: 23 Σεπ 2020, 07:43Αυτό σας καίει δηλαδή;πατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2020, 07:36Fluffy έγραψε: 23 Σεπ 2020, 06:15 Μόνο που αρχιζετε τα μα-μου και βγάζετε όλη αυτην την ενόχληση (εννοείται και ο ναζί με γραβάτα τζιμερος) κάτι σημαίνει, στήριξη σε ρουπακιάδες. Και συνήθως είναι από άτομα «εγω δεν είμαι φασιστας αλλά...». Το ερώτημα είναι γιατι κάποιος πρέπει να ενοχλείται απο την μνήμη για τις δολοφονίες των ναζι;
Απάντηση δια της απαντήσεως δεν υπάρχει.Πρώτα απαντάς γιατί δεν παίζεις στη μνήμη του τα τραγούδια που τραγουδούσε και μετά λες για την ενόχληση των άλλων.![]()
η κατρακύλα δεν έχει πάτο, να ξες
Σιγά μην το κάνουμε και γκοσιπ, πολιτικό ζήτημα είναι γιαυτό είναι και στην εσωτερικη πολιτική
αν σας ζορίζει αυτό ζητήστε να μεταφερθεί στην μουσική. Για να δω περισσότερο αν φτάσατε σε νέο επίπεδο, κατρακυλώντας πάντα.
Όταν πεθαίνουν καλλιτέχνες ναι.οταν πεθαίνουν η δολοφονούνται πουθεναδες αυτοπροσδιοριζομενοι ως καλλιτέχνες προβάλλεται η μόνη σημαντική ιδιότητα που είχαν στη ζωή τους, αυτή του θύματος.πατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2020, 08:52Καθόλου δεν καίει.Σχολιάζουμε αυτό το πρωτότυπο γεγονός.Ξέρεις,έχουν πεθάνει και άλλοι συνθέτες,τραγουδιστές,ποιητές κλπ.Πάντα όταν γίνονται εκδηλώσεις προς τιμήν τους παίζονται τα έργα τους.
Αυτό είναι το φυσιολογικό σε όλο τον κόσμο.
-
Εμπεδοκλής
Την κυρία την καταλαβαίνω. Παιδί έχασε. Είναι δύσκολο να μην μουρλαθεί. Αυτοί που φταίνε είναι αυτοί που εκμεταλεύονται μία μουρλή γυναίκα και της τάζουν μέχρι και προεδριλίκια...ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 20 Σεπ 2020, 07:56
![]()
«Έχασα τον Παύλο και απέκτησα τόσα παιδιά
και όταν περπατάω στο δρόμο με φωνάζουν “μάνα”,
αυτό για μένα είναι συγκλονιστικό»
- Obi Wan Iakobi
Αν παιξουν τραγουδια θα εξεγερθουν οι θηλυκοτητες για σεξισμο.πατησιωτης έγραψε: 23 Σεπ 2020, 08:52
Καθόλου δεν καίει.Σχολιάζουμε αυτό το πρωτότυπο γεγονός.Ξέρεις,έχουν πεθάνει και άλλοι συνθέτες,τραγουδιστές,ποιητές κλπ.Πάντα όταν γίνονται εκδηλώσεις προς τιμήν τους παίζονται τα έργα τους.
Αυτό είναι το φυσιολογικό σε όλο τον κόσμο.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Κάτι σαν τον Ernesto και τα ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTWXYZ (ξέχασα κανά γράμμα;) κινήματα.
Πολλά πλασματάκια (δανείζομαι τη λέξη από τον σωσία του Nick Calathes, Χάρη, αγνώστων λοιπών στοιχείων) εμφανίζονται με μπλουζάκια Che Guevara χωρίς να γνωρίζουν τις απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους.
Φανταστείτε να υπήρχαν 82 φύλα θεωρίες περί 82 φύλων στα μέσα του περασμένου αιώνα...
Πολλά πλασματάκια (δανείζομαι τη λέξη από τον σωσία του Nick Calathes, Χάρη, αγνώστων λοιπών στοιχείων) εμφανίζονται με μπλουζάκια Che Guevara χωρίς να γνωρίζουν τις απόψεις του για τους ομοφυλόφιλους.
Φανταστείτε να υπήρχαν 82 φύλα θεωρίες περί 82 φύλων στα μέσα του περασμένου αιώνα...
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
- Hector Buas
Φλούφη, βλέπω πως όλοι οι αριστεροί στο Phorum αποφεύγετε να αναρτήσετε στίχους από τα έργα ενός τόσο σημαντικού και αδικοχαμένου δημιουργού όπως ο Παύλος Φύσσας (η Killah P). Κρίμα, πραγματικά κρίμα!Fluffy έγραψε: 23 Σεπ 2020, 06:15 Μόνο που αρχιζετε τα μα-μου και βγάζετε όλη αυτην την ενόχληση (εννοείται και ο ναζί με γραβάτα τζιμερος) κάτι σημαίνει, στήριξη σε ρουπακιάδες. Και συνήθως είναι από άτομα «εγω δεν είμαι φασιστας αλλά...». Το ερώτημα είναι γιατι κάποιος πρέπει να ενοχλείται απο την μνήμη για τις δολοφονίες των ναζι;
Με αυτά που κάνετε, που αποφεύγετε δηλαδή την αναρτήση στίχων από τα ποιήματα του, ο ευρύτερος κόσμος δεν θα μάθει ποτέ για τα ανωτέρα αριστερά νοήματα που περιέχονται σε ποιητικά έργα όπως τα: "Μου τα λεγε η μάνα μου, γαμώ την πουτάνα μου", "Σ' αγαπώ κι ας είσαι καριόλα" και φυσικά το ανεπανάληπτο "Angela Merkel".
Είναι να απορεί πραγματικά κανείς πως περιμένετε να ανεβάσετε την απήχηση σας στον κόσμο, όταν συνειδητά αποφεύγετε να τον μυήσετε στις πραγματικά ανώτερες έννοιες που κρύβουν τέτοιες ποιητικές δημιουργίες...
- περαστικος
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2020, 22:16 Το μόνο τραγούδι που αξίζει να ακουστεί για να τιμήσει το 21, θα είναι τα ουρλιαχτά των Τούρκων όταν θα πέφτουν στο κεφάλι τους τα πυρηνικά στις μεγαλύτερες τους πόλεις.
- Hector Buas
Ας το επαναλάβουμε:
Σε αυτό μπορείς να απαντήσεις;
Φλούφη, βλέπω πως όλοι οι αριστεροί στο Phorum αποφεύγετε να αναρτήσετε στίχους από τα έργα ενός τόσο σημαντικού και αδικοχαμένου δημιουργού όπως ο Παύλος Φύσσας (η Killah P). Κρίμα, πραγματικά κρίμα!
Με αυτά που κάνετε, που αποφεύγετε δηλαδή την αναρτήση στίχων από τα ποιήματα του, ο ευρύτερος κόσμος δεν θα μάθει ποτέ για τα ανωτέρα αριστερά νοήματα που περιέχονται σε ποιητικά έργα όπως τα: "Μου τα λεγε η μάνα μου, γαμώ την πουτάνα μου", "Σ' αγαπώ κι ας είσαι καριόλα" και φυσικά το ανεπανάληπτο "Angela Merkel".
Είναι να απορεί πραγματικά κανείς πως περιμένετε να ανεβάσετε την απήχηση σας στον κόσμο, όταν συνειδητά αποφεύγετε να τον μυήσετε στις πραγματικά ανώτερες έννοιες που κρύβουν τέτοιες ποιητικές δημιουργίες...
Μάλλον όχι!
δες παραπίσωHector Buas έγραψε: 27 Σεπ 2020, 08:57Ας το επαναλάβουμε:
Σε αυτό μπορείς να απαντήσεις;
Φλούφη, βλέπω πως όλοι οι αριστεροί στο Phorum αποφεύγετε να αναρτήσετε στίχους από τα έργα ενός τόσο σημαντικού και αδικοχαμένου δημιουργού όπως ο Παύλος Φύσσας (η Killah P). Κρίμα, πραγματικά κρίμα!
Μάλλον όχι!
- Πορφύριος Εξαρχίδης
- Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης
Δεν γίνεσαι αυτόματα ούτε καλλιτέχνης ούτε μάρτυρας επειδή σε μαχαίρωσε κάποιος ψυχανώμαλος.
Θεωρώ, κι αυτή είναι μόνο η γνώμη μου, πως η μαμά Φύσσα αίσθανεται ενοχές για το θάνατο του γιου της και κατηγορεί θεούς και δαίμονες μέσα στη θλίψη της. Μάλλον κατηγορεί και τον εαυτό της.
Η αξία μας στο συμπαντικό χρηματιστήριο καθορίζεται από την αγάπη των ανθρώπων γύρω μας.
Ο Ζακ ήταν ένα πρεζόνι παρατημένο από τους γονείς του που όλοι οι διάσημοι φίλοι του δεν κατάφεραν κι ούτε φυσικά ενδιαφέρθηκαν να κρατήσουν καθαρό.
Δεν είναι μάρτυρες τα παιδιά. Είναι άτυχοι.
Θεωρώ, κι αυτή είναι μόνο η γνώμη μου, πως η μαμά Φύσσα αίσθανεται ενοχές για το θάνατο του γιου της και κατηγορεί θεούς και δαίμονες μέσα στη θλίψη της. Μάλλον κατηγορεί και τον εαυτό της.
Η αξία μας στο συμπαντικό χρηματιστήριο καθορίζεται από την αγάπη των ανθρώπων γύρω μας.
Ο Ζακ ήταν ένα πρεζόνι παρατημένο από τους γονείς του που όλοι οι διάσημοι φίλοι του δεν κατάφεραν κι ούτε φυσικά ενδιαφέρθηκαν να κρατήσουν καθαρό.
από το γκόσιπ της υπόθεσης πέσαμε στον ψυχολογισμό. Μακριά από την πολιτική και όλα καλά.
Ψυχαναλυτάρα ο πούστηςΠορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 27 Σεπ 2020, 09:39 Δεν γίνεσαι αυτόματα ούτε καλλιτέχνης ούτε μάρτυρας επειδή σε μαχαίρωσε κάποιος ψυχανώμαλος.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση