παιζει να ειναι εκει το ζητημα. να θελει καπποιος παππους να ακουσει το ονομα του, και να μην πληρωνει μεχρι να βαφτιστει.foscilis έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:48 Πάντως θα έπρεπε και όλοι μαζί να φάνε ένα προστιματάκι 1500 ευρώ που δεν έχουν δώσει όνομα στο παιδί τόσα χρόνια επειδή 1) είναι αιρετικοί δεισιδαίμονες βοθροέλληνες και 2) είναι απασχολημένοι να ξεκατινιάζονται.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Re: Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες
Άσε μας ρε παπαρόμαγκα του βουνού και του λόγγου.stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:14Ζητα τα απο τους προπαππουδες εσυ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:09Σας λέω γελοίους με την οπτική μιας διαζευγμένης με παιδί που της επιδικάστηκε υπολογίσιμη διατροφή (χωρίς να υπάρχει έστω και η υπόνοια ότι ο πατέρας δεν θα την έδινε) και δεν την πήρε ποτέ γιατί ήθελε να αφήσει εκτός οικονομικών τη σχέση παιδιού και πατέρα. Και ναι, ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ καλός και υπεύθυνος πατέρας.stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:02 Το να λες εμας γελοιους οταν εσυ επικροτεις την αποφαση δειχνει οτι δεν εχεις και πολυ καλες σχεσεις με εννοιες οπως ηθικη,αξιες,ντροπη κτλ κτλ.
Συνεχισε λοιπον να δειχνεις τις ωραιες πτυχες του χαρακτηρα σου.
Με δραχμοφονιάδες άντρακλες δεν ασχολούμαι. Παπάρες.
Μην σε ξεπερασει η λεγαμενη του αρθρου.
Το είδος σας τα σκάει πολύ πιο χαλαρά σε ξέκωλα χωρίς παιδιά κι έχει πληρώσει πολύ περισσότερα για την ανατροφή παιδιών που δεν είναι δικά τους.
Ξεχείλισαν τα μπατζάκια σας από τις αξίες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- EKPLIKTIKOS
Εγω το τιμαω το στεφάνι μουΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:30
Άσε μας ρε παπαρόμαγκα του βουνού και του λόγγου.
Το είδος σας τα σκάει πολύ πιο χαλαρά σε ξέκωλα χωρίς παιδιά κι έχει πληρώσει πολύ περισσότερα για την ανατροφή παιδιών που δεν είναι δικά τους.
Ξεχείλισαν τα μπατζάκια σας από τις αξίες.![]()
όχι αλλά δε συζητάμε καθόλου για αυτό, συζητάμε για τη φροντίδα ανήλικου συγγενή εξ αίματος.under έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:13Δηλαδη αν ενας 35αρης ανεργος χτυπησει με το αυτοκινητο εναν πολιτη,πρεπει να τον αποζημιωσει ο πατερας του 35αρη επειδη δεν τον εχει αποκληρωσει ;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:40 Μια και το θέτεις έτσι όμως, σαφώς και οι γονείς του πατέρα έχουν το δικαίωμα στην αποστασιοποίηση αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνον αν αποκληρώσουν το γιο τους.
Όλοι το τιμάνε το στεφάνι τους.EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:32Εγω το τιμαω το στεφάνι μουΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:30
Άσε μας ρε παπαρόμαγκα του βουνού και του λόγγου.
![]()
Αλλά πολλοί τα σκάνε κυρίως στις αστεφάνωτες αποτιμήσεις.
Ή όχι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:57Και από που προκύπτει ότι τα πεθερικά μπορούν ή θέλουν να κρατάνε το παιδί ή ότι ζουν στην ίδια περιοχή ρε παπαρόμαγκες, που δεν έχετε κάνει ούτε ένα σχόλιο για το ανεύθυνο αρσενικό δίποδο;
Εδώ ακόμη και τα 120 ευρώ που πρέπει να πληρώνουν, σας φαίνονται υπερβολικά.
Γελοίοι.![]()
-
stergiosbik
Φιλος μου νταλικιερης ψαχνει για συνεταιρο.Ψηνεσαι;ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:30Άσε μας ρε παπαρόμαγκα του βουνού και του λόγγου.stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:14Ζητα τα απο τους προπαππουδες εσυ.ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:09
Σας λέω γελοίους με την οπτική μιας διαζευγμένης με παιδί που της επιδικάστηκε υπολογίσιμη διατροφή (χωρίς να υπάρχει έστω και η υπόνοια ότι ο πατέρας δεν θα την έδινε) και δεν την πήρε ποτέ γιατί ήθελε να αφήσει εκτός οικονομικών τη σχέση παιδιού και πατέρα. Και ναι, ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ καλός και υπεύθυνος πατέρας.
Με δραχμοφονιάδες άντρακλες δεν ασχολούμαι. Παπάρες.
Μην σε ξεπερασει η λεγαμενη του αρθρου.
να του δωσεις 250 (αν εχεις 2 παιδια).perseus έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:08 Κοιτάξτε τωρα σε τι φαση εχω πεσει εγω ,δινω διατροφη 500 τον μηνα αλλα η μανα τσακωθηκε με τον ενηλικο γιο και εφυγε σπο το σπιτι ο μικρος και μου ζηταει να του δινω 150 απο τα 500 ,για πειτε μου τι λέτε να γινει 1 η οκτωβριου?
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Από πουθενά. Ο αρθρογράφος έκπληκτος ανακαλύπτει ότι εδώ και 38 χρόνια υπάρχει το άρθρο 1490 του Αστικού Κώδικα και εφαρμόζεται όλη την ώρα. (πιθανόν να υπήρχε και από παλιότερα, δεν ξέρω)
Το να λες τις μανες καργιολες που ξύνουν το μουνι τους επειδή εισαι εσύ καργιολης κι έκανες λαθος επιλογές την ευθύνη των οποίων εισαι ανίκανος αναλάβεις σε κάνει ξέρω γω ηθικό και αξιο.stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:02
Το να λες εμας γελοιους οταν εσυ επικροτεις την αποφαση δειχνει οτι δεν εχεις και πολυ καλες σχεσεις με εννοιες οπως ηθικη,αξιες,ντροπη κτλ κτλ.
-
stergiosbik
Να την πεταχτηκε και η αλλη!Ίφιδα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:39Το να λες τις μανες καργιολες που ξύνουν το μουνι τους επειδή εισαι εσύ καργιολης κι έκανες λαθος επιλογές την ευθύνη των οποίων εισαι ανίκανος αναλάβεις σε κάνει ξέρω γω ηθικό και αξιο.stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:02
Το να λες εμας γελοιους οταν εσυ επικροτεις την αποφαση δειχνει οτι δεν εχεις και πολυ καλες σχεσεις με εννοιες οπως ηθικη,αξιες,ντροπη κτλ κτλ.
Δίνεις στο γιο τα 500perseus έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:08 Κοιτάξτε τωρα σε τι φαση εχω πεσει εγω ,δινω διατροφη 500 τον μηνα αλλα η μανα τσακωθηκε με τον ενηλικο γιο και εφυγε σπο το σπιτι ο μικρος και μου ζηταει να του δινω 150 απο τα 500 ,για πειτε μου τι λέτε να γινει 1 η οκτωβριου?
Ίφιδα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:40ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:35Για κλωτσιές είναι όσοι θεωρούν ότι μπορεί συγχρόνως μια γυναίκα να δουλεύει και να ανατρέφει ένα παιδί με κάποιον μαγικό τρόπο. Ίδια περίπτωση με τους παπάρες που δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό και μετά τσιρίζουν για τις εκτρώσεις.under έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:28 Ενταξει,ο δικαστης που εβγαλε αυτη την αποφαση ειναι για πολλες κλωτσιες.
Σαφώς υπάρχουν και αρκετές γυναίκες που βλέπουν το διαζύγιο ως επαγγελματική αποκατάσταση αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που όντως δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού και των δύο.
Κατά τα άλλα, το πως εξαφανίζεται συνήθως ο μαλάκας από την εικόνα, είναι όντως μυστήριο.Εννοείται πως για όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην κι επόμενες, αφού ορισμένα αγοράκια αδυνατούν να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους
Έχουν υποστήριξη από συγγενείς, δικό τους σπίτι, καλές αποδοχές απ τη δουλειάunder έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:37
Και αυτες που δουλευουν ΚΑΙ ανατρεφουν παιδι τι ειναι ; Εξωγηινοι ; Εχουν υπερφυσικες δυναμεις ;
Χωρίς υποστήριξη δεν γίνεται. Ενίοτε και από φίλους.
Μάλιστα σε κάποιες εύπορες οικογένειες που οι γονείς εργάζονται εξαντλητικά, η επιλογή ιδιωτικού σχολείου από τις πρώτες βαθμίδες, εξυπηρετεί προφανώς πως υπάρχει ένα σχολικό λεωφορείο για μετακίνηση και επιπλέον διευρυμένο ωράριο με περισσότερες παροχές.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
-
talaipwros
Αν ειναι ετσι οπως τα λεει το ΟΡ, ειναι τριτοκοσμικος νομος.
Αλλο ενα καραγκιοζιλικι της ελ δικαιοσυνης.
Φυσικα σε ευρωπαικο δικαστήριο οχι απλα δεν θα σταθει η αποφαση, αλλα θα πεθανουν στα γέλια κιολας.
Φυσικα σε ευρωπαικο δικαστήριο οχι απλα δεν θα σταθει η αποφαση, αλλα θα πεθανουν στα γέλια κιολας.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 474 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αρίστος
-
- 0 Απαντήσεις