!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

foscilis έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:48 Πάντως θα έπρεπε και όλοι μαζί να φάνε ένα προστιματάκι 1500 ευρώ που δεν έχουν δώσει όνομα στο παιδί τόσα χρόνια επειδή 1) είναι αιρετικοί δεισιδαίμονες βοθροέλληνες και 2) είναι απασχολημένοι να ξεκατινιάζονται.
παιζει να ειναι εκει το ζητημα. να θελει καπποιος παππους να ακουσει το ονομα του, και να μην πληρωνει μεχρι να βαφτιστει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ιστορική δικαστική απόφαση: Διατροφή για τα ανήλικα εγγόνια τους θα πληρώνουν και οι παππούδες

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:09
stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:02 Το να λες εμας γελοιους οταν εσυ επικροτεις την αποφαση δειχνει οτι δεν εχεις και πολυ καλες σχεσεις με εννοιες οπως ηθικη,αξιες,ντροπη κτλ κτλ.
Συνεχισε λοιπον να δειχνεις τις ωραιες πτυχες του χαρακτηρα σου.
Σας λέω γελοίους με την οπτική μιας διαζευγμένης με παιδί που της επιδικάστηκε υπολογίσιμη διατροφή (χωρίς να υπάρχει έστω και η υπόνοια ότι ο πατέρας δεν θα την έδινε) και δεν την πήρε ποτέ γιατί ήθελε να αφήσει εκτός οικονομικών τη σχέση παιδιού και πατέρα. Και ναι, ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ καλός και υπεύθυνος πατέρας.

Με δραχμοφονιάδες άντρακλες δεν ασχολούμαι. Παπάρες.
Ζητα τα απο τους προπαππουδες εσυ.
Μην σε ξεπερασει η λεγαμενη του αρθρου.
Άσε μας ρε παπαρόμαγκα του βουνού και του λόγγου.
Το είδος σας τα σκάει πολύ πιο χαλαρά σε ξέκωλα χωρίς παιδιά κι έχει πληρώσει πολύ περισσότερα για την ανατροφή παιδιών που δεν είναι δικά τους.
Ξεχείλισαν τα μπατζάκια σας από τις αξίες. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:30
Το είδος σας τα σκάει πολύ πιο χαλαρά σε ξέκωλα χωρίς παιδιά κι έχει πληρώσει πολύ περισσότερα για την ανατροφή παιδιών που δεν είναι δικά τους.
Εγω το τιμαω το στεφάνι μου :g030:
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

under έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:13
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:40 Μια και το θέτεις έτσι όμως, σαφώς και οι γονείς του πατέρα έχουν το δικαίωμα στην αποστασιοποίηση αλλά αυτό μπορεί να συμβεί μόνον αν αποκληρώσουν το γιο τους.
Δηλαδη αν ενας 35αρης ανεργος χτυπησει με το αυτοκινητο εναν πολιτη,πρεπει να τον αποζημιωσει ο πατερας του 35αρη επειδη δεν τον εχει αποκληρωσει ;
όχι αλλά δε συζητάμε καθόλου για αυτό, συζητάμε για τη φροντίδα ανήλικου συγγενή εξ αίματος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:32
Εγω το τιμαω το στεφάνι μου :g030:
Όλοι το τιμάνε το στεφάνι τους.

Αλλά πολλοί τα σκάνε κυρίως στις αστεφάνωτες αποτιμήσεις.

Ή όχι; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:57
stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:49
Και από που προκύπτει ότι τα πεθερικά μπορούν ή θέλουν να κρατάνε το παιδί ή ότι ζουν στην ίδια περιοχή ρε παπαρόμαγκες, που δεν έχετε κάνει ούτε ένα σχόλιο για το ανεύθυνο αρσενικό δίποδο;

Εδώ ακόμη και τα 120 ευρώ που πρέπει να πληρώνουν, σας φαίνονται υπερβολικά.

Γελοίοι. :lol:
:hebit:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:14
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:09

Σας λέω γελοίους με την οπτική μιας διαζευγμένης με παιδί που της επιδικάστηκε υπολογίσιμη διατροφή (χωρίς να υπάρχει έστω και η υπόνοια ότι ο πατέρας δεν θα την έδινε) και δεν την πήρε ποτέ γιατί ήθελε να αφήσει εκτός οικονομικών τη σχέση παιδιού και πατέρα. Και ναι, ήταν και συνεχίζει να είναι πολύ καλός και υπεύθυνος πατέρας.

Με δραχμοφονιάδες άντρακλες δεν ασχολούμαι. Παπάρες.
Ζητα τα απο τους προπαππουδες εσυ.
Μην σε ξεπερασει η λεγαμενη του αρθρου.
Φιλος μου νταλικιερης ψαχνει για συνεταιρο.Ψηνεσαι;
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

perseus έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:08 Κοιτάξτε τωρα σε τι φαση εχω πεσει εγω ,δινω διατροφη 500 τον μηνα αλλα η μανα τσακωθηκε με τον ενηλικο γιο και εφυγε σπο το σπιτι ο μικρος και μου ζηταει να του δινω 150 απο τα 500 ,για πειτε μου τι λέτε να γινει 1 η οκτωβριου?
να του δωσεις 250 (αν εχεις 2 παιδια).
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Σενέκας έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:40 Το "ιστορική δικαστική απόφαση" κλπ, δεν ξέρω απο που προκύπτει.
Από πουθενά. Ο αρθρογράφος έκπληκτος ανακαλύπτει ότι εδώ και 38 χρόνια υπάρχει το άρθρο 1490 του Αστικού Κώδικα και εφαρμόζεται όλη την ώρα. (πιθανόν να υπήρχε και από παλιότερα, δεν ξέρω)
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:02
Το να λες εμας γελοιους οταν εσυ επικροτεις την αποφαση δειχνει οτι δεν εχεις και πολυ καλες σχεσεις με εννοιες οπως ηθικη,αξιες,ντροπη κτλ κτλ.
Το να λες τις μανες καργιολες που ξύνουν το μουνι τους επειδή εισαι εσύ καργιολης κι έκανες λαθος επιλογές την ευθύνη των οποίων εισαι ανίκανος αναλάβεις σε κάνει ξέρω γω ηθικό και αξιο.
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ίφιδα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:39
stergiosbik έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:02
Το να λες εμας γελοιους οταν εσυ επικροτεις την αποφαση δειχνει οτι δεν εχεις και πολυ καλες σχεσεις με εννοιες οπως ηθικη,αξιες,ντροπη κτλ κτλ.
Το να λες τις μανες καργιολες που ξύνουν το μουνι τους επειδή εισαι εσύ καργιολης κι έκανες λαθος επιλογές την ευθύνη των οποίων εισαι ανίκανος αναλάβεις σε κάνει ξέρω γω ηθικό και αξιο.
Να την πεταχτηκε και η αλλη! :smt005:
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

perseus έγραψε: 23 Σεπ 2020, 13:08 Κοιτάξτε τωρα σε τι φαση εχω πεσει εγω ,δινω διατροφη 500 τον μηνα αλλα η μανα τσακωθηκε με τον ενηλικο γιο και εφυγε σπο το σπιτι ο μικρος και μου ζηταει να του δινω 150 απο τα 500 ,για πειτε μου τι λέτε να γινει 1 η οκτωβριου?
Δίνεις στο γιο τα 500
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Ίφιδα έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:40
ΓΑΛΗ έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:35
under έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:28 Ενταξει,ο δικαστης που εβγαλε αυτη την αποφαση ειναι για πολλες κλωτσιες.
Για κλωτσιές είναι όσοι θεωρούν ότι μπορεί συγχρόνως μια γυναίκα να δουλεύει και να ανατρέφει ένα παιδί με κάποιον μαγικό τρόπο. Ίδια περίπτωση με τους παπάρες που δεν χρησιμοποιούν προφυλακτικό και μετά τσιρίζουν για τις εκτρώσεις.

Σαφώς υπάρχουν και αρκετές γυναίκες που βλέπουν το διαζύγιο ως επαγγελματική αποκατάσταση αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που όντως δεν υπάρχει δυνατότητα συνδυασμού και των δύο.

Κατά τα άλλα, το πως εξαφανίζεται συνήθως ο μαλάκας από την εικόνα, είναι όντως μυστήριο.
:smt023 Εννοείται πως για όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην κι επόμενες, αφού ορισμένα αγοράκια αδυνατούν να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους
under έγραψε: 23 Σεπ 2020, 12:37
Και αυτες που δουλευουν ΚΑΙ ανατρεφουν παιδι τι ειναι ; Εξωγηινοι ; Εχουν υπερφυσικες δυναμεις ;
Έχουν υποστήριξη από συγγενείς, δικό τους σπίτι, καλές αποδοχές απ τη δουλειά
:+1:

Χωρίς υποστήριξη δεν γίνεται. Ενίοτε και από φίλους.
Μάλιστα σε κάποιες εύπορες οικογένειες που οι γονείς εργάζονται εξαντλητικά, η επιλογή ιδιωτικού σχολείου από τις πρώτες βαθμίδες, εξυπηρετεί προφανώς πως υπάρχει ένα σχολικό λεωφορείο για μετακίνηση και επιπλέον διευρυμένο ωράριο με περισσότερες παροχές.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Αν ειναι ετσι οπως τα λεει το ΟΡ, ειναι τριτοκοσμικος νομος.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Αλλο ενα καραγκιοζιλικι της ελ δικαιοσυνης.
Φυσικα σε ευρωπαικο δικαστήριο οχι απλα δεν θα σταθει η αποφαση, αλλα θα πεθανουν στα γέλια κιολας.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”