Ε;
Τι σχέση έχει αυτό το περιστατικό με το σημερινό που πόσταρα εγώ;
Ο οποιοσδήποτε μπορεί να υποδυθεί πως είναι μεθυσμένος, άρρωστος, υπό την επήρεια ουσιών κ.λπ. προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο που ενδέχεται να οδηγήσει σε σύλληψη ή/και φυλάκιση.
It may come as a shock to you, αλλά οι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ θα χρησιμοποιήσουν κάθε είδους ΤΕΧΝΑΣΜΑ για να μην καταλήξουν στη ψειρού.
Ο προηγούμενος, ο φουκαράς ντε
Αυτό σου λέμε Ζαίε, είναι πως οι «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» έχουν καθημερινά να αντιμετωπίσουν κάθε λογής ανθρώπινο (;) σκουπίδι.
Δίνουν ΡΗΤΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ. Πολύ συχνά φωνάζουν στους υπόπτους πως αν επιχειρήσουν να κάνουν την τάδε κίνηση, π.χ. να ανοίξουν το ντουλαπάκι του αυτοκινήτου στο οποίο μπορεί να υπάρχει όπλο, θα ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΥΡ. Ειδικά όταν έχουν ΦΑΚΕΛΟ και έχουν διαπράξει ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ (γιατί, είπαμε δεν ζούμε στο 1950, υπάρχουν βάσεις δεδομένων και γίνεται εξακρίβωση στοιχείων επί τόπου)
Υπάρχει καμία αντίρρηση;
Δεν ξέρω αν έχει συμβεί στην πραγματικότητα ή αποτελεί έμπνευση σεναριογράφου, αλλά υπήρχαν συμμορίες (στο τηλεοπτικό γυαλί τουλάχιστον, το ξεκαθαρίζω γιατί διαβάζουν και... ζαίοι) που έκρυβαν όπλα στις κούνιες βρεφών.
Έκανε έφοδο η narc team στη γιάφκα των κακοποιών, τους έπιανε με κάμποσα κιλά ναρκωτικών και πεταγόταν μια γκόμενα μέλος της συμμορίας ή σύντροφος κάποιου μέλους και άρχιζε να ουρλιάζει υστερικά ωσάν SJW:
«Το μωρό μου, το μωρό μου, πρέπει να ηρεμήσω το μωρό μου!»
Και πήγαινε στην κούνια -όπου όντως υπήρχε μωρό και αυτό είναι το τραγικότερο της υπόθεσης- και τράβαγε το όπλο που είχε κρυμμένο.
Ε, μετά από αυτό οι «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» αποφάσισαν να είναι πιο προσεκτικοί και να μην αφήνουν ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ στους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ.
Και πολύ καλά κάνουν (βλ. δημοσίευση που καταλήγει στην ατάκα «Στην ΑΝΑΨΑ πούστη!») γιατί εδώ μιλάμε για Wild Wild West.
Τα ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ θα συζητάμε τώρα;
, αφού ταυτοποίησουν τον ύποπτο δρουν αναλόγως.