!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Υπόθεση Τζορτζ Φλόιντ
έλα υστερικέ,κούρασες
- Gordian Knot
- Phorum.gr user: Gordian Knot
Αποστομωτικό επιχείρημα.
Σου θίξαμε τον ήρωα
κοκόνα μου;
Κανά σχόλιο για τα videos θα κάνεις (2′ διαρκούν, δεν είναι τίποτα) ή πρέπει πρώτα συμβουλευτείς τα... κεντρικά;
Αν και δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν επέλεξες συνειδητά να μην τα παρακολουθήσεις αφού γκρεμίζουν το BurnLootMurder αφήγημα και το ΞΕΡΕΙΣ.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα της ΦΑΣΙΣΤεράς (συνώνυμο της ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ) και των ιδεοληπτικών γενικότερα.
Σας έχω ικανούς να κάνετε και report για να αφαιρεθούν. Τώρα, με ποια αιτιολόγηση, δεν έχει και μεγάλη σημασία, κάτι θα βρείτε.
Αυτός είναι και ο μόνος τομέας στον οποίο διαπρέπετε: Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας. ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.
Σου θίξαμε τον ήρωα
Κανά σχόλιο για τα videos θα κάνεις (2′ διαρκούν, δεν είναι τίποτα) ή πρέπει πρώτα συμβουλευτείς τα... κεντρικά;
Αν και δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν επέλεξες συνειδητά να μην τα παρακολουθήσεις αφού γκρεμίζουν το BurnLootMurder αφήγημα και το ΞΕΡΕΙΣ.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα της ΦΑΣΙΣΤεράς (συνώνυμο της ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ) και των ιδεοληπτικών γενικότερα.
Σας έχω ικανούς να κάνετε και report για να αφαιρεθούν. Τώρα, με ποια αιτιολόγηση, δεν έχει και μεγάλη σημασία, κάτι θα βρείτε.
Αυτός είναι και ο μόνος τομέας στον οποίο διαπρέπετε: Η διαστρέβλωση της πραγματικότητας. ΤΟΣΟ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
Σας μερσώ μαντάμ, ορέν ντουβάρ
στην αμερική θα σου ρίχναν με τέιζερ.ηρέμησε,σπας αρχίδια
- Gordian Knot
Και λοιπόν; Εσύ δεν κινδυνεύεις.
Κανά επιχείρημα, κανά σχόλιο, κατιτίς βρε αδελφέ. Δώσε ό,τι έχεις.
Κανά επιχείρημα, κανά σχόλιο, κατιτίς βρε αδελφέ. Δώσε ό,τι έχεις.
© Αντιτουρκική μούργα, γνωστός και ως «Βλαχάραπας της θαλάσσης» - Ανάθεμά με κι αν καταλαβαίνω τι πάει να πεί αυτό...
επιχείρημα για ένα βίντεο που πλακώνουν ένα φουκάρά με τέιζερ και σπρέι και εσυ την έχεις βγάλει έξω και την παίζεις με άναρθρες κραυγές? κάνε μας την χάρη να πούμε
- Gordian Knot
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ, ειλικρινά.
ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ.
ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΔΕΙΑΣΕ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ.
δεν με έπεισες να το δω όλο.ίσως φταίει η υστερία σου και το ανακάτεμα του φλόιντ στην περιγραφή
- Gordian Knot
Πόσες ΥΠΕΚΦΥΓΕΣ ακόμα; ΠΟΣΕΣ;
Ίσως τα 2 λεπτά διάρκειας του video να ήταν πολλά για εσένα.
Ίσως πάλι να είσαι... ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ και να είχες ΗΔΗ εξάγει συμπεράσματα προτού καν το παρακολουθήσεις.
Θα προσθέσω poll να δούμε τι λέει η κοινότητα:
Ήταν κουραστική η θέαση των videos (εξαντλητικά μεγάλα, με άθλια εικόνα τόσο ώστε να πασχίζεις να καταλάβεις τι παρακολουθείς, ανύπαρκτο ήχο κ.λπ.) ή απλά το μέλος nowhere είναι ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ;
Προς το παρόν, έκανα ένα screenshot προς υπενθύμιση του τι σημαίνει ΦΑΣΙΣΤΕρά.
Κατά λέξη:
Οι «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» που δέχθηκαν τις σφαίρες του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που επί 5′ κλαψομουνίαζε πως «κάπου εδώ την έχω την άδεια» «ξέρω τα δικαιώματα μου, δεν είμαι υποχρεωμένος να βγω έξω» «Βοήθεια! Βοήθεια!» κ.λπ. επέζησαν άραγε;
Όπως έγραψα και στο αρχικό post, Help! Police Brutality!
Ούτε τις ΡΟΧΑΛΕΣ μας δεν αξίζετε. Ούτε τις ΡΟΧΑΛΕΣ μας.
Ίσως τα 2 λεπτά διάρκειας του video να ήταν πολλά για εσένα.
Ίσως πάλι να είσαι... ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟΣ και να είχες ΗΔΗ εξάγει συμπεράσματα προτού καν το παρακολουθήσεις.
Θα προσθέσω poll να δούμε τι λέει η κοινότητα:
Ήταν κουραστική η θέαση των videos (εξαντλητικά μεγάλα, με άθλια εικόνα τόσο ώστε να πασχίζεις να καταλάβεις τι παρακολουθείς, ανύπαρκτο ήχο κ.λπ.) ή απλά το μέλος nowhere είναι ΠΡΟΚΑΤΕΙΛΗΜΜΕΝΟ;
Προς το παρόν, έκανα ένα screenshot προς υπενθύμιση του τι σημαίνει ΦΑΣΙΣΤΕρά.
Κατά λέξη:
(YOUR words, not mine)Πλακώνουν ένα φουκαρά με tazer και pepper spray
Οι «μπάτσοι-γουρούνια-δολοφόνοι» που δέχθηκαν τις σφαίρες του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ που επί 5′ κλαψομουνίαζε πως «κάπου εδώ την έχω την άδεια» «ξέρω τα δικαιώματα μου, δεν είμαι υποχρεωμένος να βγω έξω» «Βοήθεια! Βοήθεια!» κ.λπ. επέζησαν άραγε;
Όπως έγραψα και στο αρχικό post, Help! Police Brutality!
Ούτε τις ΡΟΧΑΛΕΣ μας δεν αξίζετε. Ούτε τις ΡΟΧΑΛΕΣ μας.
δεν είμαι προκατειλημμένος υστερικέ τύπε,ούτε πιστεύω ότι οι μπάτσοι είναι πάντα λάθος.στην αμερική έχουν ξεφύγει,δεν το καταλαβαίνεις λόγω της κατάστασης σου
Ενώ εσύ, βλέποντας ένα σκηνικό όπου ένας τραγωδός παίζει το ρόλο του ψάχνοντας την ευκαιρία να πυροβολήσει για να ξεφύγει, καταλαβαίνεις βαθιά και πλέρια το θέμα.nowhere έγραψε: 18 Σεπ 2020, 13:18 δεν είμαι προκατειλημμένος υστερικέ τύπε,ούτε πιστεύω ότι οι μπάτσοι είναι πάντα λάθος.στην αμερική έχουν ξεφύγει,δεν το καταλαβαίνεις λόγω της κατάστασης σου
Η ελπίδα είναι παγίδα.
δες τα βιντεακια. ισως δεις εναν απο τους λογους που εχουν ξεφυγει.nowhere έγραψε: 18 Σεπ 2020, 13:18 δεν είμαι προκατειλημμένος υστερικέ τύπε,ούτε πιστεύω ότι οι μπάτσοι είναι πάντα λάθος.στην αμερική έχουν ξεφύγει,δεν το καταλαβαίνεις λόγω της κατάστασης σου
του λενε να βγει απο το αυτοκινητο 10 φορες με το καλο, αλλες τοσες με το αγριο, του ριχνουν με τειζερ, τον τραβανε, και στο τελος βγαζει ενα κουμπουρι και τους μπιστολιζει.
ε, την επομενη φορα, μαλλον θα τον μπιστολισουν πρωτοι αυτοι, χωρις πολλα-πολλα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Gordian Knot
Κάνεις λάθος Ασέβαστε.
Την επόμενη φορά -προφανώς όχι με τον συγκεκριμένο εγκληματία που έχει στο ποινικό του μητρώο πυροβολισμούς κατά αστυνομικών που ενδεχομένως να κατέληξαν και στον θάνατο τους- ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει.
Αν ο οδηγός του οχήματος που ελέγχεται έχει μόνο parking tickets στο ιστορικό του (και αυτό το βλέπουν άμεσα στην βάση δεδομένων της Αστυνομίας), η εξέλιξη κατά 99% θα είναι ομαλή.
Έχει αναρωτηθεί κανείς από τα μιάσματα της ΦΑΣΙΣΤεράς, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ που όλοι αυτοί παίζουν την κολοκυθιά με τους «μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους»;
Εσύ σιχαμερέ ΦΑΣΙΣΤερέ που είσαι πρόθυμος να κάψεις όλο τον κόσμο - αλλά ΟΧΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Ή ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ
- για τον θάνατο (και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δολοφονία) του ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ (για να ΜΗΝ ξεχνιόμαστε) Floyd, τι θα έκανες αν βρισκόσουν στην άλλη πλευρά;
Αν φορούσες τα μπλε; Και δεν επιθυμούσες οι δικοί σου να φορέσουν τα μελιτζανιά;
Την επόμενη φορά -προφανώς όχι με τον συγκεκριμένο εγκληματία που έχει στο ποινικό του μητρώο πυροβολισμούς κατά αστυνομικών που ενδεχομένως να κατέληξαν και στον θάνατο τους- ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ. Γι αυτόν ακριβώς τον λόγο υπάρχει.
Αν ο οδηγός του οχήματος που ελέγχεται έχει μόνο parking tickets στο ιστορικό του (και αυτό το βλέπουν άμεσα στην βάση δεδομένων της Αστυνομίας), η εξέλιξη κατά 99% θα είναι ομαλή.
Έχει αναρωτηθεί κανείς από τα μιάσματα της ΦΑΣΙΣΤεράς, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ που όλοι αυτοί παίζουν την κολοκυθιά με τους «μπάτσους-γουρούνια-δολοφόνους»;
Εσύ σιχαμερέ ΦΑΣΙΣΤερέ που είσαι πρόθυμος να κάψεις όλο τον κόσμο - αλλά ΟΧΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ Ή ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΑ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ
Αν φορούσες τα μπλε; Και δεν επιθυμούσες οι δικοί σου να φορέσουν τα μελιτζανιά;
αυτόν εδώ πόσες φορές έπρεπε να τον πυροβολήσουν?
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Otto Weininger
-
- 3 Απαντήσεις